بحث و تبادل نظر در مورد سری The Evil Within

کدام یک ترسناک تر است؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    55
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
نتیجه نظرسنجی رو! اینجا برعکس همه جاست :D حداقل باید یکم متعادل تر می‌بود :D
ولی هر کدوم نقاط قوت خودشونو داشتن...یه جورایی انگار دنباله هم نبودن و واسه نسخه 2 خیلی ریسک کردن و برداشت جدیدی بود از فرمول ترس و بقا بود که بعضیا مثل من عاشقش شدن و بعضیا هم اصلا خوششون نیومد. با اینهمه ریمیک و ریمستری که به خوردمون دادن و دارن میدن، بعد 4 5 سال هنوزم همچین حس تازه‌ای توی سبک نداشتیم...بیشترش هم مدیون همون ترکیب مراحل خطی و محیط‌های سندباکس و حس اکتشاف خفنی بود که بازی پیدا کرده بود.
امیدوارم واسه 3 هم همین روند رو ادامه بدن و نسبت به دو نسخه قبلی تازگی زیادی داشته باشه.

در کل: TEW2 > TEW1

کلا فقط من و بهزاد و فیوچر به قسمت دوم رای دادیم ؟

آقا انتظارم بیشتر بود

احتمالا سه تامونم به خاطر اینکه با اون فرمول مخلوط سندباکس سوروایور هارورش حال کدیم بهش رای دادیم

یدونه عین این مقاله را کار کردم.ولی تو لیست این سایت هم اومده رابطه بین سب و مایرا

Once upon a time, Sebastian and Myra were a happy family with their daughter, Lily. But things went wrong when Lily was pronounced dead due to a house fire, and then Myra had suddenly gone missing. However, Sebastian learns that Lily had not actually died in a house fire in The Evil Within 2, but she was taken by STEM for experimentation. What’s worse is that Sebastian comes to learn that his wife is there also, since she disappeared to look for Lily after suspecting foul play with “the house fire.” Unfortunately, Myra has completely changed and wants to keep Lily within stem, so Sabastian has to fight Myra to get Lily to safety.

Most Tragic Video Game Romances To Date

تو مقاله پایین هم درست گفته.ساختار سندباکس عالیه.میشه گفت یک نگاه تازه به ژانر هست​

Shinji Mikami is a pioneer in the realm of survival horror gaming. His work on the Resident Evil series was absolutely revolutionary, with his legacy being further strengthened with the advent of The Evil Within series.

The latest game in the series, The Evil Within 2 improves upon pretty much every issue that was present in the first game. This, coupled with a unique and well-executed open-world structure, makes for a riveting experience where players will have a ton of fun as they shoot through numerous baddies while constantly keeping tabs on their ammunition as well.

10 Best Combat Systems In Horror Games, Ranked

این سری با همه ایراد هایی که داشته (Clunky بودن گیمپلی، ضعف هوش مصنوعی) جایگاه خاصی برام داره، Art direction هر دو قسما فوق العاده هستش، من با گفته دوستمون موافقم، مشکل قسمت دوم از منظر داستانی، این بود که مثل قسمت اول داستان Mystery نبود، تا جایی که یادمه ما تا اواخر قسمت اول نمیدونستیم دقیقا چه اتفاقی افتاده، همین موضوع یکی از اصلی ترین مشخصه های سبک وحشت هست.
Opening قسمت اول یکی از به یاد موندنی ترین اوپنینگ هارو داره، کلا Design محیط بازی 10/10 هست.
The-Evil-Witnin-1.jpg
و صحنه ملاقات با Laura

و اما قسمت دوم، من از محیط سندباکس و نیمه جهان باز خیلی خوشم اومد، تنها مشکلش خالی بودن Union بود، انتظار داشتم مراحل فرعی بیشتری داشت، شاهد اتفاقات بیشتری باشیم، ولی خالی بود، اینکه دشمن ها تو شهرک همینجوری واسه خودشون چرخ میزدن خیلی خوب بود :D
و اما Anima
هیچ موقع اولین بار که Anima رو ملاقات کردم از یادم نمیره، یادمه داشتم وسط شهرک چرخ میزدم که یهو یه صدای خنده شیطانی از دسته اومد:D:)) بعد صفحه آبی شد و Anima داشت دنبالم میگشت که زود فلنگو بستم.
داستان قسمت دوم در مقایسه با قسمت اول خیلی ضعیف بود، دلیل انتخاب قسمت اول هم در نظر سنجی همینه، اگه بخوام نمره بدم به این شکل، قسمت 1: داستان و فضاسازی 10 گیمپلی و مراحل 7
قسمت دوم فضاسازی و اتمسفر 10 داستان 6 و گیمپلی 6، برای همین به صورت کلی به نظرم قسمت بهتر بود، برای بازی که سال 2017 عرضه شده انتظار میرفت گیمپلی روان تری داشته باشه، نه این همه خشک.
پایان قسمت دوم هم خوب بود، شدیدا منتظر قسمت سوم هستم، ولی با سیاست های مایکرو چندان امیدی ندارم. ممنون از بهزاد عزیز که یاد آوری کرد چه الماسی رو قبلا تجربه کردیم.

یه نکته که الان یادم اومد، اون باس فایت های فلش بک به قسمت اول به نظرم باید نگه میداشتن برای قسمت سوم یا 4، ایده خیلی خوبیه ولی فلش بک به باس فایت های قسمت اول تو قسمت دوم؟:D
تریلر معرفی هم خیلی خوب بود

10 بازی ترسناک برتر در نسل هشتم

7- The Evil Within​

Although The Evil Within 2 is also scary, it seems like the original has a more horrific atmosphere. Monsters such as a figure with a metal mask and chainsaw and a butcher who wears a safe on his head make The Evil Within intensely frightening.

There is quite a bit of enemy variety to keep you entertained throughout The Evil Within. The artwork and story are praiseworthy for certain. In this case, you can't beat the original, and it certainly is scarier.

The 10 Scariest Horror Games Of This Generation

مسلما هر دو نسخه خوب بودن و جز بهترین های سبک وحشت
اما نسخه اول به خاطر بی تجربه بودن تیم سازنده یه مقدار مشکل فنی و گرافیک داشت و تو گیم پلی هم احساس محدودیت به گیمر دست میداد
نسخه دوم تماما مشکلات TEW1 رو حل کرد اما از طرفی ویژگی های برجسته نسخه اول رو نداشت.
ویژگی های مثل محیط های جذاب متنوع و گیرا همراه با ترس و دلهره مخصوصا تو DLC ها، باس فایتها و همینطور موسیقی، داستان و شخصیت پردازی بهتر. تو TWE2 شخصیت سباستین خیلی تغییر کرده بود و داستان هم طوری بود که احساس میکردم تا اخر بازی دنبال نخود سیاهیم اما در کل قابل قبول بود

در مورد طراحی مراحل من خودم ترجیح میدم این بازی مراحل خطی داشته باشه اما مراحل سند باکس نسخه دوم هم انصافا بد نبود فقط مشکلش این بود که درست تو بازی پیاده نشده بود‌ و مستقیما از بازی مثل Tlou تقلید کرده بود

امیدوارم تو TEW3 بتونن از تمام ویژگی های برجسته نسخه اول و دوم استفاده کنن و شاهد یه بازی بی نقص باشیم طوری که اگه بحث مقایسه پیش اومد بشه گفت نسخه سوم تماما از TEW 1 و 2 بهتره

آخرین ویرایش:

9. Laura - The Evil Within​

One of the most popular fears people have is spiders. Another is the absolute dread of bumping into your ex-partner in a public place. Laura incorporates both of these.

With the legs of a spider and the mentality of an old ex who still hasn't had the last word, Laura becomes a truly terrifying presence that will make the majority of your time with The Evil Within a stressful one.

Up until the point of meeting Laura, The Evil Within is a fairly creepy and over-the-top horror thrill ride. Once you've cleared an area of enemies, you can take a deep sigh and feel accomplished in a moment of brief safety.

Laura does away with all of this.

Your first introduction to Laura is when she emerges from a dead body. Creepy right? Well, you'll quickly learn that Laura can in fact emerge from ANY dead body she sees fit, making avoiding her nigh on impossible.

On top of this, she's pretty much impervious to any attacks. Those moments of brief safety in levels quickly become stripped away and regulated to only safe rooms. The constant fear of Laura being able to appear at any given moment is one of the greatest elements The Evil Within incorporates, with a true sense of psychological horror.

10 Scariest Video Game Enemies That Stalk You

بدترین ترس برای من این هست که یکی بندازه دنبالت!بدترین باس ها هم همینان!

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or