بحث و تبادل نظر در مورد سری Resident Evil

GuCdfEaWMAAIKCU.jpeg GuOvHjhWwAAclso.jpeg GuOvPb7WwAAUyCt.jpeg GuOvHjlXEAAOzvG.jpeg GuOvHjjWAAAKa1N.jpeg GuJXQC1XIAEdppe.jpeg

.......

GuJHWaIWEAAv-n2.jpeg GuJHg8pXAAA27bJ.jpeg GuJHhoJXkAAtE89.jpeg

عاشق این هستم که توسعه‌دهندگان RE5 چقدر برای جزئیات دست‌های مسلط کریس و شوا وقت گذاشته‌اند.

اسلحه شوا دارای خشاب در سمت راست است که برای شست چپ او هنگام پر کردن مجدد خشاب ایده‌آل است، زیرا او چپ دست است، در حالی که اسلحه کریس در سمت چپ است و با دست راست او مطابقت دارد.

چقد پورت pc رزیدنت ایول HD مضخرفه
نه با دسته پلی استیشن کار میکنه
نه کرسر ماوس ناپدید میشه موقعی میری تو بازی
نه رزولوشن محیط رو بردن بالا (فقط کاراکترا های رز هستن)
انیمیشن در هم که اجباریه

همه اینا البته با ماد و... حل میشه دارم درستش میکنم
ولی اصن ارزش قانونی خریدن نداره خوب شد نخریدم :D

عملا اگه رزیدنت ایولها با تقریبا 3-2 ساعت پلی تایم ارزش خرید پیدا میکنن بالطبع پس نیمشه از مافیا هم ایراد گرفت.
از این نگذریم که حجم زیادی از پلیرها هر ساله فقط Cod میخرن که فقط سینگل پلیرش رو بازی کنن و دست به مولتی پلیر نمیزنن.
با UE5 مشکلات پرفورمنس روز عرضه هم که بیشترین مواردش روی PC پیش میاد و کنسولها شرایط بهتری دارن.

فکر می کنم به رزیدنت اویل ها کم توجهی شده در این مورد
چون خودم تمامش رو روی استیم گرفتم و از نسخه دوم دارم پلی میدم
همین نسخه 2 کم کم 6 ساعت گیم پلی داره
نسخه 3 کوتاه تره و نسخه 4 هنوز تموم نشده
نسخه 6 رو هم شروع نکردم
نسخه VII با تمام DLC ها فکر می کنم 10 11 ساعت گیم پلی داشت

رزیدنت ایول ها فقط در صورتی ۲ ساعت گیمپلی دارن که همه کات سین هارو اسکیپ کنی همه راه ها رو ام بلد باشی و هیچ وقتی تلف نکنی، یچی شبیه اسپیدران تاحدودی.

وگرنه عادی بخوای بری حتی RE3R که خلاصه ترینش بود ۴ ساعت طول میکشید

برا RE2 حداقل ده ساعت زمان نیازه، (پنج ساعت سناریو لیان پنج ساعت کلیر) سناریو B هاشون بنظرم واجب نیست.
چن تا DLC چلنج طور خییلی سخت هم داشت که اونا ام چند ساعتی طول میکشید.

Re7 دقیقا همین وضعیت رو داره، ده ساعت بازی اصلی چار پنج ساعت DLC

رزیدنت ایول ها فقط در صورتی ۲ ساعت گیمپلی دارن که همه کات سین هارو اسکیپ کنی همه راه ها رو ام بلد باشی و هیچ وقتی تلف نکنی، یچی شبیه اسپیدران تاحدودی.

وگرنه عادی بخوای بری حتی RE3R که خلاصه ترینش بود ۴ ساعت طول میکشید

برا RE2 حداقل ده ساعت زمان نیازه، (پنج ساعت سناریو لیان پنج ساعت کلیر) سناریو B هاشون بنظرم واجب نیست.
چن تا DLC چلنج طور خییلی سخت هم داشت که اونا ام چند ساعتی طول میکشید.

Re7 دقیقا همین وضعیت رو داره، ده ساعت بازی اصلی چار پنج ساعت DLC
منظور من 2-3 ساعت پلی تایم بیشتر از 10 ساعتی که مافیا ارایه میدست.

آخه REها کجا 3-2 ساعت پلی تایم دارن؟
فکر کنم کلمه "بیشتر" رو جا انداختم.
-------
منظورم اینه اگه اونها با این اختلاف کم تو پلی تایم ارزش خرید دارن پس مافیا هم که مولتی پلیر نداره پس میتونه مثل اونها باهاش برخورد بشه و از پلی تایمش ایراد نگرفت.

تازه تصمیم گرفتم که مثل یه فن سری رو تجربه کنم (قبلا چند نسخه رو همینجوری بازی کردم) پس با زیرو شروع کردم
دارم باهاش حال میکنم فقط تنها مشکلم باهاش اینع که عملا بازی چیزی درمورد اینکه باید چه کار کنی نمیگه و کاتسین ها هم بیشتر حواس آدم رو از روند بازی پرت میکنن

• Like
Reactions: Thundersky
تازه تصمیم گرفتم که مثل یه فن سری رو تجربه کنم (قبلا چند نسخه رو همینجوری بازی کردم) پس با زیرو شروع کردم
دارم باهاش حال میکنم فقط تنها مشکلم باهاش اینع که عملا بازی چیزی درمورد اینکه باید چه کار کنی نمیگه و کاتسین ها هم بیشتر حواس آدم رو از روند بازی پرت میکنن
یک سری نسخه ها مثل شماره ۲ یکم گیچ کننده ست ولی خب هرچی این سری رو بیشتر پلی بدی بیشتر دستت میاد روندشو ولی پازل هاش به هیچوجه مثل سایلنت هیل روی اعصاب نیست .

آقایون
رزیدنت زیرو رو تموم کردم ٨/١٠ پریکوئل ضروری و خاصی نیست شاید فقط یکم پازلاش تا حدی جالب باشه

ولی الان دارم ریمیک ١ رو بازی می‌کنم و الله اکبر
عجب شاهکاری عجب شاهکاری
کمپین جیل رو تموم کردم و واقعا ١٠/١٠ حالا دارم وان مور تایم رو با کریس میرم

آقایون
رزیدنت زیرو رو تموم کردم ٨/١٠ پریکوئل ضروری و خاصی نیست شاید فقط یکم پازلاش تا حدی جالب باشه

ولی الان دارم ریمیک ١ رو بازی می‌کنم و الله اکبر
عجب شاهکاری عجب شاهکاری
کمپین جیل رو تموم کردم و واقعا ١٠/١٠ حالا دارم وان مور تایم رو با کریس میرم
منم دارم یک رو میرم، برا بیست سال پیش قبول دارم عالی بوده ولی با استانداردای الان نمیخونه واقعا. هم کم بودن اینونتوری رو اعصابه هم نبود اتو سیو هم دور انیمیشن. باز خوبه یه حالت دیگه کنترل گذاشتن برا کسایی که با تنک کنترل اوکی نیستن. صداگذاری هم که تعطیله کلا انگار هوش مصنوعی داره دیالوگ هارو میخونه.

متاسفانه یا خوشبختانه همه اینا برا کسایی که نوستالژی دارن باهاش جذابه.

منم دارم یک رو میرم، برا بیست سال پیش قبول دارم عالی بوده ولی با استانداردای الان نمیخونه واقعا. هم کم بودن اینونتوری رو اعصابه هم نبود اتو سیو هم دور انیمیشن. باز خوبه یه حالت دیگه کنترل گذاشتن برا کسایی که با تنک کنترل اوکی نیستن. صداگذاری هم که تعطیله کلا انگار هوش مصنوعی داره دیالوگ هارو میخونه.

متاسفانه یا خوشبختانه همه اینا برا کسایی که نوستالژی دارن باهاش جذابه.
رزیدنت اویل ۱ اچ دی ریمستر نسخه گیم کیوب رو بازی کردم اتمسفر و موسیقی بازی عالی هستن گیم پلی هم بد نیست برای نسل شش به هر حال بیشتر از این نمیشه انتظار داشت در کل تنجربه بینظیری بود بازی نکردین حتما بازی کنین

من دو تا سوال راجع به بازی‌های ترسناک دارم، البته می‌دونم برای بازی‌های ترسناک تاپیک جداگانه وجود داره، اما می‌خوام اینجا بپرسم، چون هم اینجا شلوغ‌تره و هم به RE مربوطه و می‌خوام نسخه اورجینال RE4 رو بعد سال‌ها بازی کنم.

1. سوال اولم اینکه آیا شده جانورهای ترسناک بازی‌ها رو، مخصوصاً اون Boss ها که از همه چندش‌آور تره رو، تو خواب‌تون ببینید؟ یا حتی بخاطرش وحشت‌زده از خواب بیدار بشید؟

2. سوال دوم اینکه وقتی رو به روی تلویزیون مثلاً 40 اینچی نشستید و اون Boss های ترسناک و بد ترکیب رو می‌بینید، چندش‌تون نمیشه؟! نمی‌ترسید؟! نمونه‌ش همین باس U-3 توی RE4. نمی‌دونم چطور خودم رو آماده کنم که باهاش رو به رو بشم! یادمه در هنگام نوجوانی که اینو دیدم چشمام رو می‌بستم و چشم بسته بهش تیر می‌زدم. :D

آخه این چیه ساختن!

حالا شاید بگید تو که انقدر می‌ترسی چرا اصلاً می‌خوای بازی کنی. آره. اما نمی‌دونم، یه چیزی رفته رو مخم که تو حتماً باید دوباره RE4 رو بازی کنی. شاید بخاطر حس نوستالوژی و اتمسفری که بازی داره. کلاً مشکل من با اکثر بازی‌های ترسناک، Boss هاش هستن که از همه چیزای دیگه وحشتناک‌تر ساخته میشن، و البته همچنین غافلگیر شدن‌های ناگهانی. یه سری بازی‌های دیگه مثل Dead Space هست که کافیه فقط چندتا اسکرین‌شات ازش ببینم تا اصلاً سمتش نرم!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or