بحث و تبادل نظر در مورد سری Resident Evil

تازه تصمیم گرفتم که مثل یه فن سری رو تجربه کنم (قبلا چند نسخه رو همینجوری بازی کردم) پس با زیرو شروع کردم
دارم باهاش حال میکنم فقط تنها مشکلم باهاش اینع که عملا بازی چیزی درمورد اینکه باید چه کار کنی نمیگه و کاتسین ها هم بیشتر حواس آدم رو از روند بازی پرت میکنن

• Like
Reactions: Thundersky
تازه تصمیم گرفتم که مثل یه فن سری رو تجربه کنم (قبلا چند نسخه رو همینجوری بازی کردم) پس با زیرو شروع کردم
دارم باهاش حال میکنم فقط تنها مشکلم باهاش اینع که عملا بازی چیزی درمورد اینکه باید چه کار کنی نمیگه و کاتسین ها هم بیشتر حواس آدم رو از روند بازی پرت میکنن
یک سری نسخه ها مثل شماره ۲ یکم گیچ کننده ست ولی خب هرچی این سری رو بیشتر پلی بدی بیشتر دستت میاد روندشو ولی پازل هاش به هیچوجه مثل سایلنت هیل روی اعصاب نیست .

آقایون
رزیدنت زیرو رو تموم کردم ٨/١٠ پریکوئل ضروری و خاصی نیست شاید فقط یکم پازلاش تا حدی جالب باشه

ولی الان دارم ریمیک ١ رو بازی می‌کنم و الله اکبر
عجب شاهکاری عجب شاهکاری
کمپین جیل رو تموم کردم و واقعا ١٠/١٠ حالا دارم وان مور تایم رو با کریس میرم

آقایون
رزیدنت زیرو رو تموم کردم ٨/١٠ پریکوئل ضروری و خاصی نیست شاید فقط یکم پازلاش تا حدی جالب باشه

ولی الان دارم ریمیک ١ رو بازی می‌کنم و الله اکبر
عجب شاهکاری عجب شاهکاری
کمپین جیل رو تموم کردم و واقعا ١٠/١٠ حالا دارم وان مور تایم رو با کریس میرم
منم دارم یک رو میرم، برا بیست سال پیش قبول دارم عالی بوده ولی با استانداردای الان نمیخونه واقعا. هم کم بودن اینونتوری رو اعصابه هم نبود اتو سیو هم دور انیمیشن. باز خوبه یه حالت دیگه کنترل گذاشتن برا کسایی که با تنک کنترل اوکی نیستن. صداگذاری هم که تعطیله کلا انگار هوش مصنوعی داره دیالوگ هارو میخونه.

متاسفانه یا خوشبختانه همه اینا برا کسایی که نوستالژی دارن باهاش جذابه.

منم دارم یک رو میرم، برا بیست سال پیش قبول دارم عالی بوده ولی با استانداردای الان نمیخونه واقعا. هم کم بودن اینونتوری رو اعصابه هم نبود اتو سیو هم دور انیمیشن. باز خوبه یه حالت دیگه کنترل گذاشتن برا کسایی که با تنک کنترل اوکی نیستن. صداگذاری هم که تعطیله کلا انگار هوش مصنوعی داره دیالوگ هارو میخونه.

متاسفانه یا خوشبختانه همه اینا برا کسایی که نوستالژی دارن باهاش جذابه.
رزیدنت اویل ۱ اچ دی ریمستر نسخه گیم کیوب رو بازی کردم اتمسفر و موسیقی بازی عالی هستن گیم پلی هم بد نیست برای نسل شش به هر حال بیشتر از این نمیشه انتظار داشت در کل تنجربه بینظیری بود بازی نکردین حتما بازی کنین

من دو تا سوال راجع به بازی‌های ترسناک دارم، البته می‌دونم برای بازی‌های ترسناک تاپیک جداگانه وجود داره، اما می‌خوام اینجا بپرسم، چون هم اینجا شلوغ‌تره و هم به RE مربوطه و می‌خوام نسخه اورجینال RE4 رو بعد سال‌ها بازی کنم.

1. سوال اولم اینکه آیا شده جانورهای ترسناک بازی‌ها رو، مخصوصاً اون Boss ها که از همه چندش‌آور تره رو، تو خواب‌تون ببینید؟ یا حتی بخاطرش وحشت‌زده از خواب بیدار بشید؟

2. سوال دوم اینکه وقتی رو به روی تلویزیون مثلاً 40 اینچی نشستید و اون Boss های ترسناک و بد ترکیب رو می‌بینید، چندش‌تون نمیشه؟! نمی‌ترسید؟! نمونه‌ش همین باس U-3 توی RE4. نمی‌دونم چطور خودم رو آماده کنم که باهاش رو به رو بشم! یادمه در هنگام نوجوانی که اینو دیدم چشمام رو می‌بستم و چشم بسته بهش تیر می‌زدم. :D

آخه این چیه ساختن!

حالا شاید بگید تو که انقدر می‌ترسی چرا اصلاً می‌خوای بازی کنی. آره. اما نمی‌دونم، یه چیزی رفته رو مخم که تو حتماً باید دوباره RE4 رو بازی کنی. شاید بخاطر حس نوستالوژی و اتمسفری که بازی داره. کلاً مشکل من با اکثر بازی‌های ترسناک، Boss هاش هستن که از همه چیزای دیگه وحشتناک‌تر ساخته میشن، و البته همچنین غافلگیر شدن‌های ناگهانی. یه سری بازی‌های دیگه مثل Dead Space هست که کافیه فقط چندتا اسکرین‌شات ازش ببینم تا اصلاً سمتش نرم!

من دو تا سوال راجع به بازی‌های ترسناک دارم، البته می‌دونم برای بازی‌های ترسناک تاپیک جداگانه وجود داره، اما می‌خوام اینجا بپرسم، چون هم اینجا شلوغ‌تره و هم به RE مربوطه و می‌خوام نسخه اورجینال RE4 رو بعد سال‌ها بازی کنم.

1. سوال اولم اینکه آیا شده جانورهای ترسناک بازی‌ها رو، مخصوصاً اون Boss ها که از همه چندش‌آور تره رو، تو خواب‌تون ببینید؟ یا حتی بخاطرش وحشت‌زده از خواب بیدار بشید؟

2. سوال دوم اینکه وقتی رو به روی تلویزیون مثلاً 40 اینچی نشستید و اون Boss های ترسناک و بد ترکیب رو می‌بینید، چندش‌تون نمیشه؟! نمی‌ترسید؟! نمونه‌ش همین باس U-3 توی RE4. نمی‌دونم چطور خودم رو آماده کنم که باهاش رو به رو بشم! یادمه در هنگام نوجوانی که اینو دیدم چشمام رو می‌بستم و چشم بسته بهش تیر می‌زدم. :D

آخه این چیه ساختن!

حالا شاید بگید تو که انقدر می‌ترسی چرا اصلاً می‌خوای بازی کنی. آره. اما نمی‌دونم، یه چیزی رفته رو مخم که تو حتماً باید دوباره RE4 رو بازی کنی. شاید بخاطر حس نوستالوژی و اتمسفری که بازی داره. کلاً مشکل من با اکثر بازی‌های ترسناک، Boss هاش هستن که از همه چیزای دیگه وحشتناک‌تر ساخته میشن، و البته همچنین غافلگیر شدن‌های ناگهانی. یه سری بازی‌های دیگه مثل Dead Space هست که کافیه فقط چندتا اسکرین‌شات ازش ببینم تا اصلاً سمتش نرم!
سوالاتتون بستگی به سن داره

مثلا من در کودکی می ترسیدم . خواب بد و .... . الان بعد ۳۰ سال گیمری پوست کلفت شدم و اوکیم . اصلا تا می تونم وحشت بقا می زنم

اگر خیلی حساس هستید با معده پر بازی ترسناک مخصوصا چندش آور نروید

• Like
Reactions: Runzo and M0RSHED

آخه این چیه ساختن!

اگه واقعا همچین واکنش هایی داری عاقلانه نیست بازی کردن این ژانر.
من تو بچگی میترسیدم ولی برا اینکه ادعا کنم و بگم من میتونم بزور یه رزیدنت ایول تموم کردم تا دو سال ترس از تاریکی گرفتم و درست خوابم نمیبرد.

الان تنها دلیلی که هر از گاهی سراغ این ژانر میرم اینه که واقعا دیگه نمیترسم. اون موقع مغزم چیزایی که دیده بودم رو تو تاریکی جنریت میکرد خودش :D

واسه من به شخصه برعکس بوده. یعنی تو سنین کودکی و نوجوانی خیلی بیشتر با بازیای ترسناک ارتباط میگرفتم و لذت میبردم. از یه سنی به بعد همینطور داره تجربشون برام سخت تر میشه نه به خاطر اون وجه ترسناک بودنشون بیشتر به خاطر اون استرسی که میدن. احساس میکنم از نظر روانی به اندازه کافی استرس در طول روز بهم تزریق میشه دیگه مغزم جا نداره تفننی استرس بهش وارد کنم :D

آخه این چیه ساختن!

اویل ۴ اکشنه اصلا ترسناک نیست که خوابشو ببینی
ما اون زمان هم بازی میکردیم بخاطر اکشن بودنش بود
ولی اویل های ps1 ترسناک بودن اما نه دیگه در حد شب خواب دیدن

• Like
Reactions: Runzo

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or