بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

2902451147.png

من چندماهه مخابرات دارم از این طرح هایی که هرچقدر استفاده کنی میاد رو قبض.
سرعت و پینگ خوب هست.دانلود بیشتروقت ها 400KB هست.قطعی هم نداشته
ولی فکر کنم الکی همینطوری ترافیک کم میکنه.توی 1 ماه گفته 4گیگ آپلود کردید.:|
آره منم همین مشکلو دارم :| مال منم میاد رو قبض :| اصفهانی؟ :| من ماهی 2گیگم دانلود نمیکنم تو سایت حساب که میکنم میشه 40گیگ :|

این چه مسخره بازیه که اینا را انداختن(مخابرات-تهران-صادقیه)
هر 30 ثانیه به مدت 7 ثانیه تایم اوت میندازه زنگم میزنی گوشی بر نمیدارن
اون از اون پارازیت که یه هفتس کله زنایه فامیل مخه مارو خوردن اینم از این که یه بازی آنلاین هم نمیشه بازی کرد)x

من نمیدونم مخابرات خراسان رضوی چه طوریه که هر وقت بچه های اینجا از مخابرات می نالند من مشکلی ندارم :دی پینگ با 4.2.2.2 حدود 130 هست و سرعت هم اسمی هست و کاهش نداشته:دی

2902451147.png

من چندماهه مخابرات دارم از این طرح هایی که هرچقدر استفاده کنی میاد رو قبض.
سرعت و پینگ خوب هست.دانلود بیشتروقت ها 400KB هست.قطعی هم نداشته
ولی فکر کنم الکی همینطوری ترافیک کم میکنه.توی 1 ماه گفته 4گیگ آپلود کردید.:|

از net worx استفاده کن

من نمیدونم مخابرات خراسان رضوی چه طوریه که هر وقت بچه های اینجا از مخابرات می نالند من مشکلی ندارم :دی پینگ با 4.2.2.2 حدود 130 هست و سرعت هم اسمی هست و کاهش نداشته:دی
کلا اکثر بچه های که تهران مخابرات دارند مشکل دارند بد شکل.همین مخابرات در شهرستان ها خیلی خوب داره کار می کنه خیلی بیشتر از کپنش هم کار می کنه.من توی اصفهان خودم تست گرفتم و سرعت 256 داشت روی 200 دانلود می کرد و پینگ هم از 140 تغییر نمی کرد.

- - -ویرایش - - -

نت ما هم شده فقط تایم اوت ... 30 هزار تومن ماهی داریم میدیم انگار میریزیم سطل اشغال..... ای خدا :|
باز آدم یک چیزی را می اندازه توی سطل آشغال براش یک منفعتی داره اخرش هم همون اشغال بازیافت میشه و ............
اما این پول که ما می دیم همش داره می ره تو جیب اینا و هر روز هم گردنشون برای من و شما و امثال ما داره کلفت تر میشه.

الان چند روزی هست وضع پینگ مخابرات داغون شده ما هم اینجا این مشکلو داریم من سه چهار روز پیش تو بتل 3 سرورها همه 4 خط بود اما الان دوخط شده چه صبح بری چه وسط روز چه شب همش همینجوری دوخطه. تازه با این وضع پینگ و لگ هی top player میشیم وایبحال اینکه 4 خط باشه :d:d.

پارس آنلاین جدیدا بچه خوبی شده الکی ترافیک اضافی میده الان چند ماهه این مدلی شده !
ولی جالب اینجاست ساعت رایگانش افتضاح شده سرعت من از 5kb بالاتر نمیره !

پارس آنلاین جدیدا بچه خوبی شده الکی ترافیک اضافی میده الان چند ماهه این مدلی شده !
ولی جالب اینجاست ساعت رایگانش افتضاح شده سرعت من از 5kb بالاتر نمیره !

من 32تومن میدم برای مخابرات سرویس 2 مگ با 8 گیگ حجم..شبا از 1 تا صبح 7 با سرعت 250فیکس دانلود میکنه .. و راحت 5 گیگو میگیری(اگه سرور مقصد خوب باشه) پینگم اغلب زیر 200و حول 180 میچرخه (با 4.2.2.4)و تو مناسبت ها هم 1 گیگ میده ... انصافا تو اردبیل مخابرات سرویس دهی خوبی داره و ضمنا اوپراتور هاش جواب سر بالا نمیدن ... واقعا پیگیر هستن ..تو عید هم که قطعی داشتیم 15 روز به اکنت با حجم 3 گیگ اضافه کردن

من 32تومن میدم برای مخابرات سرویس 2 مگ با 8 گیگ حجم..شبا از 1 تا صبح 7 با سرعت 250فیکس دانلود میکنه .. و راحت 5 گیگو میگیری(اگه سرور مقصد خوب باشه) پینگم اغلب زیر 200و حول 180 میچرخه (با 4.2.2.4)و تو مناسبت ها هم 1 گیگ میده ... انصافا تو اردبیل مخابرات سرویس دهی خوبی داره و ضمنا اوپراتور هاش جواب سر بالا نمیدن ... واقعا پیگیر هستن ..تو عید هم که قطعی داشتیم 15 روز به اکنت با حجم 3 گیگ اضافه کردن
ما دیگه گول دم دمی مزاجی پارس رو نخوردیم رو راهمون کشیدومو رفتیم مخابرات.
سابیده به الک پارس افلاین

کلا اینترنت مخابرات بدلیل فی لتر ینگ خراب شده! قبلا مشکل پینگ داشتیم حالا مشکل پورت داریم! قبلا پینگ میومد روی 180 عروسی میکردیم با لایو الان با پینگ 130 عزاداری میکنم با لایو!:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or