شما خوندید متنو که می پرسید؟

من که طریقه حساب کردنشو هم گفتم!

سرویس های اینترنت بر حسب بیت هست که هر 8 بیت میشه 1 بایت
سرویس 1 مگابیت یعنی 1024 کیلوبیت که تقسیم بر 8 کنید میشه 128 کیلوبایت! (در واقع سرعت اینترنت ایشون 128 کیلوبایت هست) که با توجه به ضریب اشتراکش تقسیم به اون تعداد هم میشه، مثلا اگه ضریب اشتراک 1 به 10 باشه 128 کیلوبایت تقسیم بر 10 میشه، میشه 12.8 کیلوبایت برای هر نفر

این حرفی هست که پشتیبانی به من گفت

من که خودم قبول ندارم ولی سرعتتون بالاتر باشه دیگه از نظر اونها مشکلی نداره، بنده خودم 2 مگابیت دارم ولی سرعت دانلودم اکثر مواقع حدود 130 هست (خیلی کم میشه بره رو 240-230) به پشتیبانی هم که گفتم میگه سرعت شما اگه از 25.6 بیشتر باشه مشکلی نداره

دلیلش هم میگه 2048 کیلوبیت تقسیم بر 8 میشه 256 کیلوبایت که بین 10 نفر هم تقسیم میشه، میشه 25.6

در ضمن منظوره بنده بیشتر این بود که روش درست محاسبه رو به ایشون بگم چون با اون محاسبه ای که ایشون کرده بودن مشخص بود نمیدونستن، همین
خُب اون آقا فکر کنم نمیدونستن (با توجه به طریقه محاسبشون) که توضیح دادم که بعد ایشون سوال کردن که چه جوری حساب کردم، همین!
حالا من اومدم یه ثوابی کنم

از اول نباید توضیح میدادم

:d
در ضمن این پِتیاک که میگید تماس گرفتم و گفتن فقط 700 تا 2 میلیون تومان هزینه تجهیزات اولیه اش هست، قیمت سرویساشون هم که سرسام آوره و تازه اجازه کم کردن سرعت رو هم نداریم

رسانه هم که منطقه کمی رو پوشش میده
بله، منم گفتم که اگه ضریب اشتراکشون 1 به 10 باشه
در مورد اون سرویس 256 نامحدودتونم باید بگم خیلی عجیبه :d