بحث و تبادل نظر در مورد AMD Radeon HD6000

ramin cybran

کاربر سایت
تا به حال خبر هایه مختلفی در مورده این سری از کارت ها بدست رسیده که از این به بعد در این تاپیک ادامه میدیم.

خوب تا چندی دیگر کارتهایه سری 6870 و 6850 از برندهایه مختلف عرضه میشن.

اون چیزی که تا به العان بدست رسیده مشخصاته کلی این سری هست:

کارته 6870 دارایه 1120 sm بوده که از معماری 40 nm و به نامه Barts xt خوانده میشود.هنوز شما تیک کلی processor هایه این نسل مشاهده نشده اما به احتماه زیاد در هر processor معادله 4 alu قرار داره که اگر مشابه نسل هایه پیشین باشه یک alu برایه اهدافه خاص و 3 alu دیگر برایه اهدافه چند منظوره قرار میگیره.

کلاکه هسته و مموری به ترتیب 900 و 1050 هست.در پایین تصویره 6870 از برنده ساپفیر مشاهده میکنید:

92a.jpg

برایه 6850 هم 960 sm در نظر گرفته شده که برخلافه گذشته که گفته شده بود این تعداد برایه 6870 هست.کلاک هسته و مموری به ترتیب 775 و 1000 هستش.در زیر تصویره 6850 از برنده ساپفیر مشاهده میکنید:

92b.jpg

خوب تابه الان بنچ هایه بسیار زیادی برایه این سری عرضه شده که متوجه شدم تمام اگر برایه 6870 بودن کاملا غلطه چون در گذشته تصور بر این بود 6870 بر پایه cayman xt عرضه میشه که نشد.

این هم جدید ترین بنچ ها درمقایسه با gtx 460 که صحتشون تا زمانه امدن ریویو هایه معتبر مشخص نیست.

بنچ زیر در بازیه dirt 2 با جزئیات زیر هست:

running Ultra DX11 at 1920x1200, 8xAA, 16xAF

ویرایش:

مثله اینکه تصاویر حتی از سرور خودشونم پاک شده:)):d
لینک اصلی
17188_112.jpg

خوب اگر این صحیح باشه در این بازی 6850 معادله 10 درصد سریعتر از gtx 460 1gb و 33% سریعتر از gtx 460 768 هست که خوب نتیجه گیری بر عهده خودتون.(نظره من با توجه به اختلاف 1120 sm و 960 sm و هنوز مشخص نشدن کاراییشون در تسلیشن یک افتضاح بشمار میرود که باعثه در جا زدن nvidia میشود)

البته مثله گذشته با امدن درایور هایه جدید کارایی این سری بهتر خواهد شد

موفق باشید

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: aliatlas
حسابی قافیه باخته کارت ATI یا همون AMD باید بیشتر رو بخش Thread کار کنن تا DX11 و استاندارهاش بهتر عمل کنه این ریسک انودیا کرد در سری Fermi و این بخش کاملا متحول کرد و یک معماری جدید اورد تا بازی های اینده که رو این اصل حرکت میکنن بهبود بهتری داشته باشه کارتهای 2011 انودیا خیلی جلوتر میفته به طور احتمالی با وجود 2 پردازنده مرکزی با سبک کردن بار دستورات روی پردازنده گرافیکی
حالا باید دید نتیاج چی میشه امیدوارم بهبود خوبی ببینیم ما که کلا فن AMD هستیم :d

انگار amd پيله كرده به اين كارت 460 ميخواد يه هر طريقي شده از دور خارجش كنه:))

در اصل باید به 480 پیله میکرد که احتمالا این وظیفه خطیر بر عهده 6970 با CAYMEN XT هستش:d

چند عکس از 6870:

3595_06_full.jpg

3595_03_full.jpg

3595_04_full.jpg

چند عکس هم از فن رفرنس 6850:

3595_12_full.jpg

3595_10_full.jpg

تصویره بسیار بسیار حجیم

3595_08_full.jpg

علت اینکه تک تک در اسپویلر گذاشتم حجم عظیم برخی از عکس ها بود

موفق باشید

آخرین ویرایش:
در اصل باید به 480 پیله میکرد که احتمالا این وظیفه خطیر بر عهده 6970 با CAYMEN XT هستش:d
480 تاثير زيادي روي فروش 5870 نداشت چون قيمتش حدود 100 دلار بيشتره(هر چند نسبت به قدرتش 100 دلار اضافه چيزي نيست ولي براي كاربر عادي 100 دلار خيليه;) )

ولي 460 بدجوري مزاحم 5850 شده :)

480 تاثير زيادي روي فروش 5870 نداشت چون قيمتش حدود 100 دلار بيشتره(هر چند نسبت به قدرتش 100 دلار اضافه چيزي نيست ولي براي كاربر عادي 100 دلار خيليه;) )

خوب در حاله حاظر من میگم کارایی 470 بهتر از 5870 در بیش از 70% شرایط هست(این به راحتی با ریویو هایه جدید و احتساب min frame rate قابله اثباته البته اگر کارایی تسلیشن رو بگذاریم کنارش براش شانسی نمیمونه و البته چون ما امار هایه npd رو دیگه به صورته مستقیم نداریم نمیتونیم رویه فروش نظره قطعی بدیم;)(این وسط هم که 480 به راحتی از پسه 5970 بر اومده اما کسی قطعا اماره فروش نداره)

درمورده اینکه باید لاقل عنوانه قوی ترین کارته تک هسته ای رو از انه خودش میکرد بلاخره در هر نسل یک چیزه طبیعیه و انویذیا همیشه این کارو کرده اما ati در نسله 2000 و 3000 از پسش بر نیومد.(و مثله اینکه در این نسل هم نخواهد امد)

خوب در حاله حاظر من میگم کارایی 470 بهتر از 5870 در بیش از 70% شرایط هست(این به راحتی با ریویو هایه جدید و احتساب min frame rate قابله اثباته البته اگر کارایی تسلیشن رو بگذاریم کنارش براش شانسی نمیمونه و البته چون ما امار هایه npd رو دیگه به صورته مستقیم نداریم نمیتونیم رویه فروش نظره قطعی بدیم;)(این وسط هم که 480 به راحتی از پسه 5970 بر اومده اما کسی قطعا اماره فروش نداره)

درمورده اینکه باید لاقل عنوانه قوی ترین کارته تک هسته ای رو از انه خودش میکرد بلاخره در هر نسل یک چیزه طبیعیه و انویذیا همیشه این کارو کرده اما ati در نسله 2000 و 3000 از پسش بر نیومد.(و مثله اینکه در این نسل هم نخواهد امد)

يعني ديگه تا اين حد؟:-s=((
مرگ بر تو انويديا اي بلاي خانمانسوز:d
ببخشید چقدر با 5970 این کارت 6970 فرق داره ؟
با GTX480 چقدر ؟
هنوز نه به باره نه به دار ، شما ميگي چقدر قوي تره؟:-o
صبر كن برسه ، اصلا شايد وجود نداشته باشه:d

يعني ديگه تا اين حد؟:-s=((
مرگ بر تو انويديا اي بلاي خانمانسوز:d

شما که گفتی جبهتو تغییر میدی؟:d بده دیگه برادر:d

ببخشید چقدر با 5970 این کارت 6970 فرق داره ؟
با GTX480 چقدر ؟

احتمالا 6970 به صورته تک gpu برخلافه 5970 دو gpu هستش و البته با پردازنده گرافیکی بانامه cayman xt که به احتماله بالا در avg میتونه از پسه gtx480 در بیاد اما dx11 چی؟یا مینیمم فریم ریت که بسیار مهمه که حتی از avg هم مهمتره؟؟؟
ایا میتونه تویه تسلیشن هم از پسه 480 بر بیاد؟؟(من که چشمم اب نمیخوره)

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: A-L-I
شما که گفتی جبهتو تغییر میدی؟:d بده دیگه برادر:d
تو فكرش هستم:d
اول اين 5970 رو رد كنم بعد يه 480 با قيمت مناسب گيرم بياد ميخرم(نگين مايه داري، اين 5970 رو دسته خريدم به قيمت 490)
خرج سيستم رفته بالا ، تو فكر 1000 چيز هستم :d

تو فكرش هستم:d
اول اين 5970 رو رد كنم بعد يه 480 با قيمت مناسب گيرم بياد ميخرم(نگين مايه داري، اين 5970 رو دسته خريدم به قيمت 490)
خرج سيستم رفته بالا ، تو فكر 1000 چيز هستم :d

به نظره من بزرگترین اشتباهه زندگیتو میکنی بابا حیفه 5970؟؟بلاخره هرچی باشه اینقدم داغون نیست :d سالاریه

اینهم نتایجه جدیدترین بازی بر پایه dx11 که البته استفاده خوبی از dx11 نکرده اما نتایج قابله توجهه

lp2.png

من در 32xcsaa در 1920*1080 معادله 39 فرم گرفتم و در 4xmsaa معادله 44 گرفتم

نظرتون درباره ی کارایی فرمی یا اصلا کلا انویدیا در anti aliasing چیه؟؟؟:))

آخرین ویرایش:
اقا رامین داری دوباره شروع می کنی ها!
من نمی دونم شما چه اصراری داری که 480 را رقیب 5970 می دونی! :-/

اوه اوه amd فن کبیر اومد:-s

اصرار که خوب ار ملزومات میاد:dعلتشم خوب نداشتنه حریفه دیگه چیکار کنه با خودش کشتی بگیره=)):d;)
(باز نزار تسلیشن و مین فریمو و .........:d)
حالا شما بگو چه کنیم؟ یعنی چه خاکی بر سر بریزیم:d میخوای 6870 باهاش مقایسه کنیم ها؟نظرت چیه=)):d
همش مزاح بود به دل نگیری عزیز;)

حالا مثلا یک صحنه از بازی سنگین تر بوده کارت ATIمثلا فریم 20 داده!اونم تازه مدت اون صحنه مثلا چند ثانیه بوده که زود تموم می شده بعد شما میای می گی MINفریم خیلی مهم هستش!
چیزی که مشخص هستش این است کارت مورد نظر در اکثر صحنه های بازی یعنی به عبارتی در 97 درصد صحنه ها فریم قابل قبول بده ! همون AVGفریم خودمون!
یک بنچمارک هم هیچ وقت یک معیار مناسب برای مقایسه کارت ها نیست!(این جمله را عزیز خودت بهتر از من می دونی!)
در مورد TESSELATIONکه اینقدر می نازید!فعلا که هیچ بازی نیست و بعید هم هست در اینده نزدیک بازی بیاد که از سطح EXTREMEدرUH2استفاده کنه!

مقایسه کردن 5970با 480 فایده خاصی نداره چون 5970 در اکثر بازی ها و در اکثر رزولوشن های نسبت به 480 برتری داره!

به نظر من احتمالا AMDمی خواد در سری 6 کارت های زیادی عرضه کنه یعنی به عبارتی فاصله هر کارت تا کارت بعدی فقط 10-15 درصد باشد!به عبارتی حفره ای نباشه که انویدیا بتونه یک کارت بین اون عرضه کنه!( البته این فقط در حد حرف هستش و فعلا صحتی نداره!) اما از طرز عملکرد AMDمیشه اینطوری هم برداشت کرد!

واااای:d

یه زمانی یکی از رفقا بهم میگفت گاهی میخ هایی پولادین در پس سنگ فرود نمیروند:d

حالا مثلا یک صحنه از بازی سنگین تر بوده کارت ATIمثلا فریم 20 داده!اونم تازه مدت اون صحنه مثلا چند ثانیه بوده که زود تموم می شده بعد شما میای می گی MINفریم خیلی مهم هستش!
چیزی که مشخص هستش این است کارت مورد نظر در اکثر صحنه های بازی یعنی به عبارتی در 97 درصد صحنه ها فریم قابل قبول بده ! همون AVGفریم خودمون!
یک بنچمارک هم هیچ وقت یک معیار مناسب برای مقایسه کارت ها نیست!(این جمله را عزیز خودت بهتر از من می دونی!)

حالا چرا اینقد غیرتی میشی؟؟:d ماکه حرفه بدی نزدیم عزیزه دل =))

در مورده قیاسه بینه 5970 و 480 در گذشته بسیار بحث ها الاخصوص با خوده امیر جان شده اما چه کنیم گاهی سر میخ ها پهنه و طبق قانونه نیوتون در اجسام با تراکم و مقاومت کم هم فرو نمیره:d

از اونجایی که من مدت زیادی برایه اثبات یه سری موضوعات تلف کردم و انگار نه انگار پس این بحث به علت پهن بودن سر میخ ها ادامه پیدا نمیکنه:d;)چون فایده ای نداره

اون avg که الان اینقد مهم شد من گفتم امیر جان ایشالا وقتی وارده دانشگاه شدی و واحدهایه پودمانی رشته هایه ریاضی فیزیک و (حتی تجربی) درسه محاسباته عددی رو گذروندی اون موقع یه چیزی یاد میدن به نامه درونیابی خطی و چون اینجا مجال و درکش نیست پس قابله توضیح هم نیست بریم به ادامه ماجرا.

درمورده avg حالا اینکه شما درنظر میگیری در 1 ثانیه مین فریم ایجاد میشه و در 97% باقی avg رو نشون میدن قبلا به خودت اثبات کردم که وقتی 5970 در یک صحنه سبک قرار میگیره 2 برابره 480 فرم میده و این به شدت معدلاتو تغییر میده و در صحنه هایه سنگین این 480 که خودشو نشون میده و فریم پایداری داره اینو بنچها نشون میدن چون avg به min fps نزدیکه شما کمتر انومالی فریم ریتو حس میکنی (اینو ادیتورها میگن من نمیگم:d

پس حالا این نتیجه گیری که 97% avg هست همون قضیه نیوتون و میخ ها میتونه اثباتش کنه=)):d.

در مورد TESSELATIONکه اینقدر می نازید!فعلا که هیچ بازی نیست و بعید هم هست در اینده نزدیک بازی بیاد که از سطح EXTREMEدرUH2استفاده کنه!

بابا بیخیال حالا ما اونجا یه چیزی گفتیم خوشحال شی امیر جان ما که نوستراداموس نیستیم عزیزه دل=))

البته 100% شرکت هایه بازی به خاطر گل رویه شما و amd عزیزتان تا 1000 ساله دیگه هم هیچ بازی با حجمه تسلیشن زیاد نمیسازه هیچ نگران نباشید
:))=)):d

به نظر من احتمالا AMDمی خواد در سری 6 کارت های زیادی عرضه کنه یعنی به عبارتی فاصله هر کارت تا کارت بعدی فقط 10-15 درصد باشد!به عبارتی حفره ای نباشه که انویدیا بتونه یک کارت بین اون عرضه کنه!
اگه منظورت فاصله 480 با 5970 هست که فقط 8% و البته در dx11 هم که بهتره صحبت نشه:d
به انویدیا گوییم از این الطافه amd سپاس گذار باشد:)):d;)
البته این فقط در حد حرف هستش و فعلا صحتی نداره!) اما از طرز عملکرد AMDمیشه اینطوری هم برداشت کرد!
فعلا که طرز عملکرده amd درحده گریه است.انشالا تا اینده;)

تصاویری از asus 6850:

97c.jpg

97a.jpg

97b.jpg

Last edited by a moderator:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or