بحث و تبادل نظر در مورد سری Resident Evil

دوستان یه سوال شماره اول revolution ارزش خرید داره؟
بازی خوبیه ولی اگه تخفیف داره چرا که نه.
داستان 2 قطعا بهتره ولی این هم خیلی خوبه ، البته به این توجه کن که بازی 3ds بوده.
خیلی انتظار بالایی تو گرافیک و طراحی محیط/دشمن و ماموریتها نداشته باش.

اما بازی کردنش که حتما.

دوستان یه سوال شماره اول revolution ارزش خرید داره؟
یه بازی AA هست. همونطور که ماکان گفتن مال کنسول 3DS بوده و انتظار زیادی ازش نداشته باش.
گیم پلی و گرافیک یکمی داغونه ولی محیط های جالبی داره ( کشتی و بعدا جزیره) یکی دو تا از انمی ها هم فقط تو این بازی میبینی و یونیک هستن!
واسطه فنای رزیدنت تجربه خوبیه ولی واسه گیمر عادی فکر نکنم.

• Like
Reactions: darkworld
  • Smile
Reactions: hamid0089
نه راستش :)) فکر کنم گفتن نمیشه دقیق یادم نیست. همین که بچه ها خاطره ی خوبی از من داشته باشن برام کافیه :p ما که دیگه پیر شدیم و درگیر زن و بچه . ولی همچنان اخبار Resident Evil رو دنبال میکنم :x

نه راستش :)) فکر کنم گفتن نمیشه دقیق یادم نیست. همین که بچه ها خاطره ی خوبی از من داشته باشن برام کافیه :p ما که دیگه پیر شدیم و درگیر زن و بچه . ولی همچنان اخبار Resident Evil رو دنبال میکنم :x
بیا اینجاها سر بزن ماهم پیر شدیم ولی میایم 🫠

• Like
Reactions: hamid0089
GuCdfEaWMAAIKCU.jpeg GuOvHjhWwAAclso.jpeg GuOvPb7WwAAUyCt.jpeg GuOvHjlXEAAOzvG.jpeg GuOvHjjWAAAKa1N.jpeg GuJXQC1XIAEdppe.jpeg

.......

GuJHWaIWEAAv-n2.jpeg GuJHg8pXAAA27bJ.jpeg GuJHhoJXkAAtE89.jpeg

عاشق این هستم که توسعه‌دهندگان RE5 چقدر برای جزئیات دست‌های مسلط کریس و شوا وقت گذاشته‌اند.

اسلحه شوا دارای خشاب در سمت راست است که برای شست چپ او هنگام پر کردن مجدد خشاب ایده‌آل است، زیرا او چپ دست است، در حالی که اسلحه کریس در سمت چپ است و با دست راست او مطابقت دارد.

چقد پورت pc رزیدنت ایول HD مضخرفه
نه با دسته پلی استیشن کار میکنه
نه کرسر ماوس ناپدید میشه موقعی میری تو بازی
نه رزولوشن محیط رو بردن بالا (فقط کاراکترا های رز هستن)
انیمیشن در هم که اجباریه

همه اینا البته با ماد و... حل میشه دارم درستش میکنم
ولی اصن ارزش قانونی خریدن نداره خوب شد نخریدم :D

عملا اگه رزیدنت ایولها با تقریبا 3-2 ساعت پلی تایم ارزش خرید پیدا میکنن بالطبع پس نیمشه از مافیا هم ایراد گرفت.
از این نگذریم که حجم زیادی از پلیرها هر ساله فقط Cod میخرن که فقط سینگل پلیرش رو بازی کنن و دست به مولتی پلیر نمیزنن.
با UE5 مشکلات پرفورمنس روز عرضه هم که بیشترین مواردش روی PC پیش میاد و کنسولها شرایط بهتری دارن.

فکر می کنم به رزیدنت اویل ها کم توجهی شده در این مورد
چون خودم تمامش رو روی استیم گرفتم و از نسخه دوم دارم پلی میدم
همین نسخه 2 کم کم 6 ساعت گیم پلی داره
نسخه 3 کوتاه تره و نسخه 4 هنوز تموم نشده
نسخه 6 رو هم شروع نکردم
نسخه VII با تمام DLC ها فکر می کنم 10 11 ساعت گیم پلی داشت

رزیدنت ایول ها فقط در صورتی ۲ ساعت گیمپلی دارن که همه کات سین هارو اسکیپ کنی همه راه ها رو ام بلد باشی و هیچ وقتی تلف نکنی، یچی شبیه اسپیدران تاحدودی.

وگرنه عادی بخوای بری حتی RE3R که خلاصه ترینش بود ۴ ساعت طول میکشید

برا RE2 حداقل ده ساعت زمان نیازه، (پنج ساعت سناریو لیان پنج ساعت کلیر) سناریو B هاشون بنظرم واجب نیست.
چن تا DLC چلنج طور خییلی سخت هم داشت که اونا ام چند ساعتی طول میکشید.

Re7 دقیقا همین وضعیت رو داره، ده ساعت بازی اصلی چار پنج ساعت DLC

رزیدنت ایول ها فقط در صورتی ۲ ساعت گیمپلی دارن که همه کات سین هارو اسکیپ کنی همه راه ها رو ام بلد باشی و هیچ وقتی تلف نکنی، یچی شبیه اسپیدران تاحدودی.

وگرنه عادی بخوای بری حتی RE3R که خلاصه ترینش بود ۴ ساعت طول میکشید

برا RE2 حداقل ده ساعت زمان نیازه، (پنج ساعت سناریو لیان پنج ساعت کلیر) سناریو B هاشون بنظرم واجب نیست.
چن تا DLC چلنج طور خییلی سخت هم داشت که اونا ام چند ساعتی طول میکشید.

Re7 دقیقا همین وضعیت رو داره، ده ساعت بازی اصلی چار پنج ساعت DLC
منظور من 2-3 ساعت پلی تایم بیشتر از 10 ساعتی که مافیا ارایه میدست.

آخه REها کجا 3-2 ساعت پلی تایم دارن؟
فکر کنم کلمه "بیشتر" رو جا انداختم.
-------
منظورم اینه اگه اونها با این اختلاف کم تو پلی تایم ارزش خرید دارن پس مافیا هم که مولتی پلیر نداره پس میتونه مثل اونها باهاش برخورد بشه و از پلی تایمش ایراد نگرفت.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or