من تو بازی های X1 دوتا بازیشو pre order کرده بودم اما تو کنسول رقیب ن.
اینم بخاطر اینکه محبوب ترین IP زندگی گیمریمه .والا معلوم نیست اینا چ آشی پختن.البته احتمال میدم خیلی شبیه چنتا بازی هم سبک خودشه.
تو این نسخه الویت اول و آخرم فقط داستانشه ببینیم نویسندش میتونه ی چیز خفن مثل 3گانه اول تحویلمون بده یا ن.ارتباط داستانی با نسخه های قبل خیلی مهمه برام.
===
الان که اون عکس بالا رو یه نگاهی کردم یه سوالی برام مطرح شد:
چطوریه که اول ویدیوی کلنسی نوشته Found Within The Same House As Footage ولی توی True Ending بازی میگه پلیس چیزی پیدا نکرد و خبری نبود و فلان؟ Illuminati confirmed؟
RE 7 تو یه سری از کشور های خاورمیانه (احتمالا امارات LOL) لیک شده و چند نفر استریم و ویدیو گذاشتن ازش توی نت.
مهم ترین اسپویلی که شده اینه که HUNK توی بازی هست و چهره ـش رو میشه داخل بازی دید، ولی خودش رو به عنوان "ردفیلد" به شخصیت اصلی معرفی میکنه. Hunk آخر بازی با یه هلیکوپتر Umbrella Corps میاد و Ethan و Mia رو با خودش میبره.
وسط باس آخر بازی یه بابایی با هلیکوپتر برای نجات Ethan میاد و یه اسلحه براش از هلیکوپتر میندازه. این اسلحه هم چیزی نیست جز یه ورژن به شدت دستکاری شده Samurai Edge. Ethan با همین سلاح باس آخر رو شکست میده. بعد از فایت هلیکوپتر میاد و یه گروه سرباز ازش پیاده میشن. یکی از این سرباز ها بعد از برداشتن ماسک خودش رو به عنوان "ردفیلد" معرفی میکنه و Ethan هم ازش میپرسه "چرا اینقدر طولش دادین؟". این وسط چند نکته خیلی عجیب هست:
1. مردی که خودش رو ردفیلد معرفی میکنه بیشتر شبیه Hunk هست تا کریس ردفیلد
2. Samurai Edge ـی که این فرد به Ethan میده اسمش داخل بازی Albert-01 هست و مثل مدل وسکر لیزر داره
3. این کاراکتر هیچگونه سلاح یا یونیفرم BSAA نداره
4. هلیکوپتری که این فرد و تیمش دارن متعلق به Umbrella Corps هست
RE 7 تو یه سری از کشور های خاورمیانه (احتمالا امارات LOL) لیک شده و چند نفر استریم و ویدیو گذاشتن ازش توی نت.
مهم ترین اسپویلی که شده اینه که HUNK توی بازی هست و چهره ـش رو میشه داخل بازی دید، ولی خودش رو به عنوان "ردفیلد" به شخصیت اصلی معرفی میکنه. Hunk آخر بازی با یه هلیکوپتر Umbrella Corps میاد و Ethan و Mia رو با خودش میبره.