بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: در حوزه اینترنت سیاست یک به هشت را در پیش گرفته‌ایم و قصد داریم به هیچ وجه بیشتر از هشت مشتری به یک خط ندهند.

به گزارش خبرنگار مهر، محمود واعظی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات عصر شنبه 12 بهمن در حاشیه مراسم ختم خواهر مرتضی بانک سرپرست نهاد ریاست جمهوری در جمع خبرنگاران در پاسخ به این پرسش که قرار بر این بوده مخابرات بخشی از مبالغی که از مردم دریافت کرده برگرداند، گفت: مخابرات این مبلغ را در اولین فرصت بر می‌گرداند و خودشان نیز متعهد شدند مبلغی را که طی آن دو ماه اضافه گرفته‌اند، برمی‌گردانند.

واعظی در مورد *****ینگ نیز گفت: دولت در آن شورا شش عضو دارد و ما نیز جلسه‌ای با حضور وزرا داشته‌ایم و مقرر شد در آن شورا سیاست‌های دولت بیشتر اعمال شود.

وی در پاسخ به این سئوال مبنی بر اینکه طی چند روز اخیر سرعت اینترنت پایین آمده و شهروندان از این موضوع نگرانند، اظهار داشت: سرعت اینترنت کند نشده بلکه موضوع این است که ما پهنای باند را اضافه کردیم اما شرکت‌ها به جای دادن اینترنت به مردم، مشتری‌هایشان را افزایش می دهند.

واعظی تصریح کرد: اکنون در حوزه اینترنت سیاست یک به هشت را در پیش گرفته‌ایم و قصد داریم به هیچ وجه بیشتر از هشت مشتری به یک خط ندهند.

وزیر ارتباطات و فناوری در پاسخ به سئوالی دیگری در مورد ***** وی‌چت و قطع و وصل شدن این برنامه نیز خاطرنشان کرد: موضوع وی‌چت قرار است دوباره بحث شود.

بلکه موضوع این است که ما پهنای باند را اضافه کردیم اما شرکت‌ها به جای دادن اینترنت به مردم، مشتری‌هایشان را افزایش می دهند.

حرف منو زد.خودم می خواستم اینو بگم فرصت نمی‌شد. یه غیر بحث انحصار زیرساخت. مشکل اصلی حرص و طمع این شرکتای خصوصیه! هر چی بهشون پهنای باند بدی تا تهشو در نیارن ول کن نیستن! چقدر آدم می تونه ..... باشه! :-&

چه جالب ؛ 1.5 گیگ دیشب دانلود کردم ، امروز که آمار isp رو چک کردم 3 گیگ کم شده !!

آسیا تک داری ؟
------------------------
من ترافیکم تموم شده بود نمیدونم چجوری ولی رفتم نگاه کردم -3000MB خورده بود :دی در حالی که من 1500MB گزاشته بودم دانلود ... بعد زنگ زدیم گفن ماه بعد رو پرداخت کن نمیخواد پول اون 3000MB رو بدی :|
متاسفانه اسیاتک با اینکه کیفیت اینترنتش از لحاظ سرعت دانلود نسبتا خوبه اما یکی از دزدترین شرکتهایی هست که دیدم برای من هم عین همین حالت برام پیش اومد منتها جالبیش این بود که من برای دانلود چیزی نذاشته بودم.به پشتیبانی که زنگ زدم گفت شما مصرف کردی ما لاگ مودم رو داریم ، میگم چشم بسته غیب میگی معلوم لاگ مودم هست(چون مودم روشنه همیشه) اما وقتی دانلود نکردم و توی خود ویندوز Estimated Data Usage دارم و معلومه که مصرفی نداشتم بر میگرده میگه شما به سیستم ما شک داری!
در صورتی که در جریانش هستم و میدونم سیستم کنترل شبکه ایی که براشون نوشته شده طوریه که از 10 مگ (کم و بیش) نمیذاره بیشتر دانلود بشه.

متاسفانه اسیاتک با اینکه کیفیت اینترنتش از لحاظ سرعت دانلود نسبتا خوبه اما یکی از دزدترین شرکتهایی هست که دیدم برای من هم عین همین حالت برام پیش اومد منتها جالبیش این بود که من برای دانلود چیزی نذاشته بودم.به پشتیبانی که زنگ زدم گفت شما مصرف کردی ما لاگ مودم رو داریم ، میگم چشم بسته غیب میگی معلوم لاگ مودم هست(چون مودم روشنه همیشه) اما وقتی دانلود نکردم و توی خود ویندوز Estimated Data Usage دارم و معلومه که مصرفی نداشتم بر میگرده میگه شما به سیستم ما شک داری!
در صورتی که در جریانش هستم و میدونم سیستم کنترل شبکه ایی که براشون نوشته شده طوریه که از 10 مگ (کم و بیش) نمیذاره بیشتر دانلود بشه.
والا چه میشه کرد برادر .. ما که به سرعت دانلود نیاز مبرمی داریم باید بسوزیمو بسازیم ..

اخه مشکل دیگه ای هم که داریم اینه میگن ما تا ۱۰ مگ سرعت میدیم ولی باید خطتون بکشه برای مارو رو ۹بسته بود بعد میگه خطتون نمیکشه دوباره گذاشته رو ۴مگ

آخرین ویرایش:
سرنوشت ما ایرانییا این بوده که بدترین سرعت و بدترین پینگ رو داشته بشیم
با شرکت های دزد و کلاه بردار و مقام بد از نظر اینترنت در بین کشورها

سرنوشت ما ایرانییا این بوده که بدترین سرعت و بدترین پینگ رو داشته بشیم
با شرکت های دزد و کلاه بردار و مقام بد از نظر اینترنت در بین کشورها

ایرانی ها یک کلمه ای ساختن به عنوان سرنوشت ، خریت های خودشون رو با اون ماس مالی می کنن ;)

تصویب نهایی کاهش 20 درصدی قیمت ADSL

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات از تصویب کاهش 20 درصدی نرخ اینترنت ADSL خبر داد.

به گزارش مهر، محمود واعظی در صفحه شخصی خود در صفحه اجتماعی کلوب از تصویب کاهش 20 درصد قیمت اینترنت ADSL توسط کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات خبر داد.وی با اشاره به وعده ای که برای کاهش تعرفه اینترنت داده بود اظهار داشت: جلسات کارشناسی با حضور نمایندگان شرکت ارتباطات زیرساخت، شرکت مخابرات و شرکتهای PAP تشکیل شد و در نهایت این شرکتها قبول کردند که با کاهش هزینه ها و تقلیل سود و افزایش بهره وری، تعرفه حجمی اینترنت ADSL به مقدار 20 درصد کاهش یابد.

رئیس کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات تاکید کرد: این پیشنهاد در جلسه امروز صبح کمیسیون تنظیم مقررات در کشور با حساسیت و همراهی اعضاء به تصویب رسید و امیدوارم به زودی در بازار اعمال شود.واعظی گام بعدی را پیگیری افزایش سرعت و ارتقاء کیفیت و ارائه خدمت به مردم عنوان و اظهار امیدواری کرد که با پیگیری سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی و شرکتهای ارائه دهنده خدمات اینترنتی به رعایت ضریب اشتراک یک به 8، بخشی از مشکلات فعلی اینترنت مرتفع شود.
منبع

به گزارش مهر، محمود واعظی در صفحه شخصی خود در صفحه اجتماعی کلوب از تصویب کاهش 20 درصد قیمت اینترنت ADSL توسط کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات خبر داد.وی با اشاره به وعده ای که برای کاهش تعرفه اینترنت داده بود اظهار داشت: جلسات کارشناسی با حضور نمایندگان شرکت ارتباطات زیرساخت، شرکت مخابرات و شرکتهای PAP تشکیل شد و در نهایت این شرکتها قبول کردند که با کاهش هزینه ها و تقلیل سود و افزایش بهره وری، تعرفه حجمی اینترنت ADSL به مقدار 20 درصد کاهش یابد.

رئیس کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات تاکید کرد: این پیشنهاد در جلسه امروز صبح کمیسیون تنظیم مقررات در کشور با حساسیت و همراهی اعضاء به تصویب رسید و امیدوارم به زودی در بازار اعمال شود.واعظی گام بعدی را پیگیری افزایش سرعت و ارتقاء کیفیت و ارائه خدمت به مردم عنوان و اظهار امیدواری کرد که با پیگیری سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی و شرکتهای ارائه دهنده خدمات اینترنتی به رعایت ضریب اشتراک یک به 8، بخشی از مشکلات فعلی اینترنت مرتفع شود.
منبع

اینم قضیه پفکه!! که گفتن چیکار کنیم قیمتش بالا نره؟ بیایم پفکای تو بسته رو کم کنیم!!
اگه غیر از این شد اسممو عوض میکنم!

منبع
زدن اینترنت رو گرون کردن حالا میخوان دوباره برش گردونن به همون قیمت اسمش رو میزارن ارزون شدن ... مث قضیه ی دلار میمونه :|

منبع

خواهیم دید...

پستی بس جالب و تامل برانگیز که توی اف بی دیدم:

• [h=5]به اس ام اسی که از جانب وایمکس ایرانسل بر فرق سر من نازل شده دقت بفرمایید دوستان گل:
    «کاربرگر گرامی
    شما خط مشی استفاده منصفانه (!) از سرویس وایمکس را رعایت نکرده اید، در نظر داشته باشید در صورت ادامه این روند، سرویس شمابه ضریب اشتراک بالاتری تغییر خواهد یافت...»

در نظر داشته باشید که من نادون، اینترنت «نامحدود» ماهیانه از ایرانسل خریداری کردما!

حالا به گزیده ای از مکالمه من با اپراتور ایرانسل توجه کنید:

اپراتور: اگر این اس ام اس ها رو جدی نگیرید سرعت اینترنت شما کم میشه یا حتی از امتیاز (نعمت!) داشتن اینترنت نامحدود (!) محروم می شید!
    من: اِه...! مگه نامحدود نیست؟
    اپراتور: چرا... ولی این به اون معنا نیست که هرقدر دلتون خواست دانلود کنید!
    من: مگه من چی کار کردم؟ یعنی نامحدوده ولی محدوده؟
    اپراتور: نه! به اون معنی هم نیست آقای محترم!
    من: خوب شما بگید چقدر دانلود کنم!؟
    اپراتور: به ما نگفتن! شرکت خودش تشخیص می ده چقد دانلود کنین شما!
    من: خوب شرکت دوست داره من چقدر کمتر دانلود کنم؟ اینو که دیگه می دونین!
    اپراتور:بله، اما اجازه نداریم بگیم ما!!!
    من: پس من از کجا بدونم؟
    اپراتور: شما خودتون خوب می دونین چقدر دانلود کردین!!! ( با لحنی که انگار جنایت کردم)
    من: خوب من نامحدود خریدم که بیشتر دانلود کنم دیگه...
    اپراتور: باشه...!!! (با خشم) شما خیلی حجم دانلودتون بالاس آقا!!!
    من: آخه من که اینترنت حجمی نخریدم!
    اپراتور: بله ولی شرکت می تونه به جای شما به سه نفر دیگه که کم مصرفترن اینترنت بفروشه!
    من: آخه این که نمیشه، شما دارید با توجه به یه مقدار مجهول که نه خودتون می دونین نه من، می گین کمتر مصرف کن!
    اپراتور: اصن برید تو سایت بخونین «منصفانه» یعنی چی...
    من: تو کدوم سایت؟
    اپراتور: تو سایت ایرانسل دیگه! اصن سرچ کنید تو گوگل!
    من: بله... ممنون...!
    اپراتور: خواهش می کنم، سوال دیگه ای ندارید؟
    من: جان...؟ آها! نه.. خیلی ممنونم...
    اپراتور: ( اینبار با لحن بسیار مهربون!) لطفا قطع نکنید و در نظرسنجی ما شرکت کنید...!
    من: (با چشمای کاسه خون) چشم...!
    (و ایشون وصل کردن به سیستم نظرسنجی رایانه ای!)
    سیستم: کد کارشناس ما عبارت بود از (---). اگر رضایت دارید عدد فلان را وارد کنید...!

بعد از مکالمه، یه سری زدم به صفحه «خط مشی استفاده منصفانه از خدمات وایمکس ایرانسل»!!!
    نوشته بود:
    استفاده نامناسب از خدمات اینترنت عبارتست از هر نوع استفاده‌ای که بنا بر تشخیص ایرانسل و طبق مفاد قرارداد (بند ۱/۳۵) نا متعارف بوده و یا بر شبکه ایرانسل و یا استفاده سایر مشتریان و دسترسی آنها تأثیر منفی داشته باشد.

رفتم بند ۳۵-۱ رو پیدا کردم. نوشته بود:
    خط مشی استفاده منصفانه عبارت است از خط مشی مشروح در قرارداد حاضر که حاکم بر تمامی مشترکین خدمات شبکه میباشد.

بعد مشروح(!) رو پیدا کردم:
    (بند۱۳-۱۱) استفاده بیش از حد یا افزایش بار شبکه یا هرگونه فعالیتی که ممکن است منجر به ایجاد اختلال در عملکرد شبکه شود.

اما (حتی تو قرارداد هم) خبری از یک مقدار معلوم نبود.
    در واقع خیلی رسمی فرمودن: کششششششک!!!
    یعنی: ما هر وقت بخوایم تشخیص می دیم تو چی کار بکنی و چی کار نکنی!
    یعنی: ما گردن کلفتیم و با چلوندن جیب و روان شما بر قطر گردن خود پیوسته می افزاییم!
    یعنی: داداش! کلات پس معرکه س!
    یعنی: اینجا بی صاحابه!
    یعنی: پولتو می خوریم یه آبم روش!
    یعنی: دو دو تا نمیشه چهاتا! میشه اونی که ما می گیم!
    یعنی: تو این خر تو خری مام ازت می کنیم مثه بقیه!
    یعنی: ما شارلاتانیم اما چون پشتمون به کوه گرمه اینترنت «محدود نامحدود» یا «نامحدود محدود» رو به داخل پاچه گشاد شما شهروند محترم وارد می نماییم! آبم از آب تکون نمی خوره!
    یعنی: شرف نداریم اما جا پامون خوب سفته!
    یعنی: اصن تو می دونی ایرانسل پشتش کیه کوته فکر؟
    یعنی: همینه که هَه!
    یعنی: بخور بخوره آقا جون! می تونیم می خوریم!!!
    یعنی: دندت نرم که شهروند ایرانی هستی بیشعور محترم!
    یعنی: بالاترین مرجع رسیدگی به شکایات شما در خصوص دزدی های انجام شده توسط ما همون اپراتور گند اخلاق دلسوز خودمونه، همونکه جوری از منافع ما دفاع می کنه که انگار از طفولیت، ما جای مامانش منصفانه بهش شیر خشک «نامحدود» دادیم!
    یعنی: هُششش! شهروند گرامی ساده لوح! بی زحمت گمشو تو مستراح، درم ببند، جلو کاشیا اعتراض کن که خوبم بپیچه صدات تو سوراخ سمبه ها!
    یعنی: انقد زور بزن تا جر بخوره تخم چشات، هموطن خام!

عاشق این شعارشونم:
    « لحظه هاتو شارژ کن!»

[/h]

جزئیات ارزان شدن اینترنت

[FONT=BNazanin_Mehr]در کنفرانس خبری دکتر محمود واعظی وزیر ارتباطات مطرح شد

[/FONT]
IMG16591065.jpg

کاهش قیمت 20 درصدی اینترنت

وی در پاسخ به سوال خبرنگار مهر از تصویب کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات برای کاهش 20 درصدی نرخ اینترنت خبر داد و گفت: طبق وعده ای که داده بودم کاهش قیمت اینترنت را در دستور کار قرار داده ایم و بر این اساس با جلسات مختلف برگزار شده با ارائه کنندگان اینترنت به توافقاتی رسیدیم. از این رو مقرر شده است شرکت ارتباطات زیرساخت بیش از 35 درصد در پهنای باند اینترنت تخفیف دهد و با توجه به هزینه های مخابرات و شرکت های اینترنتی در نهایت آنچه که به دست مصرف کننده نهایی می رسد با 20 درصد کاهش قیمت همراه خواهد بود.واعظی تصریح کرد: این آئین نامه هفته آینده به شرکت های ارائه دهنده اینترنت ابلاغ می شود و قبل از پایان سال جاری کاربر نهایی در هزینه اینترنت با دانلود حجمی می تواند 20 درصد کاهش قیمت را داشته باشد. در این تعرفه گذاری تمامی فاکتورهای ارائه سرویس نهایی به اپراتورها دیده شده است.

برنامه های وزیر برای فیل تر ینگ هوشمند

وی در مورد سیاست های این وزارتخانه برای فیل تر ینگ گفت: فیل تر ینگ ارتباطی به وزارت ارتباطات ندارد ما یک عضو از 13 عضو کمیته تعیین مصادیق هستیم و 6 نفر از این 13 عضو متعلق به دولت هستند.
واعظی افزود: با هماهنگی که بین وزرا داشتیم و جلسه ای که با افراد اصلی کارگروه تعیین مصادیق صورت گرفته، سیاستمان را در این زمینه اعلام کرده ایم. به این معنی که دولت موافق است آن دسته از سایت هایی که مخرب هستند و خانواده ها به دنبال این هستند که فیل تر شود با پیاده سازی فیل تر ینگ هوشمند، فیل تر شود و سایت های علمی آموزشی که کاربران به دسترسی آن نیاز دارند فیل تر نشود.وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در مورد سیاست فیل تر ینگ فیس بوک نیز گفت: فیل تر فیس بوک تصمیمی است که قبل از دولت ما گرفته شده است و اینکه آیا کمیته تعیین مصادیق در این زمینه به گذشته برمی گردد یا خیر، ما نباید پاسخگو باشیم.

پهنای باند اینترنت دو برابر می شود

وی در مورد سرعت پایین اینترنت در کشور گفت: نگرانی ما بیش از شما است و ما معتقدیم که باید به مردم سرویس خوبی دهیم. بر این اساس هدفمان این است که بستری فراهم کنیم که اینترنت پرسرعت و باکیفیت به مردم ارائه شود.
در پنج ماه اخیر کارهای موقتی صورت گرفته است که امیدواریم تا هشت ماه آینده بتوانیم پهنای باند اینترنت بین الملل را به دو برابر افزایش دهیم. هم اکنون نیز اعلام می کنیم محدودیتی در ارائه پهنای باند به شرکت های اینترنتی نداریم و در این زمینه کاربران نباید در نوبت دریافت اینترنت بمانند. همچنین از دو هفته قبل ابلاغ کرده ایم که ارائه اینترنت با ضریب اشتراک یک به هشت را به صورت جدی پیگیری خواهیم کرد تا در این زمینه تخلفی صورت نگیرد.

آخرین ویرایش:

برنامه های وزیر برای *****ینگ هوشمند

وی در مورد سیاست های این وزارتخانه برای *****ینگ گفت: *****ینگ ارتباطی به وزارت ارتباطات ندارد ما یک عضو از 13 عضو کمیته تعیین مصادیق هستیم و 6 نفر از این 13 عضو متعلق به دولت هستند.
واعظی افزود: با هماهنگی که بین وزرا داشتیم و جلسه ای که با افراد اصلی کارگروه تعیین مصادیق صورت گرفته، سیاستمان را در این زمینه اعلام کرده ایم. به این معنی که دولت موافق است آن دسته از سایت هایی که مخرب هستند و خانواده ها به دنبال این هستند که ***** شود با پیاده سازی *****ینگ هوشمند، ***** شود و سایت های علمی آموزشی که کاربران به دسترسی آن نیاز دارند ***** نشود.وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در مورد سیاست *****ینگ فیس بوک نیز گفت: ***** فیس بوک تصمیمی است که قبل از دولت ما گرفته شده است و اینکه آیا کمیته تعیین مصادیق در این زمینه به گذشته برمی گردد یا خیر، ما نباید پاسخگو باشیم.

این چیه که کلش ***** شده ؟!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or