بحث و تبادل نظر در مورد سری Total War

• Thread starter Thread starter Hassan
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام
اقا من تازه اینجا رو دیدم عجب تایپکی بوده;)....
من 1.5 سال پیش این بازی رو تموم کردم ولی نمیدونم چرا امریکا باز نشد !!!
باید کاری می کردم...
بعد این پچها که میگین چه تغییری تو بازی داره:confused:

سلام به همگی من تازه عضو شدن.خواهش میکنم از من به خاطر پرسیدن این سوالات ایراد نگیر و اگه میشه جوبمو بدین.خواهشا ببخشیدا.

1)میشه لینک مستقیم دانلود بربریان اینوایس روم توتال وارو بدین.اگه مستقیمم نبود اشکالی نداره
2)یکی از پیشگامان (یا هرکس دیگه ای) این بازی تو همین تایپک میشه برای من کمپین جدید ایرانی بسازه(جزءیاتش مهم نیست فقط یه کمپین جدید باشه که در نقش ایرانیان امپراطوری درست کنم) چون خودم اصلا نمی تونم درست کنم.یعنی حتی راهنمای قدم به قدمشم خوندم ولی بازم نفهمیدم اگه یکی داره برام برای دانلود خواهشا تو همین تایپک بزاره.و نحوه استفاده از اونم بگه.واقعا تا آخر عمرم دعاش میکنم.
3)میشه بگین چجوری یه بازی رو براش مود درست میکنین.در ضمن مود اصلا چی هست؟

واقعا منون میشم از کسی که به من جواب بده.شاید بگین این چقدر از موضوع پرته و این طور چیزا ولی خواهش میکنم یکی به من جواب بده.در ضمن اگه به سوال سومم جواب ندادید مهم نیست اون دو تای اول مهمه.

1)میشه لینک مستقیم دانلود بربریان اینوایس روم توتال وارو بدین.اگه مستقیمم نبود اشکالی نداره
عزیزم لطف کن معادل انگلیسیش رو هم بگذار ،چون من واقعا متوجه نشدم چی رو می خوای ! با این حال اگر منظورت نسخهء الحاقی روم یعنی Barbarian Invasion باشه که این تو بازار هست و ارزش نداره که دانلودش کنی ! اما من یک لینک تورنت برات می گذارم : لینک
2)یکی از پیشگامان (یا هرکس دیگه ای) این بازی تو همین تایپک میشه برای من کمپین جدید ایرانی بسازه(جزءیاتش مهم نیست فقط یه کمپین جدید باشه که در نقش ایرانیان امپراطوری درست کنم) چون خودم اصلا نمی تونم درست کنم.یعنی حتی راهنمای قدم به قدمشم خوندم ولی بازم نفهمیدم اگه یکی داره برام برای دانلود خواهشا تو همین تایپک بزاره.و نحوه استفاده از اونم بگه.واقعا تا آخر عمرم دعاش میکنم.
3)میشه بگین چجوری یه بازی رو براش مود درست میکنین.در ضمن مود اصلا چی هست؟
نمی دونم چطور می شه بازی رو دستکاری کرد و با چگونگی ساخت مود Mod(Modification) هم آشنا نیستم:p شما اگر به سایت ما یعنی www.totalwar.ir سر بزنی در این مورد بهتر پاسخ می گیری.

و اما مود Mod or modification چی هست ؟ مودها بازی هایی هستند که بر پایهء انجین Game Engine خود بازی ساخته می شوند. اینها اغلب توسط کاربران عادی ساخته می شن و از اینرو بیشتر از راه اینترنت منتشر می شوند. مودها می توانند تنها شامل تغییراتی کوچک در بازی اصلی باشند و یا به اندازه ای در بازی دگرگونی ایجاد کنند که خود بگونه ای یک بازی تازه به حساب آیند. برای اطلاعات بیشتر به لینک مربوط در سایت ویکیپدیا مراجعه نمایید -> Mod

Pzt_Kami

سلام من بازي barbarian invasion 7 رو نصب كردم، پچ 1.3، 1.5 و 1.6 رو هم دانلود كردم ولي ميرم داخل بازي اين ارور رو ميده:
error: filename doesn't exist : data/models_building/spot_fx/spot_fx_BI_street_lamp.CAS

بعد ok ميزنم اين ارور رو ميده:

script error in ibdf/data/descr_building_battle/dbb_barbarian_invasion.txt, at line 751, column 40.
Unable to open spot fx file models_buliding/spot_fx/spot_fx_BI_street_lamp.CAS

چيكار كنم؟

سلام من بازي barbarian invasion 7 رو نصب كردم، پچ 1.3، 1.5 و 1.6 رو هم دانلود كردم ولي ميرم داخل بازي اين ارور رو ميده:
error: filename doesn't exist : data/models_building/spot_fx/spot_fx_BI_street_lamp.CAS

بعد ok ميزنم اين ارور رو ميده:

script error in ibdf/data/descr_building_battle/dbb_barbarian_invasion.txt, at line 751, column 40.
Unable to open spot fx file models_buliding/spot_fx/spot_fx_BI_street_lamp.CAS

چيكار كنم؟

1- شما قبل از پچ کردن کرک رو که نریختی؟ اگر قبل از این که بازی رو پچ کنید کرک رو کپی کردید بازی رو پاک کنید دوباره نصب کنید. ولی اگر قبل از پچ کردن کرک رو نریختید، مطمئن بشید که کرکی که ریختید مخصوص همون ورژنه. یعنی برای روم کرک 1.5 رو ریختید و برای Barbarian Invasion کرک 1.6. برای این که مطمئن بشید کرک درست رو ریختید حجم دقیق کرک های 1.5 و 1.6 رو می ذارم.

RomeTW.exe - 13.0 MB (13,705,216 bytes)

RomeTW-BI.exe 13.0 MB (13,713,408 bytes)

اگر حجم کرک ها غیر از این بود بگید تا لینک کرک درست رو بدم.

2- بازی کامل نصب شده؟ چون این طوری که ارور نشون میده این فایل spot_fx_BI_street_lamp.CAS کپی نشده. به هر حال من این رو براتون آپ کردم ببینید با کپی کردن این فایل شاید درست شد.

Spot_fx_BI_street_lamp.CAS

این فایل رو باید توی اینجا کپی کنید: \Total War\Rome Total War\bi\data\models_building\spot_fx

~R-teen

1- شما قبل از پچ کردن کرک رو که نریختی؟ اگر قبل از این که بازی رو پچ کنید کرک رو کپی کردید بازی رو پاک کنید دوباره نصب کنید. ولی اگر قبل از پچ کردن کرک رو نریختید، مطمئن بشید که کرکی که ریختید مخصوص همون ورژنه. یعنی برای روم کرک 1.5 رو ریختید و برای Barbarian Invasion کرک 1.6. برای این که مطمئن بشید کرک درست رو ریختید حجم دقیق کرک های 1.5 و 1.6 رو می ذارم.

RomeTW.exe - 13.0 MB (13,705,216 bytes)

RomeTW-BI.exe 13.0 MB (13,713,408 bytes)

اگر حجم کرک ها غیر از این بود بگید تا لینک کرک درست رو بدم.

2- بازی کامل نصب شده؟ چون این طوری که ارور نشون میده این فایل spot_fx_BI_street_lamp.CAS کپی نشده. به هر حال من این رو براتون آپ کردم ببینید با کپی کردن این فایل شاید درست شد.

Spot_fx_BI_street_lamp.CAS

این فایل رو باید توی اینجا کپی کنید: \Total War\Rome Total War\bi\data\models_building\spot_fx

~R-teen
خيلي ممنون اگه ميشه ميتونين لينك اين كرك ها رو هم بديد. فكر كنم بايد بازي رو پاك كنم دوباره بريزم ....

سلام
یه مشکل
من در بازی روم توتال وار توی نقشه بازی یا توی جنگ هاش موسم کار نمیکنه
یعنی حرکت میکنه وقتی رو یه یونیت میری حالتش تغییر میکنه ولی وقتی کلیک میکنی هیچ اتفاقی نمیافته
(بازی من ارجیناله) یعنی مشکل از کرک نیستش

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or