بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

میگم مطمئنی اصلا Connect ی ! ؟ :))
والا! :))

.....
اینم از وضع ما! فک کنم تا 26 بهمن درست نشه! شایدم 27 ! :d

38149709478016738877.png

..................
98911153160177914593.png

آخرین ویرایش:
بنده امروزبه طور ملموسی (!) شاهد افزایش پهنای باند بودم!!!! :)):)):)) جدی میگم امروز پینگ تایم بسیار پایین تر از قبل بود با اکثر سرور ها و صفحات با سرعت برق باز میشدند!
حال کنید! :d :

تست صبح:

1152492884.png

تست امشب:

1152936746.png

خوب سیگنال جان شرایط شما دقیقا برعکس امت همیشه در صحنه و ولایت مدار ایران اسلامی هست!
هر وقت سرعت ملت رو کم میکنن شما چون از یه شرکت مرجع مستقیم گرفتین کلی پهنای باند بیکار و اضافی براتون میمونه که اگه مودم نمیترکید تا چند گیگابیت افزایش سرعت داشتید! :d

دوستان این عکسهایی که میگذارید لطفاً با سایز پایین باشد.

1. کل سایز صفحه رو بهم ریخته.
2. فکر کاربران استفاده کننده از اینترنت خفن سرعت ADSL و بسیار پیشرفته Dial-Up هم باشید. که برای باز کردن صفحه باید نصف روز صبر کنند :دی

خوبه خواهش کردم عکس با سایز بالا نگذارید .. وگرنه میخواستید چیکار کنید :دی

این IPM اول مرکز تحقیقات فیزیک نظری و ریاضیات بود. الان اسمش عوض شده مرکز تحقیقات علوم بنیادین یا یک همچین چیزی. مرکز اصلیش توی یک باغ بزرگ در نیاوران هست. از کنار پارک میاید بالا، قبل از رسیدن به اون میدون که دست چپش بستنی فروشی و این مخلفات داره، دست چپ هست.

دانشگاه ها معمولاً اینترنت اشون رو از اینجا میگیرند. یک سری خطوط جدا داره برای مقاصد تحقیقاتی و دانشگاهی (مثلاً :دی ).

1154232292.png

ماشاالله ماشاالله .... به آسیاتک !( میگن 512 دارم :d). زنگ زدم بش میگم اقا وضع سرعتم خرابه و پینگم. میگه به خاطر 22 و 25 بهمن همین روال هست تا 27 ! میگه کل ایران اینطوریه، تازه شرکت ما از همه جا بهتره!
:|

آقا میخوام از شبدیز بگیرم، خوبه؟؟؟ انحصاری کرجه فک کنم :d

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or