blak
کاربر سایت
من با سری اویل از شماره سوم psone آشنا شدم ولی شماره اولش خدایش چقدر ترسناکه فکرشو کن این بازی با گرافیک r evil4 باشه با همون زاویه دوربین تو راهرو های تاریک پر از زامبی من که از حال میرم
من با سری اویل از شماره سوم psone آشنا شدم ولی شماره اولش خدایش چقدر ترسناکه فکرشو کن این بازی با گرافیک r evil4 باشه با همون زاویه دوربین تو راهرو های تاریک پر از زامبی من که از حال میرم
رزیدنت باز هستم و رزیدنت بازها را هم دوست دارم.لکن رزیدنتی که رزیدنت نباشد رزیدنت نیست.به نظر گیمرهای صاحب نظر و کسانی که اخبار رو دنبال می کنند در سال 2024 چه رزیدنتی منتشر می شود ؟
Revelation 3 یا Outbreak یا Resident 9 ادامه داستان رز یا ....
دقیقامن با سری اویل از شماره سوم psone آشنا شدم ولی شماره اولش خدایش چقدر ترسناکه فکرشو کن این بازی با گرافیک r evil4 باشه با همون زاویه دوربین تو راهرو های تاریک پر از زامبی من که از حال میرم
چند روز پیش اومدم ریمیک ۱ رو روی ps5 بازی کنم ولی انقدر لودینگ داره کلا پشیمون شدم لامصب هر در که باز میکنی یه لودینگ داره .
گرافیک RE8 ازین بهتره
عکس از کجاست ؟
evil2 remake قسمت زندانعکس از کجاست ؟
این نما رو دیگه باید تو بازیهای ایندی دنبالش بگردی.یک سوال داشتم دوستانی که خبر دارن آیا برنامه ای هست که رزیدنت اویلی ساخته بشه که دوربین هاش سبک کلاسیک رو داشته باشه؟ یعنی داستان بازی از دوربین های مداربسته ثابت روایت بشه؟
برای خودمم باورکردنی نیست که کد ورنیکا رو بازی نکرده باشم. فکر کنم رسما نصف عمرم به باد رفته. ببینم میتونم این روزا سراغش برم.