Changed_Man 50
کاربر سایت
عملا بازی چیزی درمورد اینکه باید چه کار کنی نمیگه

یک سری نسخه ها مثل شماره ۲ یکم گیچ کننده ست ولی خب هرچی این سری رو بیشتر پلی بدی بیشتر دستت میاد روندشو ولی پازل هاش به هیچوجه مثل سایلنت هیل روی اعصاب نیست .تازه تصمیم گرفتم که مثل یه فن سری رو تجربه کنم (قبلا چند نسخه رو همینجوری بازی کردم) پس با زیرو شروع کردم
دارم باهاش حال میکنم فقط تنها مشکلم باهاش اینع که عملا بازی چیزی درمورد اینکه باید چه کار کنی نمیگه و کاتسین ها هم بیشتر حواس آدم رو از روند بازی پرت میکنن
منم دارم یک رو میرم، برا بیست سال پیش قبول دارم عالی بوده ولی با استانداردای الان نمیخونه واقعا. هم کم بودن اینونتوری رو اعصابه هم نبود اتو سیو هم دور انیمیشن. باز خوبه یه حالت دیگه کنترل گذاشتن برا کسایی که با تنک کنترل اوکی نیستن. صداگذاری هم که تعطیله کلا انگار هوش مصنوعی داره دیالوگ هارو میخونه.آقایون
رزیدنت زیرو رو تموم کردم ٨/١٠ پریکوئل ضروری و خاصی نیست شاید فقط یکم پازلاش تا حدی جالب باشه
ولی الان دارم ریمیک ١ رو بازی میکنم و الله اکبر
عجب شاهکاری عجب شاهکاری
کمپین جیل رو تموم کردم و واقعا ١٠/١٠ حالا دارم وان مور تایم رو با کریس میرم
رزیدنت اویل ۱ اچ دی ریمستر نسخه گیم کیوب رو بازی کردم اتمسفر و موسیقی بازی عالی هستن گیم پلی هم بد نیست برای نسل شش به هر حال بیشتر از این نمیشه انتظار داشت در کل تنجربه بینظیری بود بازی نکردین حتما بازی کنینمنم دارم یک رو میرم، برا بیست سال پیش قبول دارم عالی بوده ولی با استانداردای الان نمیخونه واقعا. هم کم بودن اینونتوری رو اعصابه هم نبود اتو سیو هم دور انیمیشن. باز خوبه یه حالت دیگه کنترل گذاشتن برا کسایی که با تنک کنترل اوکی نیستن. صداگذاری هم که تعطیله کلا انگار هوش مصنوعی داره دیالوگ هارو میخونه.
متاسفانه یا خوشبختانه همه اینا برا کسایی که نوستالژی دارن باهاش جذابه.
سوالاتتون بستگی به سن دارهمن دو تا سوال راجع به بازیهای ترسناک دارم، البته میدونم برای بازیهای ترسناک تاپیک جداگانه وجود داره، اما میخوام اینجا بپرسم، چون هم اینجا شلوغتره و هم به RE مربوطه و میخوام نسخه اورجینال RE4 رو بعد سالها بازی کنم.
1. سوال اولم اینکه آیا شده جانورهای ترسناک بازیها رو، مخصوصاً اون Boss ها که از همه چندشآور تره رو، تو خوابتون ببینید؟ یا حتی بخاطرش وحشتزده از خواب بیدار بشید؟
2. سوال دوم اینکه وقتی رو به روی تلویزیون مثلاً 40 اینچی نشستید و اون Boss های ترسناک و بد ترکیب رو میبینید، چندشتون نمیشه؟! نمیترسید؟! نمونهش همین باس U-3 توی RE4. نمیدونم چطور خودم رو آماده کنم که باهاش رو به رو بشم! یادمه در هنگام نوجوانی که اینو دیدم چشمام رو میبستم و چشم بسته بهش تیر میزدم.
آخه این چیه ساختن!
حالا شاید بگید تو که انقدر میترسی چرا اصلاً میخوای بازی کنی. آره. اما نمیدونم، یه چیزی رفته رو مخم که تو حتماً باید دوباره RE4 رو بازی کنی. شاید بخاطر حس نوستالوژی و اتمسفری که بازی داره. کلاً مشکل من با اکثر بازیهای ترسناک، Boss هاش هستن که از همه چیزای دیگه وحشتناکتر ساخته میشن، و البته همچنین غافلگیر شدنهای ناگهانی. یه سری بازیهای دیگه مثل Dead Space هست که کافیه فقط چندتا اسکرینشات ازش ببینم تا اصلاً سمتش نرم!
من دو تا سوال راجع به بازیهای ترسناک دارم، البته میدونم برای بازیهای ترسناک تاپیک جداگانه وجود داره، اما میخوام اینجا بپرسم، چون هم اینجا شلوغتره و هم به RE مربوطه و میخوام نسخه اورجینال RE4 رو بعد سالها بازی کنم.
1. سوال اولم اینکه آیا شده جانورهای ترسناک بازیها رو، مخصوصاً اون Boss ها که از همه چندشآور تره رو، تو خوابتون ببینید؟ یا حتی بخاطرش وحشتزده از خواب بیدار بشید؟
2. سوال دوم اینکه وقتی رو به روی تلویزیون مثلاً 40 اینچی نشستید و اون Boss های ترسناک و بد ترکیب رو میبینید، چندشتون نمیشه؟! نمیترسید؟! نمونهش همین باس U-3 توی RE4. نمیدونم چطور خودم رو آماده کنم که باهاش رو به رو بشم! یادمه در هنگام نوجوانی که اینو دیدم چشمام رو میبستم و چشم بسته بهش تیر میزدم.
آخه این چیه ساختن!
حالا شاید بگید تو که انقدر میترسی چرا اصلاً میخوای بازی کنی. آره. اما نمیدونم، یه چیزی رفته رو مخم که تو حتماً باید دوباره RE4 رو بازی کنی. شاید بخاطر حس نوستالوژی و اتمسفری که بازی داره. کلاً مشکل من با اکثر بازیهای ترسناک، Boss هاش هستن که از همه چیزای دیگه وحشتناکتر ساخته میشن، و البته همچنین غافلگیر شدنهای ناگهانی. یه سری بازیهای دیگه مثل Dead Space هست که کافیه فقط چندتا اسکرینشات ازش ببینم تا اصلاً سمتش نرم!
اویل ۴ اکشنه اصلا ترسناک نیست که خوابشو ببینیمن دو تا سوال راجع به بازیهای ترسناک دارم، البته میدونم برای بازیهای ترسناک تاپیک جداگانه وجود داره، اما میخوام اینجا بپرسم، چون هم اینجا شلوغتره و هم به RE مربوطه و میخوام نسخه اورجینال RE4 رو بعد سالها بازی کنم.
آخه این چیه ساختن!
والا چند جاش ترس خالصه دادااویل ۴ اکشنه اصلا ترسناک نیست که خوابشو ببینی
ما اون زمان هم بازی میکردیم بخاطر اکشن بودنش بود
ولی اویل های ps1 ترسناک بودن اما نه دیگه در حد شب خواب دیدن