بحث و تبادل نظر در مورد سری Resident Evil

بچه ها یه مسئله:
با توجه به این مسئله که خبری از اویل 7 نیس و کپکام طی خبراتی امکان عرضه رو بعد از سال 2015 اعلام کرده (منبع: بخش اخبار همین سایت توسط DANTE NEVER CRY) و همچنین فروش زیاد رزیدنت اویل 1 و 0 و REV2 حمایت طرفداران از نسخه ریمستر شده 2 و فروش ضعیف عنوان ششم نسبت به قبل شما چه انتظاری از نسخه هفتم دارین؟
  • عرضه نسخه 7 بصورت اکشن و با حضور کاراکترهایی نظیر جیک
  • عرضه نسخه 7 بصورت پایبندتر نسبت به گذشته
  • عرضه به صورت ریبوت
لطفا جواب ها رو بفرستین نظرات برای من خیلی مهم هستن
با تشکر:d

• Like
Reactions: genesis007
با توجه به کامنت آرمین، نظرم اینه که بیایم به یه نظر جمعی برسیم و نظر سنجی رو تغییر بدیم. اگر اوکی هستین گزینه های مختلف برای نظرسنجی رو بگین. یکی از موارد همین سوالی که آرمین پرسید

• Like
Reactions: genesis007
نظر من اینه که کپکام ریمیک 2 رو عالی کار میکنه ولی برای نسخه 7 به هیچ وجه اکشن رو از بازی حذف نمیکنه. در واقع نمیتونه هم فرمولی که براش جواب میده رو از بازی حذف کنه. به همین دلیل هم هست که ریمیک 2 رو میسازه که به تقاضای اونایی که یه نسخه ترسناک میخوان، پاسخ بده. شاید اکشن بازی رو کمتر کنه و در حد نسخه 5 بیاره.

با توجه به کامنت آرمین، نظرم اینه که بیایم به یه نظر جمعی برسیم و نظر سنجی رو تغییر بدیم. اگر اوکی هستین گزینه های مختلف برای نظرسنجی رو بگین. یکی از موارد همین سوالی که آرمین پرسید

اخه چی چی بگیم?! نریمان تو با ریبوت موافقی?! من از این جنگولک بازی های ریبوت خوشم نمیاد. همین مسیر را ادامه بدن. حالا یا خوب یا بد!

نکته بعدی هم اینکه من برام مهم نیست بازی اکشن باشه یا غیر اکشن. من یک داستان فوق العاده میخوام. یک شروع جدید با شخصیت های قدیمی. یک تم داستان جدید.

اوکی?!

اخه چی چی بگیم?! نریمان تو با ریبوت موافقی?! من از این جنگولک بازی های ریبوت خوشم نمیاد. همین مسیر را ادامه بدن. حالا یا خوب یا بد!

نکته بعدی هم اینکه من برام مهم نیست بازی اکشن باشه یا غیر اکشن. من یک داستان فوق العاده میخوام. یک شروع جدید با شخصیت های قدیمی. یک تم داستان جدید.

اوکی?!

منظورم رو متوجه نشدی

میگم نظر بدین برای تغییر نظرسنجی. یکی از گزینه ها که همونی هست که آرمین گفت. بقیه هم نظر بدن و گزینه های خودشون رو مطرح کنند تا نظرسنجی رو عوض کنیم. فسیل شد این نظرسنجی

منظورم رو متوجه نشدی

میگم نظر بدین برای تغییر نظرسنجی. یکی از گزینه ها که همونی هست که آرمین گفت. بقیه هم نظر بدن و گزینه های خودشون رو مطرح کنند تا نظرسنجی رو عوض کنیم. فسیل شد این نظرسنجی
هر چی باشه من قبول دارم. من چیزی مد نظرم نیست

کسی پیشنهادی برای تغییر نظرسنجی نداره؟

نریمان میخوای بپرسیم که دوست دارید یا موافق هستید که کپکام این سری را ادامه بده یا نه بده دست یک استدیو دیگه.اخه اگه بپرسیم دوست دارید رزیدنت 7 چطور باشه خب همه میگند کلاسیک و حرفای تکراری.

به نظرم این سوال پرسیده شه ان وقت بعضی ها متوجه میشند که چه تعداد کاربرا دوست دارن یا ندارن که کپکام بسازه:)

نریمان میخوای بپرسیم که دوست دارید یا موافق هستید که کپکام این سری را ادامه بده یا نه بده دست یک استدیو دیگه.اخه اگه بپرسیم دوست دارید رزیدنت 7 چطور باشه خب همه میگند کلاسیک و حرفای تکراری.

به نظرم این سوال پرسیده شه ان وقت بعضی ها متوجه میشند که چه تعداد کاربرا دوست دارن یا ندارن که کپکام بسازه:)

این هم یه گزینه روی میز :)

• Like
Reactions: ALBERT WESK3R
این هم یه گزینه روی میز :)

میدونم نریمان احتمالا بعدا تو تلگرام از خجالتم در میای. راستی فردا تلگرام را نصب میکنم یک گافی دادم در حد تیم ملی بورکینافاسو

خب ادامه حرفم. انقد دلم میخواد میکامی ساختشو بر عهده بگیره.

چند روز پیش یک خبر گذاشتم از سم لیک گفته بود هیچ کس نمیتونه بگه من نمیخوام مکس پین میسازم.

من اطمینان دارم میکامی هم تمایل داره اما چطور خودش هم نمیدونه!

اگه بخوام نظر بدم درباره 7 با گزینه پایبند تر به گذشته موافقم ولی منظورم هم مثل کلاسیک ها و اون حرف های تکراری نیست.
می دونم هم که احتمالش کم اکشن رو کپکام حذف کنه .
من خودم اگه یه داستان زیبا و محیط درست حسابی تو بازی باشه و کارکتر که مچ بشه با محیط یه چیزی در حد (RV2 و RE4 ) من رو راضی می کنه .:)

• Like
Reactions: IMANOKA

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or