Nima Redfield
کاربر سایت
دوستان ، اون دوستمون واقعا منظور بدی نداشت.صرفا منظورش این بود که داستان کد ورونیکا و 5 طوری هست که طرف در حد فهم و اطلاعات خودش درک میکنه.یعنی فقط کسی که آگاهی و درک کاملی از گذشته ی سری داره ، میتونه به اهمیت و عظمت داستانشون پی ببره.ولی 2 چون فقط یک بازی قبلش بوده و بیشتر هم مسائل جدیدی رو مطرح کرد ، خب قطعا فهمیدن داستانش برای عوام راحت تره.منظورش این بوده.واقعا قصدش توهین به شخص خاصی نبوده.صراحتا هم به کسی توهین نکرد.البته قبول دارم که شاید با لحن نامناسبی ، این موضوع رو مطرح کرد.ولی خب اون دوست دیگمون هم قبلش به ایشون گفته بودن که مقایسه ی 2 با فلان داستان ، اصلا شوخی جالبی نیست.اگه اون توهینه ، اینم میتونه یکجور توهین تلقی بشه.چون خیلی از فن های قدیمی مثل من و علی و احد و خیلی های دیگه ، داستان کد ورونیکا و 5 رو بهتر از 2 میدونن.هرچند در شاهکار بودن داستان 2 هم شک نداریم.ولی خب این نظر شخصی ما هست و قطعا دلایل خودمون رو هم داریم.صفحات متعددی هم توی همین تاپیک دربارشون بحث شده.پس اینکه نظر همدیگر رو شوخی یا مسخره خطاب کنیم هم چندان زیبا و شایسته نیست.حتی اگه اصلا قبول نداشته باشیم!
نمیخوام بگم حرف کی بد بوده یا کی مقصر بوده.فقط میخوام بگم که به قول دوست خوبم و ناظم محترم تاپیک نریمان عزیز ، درست نیست که جو دوستانه ی تاپیک رو به خاطر یک سری نظرات شخصی بهم بزنیم.واقعا ارزشش رو نداره.ممنونم !
در ضمن ، منتظر یک پست تحلیلی خوب و بحث برانگیز از جانب من باشید !
نمیخوام بگم حرف کی بد بوده یا کی مقصر بوده.فقط میخوام بگم که به قول دوست خوبم و ناظم محترم تاپیک نریمان عزیز ، درست نیست که جو دوستانه ی تاپیک رو به خاطر یک سری نظرات شخصی بهم بزنیم.واقعا ارزشش رو نداره.ممنونم !
در ضمن ، منتظر یک پست تحلیلی خوب و بحث برانگیز از جانب من باشید !

آخرین ویرایش: