بحث و تبادل نظر در مورد سری Resident Evil

ای کاش نظر سنجی فعلی به این صورت بود: "دوست دارید کدامیک از کارکترهای زیر در رزیدن 7 حضور داشته باشند, " چون این حدس زدنه خیلی شاید مبنایی نداشته باشه و و از طرف دیگه احتمالا خیلی ها کسایی که دوس دارن باشن رو انتخاب میکنن, منظورم اینه که جوابی که داده میشه احتمالا جواب این سوال نخواهد بود و نتایج به بیان اماری داری تورش خواهند بود!

• Like
Reactions: ALBERT WESK3R
ای کاش نظر سنجی فعلی به این صورت بود: "دوست دارید کدامیک از کارکترهای زیر در رزیدن 7 حضور داشته باشند, " چون این حدس زدنه خیلی شاید مبنایی نداشته باشه و و از طرف دیگه احتمالا خیلی ها کسایی که دوس دارن باشن رو انتخاب میکنن, منظورم اینه که جوابی که داده میشه احتمالا جواب این سوال نخواهد بود و نتایج به بیان اماری داری تورش خواهند بود!

به نظر من هم جواب ها همون پاسخ به «دوست دارید» هست. ولی چون دیدم این جور جمله ها مثل «دوست دارید» و ... خیلی زیاد شده گفتیم ازشون استفاده نکنیم :دی

• Like
Reactions: mario...RE..SH

پیشنهاد جالبیه.یک جورایی سلیقه ی بچه ها هم توش مشخص میشه.ولی من شخصا با اینی که الآن هست بیشتر موافقم.چون وقتی میگیم دوست دارید،میشه بحث سلیقه و نظر شخصی.به عنوان مثال ممکنه من قبول داشته باشم که کلیر و جیل باید توی 7 حضور داشته باشن.ولی جدای از منطق،خودم دوست داشته باشم که فلان شخصیت دیگه رو ببینم.فقط چون خودم دوستش دارم.هرچند ممکنه که اون شخصیت اصلا برای داستان لازم نباشه یا حداقل فعلا در اولویت نباشه.ولی توی نظر سنجی الآن،دیگه داستان و منطق مهمه.یعنی من میام به کسی که واقعا از نظرم حقشه و برای داستان لازمه رای میدم.نه کسی که خودم دوست دارم باشه.به نظر من این بهتره.هرچند رای من کسی بوده که در شرایط فعلی،هر دو ملاک شاملش میشه.آراء هم همین رو میگه.پس برام فرقی نداره!

• Like

اره اینم خوبه.ولی ای کاش پیشنهاد من عملی میشد. نظرت چیه احسان?!

• Like
پیشنهادی که دادی واقعا خوبه و زیربنایی,هرچند به احتمال زیاد اکثرا میگن یه شرکت دیگه! اکثرادرکل پیشتهاد خوبیه, اما اسمشم روشه دیگه "پیشنهاد"،درصورت وجود گزینه های دیگه به نظر سنجی بذارید و هرکدوم راب بیشتری اورد طبیعتا میشه نظرسنجی جدید.

• Like
پیشنهاد جالبیه.یک جورایی سلیقه ی بچه ها هم توش مشخص میشه.ولی من شخصا با اینی که الآن هست بیشتر موافقم.چون وقتی میگیم دوست دارید،میشه بحث سلیقه و نظر شخصی.به عنوان مثال ممکنه من قبول داشته باشم که کلیر و جیل باید توی 7 حضور داشته باشن.ولی جدای از منطق،خودم دوست داشته باشم که فلان شخصیت دیگه رو ببینم.فقط چون خودم دوستش دارم.هرچند ممکنه که اون شخصیت اصلا برای داستان لازم نباشه یا حداقل فعلا در اولویت نباشه.ولی توی نظر سنجی الآن،دیگه داستان و منطق مهمه.یعنی من میام به کسی که واقعا از نظرم حقشه و برای داستان لازمه رای میدم.نه کسی که خودم دوست دارم باشه.به نظر من این بهتره.هرچند رای من کسی بوده که در شرایط فعلی،هر دو ملاک شاملش میشه.آراء هم همین رو میگه.پس برام فرقی نداره!
بله هر دوس قابل اجرا هست و مشکلی ندارن نیما, اسمشونم وشونه دیگه: نظرسنجی! یکیشون میگه حدس میزنید شخصیت قسمت بعدی کدوم باشه( حالا شاید بشه ایتدلال کرد, پنجاه پنجاه یا کاملا شانسی یه انتخاب کرد) یکیشم میشه دوس دارید کدوم باشه که این هم میشه یه نظرسنجی که براوردی از میزان علایق افراد در زمان حاضر رو نشون میده. جفتش مشکلی نداره

• Like
Reactions: Nima Redfield
عنوان انیمیشن کامپیوتری Resident Evil : Vendeta معرفی شد. این عنوان توسط کمپانی Marza Animation Planet ساخته می شود.
«لیان» هم به عنوان شخصیت اصلی حضور دارد و توی پوستر در کنار یک موتورسیکلت ایتالیایی هست :D
احتمالا «کریس» و «ربکا» هم حضور داشته باشند

DUCATI_leon_preview_HP%E7%94%A8.jpg

دوستان هر نظرسنجی با نظر جمع باید احداث بشه. خود من همیشه معتقد هستم که تاپیک متعلق به همه هست. من استارت کار رو زدم و باقیش رو شما دوستان عزیز جلو بردین. پس در محفلی که متعلق به همه هست احساس مالکیت نکنید. در ضمن تشخیص جذاب بودن یا نبودن یک بحثی بر عهده عموم هست و نباید باز اون حس بد تک سرنشینی بهتون دست بده.
در ادامه خود من شخصا توی تاپیک حضور بیشتری خواهم داشت و امیدوارم اون باندبازی ها و اون سنگرسازی هایی که ظاهرا رایج هم شده از بین بره و تاپیک مجددا میزبانی بر دوستی ها و برادری ها (خواهر هم داشتیم اینجا:sweatsmile:) باشه. یک پیشنهادی هم دارم که هر وقت حس کردم اوضاع آرومه میگم:دی

داشتم با یکی از نویسندگان مجله بازی رایانه ،شهریار ازهاریان فر تو تلگرام حرف میزدم گفت کپکام ورشکستس و اکثر پروژه هاش کنسل شده!
همین که عنوان به انتها رسیده ی رزیدنت اویل رو به هر نحوی داره ادامه میده نشون دهنده این مطلبه! از اخرین تیرهای ترکشش داره استفاده میکنه, وگرنع کیه که ندونه با این روال فعلی رزیدنت کشش داستانی نداره!

• Like
ممنون احسان. بله نظر جمع مهم است اما من دیگه دوست ندارم کپکام رزیدنت بسازه.

امیدوارم یک اتفاقی بیفته تا ip از دستش خارج شه
ازت ممنونم که به وضوح اشاره کردی که "نظر جمع برات مهم است" , این نکته خیلی مهمیه که امیدوارم هممون به این دید برسیم و بیشتر تو تاپیک جا بیفته. پیشنهادی هم که مطرح کردی جالب بود و قابل بررسی توسط جمیع اعضا. با یه تجزیه و تحلیل از نوع SWOT میشه هم نقاط قوتی برای این قضیه دید هم نقاط ضعفی, هم تهدیداتی برای سری و هم نقاط فرصتی! یه جور شوکه شاید, شبیه تعویض سرمربی یه تیم افول کرده, بعضی وقتا شوک مثبتی میشه و تیم اوج میگیره بعضی وقتام بدتر میشه! اما به شخصه حس میکنم در صورتی که دست شرکت معتبر دیگری میفتاد ی, یه خون تازه و روح تازه ای تو کالبد مرده ی این سری که این روزا دقیقا شبیه ماهیتش به صورت یه زامبی خشک و بی روح در اومزه, دمیده می شد!!!

• Like

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or