بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

آقا دیگه دارم کلافه می شم از مخابرات هی time out می ده از سرور بازی 2 تا 1 دقیقه بعد.اینم شد وضع آخه .......2828 می گیرم جواب نمی ده

من زنگ می زنم بعد اپراتور شماره 4 را بزنین من می زنم هیچ اتفاقی نمی افته بعد باز تکرار می کنه شماره 1 فلان شماره 2 فلان ........

برای شماغ هم اینجوریه نمی دونین کی درست می شه؟

دقیقا چنین است .افسردگی مزمن گرفتم از دست این Time Out های مخابرات.هیچ علتی هم جز خود شرکت اراعه دهنده و مخابرات مقصرش نیست .
تعویض خط تلفن داشتم و خط با کیفیت و مطمعن جایگزین کردم ، تا حدی که ریت سرعت های دانلود و آپلودم دو برابر شد و میزان بازده اونا خیلی بالا رفت ولی Time Out ها هم چنان هست...
مودم هم از یک مودم معمولی به یک مودم عالی و منعطف پذیر تغییر دادم ولی بازم هم Time Out هست...
راه های مختلف ، بهینه کردن های گوناگون و ریست های فراوون و تغییر تعرفه های نت از 512 به 1 و 2 و ... غیره و کلا هر راهی از سمت کاربر باشه بی تاثیر هست.
پشتیبانی هم اصلا جواب گو نیستن ، تحمل این Time Out دیگه برام آسون تر و راحت تر تا حرف های بی ربط و بی مورد و نسنجیده پشتیبانی ها .

به پیر به پیغمبر اینترنت 10 مگ 100 مگ نمیخام.یه 256 با کیفیت هم کفایت میکنه.معنی کیفیت رو هم برین از دول غربی و شرقی(بجز چین و کره شمالی)بپرسین:((

موءدب باش آقاl-):d
---------------
حالا نت اکثر جاها تو این دو سه روزه خراب شده مال من بهتر شده:))
مال شما دوباره خوب میشه مال من میره تا ماه بعد بتونم آنلاین بزنم=))

- - -ویرایش - - -

دوستان واقعا چی شده؟ من هر 1 دقیقه یک بار لینک مودمم میره.ایا کلی هست یا خطم مشکل داره؟؟ 2 روزه هم اینجوری شده
یکی از دوست های من این مشکل رو داشت امروز !‌

کلا وضعیت نت چند وقته بیشتر از همیشه خراب شده معلوم نیست اون بالا ها کی پاش رو گذاشته رو سیم نت !‌ :|

---------------

- - -ویرایش - - -

راس میگه دیگه چه وضعشه گندشو در اوردن دیگه اینا هم ملت مسخره کردن هر چی شرکت عوض میکنی فایده نداره همشون یه گو.ه هستن بسه دیگه تا کی 16 کیلیوبایت دانلود هر دولتی میاد هر نفری میاد همینه تا کی اخرش چی ؟
این صفحات قبل گذاشتم میزام ندیدی ببین ترکیه 100 مگ دان داره اصلا میدونی یعنی چی ؟کشورهای دیگه هم همینه فقط این خراب شده اینجوریه
دانلود دموی اینترنت 100 مگ در ترکیه
سرعت دانلود 10 مگ یکی از کشور های همسایه

ببخشید شما چه حوری حساب میکنید که سرعت دانلود 1مگ میگید 12 ؟؟؟؟ 1024 تقسیم بر 8 باید 128 سرعت دانلودش باشه.ایشون گفته 1 مگ داره نه 128 که میگید 12 باید باشه.خیلی هم کمه باید حداقل دو برابر این سرعتی که حالا داره باشه.
اوشون درست حساب کردن ضریب اشتراکاش بین نقره ای و برنزی و طلایی متفاوته ...

ببخشید شما چه حوری حساب میکنید که سرعت دانلود 1مگ میگید 12 ؟؟؟؟ 1024 تقسیم بر 8 باید 128 سرعت دانلودش باشه.ایشون گفته 1 مگ داره نه 128 که میگید 12 باید باشه.خیلی هم کمه باید حداقل دو برابر این سرعتی که حالا داره باشه.
شما خوندید متنو که می پرسید؟ :| من که طریقه حساب کردنشو هم گفتم! :|
سرویس های اینترنت بر حسب بیت هست که هر 8 بیت میشه 1 بایت
سرویس 1 مگابیت یعنی 1024 کیلوبیت که تقسیم بر 8 کنید میشه 128 کیلوبایت! (در واقع سرعت اینترنت ایشون 128 کیلوبایت هست) که با توجه به ضریب اشتراکش تقسیم به اون تعداد هم میشه، مثلا اگه ضریب اشتراک 1 به 10 باشه 128 کیلوبایت تقسیم بر 10 میشه، میشه 12.8 کیلوبایت برای هر نفر :|
این حرفی هست که پشتیبانی به من گفت :| من که خودم قبول ندارم ولی سرعتتون بالاتر باشه دیگه از نظر اونها مشکلی نداره، بنده خودم 2 مگابیت دارم ولی سرعت دانلودم اکثر مواقع حدود 130 هست (خیلی کم میشه بره رو 240-230) به پشتیبانی هم که گفتم میگه سرعت شما اگه از 25.6 بیشتر باشه مشکلی نداره :| دلیلش هم میگه 2048 کیلوبیت تقسیم بر 8 میشه 256 کیلوبایت که بین 10 نفر هم تقسیم میشه، میشه 25.6 :|
در ضمن منظوره بنده بیشتر این بود که روش درست محاسبه رو به ایشون بگم چون با اون محاسبه ای که ایشون کرده بودن مشخص بود نمیدونستن، همین
خب اینارو همه میدنن الان توضیح نمیخواست1شما از پتیاک رسانه تهران و ... بگیر چند صد کیلو بیشتر میبندن برات البته همه دزدن
yahoo_22.gif
خُب اون آقا فکر کنم نمیدونستن (با توجه به طریقه محاسبشون) که توضیح دادم که بعد ایشون سوال کردن که چه جوری حساب کردم، همین!
yahoo_22.gif

حالا من اومدم یه ثوابی کنم
yahoo_22.gif
از اول نباید توضیح میدادم
yahoo_22.gif
yahoo_4.gif

در ضمن این پِتیاک که میگید تماس گرفتم و گفتن فقط 700 تا 2 میلیون تومان هزینه تجهیزات اولیه اش هست، قیمت سرویساشون هم که سرسام آوره و تازه اجازه کم کردن سرعت رو هم نداریم :|
رسانه هم که منطقه کمی رو پوشش میده :|
این صحبت های شما برای ضریب اشتراک 1 به 10 هستش .... البته این دوستمون نگفت اشتراکش چیه ....چون من خودم نت 256 نامحدود داشتم سرعت دانلود 30 تا بود تا 40 هم میرفت
yahoo_22.gif
.....
بله، منم گفتم که اگه ضریب اشتراکشون 1 به 10 باشه
در مورد اون سرویس 256 نامحدودتونم باید بگم خیلی عجیبه :d

آخرین ویرایش:
سرویس 1 مگابیت یعنی 1024 کیلوبیت که تقسیم بر 8 کنید میشه 128 کیلوبایت! (در واقع سرعت اینترنت ایشون 128 کیلوبایت هست) که با توجه به ضریب اشتراکش تقسیم به اون تعداد هم میشه، مثلا اگه ضریب اشتراک 1 به 10 باشه 128 کیلوبایت تقسیم بر 10 میشه، میشه 12.8 کیلوبایت برای هر نفر :|
این حرفی هست که پشتیبانی به من گفت :| من که خودم قبول ندارم ولی سرعتتون بالاتر باشه دیگه از نظر اونها مشکلی نداره، بنده خودم 2 مگابیت دارم ولی سرعت دانلودم اکثر مواقع حدود 130 هست (خیلی کم میشه بره رو 240-230) به پشتیبانی هم که گفتم میگه سرعت شما اگه از 25.6 بیشتر باشه شد مشکلی نداره :| دلیلش هم میگه 2048 بیت تقسیم بر 8 میشه 256 بایت که بین 10 نفر هم تقسیم میشه، میشه 25.6 :|
در ضمن منظوره بنده بیشتر این بود که روش درست محاسبه رو به ایشون بگم چون با اون محاسبه ای که ایشون کرده بودن مشخص بود نمیدونستن، همین

خب اینارو همه میدنن الان توضیح نمیخواست1شما از پتیاک رسانه تهران و ... بگیر چند صد کیلو بیشتر میبندن برات البته همه دزدن:|

این حرفی هست که پشتیبانی به من گفت :| من که خودم قبول ندارم ولی سرعتتون بالاتر باشه دیگه از نظر اونها مشکلی نداره، بنده خودم 2 مگابیت دارم ولی سرعت دانلودم اکثر مواقع حدود 130 هست (خیلی کم میشه بره رو 240-230) به پشتیبانی هم که گفتم میگه سرعت شما اگه از 25.6 بیشتر باشه مشکلی نداره :| دلیلش هم میگه 2048 کیلوبیت تقسیم بر 8 میشه 256 کیلوبایت که بین 10 نفر هم تقسیم میشه، میشه 25.6 :|

خُب اون آقا فکر کنم نمیدونستن (با توجه به طریقه محاسبشون) که توضیح دادم که بعد ایشون سوال کردن که چه جوری حساب کردم، همین! :|

حالا من اومدم یه ثوابی کنم :| از اول نباید توضیح میدادم :| :d

این صحبت های شما برای ضریب اشتراک 1 به 10 هستش .... البته این دوستمون نگفت اشتراکش چیه ....چون من خودم نت 256 نامحدود داشتم سرعت دانلود 30 تا بود تا 40 هم میرفت :|.....

---------------

- - -ویرایش - - -

دول جمع مکسر دولت;)
اون 5.77 مگ که مهم نیست داداش داری باهاش پوز میدی مهم اون 59 ms هستش که از فاصله 250 مایلی میشه گفت یه افتضاح به تمام معناست یعنی اگه آفلاین هم بازی کنی بازم تو بازی لگ داری:d

دول جمع مکسر دولت;)
اون 5.77 مگ که مهم نیست داداش داری باهاش پوز میدی مهم اون 59 ms هستش که از فاصله 250 مایلی میشه گفت یه افتضاح به تمام معناست یعنی اگه آفلاین هم بازی کنی بازم تو بازی لگ داری:d

پوز ندادم که . دارم میگم خوبش اینه
والا همین مخابراته که همه تعریفشو میکنن . همه هم میگن جاهای دیگه از این بهتر نیست
شما جایی میشناسی پینگ خوب باشه بگو با کله میریم

- - -ویرایش - - -

بچه ها برا دانلود کشتی کج موندم:|سرعتم شده 16 کیلوبایت لعنت خدا به همه شرکت های ایران

چرا لعنت به شرکتای ایران ؟
حکومت نمیخواد ملت به اینترنت به قول خودشو شیطانی دست پیدا بکنه
وزیر قبلی که میگفت سرعت اینترنت خوبه چون میشه باهاش کتاب دانلود کرد
t26.png

پوز ندادم که . دارم میگم خوبش اینه
والا همین مخابراته که همه تعریفشو میکنن . همه هم میگن جاهای دیگه از این بهتر نیست
شما جایی میشناسی پینگ خوب باشه بگو با کله میریم

- - -ویرایش - - -

چرا لعنت به شرکتای ایران ؟
حکومت نمیخواد ملت به اینترنت به قول خودشو شیطانی دست پیدا بکنه
وزیر قبلی که میگفت سرعت اینترنت خوبه چون میشه باهاش کتاب دانلود کرد
t26.png

وزیر چه گوهی..هست اخه هر خری یه چیز میگه دیگه کمشن همشون مفت خورن بابا بره بمیره بهتر ه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or