بحث و تبادل نظر در مورد سری Resident Evil

من به تو این نوید رو میدم که طبق گفته یکی از کارکنان تیم رولیشنز 2 نسخه هفتم متحیر کنندس:d
میگم واقعا معلومه این بازی محیط و اتمسفر جذابی داره.خیلی روش کار کردن واقعا دستشون درد نکنه.بالاخره فهمیدن که هنوزم میتونن مثل گذشته حال و هوای سری کلاسیک رو توی بازیهای مدرن بگنجونن.
فقط یه چیز که باید قبول کنم با الکس وسکر کلا حال نمیکنم همون بهتر که کشته بیشه
ولی قبول دارم بهترین شخصین منفی که بعد البرت میتونستن توی بازی بیارن الکسه

این اپیزود رو هم تموم کردم
اینبار سناریوی کلیر و مویرا بیشتر طول کشید چون معما داشت . یه قسمتهاییش منو یاد RE2 و RE3 انداخت
معما ها هم جالب بود و به بازی و جوش میخوردن
دشمن های جدیدی هم ظاهر شدن
فقط موندم چجوری میخوان تو اپیزود 4 داستان رو جم جور کنن
گند Niel بالاخره در اومد . چوب 2 سر ... شد
باس فایت سناریوی کلیر همون نیل هست که شبیه تایرانت میشه . اوروبوروس به اون شکل تبدیلش میکنه
گذشته مویرا و بری هم مشخص شد
سناریوی بری و ناتالیا هم ادامه همون قبلش هست
نکته جالب این بود که الکس از ناتالیا میترسه ولی دنبال کشتن ناتالیا هست . در گذشته الکس رو ناتالیا آزمایش کرده بود
الکس به صورت باور نکردنی ای چندش آور هست
باقی موارد رو هم فردا میگم چون الان خسته ام
الکس منو یاد این انداخت
fcwgknbdc19hsjm79dlt.jpg

Niel کیه؟میشه یه توضیحی بدی؟؟!

من به تو این نوید رو میدم که طبق گفته یکی از کارکنان تیم رولیشنز 2 نسخه هفتم متحیر کنندس:d
میگم واقعا معلومه این بازی محیط و اتمسفر جذابی داره.خیلی روش کار کردن واقعا دستشون درد نکنه.بالاخره فهمیدن که هنوزم میتونن مثل گذشته حال و هوای سری کلاسیک رو توی بازیهای مدرن بگنجونن.
فقط یه چیز که باید قبول کنم با الکس وسکر کلا حال نمیکنم همون بهتر که کشته بیشه
ولی قبول دارم بهترین شخصین منفی که بعد البرت میتونستن توی بازی بیارن الکسه

البته اون یکی از کارکنان نبود سازنده ی بازی بود :D

نه هنوز.

خسته نباشی پس برای چی میپرسی نیل کیه؟ بازی کن اگه متوجه نشدی بعد بپرس :d میخوای اسپویل بشی برو بخون ببین کی بوده من که هر چی میگم اسپویلر بهتره دیگه تا آخر بازی تو این تاپیک نیام . من همون عکس رو که سینا گذاشته بود دیدم کلا جریان رو اسپویل شدم اه اه اه اه اه .)x

آخرین ویرایش:
نه هنوز.
زحمت کشیدی واقعا/:):d خب مرد حسابی کل بازی رو داری اسپویل میکنی برای خودت. اگه منتظری که بازی بیاد و بعد بری سراغش، که خب یه خورده دندون رو جیگر بذار به تمام سوالاتت برسی:d اگه هم که نه، همین الان پاشو بازی کن دیگه/:):d

خسته نباشی پس برای چی میپرسی نیل کیه؟ بازی کن اگه متوجه نشدی بعد بپرس :d میخوای اسپویل بشی برو بخون ببین کی بوده من که هر چی میگم اسپویلر بهتره دیگه تا آخر بازی تو این تاپیک نیام . من همون عکس رو که سینا گذاشته بود دیدم کلا جریان رو اسپویل شدم اه اه اه اه اه .)x

زحمت کشیدی واقعا/:):d خب مرد حسابی کل بازی رو داری اسپویل میکنی برای خودت. اگه منتظری که بازی بیاد و بعد بری سراغش، که خب یه خورده دندون رو جیگر بذار به تمام سوالاتت برسی:d اگه هم که نه، همین الان پاشو بازی کن دیگه/:):d

خب من کنکور دارم تا اون موقع نمیتونم بازی کنم برای همین نمیتونم صبر کنم تا اون موقع.حداقل الان داستانشو میخونم بعدا هم بازیش میکنم:d
بعد هم اگه بخوام الان نگاه نکنم بعدا باید بیام 20 30 صفحه رو زیرو رو کنم تا جواب سوالام رو بگیرم.چون چند بار بازی های مختلف رو خیلی بعد تر بازی کردم بعد که اومدم سوالی پرسیدم چون دیگه قدیمی شده بود کسی جواب نمیداد.

خب من کنکور دارم تا اون موقع نمیتونم بازی کنم برای همین نمیتونم صبر کنم تا اون موقع.حداقل الان داستانشو میخونم بعدا هم بازیش میکنم:d
بعد هم اگه بخوام الان نگاه نکنم بعدا باید بیام 20 30 صفحه رو زیرو رو کنم تا جواب سوالام رو بگیرم.چون چند بار بازی های مختلف رو خیلی بعد تر بازی کردم بعد که اومدم سوالی پرسیدم چون دیگه قدیمی شده بود کسی جواب نمیداد.
شاید بعدا توی تاپیک بازی جواب ندن، اما اینجا که کامیونیتی بازی هست، هر وقت بپرسی در کسری از ثانیه جواب میدن:d

شاید بعدا توی تاپیک بازی جواب ندن، اما اینجا که کامیونیتی بازی هست، هر وقت بپرسی در کسری از ثانیه جواب میدن:d

همین دیگه.اگر خیالم راحت باشه که 3 ماه دیگه وقتی بازی کردم و سوال پرسیدم جواب داده شد اون موقع دیگه اسپویلر ها رو باز نمیکنم.:d

یجوری میگی که کنکور دارم انگار الان از دانشگاه اکسفورد پشت در خونتونو گرفتن که تا امتحان دادی ببرنت.
خوب تو عید بشین بازی کن دو روزه 4چپترو میری;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or