بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

این مال الان که ساعت 12 شب هست!
5515093202112058.png

کمتر شد !هر چی به صبح نزدیک میشیم پینگ کمتر میشه تا 120برسه (رکورد 117 هست) البته برای دیدنش باید تا صبح بیدار باشم :sleeping:
البته دیدن این چیزا تو ساعات اوج مصرف کاملا غیر ممکن هست !
:((:((:((:(((یادش بخیر!:((:((=((:-s
برا من 11 برابر شده! این تست قدیم من بود جدیده 11 برابر شده!
چیه باور نمی کنید!:d

البته 40 هزار واسه 40 گیگ خیلی زیاده

من با 130 هزار از سیستک یک ما 265 گیگ دانلود کردم باورتون میشه ؟

حالا نمیدونم چرا اینطوری شده ! حالا این 22 بهمن تموم شه ببینیم بهونش دیگه چیه

اقای sIGNAL منتظره جوابه شما هم هستما !

دوست عزیز کاری به 22 بهمن نداره . 1ماه هست که اینطوریه
اینا پهنای باند کم اوردن و از اونجایی یک مشت بچه مچه ی بیسواد 19-20 ساله هستن هیچی حالیشون نیست و کاری هم نخواهند کرد . خیالت راحتتتتتتتتتتت

اقای sIGNAL منتظره جوابه شما هم هستما !

شرکتی که من ازش سرویس میگیرم فقط مربوط به اصفهان هست و پهنای باندی هم که داره از هیچ شرکت دیگه نگرفته و مسقیماً از مخابرات هست و کیفیتش خوب هست.

متاسفانه من چون تهران نیستم نمیتونم یه پیشنهاد خوب و دقیق برای شما داشته باشم اما یکی از دوستان دیگه هم از شهراد اینترنت گرفته و کیفیتش هم خوب هست و راضی البته من در جریان قیمت سرویس هاش نیستم :">

من فقط و فقط نامحدود می خوام:-/

دیشب به یارو زنگ زنگ زدم اینترنتم قطع بود بهش گفتم چرا اینطوریه گفت یه مشکل مخابراتیه بعد بهش گفتم چرا اینجوریه این ماه بهم یه ضرب المثل زد گفت : شما می ری بقالی بهت می گه ماستم ترش یانه !

چقدر یابو هستش این یارو ( البته ببخشید ها ) پیش خودش نمیگه اگه ماستش بترشه من دیگه از اون بقالیه نمیگیرم و کسی ازم بپرسه بهش توصیه می کنم ار از اون مغازه نگیره

دکسون جان یادش بخیر عزیز! توی این اینترنت نمیشه چیت هم زد وگرنه... :d
پینگ من رو ببینید! هیچ توضیح منطقی نداره!

e22ghpxsx1eb8npprz6.png
توضیه منطقی که داره ....
احساس میکنم این اختلال اینترنت به من منتقل شده دچار اختلال اعصاب روان شدم از بس رفتم قطع و وصل شد!:d

ببینم مگه قرار نبود پهنای باند همه ی کاربران ADSL رو ببرن بالا ؟! چی شد ؟!
اشتباه تایپی خبرنگار گیرنده خبر بوده که به اشتباه پهنای باند بجای پینگ نوشته! قرار بوده که پینگ 11 برابر بشه که شد !:|

• Like
Reactions: Ἁlireza
دوستان این عکسهایی که میگذارید لطفاً با سایز پایین باشد.

1. کل سایز صفحه رو بهم ریخته.
2. فکر کاربران استفاده کننده از اینترنت خفن سرعت ADSL و بسیار پیشرفته Dial-Up هم باشید. که برای باز کردن صفحه باید نصف روز صبر کنند :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or