اونایی که فکر میکنند با دوربین مدرن نسخه ریمیک 2 جالب نمیشه حتما این ویدیو رو ببینن 

اونایی که فکر میکنند با دوربین مدرن نسخه ریمیک 2 جالب نمیشه حتما این ویدیو رو ببینن
منظورم اونایی بود که رای دادن به دوربین ثابتکی گفته جالب نمیشه؟اتفاقا من فقط منتظر دوربین مدرن هستم.وگرنه که میشه همون 2 قبلی ، فوقش با گرافیک بالاتر و محیط پیشرفته تر.من دوست دارم اینبار داستان رو از زوایه ی دیگری ببینم و با دوربین مورد علاقم !
اگر از دوربین کلاسیک در ریمیک 2 استفاده نکنن، بزرگ ترین اشتباه رو انجام داده کپکام، چون شرایط دوربین جدید طوری هست که مجبورن به اکشن بازی اضافه کنن ، تعداد و نحوه ی مبارزه با زامبی ها رو تغییر بدن و این چیزی هست که نه فن های قدیم و نه افرادی که تجربه اول رو با ریمیک و زیرو داشتن از این نسخه انتظار دارن (بیشترشون)
Sent from my iPhone using Tapatalk
خب توی سؤال نظر سنجی داخل پرانتز نوشته شده مانند سری های مدرن ، که یادآور 5,6 هست و من بر این اساس گفتمبه هیچ وجه اینطوری نیست. همون اکشن خودت رزیدنت کافیه و با این دوربین مشکلی نداره. میشه راحت بین اکشن و بقا و وحشت توازن ایجاد کرد و مشکلی هم ایجاد نمیشه. تعداد زامبی ها و نحوه مبارزه با اون ها هم دستخوش تغییر منطقی بشه مشکلی نیست و فقط باید اصول گیم پلی اولیه رعایت بشه. که البته اینها ربطی به دوربین نداره و میشه با همین دوربین آزاد هم همون تعداد زامبی رو تجربه کرد. اصلا ریمیک یعنی همین. یعنی بازی رو بر اساس نیاز کاربران امروزی بازسازی کنند و بازی مدرنیزه بشه. اگه قرار باشه همون دوربین و صرفا بهبود گرافیک باشه که میشه ریمستر نه ریمیک.
با اینکه همش باگ بود و هیچ اهنگی نداشت .. صدا روی زامبی ها و ریلود کردن نداشت و ویس اکتر جدید هم پیدا نکرده بودن ولی من خیلی خوشم اومداونایی که فکر میکنند با دوربین مدرن نسخه ریمیک 2 جالب نمیشه حتما این ویدیو رو ببینن
به به جمعتون جمعه ها
مثل اینکه اینجا پست دادن خیلی ازادتره
این تاپیک خیلی گمنام مونده که تازه بعد این همه سال شانسی پیداش کردم
خو منم دوربین آزاد رو میپسندم.چون میتونی با محیط و اتمسفر بیشتر خودتو در گیر کنی و از محیط بیشتر لذت ببری
ولی دوربین ثابت تا حدی زیاد این مزیت رو ازت میگره.اون دوربین ثایت مال تکنولوژی قبلی هست که برای کنسول ها و پی سی های قدیمی مناسب تر بود.من اصلا این رو قبول ندارم که دوربین ازاد ترس رو کم میکنه اتفاقا باعث میشه با محیط بیشتر تعامل داشته باشی.
ب نظر من باید با هردو دوربین نسخه 2 رو بازی کرد
بهترین گیم پلی و داستان رو این نسخه داره ولی تو اتمسفر و مکان های بازی ب نسخه اول نمیرسه
اول از همه اومدنت به انجمنو تبریک می گم
باید بگم با این حرفت موافق نیستم. وقتی می گن remake یعنی قراره همون بازیو بازسازی کنن نه یه چیزی مثل RE4. از نظر من اصلا نباید دوربین بازی تغییر کنه
من قبول دارم گیم پلیش خوب بوده اما اصلا در حد بهترین گیم پلی نبوده. داستانش هم خوبه اما ابدا به Code Veronica X و RE5 نمی رسه. از نظر کامل بودن قطعا RE5 بهترینه و از نظر قشنگی و پر رمز و رازی CVX
بهترین گیم پلی سری مال نسخه دومه.تو دنیا هم خیلی از سایتا اول شده تو نظر سنجی هاشون!!اول از همه اومدنت به انجمنو تبریک می گم
باید بگم با این حرفت موافق نیستم. وقتی می گن remake یعنی قراره همون بازیو بازسازی کنن نه یه چیزی مثل RE4. از نظر من اصلا نباید دوربین بازی تغییر کنه
من قبول دارم گیم پلیش خوب بوده اما اصلا در حد بهترین گیم پلی نبوده. داستانش هم خوبه اما ابدا به Code Veronica X و RE5 نمی رسه. از نظر کامل بودن قطعا RE5 بهترینه و از نظر قشنگی و پر رمز و رازی CVX
ب نظر من باید با هردو دوربین نسخه 2 رو بازی کرد
بهترین گیم پلی و داستان رو این نسخه داره ولی تو اتمسفر و مکان های بازی ب نسخه اول نمیرسه
فداتول از همه اومدنت به انجمنو تبریک می گم
خیلی از اونایی که داستان شناسی شون خوبه داستان RE2 واقعا یکی از بهترینا میدونن.کد ورنیکا و 5 چون ادامه دهنده قبلیا بودن و بعضی موارد رو تکمیل کردن خوب بودن ولی همه چیز که این نیست.من قبول دارم گیم پلیش خوب بوده اما اصلا در حد بهترین گیم پلی نبوده. داستانش هم خوبه اما ابدا به Code Veronica X و RE5 نمی رسه. از نظر کامل بودن قطعا RE5 بهترینه و از نظر قشنگی و پر رمز و رازی CVX
با قسمت دوم حرفت کاملا موافقم در مورد داستانها.ولی در مورد قسمت اول متاسفانه نه.دوربین باید به سبک روی شونه باشه.اینبار باید داستان رو از زاویه ی دیگری ببینیم.اینجوری هم نشونه گیری راحت تر و دقیق تره و هم روی محیط میشه خیلی خیلی بیشتر کار بشه و خیلی چیزها روی سقف و دیوار و.....جاسازی بشه.در صورتی که در دوربین کلاسیک ، کلا چنین چیزهایی نیست.ولی خب اگه به قول این دوستمون انتخابی باشه بهترین حالته !
بهترین گیم پلی سری مال نسخه دومه.تو دنیا هم خیلی از سایتا اول شده تو نظر سنجی هاشون!!
از نظر داستان هم ک اصلا شوخی جالبی نیست مقایسه 2 با کد ورونیکا و 5!!!!!!!!!!!!!!!
فدات
من که دلیلمو گفتم باو
بازسازی یعنی چی؟یعنی بازی رو با تکنولوژی بروز بسازن.مثل گرافیک دوربین و ...مزیت دروبین آزاد رو هم که عرض کردم
خب من میخوام بدونم تعریف شما ها از گیم پلی چیه؟
بعضیا به کنترل بازی میگن.ولی فکر نکنم این تعریف دقیق باشه
به نظر من گیم پلی RE نباید جوری باشه که به ترسش لطمه بزنه.مثلا اکشن بازی باید محدود بشه.همچینین بیشتر بازی روی پر مز و راز بودن بنا شده باشه اینطوری بیشتر تیو محیط بازی غرق میشی
اصولا در RE اتمسفر و محیط خیلی مهمه .
خیلی از اونایی که داستان شناسی شون خوبه داستان RE2 واقعا یکی از بهترینا میدونن.کد ورنیکا و 5 چون ادامه دهنده قبلیا بودن و بعضی موارد رو تکمیل کردن خوب بودن ولی همه چیز که این نیست.
من فقط تمرکزم روی RE هست و از سایر بازیها اطلاعات زیادی ندارم.واسه همین فقط میتونیم به این تاپیک بیام