تغییر خاصی نکرد فکر کنم باید بری عکس لیون کندی با نسخه 4 مقایسه کنی یا کریس با نسخه 5 اون وقت متوجه میشی چه تغییری کردهچی؟یعنی چی به سلیقه ژاپنی ها بود؟
چهرشون که همون قبلی هاست تغییر خاصی نکرده

تغییر خاصی نکرد فکر کنم باید بری عکس لیون کندی با نسخه 4 مقایسه کنی یا کریس با نسخه 5 اون وقت متوجه میشی چه تغییری کردهچی؟یعنی چی به سلیقه ژاپنی ها بود؟
چهرشون که همون قبلی هاست تغییر خاصی نکرده

بعد اومدن همین کارو رو کریس لیون انجام دادن که همین جوری روز به روز زشت ترم میشن اون dmc که امریکایی ها ساخته بودن که هیچی دانته شبیه معتادای سر خیابون بود ورژیلشم شبیه پیر مردا الان دیگه از حد گذروندن داداش دیگه اولا بگیم سنشون بالا رفت الان چی همین جوری زشت تر میشن مخصوصا کریسخب اینا سنشون بالا رفته انتظار داشتین همچنان همون شکل و قیافه باشن؟
اون دانته هم که گفتی اصن ربطی به سن نداشت!به موضوع تاپیک هم مربوط نیست![]()
دوستان تریلر Vendetta منتشر شد
خیلی باحاله من که خوشم اومد
شما هم نگاه کنید
Resident Evil Vendetta Trailer
چهره کریس هم اونطور که فکر میکردم بدنبود
خیلی بهتر از اونی بود که تو عکس ها دیدم
![]()

کی حال داره تاپیک و بگرده بابا
در ضمن گفتم تو جزعیات شباهت داشت نگفتم کپیش بود
دوستم هر کی هست ، آدم واقعی و زائده تخیالات من نیست ، خودمم نیستم با ی اکانت دیگه
من آدم بی حال و حوصله ای هستم ، حال حدس زدن و نظرات خوندن و تایپ کردن و جستجو و ....... ندارم ، کلا آدم تنبلی ام ، این ها هم به اصرار دوستم خوندم و ی تزی هم از طرف خودم دادم
تازه الان هم اصلا بخاطر نمیارم شماها چی نوشته بودید و من چی خوندم ، فراموشی دارم![]()

قبول دارم خیلی چهره خوبی نداره کریس ، اما بد هم نیستچرا قیافه کریس اینقدر معمولیه حتی ناتان دریک هم اینقدر معمولی نیست
اقا این تریلر های انیمیشونو یه جوری بزارین ما هم ببینیم
ربطی به تاپیک نداره ولی چطور میتونی بگی چهره ناتان دریک معنولیه دوست عزیزچرا قیافه کریس اینقدر معمولیه حتی ناتان دریک هم اینقدر معمولی نیست
اقا این تریلر های انیمیشونو یه جوری بزارین ما هم ببینیم