بحث و تبادل نظر در مورد AMD Radeon HD6000

سلام امیر جان

:(

این نقله قوله یکی از دوستان در سایته هات اورکلاکه (ایشون استادیه)

راستش صحبت هایه بالا تمام حقیقته و حتی طرفدارنه amd هم شکه شدن(در froum هایه خارجی به وضوح قابله مشاهدست)

منبع 1 منبع 2

این کارها از غولها بعیده و باعث کاهش ارزشه سهامشون میشه

متاسفانه طبق گفته ادیتورها هنوز latency ها در هنگامه فعال کردنه tesselation پابرجاست و حتی با بهتر شدنه فریم ریت هنوز latncy ها وجود داره و حتی بهتر هم نشده.

متاسفانه شرکت هایه سازنده به شدت دارن بر رویه تسلیشن کار میکنن و دارندگان کارتهایه amd و اینده کارتهایه amd واقعا درخطره

دیدی گفتم امیر جان ما نوستراداموس نیستیم

البته amd قول داده که با درایور هایه جدید سطح تسلیشنو پایین بیاره

واقعا زرشک)x من تازه داشت از سری 6000 خوشم میومد اما مثله اینکه اینده ندارن

73966817958693339360.gif

من یکی برایه هوادارانه هم amd هم nvidia ناراحت شدم

برایه amd فن ها به خاطره این عملکرد و اینده نگری ضعیفه این شرکت.

برایه nvidia هم با اینکه الان خوشحالیم پرفورمنس بالا داریم اما همونطور که انتظار داشتیم انویدیا یک درجایه حسابی خواهد زد:((

اره منم این خبر را در سایت های خارجی دیده بودم!
مرسی از بابت اینکه خبر فارسیش را گذاشتی!

اولا اگر بازی hawx2از tessبیشتر از uh2استفاده کرده بود الان کارت amdحتی نمی تونستن 30 فریم بگیرن! دوما این بازی مگه چجوریه که نشه با 50-60 فریم بازی کرد یعنی حتما باید 100 فریم گرفت تا بشه راحت بازی کرد!؟ :dاما latencyها ازار دهنده میشه به هر شکل!
ولی خب هر چند اگر بشه با 60 فریم بازی کرد اما نسبت به کارت های انویدیا خب تو این بنچمارک اصلا حرفی برای گفتن نداره!

شرکت AMD آخر سر به سیم آخر میزنه و رسما از تمام خریداران کارت AMD و ATI میخواد
که به هیچ وجه این دمو را روی سیستم خود نصب نکنن و همچنین حتی این بازی را بعد از ارایه روی سیستم خود نصب نکنن
بنچمارک هاواکس2 ، 717 مگه:-s
حتی اگه گفته بود دانلود کنید هم من با این حجم دانلود نمیکردم، از شماره یکش هم زیاد خوشم نیومد ممکنه 2 هم بازی نکنم:d

اخ جون AMD باخت :)

ببینید AMD بهبود tessellation باید رو هر واحد Shaders باید بیشتر کار کنه با لا بردن واحد های Shaders در multi-threading وقتی هر Shaders نمیتونن به خوبی کار کنن فاده ای نداره انودیا با 480 Shaders تونسته به این جزئیات دست پیدا کنه به نظر بهتر که AMD یک استاندارد مثل Cuda و ... معرفی کنه تا بهبود بهتری بگیری
الان همه فن AMD میریزن سرم:d
امیر من گفتم بعد تو اومدی من مسخره کردی گفتی این موارد چه اهمیتی داره بخاطر همین بود! :d :p حالا مارو نزنی :-s:d
حالا اینم بگم من خودم فن بوی تر از شما هستم رو AMD نیای مارو له لورده کنی :d

دوستان من میخوام برای کسی الان 5850 بگیرم
سر افزایش قیمتش داستانی داشتیم که همین برد Sapphire قیمت امروز 358 تومان بود

این سری 6 هم اومده
طرف عجله هم داره اینم تا وارد بشه و انبوه بشه اونم با این بازار معلوم نیست کی بشه

اقای حسینی لیون کامپیوتر همین الان گفتن با همکاران صحبت میکردن کارت 6850 در بدو ورود حدودا 345 قیمتش زدن
که من یکی چشمم اب نمیخوره و مطمنا هستم تا 390 هم هست

حالا میخواستم بدونم برای یک gamer معمولی که شاید ماهی 2 تا بازی تمام کنه خیلی تفاوت هست بین 5850 و 6850 ؟
تو tessellation که بنچش رو گذاشتن 2 فریم تفاوت داشت
تو بازی ها خیلی تفاوت داره ؟

مرسی

دوستان من میخوام برای کسی الان 5850 بگیرم
سر افزایش قیمتش داستانی داشتیم که همین برد Sapphire قیمت امروز 358 تومان بود

این سری 6 هم اومده
طرف عجله هم داره اینم تا وارد بشه و انبوه بشه اونم با این بازار معلوم نیست کی بشه

اقای حسینی لیون کامپیوتر همین الان گفتن با همکاران صحبت میکردن کارت 6850 در بدو ورود حدودا 345 قیمتش زدن
که من یکی چشمم اب نمیخوره و مطمنا هستم تا 390 هم هست

حالا میخواستم بدونم برای یک gamer معمولی که شاید ماهی 2 تا بازی تمام کنه خیلی تفاوت هست بین 5850 و 6850 ؟
تو tessellation که بنچش رو گذاشتن 2 فریم تفاوت داشت
تو بازی ها خیلی تفاوت داره ؟

مرسی

دوست من 6870 با 5850 تفاوت چندانی از لحاظ قدرت هم ندارند نهایتا 10درصد فرق دارند!ضمنا در TESSدو تا کارت با هم باز هم تفاوت انچنانی ندارند یعنی وقتی 6870میاد 19 فریم می گیره 5850 12 فریم می گیره!
شما 5850 بگیری در شرایطی که 6870 ضرر خاصی نکردی ولی اگر صبر زیادی داری من پیشنهاد می کنم صبر کن همه اعضای مهم سری 6 بیان بعد ببین چی میشه!
الان تصمیم گیری سخته بخوای 5850 بگیری احتمال داره بعدا پشیمون شی!چون معمولا دوستان 5850 را قبل از این ماجرا های سری 6 می خریدن یعنی قبل مرداد ماه!و بعد از مرداد که صحبت از سری 6 شروع شد معمولا بچه ها صبر می کنند ببیند چی پیش میاد!و سری 6900 که قراره جایگزین 5800و 5900 بشه چیکار میکنه!

دوست من 6870 با 5850 تفاوت چندانی از لحاظ قدرت هم ندارند نهایتا 10درصد فرق دارند!ضمنا در TESSدو تا کارت با هم باز هم تفاوت انچنانی ندارند یعنی وقتی 6870میاد 19 فریم می گیره 5850 12 فریم می گیره!
شما 5850 بگیری در شرایطی که 6870 ضرر خاصی نکردی ولی اگر صبر زیادی داری من پیشنهاد می کنم صبر کن همه اعضای مهم سری 6 بیان بعد ببین چی میشه!
الان تصمیم گیری سخته بخوای 5850 بگیری احتمال داره بعدا پشیمون شی!چون معمولا دوستان 5850 را قبل از این ماجرا های سری 6 می خریدن یعنی قبل مرداد ماه!و بعد از مرداد که صحبت از سری 6 شروع شد معمولا بچه ها صبر می کنند ببیند چی پیش میاد!و سری 6900 که قراره جایگزین 5800و 5900 بشه چیکار میکنه!
مرسی
البته هم بحث قیمت هست که معلوم نیست با این وضعیت بازار چند باشن این کارت ها در ورودشون
هم بحث این که باز هم با این وضع واردات کی قراره وارد بازار بشن اونم چه مقدار

این طرف هم عجله داره چون همین الان 1 ماهی هست گیجه انتخاب هست

من 6850 رو گفته بودم که میگن با این قیمت میاد :d
6870 و کارت های 69xx که جای خود دارد :d

همون طور هم که گفتم کسی که میخوام براش بگیرم انچنان gamer نیست و شاید ماهی 2 تا بازی بازی کنه فقط ( نمیدونه tessellation و physX و ... چی هست اصلا و کاری نداره و مهم هم نیست براش )

مطمنا اون دوستانی که شما اشاره کردید از حر فه ای های بازار هستند و به دنبال over و گرفتن و بالا بردن امار fps در حالت های 8x aa و غیره ... b-)

باز هم ممنون

سلام ... بلاخره تونستم دمو بنچ مارک بازی HAWX 2 رو دانلود کنم و یه تست هم بگیرم ... متاسفانه یوبی سافت پول پرست روی بنچ مارک هم قفل زیباشو گذاشته بود و باعث تعجب من شد !!!!:-o:-o:-o
بازی رو روی رزولوشن 900*1600 و با فعال سازی 4 مرحله آنتی آلایزینگ اجرا کردم .... با هر دو دایرکت ایکس بازی رو اجرا کردم و نتایجش رو میتونید در زیر ببینید .

تست با دی ایکس 9
Max Frame : 213
Average Frame : 124
اینم لینک عکس ... چون حجمش بالاست فقط لینک رو میزارم

http://up.vatandownload.com/upimages/2010/Oct/26/hawx220101.bmp

تست با دی ایکس 11
Max Frame : 173
Average Frames : 109
اینم لینکش

http://up.vatandownload.com/upimages/2010/Oct/26/hawx2dx112.bmp

My PC : AMD Phenom II 945 - VGA: GTX 460 Forceware 260.89 -Memory : 4 Gig DDR2 @ 1066 -OS : Windows 7 Ultimate Retail Version

آخرین ویرایش:
سلام ... بلاخره تونستم دمو بنچ مارک بازی HAWX 2 رو دانلود کنم و یه تست هم بگیرم ... متاسفانه یوبی سافت پول پرست روی بنچ مارک هم قفل زیباشو گذاشته بود و باعث تعجب من شد !!!!:-o:-o:-o
بازی رو روی رزولوشن 900*1600 و با فعال سازی 4 مرحله آنتی آلایزینگ اجرا کردم .... با هر دو دایرکت ایکس بازی رو اجرا کردم و نتایجش رو میتونید در زیر ببینید .

تست با دی ایکس 9
Max Frame : 213
Average Frame : 124
اینم لینک عکس ... چون حجمش بالاست فقط لینک رو میزارم

http://up.vatandownload.com/upimages/2010/Oct/26/hawx220101.bmp

تست با دی ایکس 11
Max Frame : 173
Average Frames : 109
اینم لینکش

http://up.vatandownload.com/upimages/2010/Oct/26/hawx2dx112.bmp

My PC : AMD Phenom II 945 - VGA: GTX 460 Forceware 260.89 -Memory : 4 Gig DDR2 @ 1066 -OS : Windows 7 Ultimate Retail Version

امتیاز ها دقیقا همون هایی که باید باشه هست مرسی;).

منبع

من چون اینترنتم دانلوده محدوده نمیتونم دان کنم.ایشالا بازیش اومد تست میکنم.

رامین اراده کنی فردا برات پست میکنم;):">

دسته گلت درد نکنه دادا:d

راستش بهتره صبر کنیم بازیشم بیاد . از اونجایی که برادرم در خیابانه سعدی مغازه داره بازی ها برایه بنده 0 تومان میوفته واسه همین خیلی بهتره صبر کنم بدونه زحمته دوستان و خرجه اضافه باشه:d

به نظرتون یک 6850 با vf3000 به چه قدرتی خواهد رسید؟

132b.jpg
132a.jpg

این همون کولری که zotac gtx 480 amp رو مهار کرده

اینهم تصویری از برده بدونه کولر

132c.jpg

Last edited by a moderator:
اخباری نچندان دلنشین برایه دوستانه هواداره amd :

tsmc_logo.gif
radeon_logo_new.jpg

خوب متاسفانه این خبر مربوط به cayman ملقب به اژدهایه سرخ است

گزارش شده که این gpu دچاره مشکلاته ساخت شده.

همونطور که دوستان مطلعن چندی پیش به خاطره یه سری دلایل مثله عدم داشتن برد بعضی از شرکایه amd برایه cayman و نداشتن بایوس نهایی عرضه cayman به تاخیر افتاده بود.

اما برحسب اخباره سایته techeye این تاخیر به سبب عملکرده ضعیف (بازده ضعیف) بوده که اعلامه tsmc بوده ظاهرا (منبع یک سایته تایوانیست) اینطور که بر میاد در یک محدوده تک رقمی اتفاق میوفته.(یعنی مشکلات در محدوده کمی از تراشه ها اتفاق میوفته)

این تعجب اوره که معماری 40nm مورده استفاده cayman هست هنوز نابالغ باشه با این حال ساختن یک تراشه با 3 میلیارد ترانزیستور کاره اسونی نیست که به وضوح با gf100 اینو ما دیدیم (به یاد تمسخر گری هایه هوادارانه amd)

اما...............

فقط میشه امیدوار بود که AMD و TSMC باهمکاریه هم بتونن این گره رو بازی کنن (خداکنه کور نباشه ی) و ما بتونیم شاهده عرضه CAYMAN در اوایل دسامبر باشیم

خدا به خیر بگذرونه
happy.gif

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or