این سری با همه ایراد هایی که داشته (Clunky بودن گیمپلی، ضعف هوش مصنوعی) جایگاه خاصی برام داره، Art direction هر دو قسما فوق العاده هستش، من با گفته دوستمون موافقم، مشکل قسمت دوم از منظر داستانی، این بود که مثل قسمت اول داستان Mystery نبود، تا جایی که یادمه ما تا اواخر قسمت اول نمیدونستیم دقیقا چه اتفاقی افتاده، همین موضوع یکی از اصلی ترین مشخصه های سبک وحشت هست.
Opening قسمت اول یکی از به یاد موندنی ترین اوپنینگ هارو داره، کلا Design محیط بازی 10/10 هست.
و صحنه ملاقات با Laura
و اما قسمت دوم، من از محیط سندباکس و نیمه جهان باز خیلی خوشم اومد، تنها مشکلش خالی بودن Union بود، انتظار داشتم مراحل فرعی بیشتری داشت، شاهد اتفاقات بیشتری باشیم، ولی خالی بود، اینکه دشمن ها تو شهرک همینجوری واسه خودشون چرخ میزدن خیلی خوب بود

و اما Anima
هیچ موقع اولین بار که Anima رو ملاقات کردم از یادم نمیره، یادمه داشتم وسط شهرک چرخ میزدم که یهو یه صدای خنده شیطانی از دسته اومد

بعد صفحه آبی شد و Anima داشت دنبالم میگشت که زود فلنگو بستم.
داستان قسمت دوم در مقایسه با قسمت اول خیلی ضعیف بود، دلیل انتخاب قسمت اول هم در نظر سنجی همینه، اگه بخوام نمره بدم به این شکل، قسمت 1: داستان و فضاسازی 10 گیمپلی و مراحل 7
قسمت دوم فضاسازی و اتمسفر 10 داستان 6 و گیمپلی 6، برای همین به صورت کلی به نظرم قسمت بهتر بود، برای بازی که سال 2017 عرضه شده انتظار میرفت گیمپلی روان تری داشته باشه، نه این همه خشک.
پایان قسمت دوم هم خوب بود، شدیدا منتظر قسمت سوم هستم، ولی با سیاست های مایکرو چندان امیدی ندارم. ممنون از بهزاد عزیز که یاد آوری کرد چه الماسی رو قبلا تجربه کردیم.
یه نکته که الان یادم اومد، اون باس فایت های فلش بک به قسمت اول به نظرم باید نگه میداشتن برای قسمت سوم یا 4، ایده خیلی خوبیه ولی فلش بک به باس فایت های قسمت اول تو قسمت دوم؟

تریلر معرفی هم خیلی خوب بود