عزیزم لطف کن معادل انگلیسیش رو هم بگذار ،چون من واقعا متوجه نشدم چی رو می خوای ! با این حال اگر منظورت نسخهء الحاقی روم یعنی Barbarian Invasion باشه که این تو بازار هست و ارزش نداره که دانلودش کنی ! اما من یک لینک تورنت برات می گذارم : لینک1)میشه لینک مستقیم دانلود بربریان اینوایس روم توتال وارو بدین.اگه مستقیمم نبود اشکالی نداره
نمی دونم چطور می شه بازی رو دستکاری کرد و با چگونگی ساخت مود Mod(Modification) هم آشنا نیستم شما اگر به سایت ما یعنی www.totalwar.ir سر بزنی در این مورد بهتر پاسخ می گیری.2)یکی از پیشگامان (یا هرکس دیگه ای) این بازی تو همین تایپک میشه برای من کمپین جدید ایرانی بسازه(جزءیاتش مهم نیست فقط یه کمپین جدید باشه که در نقش ایرانیان امپراطوری درست کنم) چون خودم اصلا نمی تونم درست کنم.یعنی حتی راهنمای قدم به قدمشم خوندم ولی بازم نفهمیدم اگه یکی داره برام برای دانلود خواهشا تو همین تایپک بزاره.و نحوه استفاده از اونم بگه.واقعا تا آخر عمرم دعاش میکنم.
3)میشه بگین چجوری یه بازی رو براش مود درست میکنین.در ضمن مود اصلا چی هست؟
سلام من بازي barbarian invasion 7 رو نصب كردم، پچ 1.3، 1.5 و 1.6 رو هم دانلود كردم ولي ميرم داخل بازي اين ارور رو ميده:
error: filename doesn't exist : data/models_building/spot_fx/spot_fx_BI_street_lamp.CAS
بعد ok ميزنم اين ارور رو ميده:
script error in ibdf/data/descr_building_battle/dbb_barbarian_invasion.txt, at line 751, column 40.
Unable to open spot fx file models_buliding/spot_fx/spot_fx_BI_street_lamp.CAS
چيكار كنم؟
خيلي ممنون اگه ميشه ميتونين لينك اين كرك ها رو هم بديد. فكر كنم بايد بازي رو پاك كنم دوباره بريزم ....1- شما قبل از پچ کردن کرک رو که نریختی؟ اگر قبل از این که بازی رو پچ کنید کرک رو کپی کردید بازی رو پاک کنید دوباره نصب کنید. ولی اگر قبل از پچ کردن کرک رو نریختید، مطمئن بشید که کرکی که ریختید مخصوص همون ورژنه. یعنی برای روم کرک 1.5 رو ریختید و برای Barbarian Invasion کرک 1.6. برای این که مطمئن بشید کرک درست رو ریختید حجم دقیق کرک های 1.5 و 1.6 رو می ذارم.
RomeTW.exe - 13.0 MB (13,705,216 bytes)
RomeTW-BI.exe 13.0 MB (13,713,408 bytes)
اگر حجم کرک ها غیر از این بود بگید تا لینک کرک درست رو بدم.
2- بازی کامل نصب شده؟ چون این طوری که ارور نشون میده این فایل spot_fx_BI_street_lamp.CAS کپی نشده. به هر حال من این رو براتون آپ کردم ببینید با کپی کردن این فایل شاید درست شد.
Spot_fx_BI_street_lamp.CAS
این فایل رو باید توی اینجا کپی کنید: \Total War\Rome Total War\bi\data\models_building\spot_fx
~R-teen