بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

در کل این رو بدونید که پهنای باند رو شرکت های ارائه دهنده اینترنت به صورت نامحدود می خرن ، یعنی فکر نکنید الان فلان شرکت مثلا یه خط 155 مگابیت با مثلا 2000 گیگ حجم داره ، اینطور نیست
وقتی شما پهنای باند می خری حالا چه STM1 چه STM4 و چه STM16 ، به صورت نامحدود در اختیار شماست

یکی از مساله هایی که هست گرونی پهنای بانده ، هر خط STM1 که حدود 155 مگابیت هست برای شرکت های PAP قیمتی حدود 38 میلیون و برای شرکت های غیر PAP قیمتی حدود 47 میلیون تومن داره
تقریبا هر مگابیتی 240 تومن میفته برای PAP و 325 تومن برای غیر PAP
حالا روی این قیمت باید هزینه نیرو ، نگهداری ، تجهیزات ، مالیات ، سود شرکت و ... هم بیاد
البنه روی STM4 و STM16 خیلی ارزون تر در میاد پهنای باند اما خیلی از شرکت ها وسعشون به همین STM1 هم به زور می رسه

اما شرکت های دیگه یا میان روی سرویس های نامحدود شیرینگ می زارن که معمولا از یه حجم مصرفی به بعد فعال می شه یا این که اینترنت رو حجمی می کنن تا دخل و خرجشون باهم بخونه
یا اگه پهنای باند اختصاصی بخوای که در واقع می شه سرویس 1 به 1 نامحدود ، مگی باهات حساب می کنن مثلا مگی 450 تومن
مخابرات شیرینگش اسمی اه واسه این که فقط زوی single connection اش شیرینگ داره از ساعت 10 صبح تا 2 صبح فرداش ، اما روی multi connection اش کلا شیرینگی وجود نداره نتیجه این می شه که اینجوری می شه

البته یک مصوبه ای هست به اسم مصوبه 152 کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات که می گه کلا ISP ها باید سرویس های نامحدود رو جمع کنن فقط سرویس های حجمی بدن به کاربران عام ، که کلا کمک می کنه به دزدی شرکت ها چون خیلی از شرکت ها دزدی حجم و پهنای باند می کنن

سرعت اینترنت تا دو سال دیگر 2 مگابیت می شود/ افزایش 100 برابری پهنای باند

سهم ناچیز ایران در سرعت انتقال دیتا

معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با بیان اینکه تا پایان سال 94 باید 60 درصد خانواده‌ها و شرکت‌ها به اینترنت با سرعتی حداقل معادل دو مگابیت بر ثانیه دسترسی داشته باشند گفت: برای رسیدن به این هدف ظرفیت پهنای باند اینترنت باید در داخل کشور تا 20 برابر حجم فعلی و در بین‌الملل تا 100 برابر رقم فعلی افزایش یابد.

به گزارش خبرنگار مهر، نصرالله جهانگرد صبح امروز در مراسم افتتاحیه همایش رایانش ابری با اشاره به مباحث توسعه ای اقتصادی کشور از جمله توسعه کشاورزی، صنعت و اشتغال و تولید اظهار داشت: برای توسعه کشور نیازمند اصلاح نظام تولید و اشتغال و خدمات و رویکرد آن به سمت استفاده از فناوری اطلاعات هستیم؛ در همین حال بهترین حوزه‌ای که می‌تواند تولید اشتغال را با خود به همراه داشته باشد، بخش خدمات است که می‌توان آن را با استفاده از تکنولوژی بهبود داد.

رئیس سازمان فناوری اطلاعات ایران با بیان اینکه در سال آینده، 200 هزار فارغ‌التحصیل فناوری اطلاعات خواهیم داشت و باید برای استفاده از این نیروی کار برنامه‌ریزی کنیم اضافه کرد: برای رشد توسعه‌ باید تکنولوژی را با تعامل جهانی همراه کنیم. در تمامی رشته‌ها هر فعالیتی نیازمند جمع‌آوری و کنترل اطلاعات است و این موضوع از اهمیت فناوری اطلاعات و ارتباطات در این زمینه خبر می‌دهد.

جهانگرد با اشاره به برنامه ریزی های خرد، متوسط و کلان در بحث اشتغال گفت: سطح خرد یعنی کمک به اشخاص حقیقی و حقوقی، سطح متوسط یعنی توانمند‌سازی محیط کسب و کار و سطح کلان انواع طرح‌های جامع زیرساختی و طرح‌های توسعه کلان را شامل می شود که متاسفانه در چند سال گذشته جای سطح خرد و کلان با هم جابه‌جا شده و سطح کلان به فراموشی سپرده شده بود. در حقیقت مسوولان با استفاده از سطح خرد انتظار نتیجه‌گیری کلان را داشتند.
به عنوان مثال وام‌هایی در سال‌های گذشته برای اشتغالزایی داده شد و نتیجه‌ی چندان مطلوبی را در بر نداشت.
معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با انتقاد از سهم ناچیز ایران در سرعت انتقال دیتا اظهار داشت: در حال حاضر سرعت انتقال داده در دنیا حدود 100 ترابیت در ثانیه برآورد می شود که سهم کشور ما در این زمینه بسیار کم است؛ این درحالی که باید تا پایان برنامه پنجم توسعه در خاورمیانه رتبه دوم را داشته باشیم. در همین حال باید گفت که سهم ایران از سرمایه‌های تولید‌شده در این بخش نیز در مقایسه با سایر کشور‌های پیشرفته اندک است.

وی با اشاره به اهداف برنامه پنج ساله پنجم گفت: تا پایان سال 94 باید 60 درصد خانواده‌ها و شرکت‌ها به اینترنت با سرعت حداقل دو مگابیت بر ثانیه دسترسی داشته باشند که برای رسیدن به این هدف ظرفیت پهنای باند اینترنت باید در داخل کشور تا 20 برابر حجم فعلی و در بین‌الملل تا 100 برابر رقم فعلی افزایش یابد. از این رو در دو سال آینده باید این کاستی جبران شود.جهانگرد از مهاجرت به سمت آدرس های عددی نسخه 6 خبر داد و گفت: در دنیا به زودی تمامی دستگاه‌ها با IPv6 هویت پیدا می‌کنند. در این زمینه ما نیز باید به این سمت حرکت کنیم و در این مهاجرت از ورژن 4 به ورژن 6 مشکلات زیادی خواهیم داشت، چرا که سخت‌افزار و نرم‌افزار‌های ما در این زمینه با آی.پی ورژن 6 سازگاری ندارد.

رئیس سازمان فناوری اطلاعات ایران در مورد رایانش ابری نیز گفت: این تکنولوژی در دنیا به شدت در حال توسعه است. در این زمینه در حال تحلیل برروی کشور‌های مختلف هستیم تا بتوانیم ساز و کار آن را با سیستم داخلی تطبیق دهیم. در این زمینه کنترل‌پذیری، دسترس‌پذیری و امنیت از اهمیت ویژه ای برخوردار است.
به گفته وی سیاست وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در این زمینه حمایت از بخش خصوصی است و دولت در این قلمرو باید کمترین دخالت را داشته باشد و کار را به دست بخش خصوصی بسپارد.

دوست عزیز پینگ چه ربطی به محدود یا نامحدود بودن سرویس داره؟حتی اگه اینجوری بخوای حساب کنی من که الان نامحدود دارم پینگم توی سرورهای اروپایی 150 تا 120 متغیره.که از مال شما بهتره.
همین الان که همه محدود ندارن سرعت دانلود شبانه سرویس های محدود کلی کاهش پیدا می کنه دیگه وای به حال اون روزی که همه محدود داشته باشن.
استفاده از کامپیوتر که همش اینترنت نیست آدم هزار کار دیگه میکنه در طول روز خوب در حین انجام این کار ها آدم میزنه دانلود هم می کنه.نمیشه که روزها از کامپیوتر استفاده کرد و شبها هم دانلود.جغد هم که نیستیم شبا بیدار بشینیم تا مثلا همزمان هم از PC استفاده کنیم و هم دانلود.
باز میشد سرویس نامحدود خوبی پیدا کرد ولی حالا که دیگه قراره همه بشن محدود...
شما مثله این که از سرویس های نامحدود تاحالا استفاده نکردید چون شما اگه تاحالا از سرویس نامحدود استفاده کرده باشی میدونی که خیلی بهتر از محدوده.دوستان من هم قبل از استفاده نامحدود میگفتن که محدود خوبه و نامحدود بدردنخور ولی حالا بعد امتحان کردن نامحدود غصشون گرفته که باید برن سر محدود.مهم نامحدود بودن سرویس هست نه سرعت.اصلا سرعت نور وقتی 3 گیگ بیشتر نیست به چه درد میخوره؟:huh:

تازه با این روند مطمئن باش که خیلی زود این سرویس های شبانه هم میپره...
مگه من گفتم پینگ به سرویس نامحدود ربطی داره ؟
در ادامه هم اون چیزی که شما میگید درست ولی مگه چند تا isp دارن نامحدود واقعی با سرعت و قیمت مناسب میدن ؟ من نمیگم نامحدود بده میگم اونی که به اسم نامحدود تو ایرانه یا بده یا اگه خوبه مال یک منطقه ی خاصه . قبلا درسته اکثر شرکت ها نامحدود واقعی داشتن اما الان که انقدر دزدی تو isp ها راحت شده و سودشون سر به فلک میکشه دیگه کی میاد نامحدود با سرعت و قیمت خوب بده ؟ تازه یکسری شرکت ها همون شبانه رو هم محدود کردن . اون نامحدودی هم که شما میگید تو شهر های بزرگ اصلا جواب نمیده و خوب isp کم میاره و سرویسش رو ورمیداره یا کیفیتش رو کم میکنه مثل همین مشهد که یک دفعه قیمت سرویس نامحدودش شد 170 تومن :| در عوض کیفیت محدود رفت بالا . در ضمن برای دانلود شبانه نیازی نیست بیدار بمونید دیگه کمتر کسی پیدا میشه که از قابلیت تنظیم ساعت دانلود منیجر بی خبر باشه .

در ادامه هم اون چیزی که شما میگید درست ولی مگه چند تا isp دارن نامحدود واقعی با سرعت و قیمت مناسب میدن ؟ من نمیگم نامحدود بده میگم اونی که به اسم نامحدود تو ایرانه یا بده یا اگه خوبه مال یک منطقه ی خاصه . قبلا درسته اکثر شرکت ها نامحدود واقعی داشتن اما الان که انقدر دزدی تو isp ها راحت شده و سودشون سر به فلک میکشه دیگه کی میاد نامحدود با سرعت و قیمت خوب بده ؟ تازه یکسری شرکت ها همون شبانه رو هم محدود کردن . اون نامحدودی هم که شما میگید تو شهر های بزرگ اصلا جواب نمیده و خوب isp کم میاره و سرویسش رو ورمیداره یا کیفیتش رو کم میکنه مثل همین مشهد که یک دفعه قیمت سرویس نامحدودش شد 170 تومن :| در عوض کیفیت محدود رفت بالا . در ضمن برای دانلود شبانه نیازی نیست بیدار بمونید دیگه کمتر کسی پیدا میشه که از قابلیت تنظیم ساعت دانلود منیجر بی خبر باشه .
به نظرم اون قسمت قرمز یه بخش مبهم و مخفی داره که هنوز خیلی ها دقیق نمی دونند.در واقع بحث اینترنت در ایران شده چندین دزد + یک شاه دزد یعنی اینکه زیرساخت پهنای باند رو ارزون می خره بعد 100 برابر قیمت واقعی به ISP ها میفروشه خب این میشه شاه دزد بعد حالا شرکت های ISP هم مجبور میشن برای یکسان سازی دخل و خرج + سودشون بیان و مشکلاتی رو که شما بیان کردید به وجود بیارند پس به نظرم مشکل اصلی ISP ها نیستند که محدود و نامحدودشون مزخرف شده بلکه شاه دزد اصلی رو باید زمین زد تا اساسی مشکلات حل شه که اونم کار من و شما نیست چون یک مافیای بزرگ اقتصادی-سیاسی پشت این قضیه است که منحل کردنش خیلی قدرت می خواد.

بله منم نگفتم بیدار بمونیم من میگم نمیشه در طول روز نشت و کارهایی که با پی سی داریم مثل : فیلم-نرم افزار-بازی و ...و شب پی سی رو روشن گذاشت برای دانلود...اینجوری که سر یک ماه نشده پی سی رو باید آشغالی.شب هم جغد نیستیم که بزاریم مثلا هم دانلود کنه و هم کارهایی که با پی سی داریم وگر نه دیگه مبتدی ترین کاربر هاهم بلدن ساعت شروع دانلود و پایان دانلود رو تنظیم کنن.الان هم که همه نرم افزار ها این قابلیت دارن نمونش استیم عزیز.در دزد بودن ISP ها هم که شکی نیست.

سلام میخاستم ببینم از بین اسیاتک وهای وب کدوم بهتره ساعت رایگانشون چطوره

اگه محدود میخوای نمی دونم ولی اگه نامحدود می خوای تحت هیچ شرایطی سمت آسیاتک نیا...

به نظرم اون قسمت قرمز یه بخش مبهم و مخفی داره که هنوز خیلی ها دقیق نمی دونند.در واقع بحث اینترنت در ایران شده چندین دزد + یک شاه دزد یعنی اینکه زیرساخت پهنای باند رو ارزون می خره بعد 100 برابر قیمت واقعی به ISP ها میفروشه خب این میشه شاه دزد بعد حالا شرکت های ISP هم مجبور میشن برای یکسان سازی دخل و خرج + سودشون بیان و مشکلاتی رو که شما بیان کردید به وجود بیارند پس به نظرم مشکل اصلی ISP ها نیستند که محدود و نامحدودشون مزخرف شده بلکه شاه دزد اصلی رو باید زمین زد تا اساسی مشکلات حل شه که اونم کار من و شما نیست چون یک مافیای بزرگ اقتصادی-سیاسی پشت این قضیه است که منحل کردنش خیلی قدرت می خواد.
کاملا موافقم.

در کل این رو بدونید که پهنای باند رو شرکت های ارائه دهنده اینترنت به صورت نامحدود می خرن ، یعنی فکر نکنید الان فلان شرکت مثلا یه خط 155 مگابیت با مثلا 2000 گیگ حجم داره ، اینطور نیست
وقتی شما پهنای باند می خری حالا چه STM1 چه STM4 و چه STM16 ، به صورت نامحدود در اختیار شماست

یکی از مساله هایی که هست گرونی پهنای بانده ، هر خط STM1 که حدود 155 مگابیت هست برای شرکت های PAP قیمتی حدود 38 میلیون و برای شرکت های غیر PAP قیمتی حدود 47 میلیون تومن داره
تقریبا هر مگابیتی 240 تومن میفته برای PAP و 325 تومن برای غیر PAP
حالا روی این قیمت باید هزینه نیرو ، نگهداری ، تجهیزات ، مالیات ، سود شرکت و ... هم بیاد
البنه روی STM4 و STM16 خیلی ارزون تر در میاد پهنای باند اما خیلی از شرکت ها وسعشون به همین STM1 هم به زور می رسه

اما شرکت های دیگه یا میان روی سرویس های نامحدود شیرینگ می زارن که معمولا از یه حجم مصرفی به بعد فعال می شه یا این که اینترنت رو حجمی می کنن تا دخل و خرجشون باهم بخونه
یا اگه پهنای باند اختصاصی بخوای که در واقع می شه سرویس 1 به 1 نامحدود ، مگی باهات حساب می کنن مثلا مگی 450 تومن
مخابرات شیرینگش اسمی اه واسه این که فقط زوی single connection اش شیرینگ داره از ساعت 10 صبح تا 2 صبح فرداش ، اما روی multi connection اش کلا شیرینگی وجود نداره نتیجه این می شه که اینجوری می شه

البته یک مصوبه ای هست به اسم مصوبه 152 کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات که می گه کلا ISP ها باید سرویس های نامحدود رو جمع کنن فقط سرویس های حجمی بدن به کاربران عام ، که کلا کمک می کنه به دزدی شرکت ها چون خیلی از شرکت ها دزدی حجم و پهنای باند می کنن
همه حرف های شما قبول ولی الان یه سوالی پیش میاد؟...با این قیمت های سرسام آور چطور کشور های خارجی توان دادن اینترنت به مراتب پرسرعت تر از ما اون هم نامحدود رو با قیمتی ناچیز(البته منظورم نسبت به ایران عزیزمونه)دارند؟اون ها از STM4 و STM16 استفاده می کنند؟خب اگه آره چرا را ما استفاده نکنیم؟یکم هزینه اولیه زیاد ولی در طول مدت اینترنت ارزون و پرسرعت خواهیم داشت

مخابرات گیلان که استارت کارو زده و دیگه بهم نامحدود نداد!!!
اقا محدودش میکنی مشکلی نیست!!! لااقل حجم رو ببر بالا!!!
4 گیگ حجم؟! پیج باز کنی تموم میشه!!!

مخابرات گیلان که استارت کارو زده و دیگه بهم نامحدود نداد!!!
اقا محدودش میکنی مشکلی نیست!!! لااقل حجم رو ببر بالا!!!
4 گیگ حجم؟! پیج باز کنی تموم میشه!!!

یا خود خدا من بدون نامحدود نمی تونم گیم نت دارم اصلا غیر ممکن هست برام سایت مخابرات خوزستانم چک کردم بیشترین حجمی که میده 8 گیگ هست که چند روز برام بیشتر نگه نمیداره:((

الان برم 1 مگ نامحدود 3 ماهه و یا 6 ماهه بگیرم پس ولی خطری هست درسته که اگر سه ماهه مثلا بگیرم در طول ماهای دوم یا سوم ضعیفتر میشه؟یا بازم این حرفشون مثل همه دروغهاشونه؟؟

همه حرف های شما قبول ولی الان یه سوالی پیش میاد؟...با این قیمت های سرسام آور چطور کشور های خارجی توان دادن اینترنت به مراتب پرسرعت تر از ما اون هم نامحدود رو با قیمتی ناچیز(البته منظورم نسبت به ایران عزیزمونه)دارند؟اون ها از STM4 و STM16 استفاده می کنند؟خب اگه آره چرا را ما استفاده نکنیم؟یکم هزینه اولیه زیاد ولی در طول مدت اینترنت ارزون و پرسرعت خواهیم داشت

حالا این بحث ، بحث جالبیه
مشکل اصلی ایران اولا اینه که پهنای باند کم داره و کشور های دور و ور هم بهش پهنای باند نمی دن ، دوم این که پهنای باندش دست شرکت ارتباطات زیر ساخته که هر بلایی بخواد سرش میاره ، سوم این که خودشون نمی خوان اینطور بشه
چهارم این که پهنای باند ما oversell شده ، یعنی به فرض اگه 2 گیگابیت پهنای باند داشته باشیم اندازه 8 گیگابیت پهنای باند می فروشن به ISP ها ، نتیجه این که مجبورن با حجمی کردن اینترنت جمعش کنن

اما در کل ، ملت ما پهنای باند نداریمممممممممممممممممم ، بهمونم نمی فروشن ، بفروشنم هم مسئولین زیاد علاقه ای به خریدنش ندارن

معاون شرکت مخابرات استان تهران گفت: از دهه فجر، فروش ADSL مخابرات از نوع نامحدود به حجمی تغییر می‌کند.
محمدرضا بیدخام در گفت‌وگو با فارس، از تغییر نوع فروش سرویس اینترنت پر سرعت (ADSL) مخابرات از نامحدود به حجمی از دهه فجر خبر داد.
وی تاکید کرد: سرویس مشترکان قدیمی که از نوع نامحدود است، تغییری نخواهند کرد. معاون بازاریابی و فروش شرکت مخابرات استان تهران توضیح داد: هم اکنون سرویس ADSL مخابرات به صورت نامحدود واگذار می‌شود که در برنامه داریم، تا پایان سال تمام سرویس‌های جدید را به صورت حجمی واگذار کنیم.
وی ادامه داد: فروش حجمی ADSL هم اکنون تنها در استان البرز انجام می‌شود. بیدخام یادآور شد: اجرای فروش حجمی ADSL طبق مصوبه ۱۵۲ کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات است که طبق آن همه سرویس دهنده‌ها ملزم به فروش حجمی سرویس شده‌اند.

:|
آخه پسرفت تا چه حد! من یکی که هیچجوره نمیتونم با حجمی کنار بیام! الان سرعت نامحدود من 50KB/S هست ولی به حجمی و استرس تموم شدن حجم ترجیحش میدم8-| یعنی چی که تو روز نتونی هیچکاری کنی

فقط میتونم بگم نسلمون رو به ... دادن با این نت‌شون :| تا بیاد درست شه دیگه مایی وجود نداره

نوشته شده توسط [WaRhEaD];3059085:
آخه پسرفت تا چه حد! من یکی که هیچجوره نمیتونم با حجمی کنار بیام! الان سرعت نامحدود من 50KB/S هست ولی به حجمی و استرس تموم شدن حجم ترجیحش میدم8-| یعنی چی که تو روز نتونی هیچکاری کنی

فقط میتونم بگم نسلمون رو به ... دادن با این نت‌شون :| تا بیاد درست شه دیگه مایی وجود نداره

تقصیر اونا نیست!! همه میگن بریم مخابرات بگیریم، اونم فک میکنه خبریه و میاد کم فروشی میکنه!! همین چن وقت پیش بود که گفتن مخابرات با زیرساخت مشکل پیدا کرده و اجازه نداره مشترک جدید بگیره، ولی باز میفروخت و همه هم ازش میخریدن!!
اگه کسی ازش نت نگیره آدم میشه دیگه!!
آخه سرعت 50 کیلوبایتو که همه میدن پس چه فرقی میکنه این یا اون!!؟

با بقیه حرفات کاری ندارم.ولی نامحدود واقعی با کیفیت داشتیم.همین مخابرات مازندان.اینقدر دوستان دانلود کرده بودن هارد کم اوردن.حدود یه ترابایت تو دوماه دانلود کردن.صبح تا شب سیستم روشن بوده. حالا به ما که چیزی نرسید در اون دوران اوج.من داشتم اون روزا با این شاتل مزخرف سرو کله می زدم.! الانم مخابرات نامحدود واقعی داره.ولی سرعتش کمه.دیگه رغبت نمیکنی دانلود کنی.ولی واسه اونایی که زیاد پیج باز می کنند مناسبه!

مخابرات مازندران بیش از یک سال میشه که نابود شده
پینگ که بالای 300 . سرعت ها هم همه یک چهارم سرعتهای پارسال نیستن
یادش بخیر یه زمانی با 256 ، 800 کیلوبایت بر ثانیه دانلود داشتیم الان با 2 مگ به 300 به زور میرسه
اینه مملکتی که ادعای خودکفایی میکنه و میگه پهنای باند رو افزایش داده و همواره در حال افزایشه ولی در عمل هیچ غلطی نمیکنن و همیشه وضع کشور تو همه موارد داره بدتر از قبلش میشه
حالا برید دنبال کلید بگردید

مخابرات مازندران بیش از یک سال میشه که نابود شده
پینگ که بالای 300 . سرعت ها هم همه یک چهارم سرعتهای پارسال نیستن
یادش بخیر یه زمانی با 256 ، 800 کیلوبایت بر ثانیه دانلود داشتیم الان با 2 مگ به 300 به زور میرسه
اینه مملکتی که ادعای خودکفایی میکنه و میگه پهنای باند رو افزایش داده و همواره در حال افزایشه ولی در عمل هیچ غلطی نمیکنن و همیشه وضع کشور تو همه موارد داره بدتر از قبلش میشه
حالا برید دنبال کلید بگردید
این کلید رو خیلی خوب اومدی:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or