Mohammad Ghost
کاربر سایت
من دیروز رفتم مخابرات یه خط 1 مگ نامحدود گرفتم و الان خواستم یه تست بزنم و یه چیزی دیدم که تاحالا ندیده بودم!!!!!
توی سایت speed test من رو توی بغداد نشون میده!!!!!!!!!!!!!!! در صورتی که من باید توی ایران نشون داده بشن ولی منو با ای پی بغداد میشناسه
اینم عکس:
کلا ما وقتی با سرور تهران پینگ میگیریم باید پینگمون زیر 100 باشه من با همه اینترنتای دیگم امتحان کردم همه منو تو ایران و محل زندگی خودم نشون میدادن و پینگم با ایران همیشه 50 بود![]()
اما الان خودتون ببینید و قضاوت کنید:
www.speedtest.net/my-result/3264308610
این مال سرور تهرانه
الان حدود 2 ماه هست که پینگ مخابرات خیلی خوبه با سرور اروپا و امریکا هر دو بین 130 تا 160 متغییر هست! نگو مال اینه که ما رفتیم تو بغداد:d
معلوم نیست اینا دارن چیکارا میکنن ولی این قضیه ای که گفتم ما پپهنای باند رو زیاد کردیم و از این حرفا هر چی بوده به این قضیه ربط داشته

:dدوست عزیز می تونید برید توی بخش Setting بالای صفحه اول سایت SpeedTest.net و از پایین صفحه بخش Prefered Server رو به تهران تغییر بدید یا هر شهر دیگه ای در کره ی زمین با اینکار مشکلتون حل میشه و این قضیه ربطی به عراق و پینگ و این چیزا ندارد.
اینکه پینگ شما با ایران بالاست بر میگرده به ISP و مشکلات اونا. ولی اگر می خواید بفهمید سرور اینترنتتون کجاست بیایید اینجا چک کنید.
What Is My IP Address? Lookup IP, Hide IP, Change IP, Trace IP and more...
آخرین ویرایش: