بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

اقا این شکایات مخابرات 8787 است همه زنگ بزنیم شاید یک حرکتی بکنند این هم Email voc@tct2020.ir .گرچه بی فایده است .عجب بدبختی داریم با این لعنتیا یا پینگ داغونه یا Lost Pocket بالاست.

مثلا بعد از مدت ها گفتم Tomb Raider بازی کنم بعد از 30 ثانیه خوشحال حندان توی Map دیدم هر کی را می زنم نمی میره بعد یک دفعه مردم .اصلا من هیچ بنی بشری رو توی Map نمی بینم.همه روی هوا در حال پرواز کردن هستند.

حالا یکی ازش راضی یکی ناراضی مثلا بکشید بیرون کجا برید شرکت ها وضعیتشون از مخابرات بدتر شده همه جا همینه مگه اینکه از شرکت های زیر بگرید.
66860467520678535145.jpg

سرویسها. اینترنت پر سرعت اختصاصی. تعرفه سرویس ها
شبکه رسانه تهران - سرویس دهنده اینترنت پرسرعت

شما از اسم کاربریت معلومه داری تبلیغ پتیاکو میکنی . سرویس هم چون مال خودته فیکس 2 مگ دانلود داری . دست مردم که همچین سرعتهایی نمیدن

شما از اسم کاربریت معلومه داری تبلیغ پتیاکو میکنی . سرویس هم چون مال خودته فیکس 2 مگ دانلود داری . دست مردم که همچین سرعتهایی نمیدن

منم همین حدود با پتیاک دانلود میکنیم کمترین حالت 1mb میگیرم. تست ها هم هستش.

دوستان پارس انلاینی شما علاوه بر مشکل کمبود سرعت و پینگ بالا قطعی هم دارید ؟
من هر 15 دقیقه یه بار قطع میشم ! پاکت لاست بیداد میکنه ! پشتیبانی هم بلده فقط نویز خط رو بگیره !

دوستان پارس انلاینی شما علاوه بر مشکل کمبود سرعت و پینگ بالا قطعی هم دارید ؟
من هر 15 دقیقه یه بار قطع میشم ! پاکت لاست بیداد میکنه ! پشتیبانی هم بلده فقط نویز خط رو بگیره !
منم دیشب مشکل قطعی داشتم بعد از ساعت رایگان درست شد! :|
در کل وضعیتش معلوم نیست یه شب خوبه یه شب...

2902451147.png

من چندماهه مخابرات دارم از این طرح هایی که هرچقدر استفاده کنی میاد رو قبض.
سرعت و پینگ خوب هست.دانلود بیشتروقت ها 400KB هست.قطعی هم نداشته
ولی فکر کنم الکی همینطوری ترافیک کم میکنه.توی 1 ماه گفته 4گیگ آپلود کردید.:|

من چندماهه مخابرات دارم از این طرح هایی که هرچقدر استفاده کنی میاد رو قبض.
سرعت و پینگ خوب هست.دانلود بیشتروقت ها 400KB هست.قطعی هم نداشته
ولی فکر کنم الکی همینطوری ترافیک کم میکنه.توی 1 ماه گفته 4گیگ آپلود کردید.:|
به نظرم حتما با نرم افزار های برسی پهنای بند مصرفی و .. ( میتونی اسماشون رو از تو تاپیک نرم افزار بپرسی ) یک چک بکن ببین در طول ماه چه قدر مصرف داری و کجا . شاید ویندوز یا انتی ویروس یا ... هر ماه آپدیت میشه و متوجه نمیشی .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or