بازی خوبیه ولی اگه تخفیف داره چرا که نه.دوستان یه سوال شماره اول revolution ارزش خرید داره؟
یه بازی AA هست. همونطور که ماکان گفتن مال کنسول 3DS بوده و انتظار زیادی ازش نداشته باش.دوستان یه سوال شماره اول revolution ارزش خرید داره؟
من hmd2009 هسم یک نفر پسورد منو عوض کرده
من به زودی با اکانت سابقم بر میگردم![]()
بعد از 11سال هنوز اکانتت رو پس نگرفتی؟سلام..

فکر کنم گفتن نمیشه دقیق یادم نیست. همین که بچه ها خاطره ی خوبی از من داشته باشن برام کافیه
ما که دیگه پیر شدیم و درگیر زن و بچه . ولی همچنان اخبار Resident Evil رو دنبال میکنم 
بیا اینجاها سر بزن ماهم پیر شدیم ولی میایمنه راستشفکر کنم گفتن نمیشه دقیق یادم نیست. همین که بچه ها خاطره ی خوبی از من داشته باشن برام کافیه
ما که دیگه پیر شدیم و درگیر زن و بچه . ولی همچنان اخبار Resident Evil رو دنبال میکنم
![]()
میام سر میزنم داداشبیا اینجاها سر بزن ماهم پیر شدیم ولی میایم![]()
یک پیج فیسبوک طرفداران Resident Evil هم از سالها پیش دارم که تار عنکبوت گرفته دیگه اونم رفتم استارت زدم ولی روشن نشد 
فیس بوک کسی نمیره دیگهمیام سر میزنم داداشیک پیج فیسبوک طرفداران Resident Evil هم از سالها پیش دارم که تار عنکبوت گرفته دیگه اونم رفتم استارت زدم ولی روشن نشد
![]()
عملا اگه رزیدنت ایولها با تقریبا 3-2 ساعت پلی تایم ارزش خرید پیدا میکنن بالطبع پس نیمشه از مافیا هم ایراد گرفت.
از این نگذریم که حجم زیادی از پلیرها هر ساله فقط Cod میخرن که فقط سینگل پلیرش رو بازی کنن و دست به مولتی پلیر نمیزنن.
با UE5 مشکلات پرفورمنس روز عرضه هم که بیشترین مواردش روی PC پیش میاد و کنسولها شرایط بهتری دارن.
فکر می کنم به رزیدنت اویل ها کم توجهی شده در این مورد
چون خودم تمامش رو روی استیم گرفتم و از نسخه دوم دارم پلی میدم
همین نسخه 2 کم کم 6 ساعت گیم پلی داره
نسخه 3 کوتاه تره و نسخه 4 هنوز تموم نشده
نسخه 6 رو هم شروع نکردم
نسخه VII با تمام DLC ها فکر می کنم 10 11 ساعت گیم پلی داشت
منظور من 2-3 ساعت پلی تایم بیشتر از 10 ساعتی که مافیا ارایه میدست.رزیدنت ایول ها فقط در صورتی ۲ ساعت گیمپلی دارن که همه کات سین هارو اسکیپ کنی همه راه ها رو ام بلد باشی و هیچ وقتی تلف نکنی، یچی شبیه اسپیدران تاحدودی.
وگرنه عادی بخوای بری حتی RE3R که خلاصه ترینش بود ۴ ساعت طول میکشید
برا RE2 حداقل ده ساعت زمان نیازه، (پنج ساعت سناریو لیان پنج ساعت کلیر) سناریو B هاشون بنظرم واجب نیست.
چن تا DLC چلنج طور خییلی سخت هم داشت که اونا ام چند ساعتی طول میکشید.
Re7 دقیقا همین وضعیت رو داره، ده ساعت بازی اصلی چار پنج ساعت DLC