برای منم اینطوری بود زنگ بزن به پشتیبانی شمارتو بده برات درست می کنند
مگه چیکار کردن که درستش کنن!؟ اصن درستشم کنن مگه تاثیری داره؟
برای منم چند بار اینجوری شده مودم خاموش روشن کردم درست شد یه تست کن اگه نکردیمن توی کانفینگ مودم میخوام برم یوزر پس admin هست ولی هرچی میزنم میگه اشتباهه کسی میدونه مشکل از چیه؟
رمزشو عوض نکردم اصلا
مدمو ریست کن بایه یه سوزنی چیزی یه سوراخ ریزپشتش هستمن توی کانفینگ مودم میخوام برم یوزر پس admin هست ولی هرچی میزنم میگه اشتباهه کسی میدونه مشکل از چیه؟
رمزشو عوض نکردم اصلا
مدمو ریست کن بایه یه سوزنی چیزی یه سوراخ ریزپشتش هست
شاید کسی پسورد ادمین رو عوض میکنه ، شما سوزن رو بردار و از همون سوارخ فشار بده انقدر دستت رو نگه دار تا خود چراغ های مودم خاموش روشن بشه اون موقع میتونی ول کنی اینجوری مودم فکتوری ریست میشه و احتمالا مشکلت حل میشه و اگه حل شد برو پسورد ادمین رو عوض کن . (وقتی سوزن رو عادی فشار بدی و ول کنی مودم فقط ریست معمولی میشه و چیزی تغییر نمیکنه .)دفعه قبل همینجوری شد ریست کردم باز نمیورد بعدم یه عده گفتن خراب شده باید یه دیگه بخری بردم شرکت خودشون ریستش کردن درست شد ولی عصرش دوباره همینجوری شد
شاید کسی پسورد ادمین رو عوض میکنه ، شما سوزن رو بردار و از همون سوارخ فشار بده انقدر دستت رو نگه دار تا خود چراغ های مودم خاموش روشن بشه اون موقع میتونی ول کنی اینجوری مودم فکتوری ریست میشه و احتمالا مشکلت حل میشه و اگه حل شد برو پسورد ادمین رو عوض کن . (وقتی سوزن رو عادی فشار بدی و ول کنی مودم فقط ریست معمولی میشه و چیزی تغییر نمیکنه .)
دفعه قبلم همین کارو کردم اساتید پشتیبانی گفتن مودمت بفنا رفته و........
میترسم دوباره اینکارو کنم باز اینترنت قطع بشه و نشه کانفینگش کرد
چه جالب ؛ 1.5 گیگ دیشب دانلود کردم ، امروز که آمار isp رو چک کردم 3 گیگ کم شده !!
خیر ..آسیا تک داری ؟
------------------------
من ترافیکم تموم شده بود نمیدونم چجوری ولی رفتم نگاه کردم -3000MB خورده بود در حالی که من 1500MB گزاشته بودم دانلود ... بعد زنگ زدیم گفن ماه بعد رو پرداخت کن نمیخواد پول اون 3000MB رو بدی