بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

شما خوندید متنو که می پرسید؟ :| من که طریقه حساب کردنشو هم گفتم! :|
سرویس های اینترنت بر حسب بیت هست که هر 8 بیت میشه 1 بایت
سرویس 1 مگابیت یعنی 1024 کیلوبیت که تقسیم بر 8 کنید میشه 128 کیلوبایت! (در واقع سرعت اینترنت ایشون 128 کیلوبایت هست) که با توجه به ضریب اشتراکش تقسیم به اون تعداد هم میشه، مثلا اگه ضریب اشتراک 1 به 10 باشه 128 کیلوبایت تقسیم بر 10 میشه، میشه 12.8 کیلوبایت برای هر نفر :|
این حرفی هست که پشتیبانی به من گفت :| من که خودم قبول ندارم ولی سرعتتون بالاتر باشه دیگه از نظر اونها مشکلی نداره، بنده خودم 2 مگابیت دارم ولی سرعت دانلودم اکثر مواقع حدود 130 هست (خیلی کم میشه بره رو 240-230) به پشتیبانی هم که گفتم میگه سرعت شما اگه از 25.6 بیشتر باشه مشکلی نداره :| دلیلش هم میگه 2048 کیلوبیت تقسیم بر 8 میشه 256 کیلوبایت که بین 10 نفر هم تقسیم میشه، میشه 25.6 :|
در ضمن منظوره بنده بیشتر این بود که روش درست محاسبه رو به ایشون بگم چون با اون محاسبه ای که ایشون کرده بودن مشخص بود نمیدونستن، همین

خُب اون آقا فکر کنم نمیدونستن (با توجه به طریقه محاسبشون) که توضیح دادم که بعد ایشون سوال کردن که چه جوری حساب کردم، همین! :|

حالا من اومدم یه ثوابی کنم :| از اول نباید توضیح میدادم :| :d

در ضمن این پِتیاک که میگید تماس گرفتم و گفتن فقط 700 تا 2 میلیون تومان هزینه تجهیزات اولیه اش هست، قیمت سرویساشون هم که سرسام آوره و تازه اجازه کم کردن سرعت رو هم نداریم :|
رسانه هم که منطقه کمی رو پوشش میده :|

بله، منم گفتم که اگه ضریب اشتراکشون 1 به 10 باشه
در مورد اون سرویس 256 نامحدودتونم باید بگم خیلی عجیبه :d

اغا عجیبه من 256 نامحدود داشتم سرعت دانلودم 24 ساعت 100 بود :D

وزیر ارتباطات:سرعت اینترنت را افزایش می دهیم

پایگاه اطلاع رسانی دولت نوشت:

محمود واعظی گفت: با تقویت زیرساخت ها در آینده نزدیک شاهد افزایش پهنای باند و سرعت اینترنت در کشور خواهیم بود.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات درباره برنامه های دولت برای توسعه پهنای باند و افزایش سرعت اینترنت اظهار داشت: فناوری اطلاعات بستر توسعه کشور است و به طور حتم در ابعاد مختلف اقتصادی علمی و تجاری موثر است که در این راستا بحث توسعه پهنای باند و افزایش سرعت اینترنت در دستور کار وزارتخانه قرار خواهد گرفت.

وی تصریح کرد: ما به دنبال این هستیم که زیرساخت ها را تقویت کنیم و به طور یقین با این اتفاق هم پهنای باند و هم سرعت اینترنت در کشور افزایش خواهد یافت.

واعظی همچنین درباره برنامه های وزارت ارتباطات در زمینه شبکه ملی اطلاعات گفت: قطعاً این برنامه را ادامه خواهیم داد اما با سرعت بیشتری این طرح به جلو خواهد رفت زیرا در گذشته سرعت اجرای آن بسیار کند بود.

کاملا درست و طبیعی هست. آسیاتک همینه ولی به پشتیبانی توی ساعات رایگان زنگ بزن و بگو سرعتم با سروی میهن دانلود روی 30 40 ببنی شاید یه کاری کرد.!
هر کاری میکنی آسیاتک نامحدود نگیر که گریت در میآد.

:((:((:(()x)x بابا این تازه نامحدود نیست ! خود نمایندگی هم گفت نامحدود به مفت نمیرزه !

آزه زنگ میزنی به پشتیبانی کلی باهات حرف میزنه میگه نامحدود نگیر بدبخت میشی زندگیت نابود میشه ... :d

نه که الان زندگی رو برامون بهشت کردن و کلی هوراییم الان ! :دی

فقط می تونم بگم همشون افتــــــــــــــضاحن افتضـــــــــاح .... یه مشت دزد که حروم و حلال سرشون نمیشه ....

سر قطع کردن سرویس مخابرات منو 1 ماه پیچوندن . اخرم وقتی نمیخواستم قطع بشه قطع شد.)x)x

45063760271987050908.png

این یه تیکه از فیلم iron man 3

پایگاه اطلاع رسانی دولت نوشت:

محمود واعظی گفت: با تقویت زیرساخت ها در آینده نزدیک شاهد افزایش پهنای باند و سرعت اینترنت در کشور خواهیم بود.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات درباره برنامه های دولت برای توسعه پهنای باند و افزایش سرعت اینترنت اظهار داشت: فناوری اطلاعات بستر توسعه کشور است و به طور حتم در ابعاد مختلف اقتصادی علمی و تجاری موثر است که در این راستا بحث توسعه پهنای باند و افزایش سرعت اینترنت در دستور کار وزارتخانه قرار خواهد گرفت.

وی تصریح کرد: ما به دنبال این هستیم که زیرساخت ها را تقویت کنیم و به طور یقین با این اتفاق هم پهنای باند و هم سرعت اینترنت در کشور افزایش خواهد یافت.

واعظی همچنین درباره برنامه های وزارت ارتباطات در زمینه شبکه ملی اطلاعات گفت: قطعاً این برنامه را ادامه خواهیم داد اما با سرعت بیشتری این طرح به جلو خواهد رفت زیرا در گذشته سرعت اجرای آن بسیار کند بود.

والا کاش :
1- از انحصار شرکت زیر ساخت در بیارن
2- حداقل تعیین کنن چقدر میخوان سرعت رو افزایش بدن و اصلا چه مراحلی داره !

سلام
دوستان دیگه جونم رسیده به لبم!اصلا نمی دونم چی بگم!
الان 3 ساله از شاتل دارم سرویس می گیرم!سرویس نامحدود art 3 که سرعتش 256 هست!شهر تهران, منطقه مخابراتی سلمان فارسی
سرعت دانلود تقریبا 25 29 هست و پینگ به شدت متغیر!به طوری که از 200 تا 360 نوسان داره!حالا در مورد سرویس های نامحدود سرویس شبانه زیاد مهم نیست ولی شبا نت تقریبا قطع ست و اصلا نمی تونم دانلود کنم!
2909767877.png

تصمیم گرفتم کوچ کنم و برم سراغ سرویس های محدود!من نتی می خوام که پینگ خوبی داشته باشه و قطعی نداشته باشه!
با پولی که به همین سرویس می دم می تونم برم اسیاتک سرویس 2mb با محدودیت حجمی 10GB با پارس انلاین با سرعت 512 و محدودیت 10GB بگیرم.دوستانی که از این دو ISP سرویس می گیرن (اونایی که توی همین منطقن هم چه بهتر) راضی هستن؟پینگشون چنده در مدت روز؟و سرعت دانلود روزانه و شبانش چقدره؟(من ماهیانه حجم دانلودیم از 7 فراتر نمی ره)
ممنون

بچه ها نت ماهواریی انلاین با 10 مگ سرعت دان و پینگ عالی برا گیم هرکی خواست پ.خ بده اکانت سایت های پولی هم موجوده رایگان هم داریم در ضمن
نسل جدید ف.ی.ل..ت.رش.ک.ن هم با بهرین سرعت میدیم
84462651931579610555.jpg

18750678096467671484.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or