بحث و تبادل نظر در مورد سری Resident Evil

به نظر نمیاد که کپ کام دلیلی داشته برای Remake نکردن ،احتمال اینکه سه گانه ایی بشه زیاده ؛ به نظرم اگه قراره کلاسیک ها بازسازی شن کد ورونیکا هم باید باشه.

در مورد Evil 6 چطور شعار بازگشت به ریشه دادن ؛ولی به روشن ترین بخش Resident Evil که همون تنها بودن کاراکتر احترام نذاشتن.

بچه ها مطمئنا فهمیدین که revelation تقلیدی از Re 1 بود که به وضوح میتونستی ببینی که:

پارکر: بری
ریچل:لیزا
مورگان: وسکر (از لحاظ اینکه همه نقشه ها رو اول خودش طراحی کرد بعد خودشو کشید کنار و قصد نابودی کسایی که در جریان بودن رو داشت)
Ultimate Abyss : تایرنت نهایی اویل1

دوباره اسم آوردنgeorge trevor که تو رزیدنت اویل 1 هم بود
طراحی کشتی که نمونه برداری شده از طراحی عمارت بود(با توجه به اینکه طراح هر دو انها george trevor بود)
و بالاخره پایانی همراه با جیل و کریس + کلی اطلاعات که بدست آوردن

حالا revelation 2 تقلیدی از code veronica بود (با زیرکی بیشتر و دقیق تر)
کریس: بری
الکس وسکر: الکسیا
نیل: استیو (البته این چشم بصیرت میخواد:d )
خدمتکار الکس: آلفرد (از لحاظ داشتن اطلاعات)
زندانی شدن کلر
و...

نمی دونم زیاد از Resident Evil R2 خوشم نیومد ؛ از شخصیت الکس که خواهر البرت وسکر ولی هیچ شباهتی بهش نداره ؛ وقتی به چهره وسکر نگاه می کنی یه فرد با اراده و قوی تو ذهنت استنباط می‌کنی، یه حس مردانگی تو صورتش که با وقارش میکنه تن صداش و دیالوگش و طرز گویشش همگی بطوره عجیبی زیبا چیده شدن و هماهنگی بی نظیری دارن،به طوری که بعد این همه Resident که اومده هنوز یه Bad man نتونستن بیارن که کاریزامای وسکر داشته باشه.

کلاسیک فقط طراحی معما ، لوکیشن تاریک و محدودیت خشاب نیس کلاسیک ها معروف به داستانی درگیرکننده و تاثیر گذار و شخصیت پردازی قوی و ماندگار بودند Resident Evil یک بازی نبود بلکه یک زندگی بود که بازی بود.

من به همتون میدم آره با تمام وجودم میدم شوخی هم ندارم اگه بگم میدم پس میدم این قول که بعد EVil 2 مطمئنا Evil Nemesis همRemake خواهد شد. تمام!

من میدونستم بالاخره یه روزی کپکام شماره 2 رو ریمیک میکنه.اما این برام مهم نیست.مهم اینه که چجوری میخواد ریمیک کنه.نکنه گند بزنن به خاطرات که داشتیم؟البته کاملا هنوز تایید نشده ولی میشه امیدوار بود.

نمیدونم سوالم بی ربطه یا با ربط. . اما به عنوان یه طرفدار بازی های رزیدنت اویل و سایلنت هیل، میخوام نظر دوستان رو بدونم:
بعد از چند نسخه ی اول و دوران شاهکار این دو سری، با ساخته شدن قسمت های بعدی و پر شدن حفره ها ی داستانی و شاید اشباع اون تم و زمینه داستانی که این دو تا بازی روش ساخته شدند، آیا امکان ساخت قسمت های بعدی کع جذاب و شاهکار باشن(چه کلاسیک چه نوین، فرقی نداره) وجود داره? هر دو فرنچایز در چند قسمت اخیر ضعیف یا عادی بودند. ایا راه نجاتی هست? اگه هست چطوری?
.........................................
پ.ن:این سوال رو تو کلوب سایلنت هیل هم مطرح کردم واسه دوستانی که میخوان بیشتر دنبال کنن. (صفحه 935)

آخرین ویرایش:
نمیدونم سوالم بی ربطه یا با ربط. . اما به عنوان یه طرفدار بازی های رزیدنت اویل و سایلنت هیل، میخوام نظر دوستان رو بدونم:
بعد از چند نسخه ی اول و دوران شاهکار این دو سری، با ساخته شدن قسمت های بعدی و پر شدن حفره ها ی داستانی و شاید اشباع اون تم و زمینه داستانی که این دو تا بازی روش ساخته شدند، آیا امکان ساخت قسمت های بعدی کع جذاب و شاهکار باشن(چه کلاسیک چه نوین، فرقی نداره) وجود داره? هر دو فرنچایز در چند قسمت اخیر ضعیف یا عادی بودند. ایا راه نجاتی هست? اگه هست چطوری?
.........................................
پ.ن:این سوال رو تو کلوب سایلنت هیل هم مطرح کردم واسه دوستانی که میخوان بیشتر دنبال کنن. (صفحه 935)

درمورد رزیدنت اویل .
این که انتظار یک نسخه شاهکار رو داشت کمه ولی یه شماره جدید جذاب و خوب امکانش هست .برای نمونه همین نسخه های revelationsترس نسخه کلاسیک رو نداشتن ولی ترس نسبی وجذابیت خودشون رو بنظرم به اندازه قابل قبول تری داشتن {نسبت به نسخه های شماره دار}
این که یه بازی ترسناک تو این دوره بخواد کمپانی بسازه بنظرم از هر بازی دیگه تو هر سبکی باید بیشتر وقت و دقت بزاره ولازم به داشتن گروه صد نفری هم نیست مثل شرکت رمدی که انصافا خیلی رو ساخت بازی هاش وقت می زاره ولی یه بازی عالی در اخر تولید می کنه ویا revelations ها که با تیمی محدود خیلی عالی کار کردن که اگه وقت بیشتری هم بود بنظرم عالی تر هم می شد.
رزیدنت اویل انصافا از نظر داستانی و محیطی کاملا ازاده و چیزی براش محدودیت انچنانی ایجاد نکرده. همین داستان و محیط تو بازی های ترسناک خودش کلی حرف برای گفتن داره پس به راحتی رزیدنت اویل می تونه رو این دوقسمت ابتکار نشون بده.
اخر از همه هم گروهی که قرار بازی رو بسازه قشنگ درک کنند دارن برای چه سبکی بازی می سازن;)
===========================
پ.ن:درمود سایلنت هیل تو تایپیک خودش نظرم رو می گم.:d

آرمین جان،این پست رو توی تاپیک مقالت هم گتم.ولی گفتم شاید نبینی.برای همین اینجا هم گذاشتمش!

دوست عزیزم،دو مقاله ی اخیرت درباره ی کریس و جیل به قدری قوی و تاثیرگذار بود که نتونستم چیزی در موردشون ننویسم.واقعا باید بهت خسته نباشید گفت.مطالبت فوق العاده کوبنده و حیرت آور بودند.من در طول این مدت هم تمام پستهای تو و سایر کسانی که واقعا قبولشون دارم رو دنبال میکردم.ولی متاسفانه جو اینجا طوری شده بود که واقعا خیلی ها ارزش کار ما رو متوجه نمیشن و با دید بسته و کودکانه ی خودشون،به همه چیز نگاه می کنند.من تمام سعیم رو در موردشون کردم.همه هم شاهد بودن.ولی وقتی پای لجبازی و متاسفانه کل کل وسط باشه،خب کاریش نمیشه کرد.منم دیدم واقعا ارزش وقتم بیشتر از این حرفاست.شخصی که خوابه رو خیلی راحت میشه بیدار کرد.ولی شخصی که خودش رو به خواب زده رو هرگز.برای من همین که دوستانم مثل آرمین و اسماعیل و علی (جفتشون) منو قبول داشتن کافی بود.نیازی به تائید کسانی که صرفا کوهی از ادعا بودن نداشتم.برای همین هم من و علی به این نتیجه رسیدیم که اینجا رو ترک کنیم و اون عده رو به حال خودشون رها کنیم تا با همون افکار کذایی و تاریخ مصزف گذشته ی خودشون خوش باشن.به عبارت دیگه کلا از این تاپیک ناامید شده بودم و احساس میکردم که دیگه واقعا اون حال و هوای گذشته رو نداره.ولی الآن به خوبی درک کردم که واقعا هنوز هم کسانی هستند که RE رو از جان و دل درک کرده اند و فقط کوهی از ادعا و شعارهای تو خالی نیستند.آرن جان،بهشتن دوستی مثل تو افتخار میکنم!

شدیدا منتظر شخصیت های بعدی هستم.امیدوارم که در تمام مراحل زندگیت موفق باشی!

یا علی!

ولی متاسفانه جو اینجا طوری شده بود که واقعا خیلی ها ارزش کار ما رو متوجه نمیشن و با دید بسته و کودکانه ی خودشون،به همه چیز نگاه می کنند.من تمام سعیم رو در موردشون کردم.همه هم شاهد بودن.ولی وقتی پای لجبازی و متاسفانه کل کل وسط باشه،خب کاریش نمیشه کرد.منم دیدم واقعا ارزش وقتم بیشتر از این حرفاست.شخصی که خوابه رو خیلی راحت میشه بیدار کرد.ولی شخصی که خودش رو به خواب زده رو هرگز.
یا علی!

بیخیال. یک لحظه فکر کردم پیامبر جدیدی ظهور کرده :d توی دنیای بازی دیگه این حرفها کاملا بی معنی هست. مگه کسی نیاز به هدایت داره که شما تمام سعی خودت رو کردی هدایتشون کنی و اونها هدایت نشدن و در خواب و گمراهی خویش موندن ! یه بازی دیگه این حرفها رو نداره که. هرکی یه علایقی داره و به یه سری چیزا تو بازی علاقه داره. یکی از رزیدنت 4 متنفر هست یکی از 5. حالا اینا کدوم گمراه هستن و باید از گمراهی در بیایند و کدام هدایتگر (رزیدنت 4 و 5 یه مثال بود) این دلیل نمیشه کسی که عقیده تو رو قبول نداره گمراه و غافل و خواب زده و دید بسته و کودکانه قلمداد کنی. یکم قشنگتر هم میشه به دنیا نگاه کرد. به جای اینکه به عقاید مخالف خودت انگ دید بسته و کودکانه بزنی بهتر هست منطقی باهاشون گفتگو کنی (البته نه برای اینکه قانعشون کنی عقاید خودت رو قبول کنند)
=====================================
پ.ن : همه کسایی که اینجا هستیم فقط و فقط برای این هست که دور همدیگه جمع باشیم و از نظرات هم استفاده کنیم و لذت ببریم. کلا این فازی که یه عده دارن رو نمیفهمم که چون مطلب مینویسند و زحمت میکشند و ... بقیه باید قدردان اونا باشند و از زحماتشون تشکر کنند. خیلی ها رو اینجوری دیدم و به هیچ وجهی درکشون نکردم.

درود
خوشحالم اینجایی ؛بارها گفتم هیچکس نیاز نداره کسی اون تایید کنه ؛اگه چیزی که فکر میکنی درست! پس درسته؛ولو اینکه در موردش تردید داشته باشی .

پست شما Nero Turbo جالبه نخوندمش ولی میخونم

جناب Mario این بحث ها دیگه قدیمی شده ؛ و شخصا دیگه امیدی ندارم به اوج برگرده؛کپ کام ایده ش اینکه یه گیمپلی آبکی بده بیرون و یه داستان روش سوار کنه ملت سرگرم کنه ؛ این سری باید به اصل خودش برگرده ؛این حرفا چرته که کلاسیک نمی تونه مثل سابق نظر اهالی گیمر جلب کنه نیاز به باز نگری هست ؛اگه کلاسیک نمی فروشه پس همه چرا در مورد کلاسیک ها صبحت میکنن؛ مگه دغدغه همه این نیست که اویل اوج برگرده ؛ آیا این حرفا برای منظوری مطرح میشه ؛میشه بگید اون چیه !

بیخیال. یک لحظه فکر کردم پیامبر جدیدی ظهور کرده :d توی دنیای بازی دیگه این حرفها کاملا بی معنی هست. مگه کسی نیاز به هدایت داره که شما تمام سعی خودت رو کردی هدایتشون کنی و اونها هدایت نشدن و در خواب و گمراهی خویش موندن ! یه بازی دیگه این حرفها رو نداره که. هرکی یه علایقی داره و به یه سری چیزا تو بازی علاقه داره. یکی از رزیدنت 4 متنفر هست یکی از 5. حالا اینا کدوم گمراه هستن و باید از گمراهی در بیایند و کدام هدایتگر (رزیدنت 4 و 5 یه مثال بود) این دلیل نمیشه کسی که عقیده تو رو قبول نداره گمراه و غافل و خواب زده و دید بسته و کودکانه قلمداد کنی. یکم قشنگتر هم میشه به دنیا نگاه کرد. به جای اینکه به عقاید مخالف خودت انگ دید بسته و کودکانه بزنی بهتر هست منطقی باهاشون گفتگو کنی (البته نه برای اینکه قانعشون کنی عقاید خودت رو قبول کنند)
=====================================
پ.ن : همه کسایی که اینجا هستیم فقط و فقط برای این هست که دور همدیگه جمع باشیم و از نظرات هم استفاده کنیم و لذت ببریم. کلا این فازی که یه عده دارن رو نمیفهمم که چون مطلب مینویسند و زحمت میکشند و ... بقیه باید قدردان اونا باشند و از زحماتشون تشکر کنند. خیلی ها رو اینجوری دیدم و به هیچ وجهی درکشون نکردم.

دوست عزیز،اولا رزیدنت اویل برای من فقط بازی نیست که وقتمو باهش پر کنم.شاید برای خیلی ها باشه.ولی کسانی که منو میشناسن میدونن که واسه من اینجوری نیست و اصلا به چشم یک بازی و سرگرمی بهش نگاه نمیکنم!!!!!!!!!!

دوما نظر شخصی یک چیزه و واقعیت یک چیز دیگه.بعضی مسائل و نظر شخصی هست.مثل اینکه مثلا من فلان نسخه رو بیشتر دوست دارم یا فلان شخصیت دوست داشتنی تره.ولی بعضی چیزا دیگه نظر شخصی محسوب نمیشن.کسی که قبولشون نداشته باشه،یعنی حتی اصل قضیه رو هم نفهمیده.مثل اینکه داستان های اصلی و فرعی سری در کدوم نسخه ها مطرح شده اند یا کدوم داستانها به ریشه های سری برمیگردن و کدوما سطحی هستن.بدتر اینکه این عده هنوز فرق داستان و گیم پلی رو هم نمیدونن.مثلا میگن داستان 4 بهتره،چون بازی جو ترسناکتری داره یا باعث ایجاد تنوع در سری شده یا مثلا میگن فلان شخصیت از لحاظ داستانی مهمتره،چون کپکام ازش بیشتر استفاده میکنه.این دیگه نظر شخصی محسوب نمیشه.منم شاید مثلا از جو و گیم پلی RE5 خوشم نیاد،ولی این دلیل نمیشه که داستان و کل بازی رو زیر سوال ببرم یا برعکس چون RE4 بازی محبوبمه یا کارگردان محبوبم ساختنش،بگم که پس از همه لحاظ بهترینه.بعد جالبه که این عده ادعاشون هم از همه بیشتره و رسما میگن بقیه نمیفهمن (این عین جمله ای بود که گفته شد).بعد به نظرت ما باید به صرف اینکه نظر هر کسی محترمه،خودمون رو گول بزنیم که اونا هم درست فکر میکنن؟شما یکجوری میگی که انگار اونا هم دارن درست و منطقی فکر میکنن و من فقط میخوام نظرات شخصی خودم رو به اونا تحمیل کنم.نه دوست عزیز.واقعیت با نظر شخصی و سلیقه فرق داره.حالا اگه شما هم حرفای این عده رو قبول دارید که دیگه جایی برای بحثی نمیمونه!

سوما اتفاقا ما برای این اینجا دور هم هستیم که دید منطقی و درستی از بازی و داستانش بدست بیاریم و اطلاعات خودمون رو افزایش بدیم و اصلاح کنیم.پس وظیفه ی همه ی ماست که چیزایی که به نظرمون درست هستن رو به بقیه هم منتقل کنیم.نه اینکه صرفا بیایم بگیم من فلان غول رو چقدر راحت کشتم یا فلان بازی رو چند دور تموم کردم.وظیفه ی ما اینه که که اطلاعاتمون رو با همه در میون بذاریم،اونم با دلیل و منطق.حالا طرف میخواد قبول کنه میخواد نکنه.اگر هم شما میخوای اسمشو هدایت بذاری بذار.چون این عده دقیقا به این هدایت (یا هر چیزی که اسمش هست) نیاز دارن.نه به خاطر خودشون.بلکه به خاطر اینکه اگه هدایت نشن،افکار اشتباه و کذایی خودشون رو منتشر میکنن و بقیه رو هم به اشتباه میندازن.همینطور که همین کار رو هم داشتن میکردن.شاید این قضیه برای شما مهم نباشه.ولی برای من واقعا مهمه.البته کسانی که دید منطقی و درستی از داستان سری دارن،قطعا درست رو از غلط تشخیص میدن.همینطور که توی همین تاپیک هم داشتیم و داریم و من تنها مخالف این عده نبودم و نیستم!

چهارما من و علی و آرمین و بقیه کاملا با دلیل و استدلال حرفامون رو میزدیم.مقاله های ما هنوز در تاپیک موجود هستن.اونم نه یکبار و دو بار.شما باید این حرفت (دلیل منطقی آوردن) رو به اونا بگی،نه به من.چون اون عده اصلا دلیلی واسه ی حرفاشون نمیاوردن و فقط بدون هیچ دلیل منطقی،حرفای قبلیشون رو تکرار میکردن یا میگفتن که مثلا فلان بازی از همه لحاظ بهتره،چون فلانی ساخته!!!!!!!!!!!!

پنجما این نهایت ذلت و پستی یک انسانه که جرات نکنه جواب آدمو بده (چون دلیل منطقی برای حرفاش نداره)،بعد به محض اینکه برای اسپویل نشدن خداحافظی میکنم،بلافاصله بعد از پست خداحافظیم بیاد فحش و بد و بیراه بگه.چون میدونه پستاشو نمیخونم.در واقع جلوی خودم جرات نمیکنه بگه.چون توانایی بحث رو نداره.بعد بیاد پشت سرم بد میگه.از نظر من این فرد ضعیف ترین و ترحم برانگیزترین انسانه.البته ایشون رو دیگه همه میشناسن.همین که چندین بار سایت های مختلف بن شده یا مقاله ی قدیمی منو به اسم خودش توی یک تاپیک بذاره (اونم مقاله ی کسی رو که مثلا قبولش نداره) یا به خاطر کپی خبر بن دائم شده براش کافیه.دیگه واقعا نیازی نیست که من تلافی کنم!

من واقعا نمیفهمم علت طرفداری شما از این عده چیه!!!!!!!!!!!!!!

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or