بحث و تبادل نظر در مورد سری Resident Evil

یجوری میگی که کنکور دارم انگار الان از دانشگاه اکسفورد پشت در خونتونو گرفتن که تا امتحان دادی ببرنت.
خوب تو عید بشین بازی کن دو روزه 4چپترو میری;)

تا وقتی که حکومت ژنرال ها و دیکتاتور ها تو خانه ما برقراره ما هیچ کاری جز درس خواندن نداریم!:d
سیم کامپیوتر هم برداشتن.الان هم با موبایل هستم.

و اینک خداوند کلوپ را آفرید پسر خوب ما از زمان اتاری تا پلی2 تو کلوپ بودیم .حالا تو غم اینو داری که کامپیوترو جم کردن اگه به بازی علاقه داری مثل مردددد عیدیاتو جم کن برو به یه کلوپو خودتو راحت کن

فعلا فقط بخش کلیر رو رفتم ولی عالی بود. داستان هم واقعا داره جالب میشه و به قول سینا معلوم نیست چجوری میخوان جمعش کنن چون به نظر میاد باید پر بار تر از این حرفا باشه:d

معلوم نیست مویرا چیکار کرده توی بچگی. فکر کنم زده خواهرشو کشته.

راستی نیما تبریک میگم، فرضیه بعدیت هم درست از آب در اومد و مویرا بالاخره از اسلحه استفاده کرد:d

و اینک خداوند کلوپ را آفرید پسر خوب ما از زمان اتاری تا پلی2 تو کلوپ بودیم .حالا تو غم اینو داری که کامپیوترو جم کردن اگه به بازی علاقه داری مثل مردددد عیدیاتو جم کن برو به یه کلوپو خودتو راحت کن

عزیزم شرایط هر خونواده فرق میکنه،درضمن کسی که کنکور داره مثل من تو عید میشینه عقب افتادگی هاشو جبران کنه نه این که بازی کنه:|
بحث رو هم ادامه ندیم چون پاک میشن

- - -ویرایش - - -

بچ ها من همین الان 40$ دلار تو حساب psn دارم ایا ارزش داره بازی بخرم یا نه فقط همین ؟ :d

اره عزیز ارزش داره مخصوصا از نظر داستانی ولی گرافیکش نچسبه

برام سوال بود که این Franze Kafka کیه که این فایل توضیح میده. ظاهرا یه آدم بوده که روی ترس و دیوونگی افراد تحقیق میکرده و ظاهرا از مرگ و تنهایی و ... میترسیده و انگیزه جاودانگی رو توی سر میپرورونده.
الکس هم ظاهرا به اسناد باقی مونده از این یارو دست پیدا میکنه و به خاطر همین ویروس T-Phobos رو خلق میکنه. جالبه که ترس رو به عنوان یه محرک در نظر میگیره که آدم رو به جلو سوق میده و باعث میشه وقتی باهاش روبرو شد، اون رو شکست بده و طعم پیروزی و موفقیت رو بچشه. مثل ترس از شکست و ...
کلا پایه و اساس جالبی رو برای ویروس جدید انتخاب کردن. انتخاب هوشمندانه ای بود.
هر چی زور زدم و دقت کردم که رنگ چشم الکس رو ببینم، ولی ظاهرا سبز نبود. اینی که توی Main Menu نشون میده، خیلی شبیه الکس هست ولی رنگ چشمش سبزه. واقعا به نظرتون استیو توی بازی هست؟:d

عزیزم شرایط هر خونواده فرق میکنه،درضمن کسی که کنکور داره مثل من تو عید میشینه عقب افتادگی هاشو جبران کنه نه این که بازی کنه:|
بحث رو هم ادامه ندیم چون پاک میشن

- - -ویرایش - - -

اره عزیز ارزش داره مخصوصا از نظر داستانی ولی گرافیکش نچسبه

هم ایمان و هم سایر عزیزانی که کنکور دارند! من نمیدونم شماها چطور نمیتونید هم درس بخونید هم بازی کنید! این شیوه های مسخره هم دیگه به پایان رسیده که من کنسول را جمع میکنم برای تابستون میارم پایین و... مثل ان قضیه میشه که میخوان یک معتاد را با بستن به تخت ترک بدند!:d

باید جفتش در کنار هم باشه.;)

رزیدنت اویل رولیشنز هم تا هفته بعد دستم هست. ببینیم این الکس وسکر کیه و چیه!:)

هم ایمان و هم سایر عزیزانی که کنکور دارند! من نمیدونم شماها چطور نمیتونید هم درس بخونید هم بازی کنید! این شیوه های مسخره هم دیگه به پایان رسیده که من کنسول را جمع میکنم برای تابستون میارم پایین و... مثل ان قضیه میشه که میخوان یک معتاد را با بستن به تخت ترک بدند!:d

باید جفتش در کنار هم باشه.;)

رزیدنت اویل رولیشنز هم تا هفته بعد دستم هست. ببینیم این الکس وسکر کیه و چیه!:)

بله در سایر مقاطع تحصیلی میشه ولی موقع کنکور نه...روزی 12 ساعت بخونی بعد کی بازی کنی؟
حالا تورو نمیدونم:d
اره حتما بازیش کن نظرت رو بگو ببینیم باز چی میگی;;)

برام سوال بود که این Franze Kafka کیه که این فایل توضیح میده. ظاهرا یه آدم بوده که روی ترس و دیوونگی افراد تحقیق میکرده و ظاهرا از مرگ و تنهایی و ... میترسیده و انگیزه جاودانگی رو توی سر میپرورونده.
الکس هم ظاهرا به اسناد باقی مونده از این یارو دست پیدا میکنه و به خاطر همین ویروس T-Phobos رو خلق میکنه. جالبه که ترس رو به عنوان یه محرک در نظر میگیره که آدم رو به جلو سوق میده و باعث میشه وقتی باهاش روبرو شد، اون رو شکست بده و طعم پیروزی و موفقیت رو بچشه. مثل ترس از شکست و ...
کلا پایه و اساس جالبی رو برای ویروس جدید انتخاب کردن. انتخاب هوشمندانه ای بود.
هر چی زور زدم و دقت کردم که رنگ چشم الکس رو ببینم، ولی ظاهرا سبز نبود. اینی که توی Main Menu نشون میده، خیلی شبیه الکس هست ولی رنگ چشمش سبزه. واقعا به نظرتون استیو توی بازی هست؟:d

علی جان فرانتس کافکا نویسنده‌ی بزرگ آلمانیه که سبک کاراش سبک صادق هدایت خودمونه. کلی نقل قول ازش تو بازی هست. رولیشنز 1 تحت تأثیر "کمدی الهی"‌دانته ساخته شد و این، "مسخ" از کافکا. سواد بالای این تیمه که قلب آثار جاودان دنیا رو پیدا می‌کنه و اون‌ها رو توی یه کالبد تازه (بازی کامپیوتری) می‌ذاره. کل افکار شخصیت داستانیِ "الکس وسکر" تحت تأثیر فرانتس کافکا بوده.
یه نکته‌ی جالب در شباهت افکار صادق هدایت و کافکا: ترجمه‌ی کتاب "مسخ" یا The Metamorphosis توسط صادق هدایت انجام شده. نام اپیزود پایانی بازی، نام همین کتابه.

اپیزود سوم بی‌نظیر بود. یه سیری به دنیای کلاسیک تا مدرن زده می‌شه. معماهاش هم عالی بود.

در مورد استیو، افرادی گویا بازی رو تموم کردن و می‌گن نیست اما من هنوز می‌گم هست!

آره مویرا با اسلحه‌ی بری شوخی می‌کرده که تیر در رفته خورده به پالی. اما پالی زندست. می‌شه انتخاب کرد با مویرا اسلحه رو برداشت یا کلیر که من کلیر رو انتخاب کردم هندی نشه! البته طبق گفته‌ی افرادی بازی دو تا پایان داره. یکی خوب و یکی بد. اگر با کلیر شلیک کنی پایان بد رو می‌بینی و اگر با مویرا، پایان خوب. ولی در هر صورت، پایان خوش وجود نداره!

آخرین ویرایش:
همین الان اپیزود 3 رو تموم کردم، فوق العاده بود! بدون شک بهترین اپیزود بازی تا این لحظه!

الان حس زیاد نوشتن نیست بعدا بیشتر وارد جزییات میشم. فقط این رو بگم که Rev 2 داره برای من به بهترین RE بعد از سری کلاسیک تبدیل میشه. اصلا انتظار نداشتم اینقدر بازی خوب از آب در بیاد. بخوام راستش رو بگم کلا دیگه انتظار نداشتم هیچ RE درست و حسابیی از کپکام ببینم. بازی بدجوری غافلگیرم کرد :x

بازی خیلی سوراخ سنبه داره:biggrin1: کلی آیتم مخفی توی محیط ها هست که اگه پیداشون کنین، BP خوبی بهتون میده و میتونین سریع Skill ها رو بخرین. من خودم 2تا اسکیل دیگه بخرم، همه چی فوق میشه:biggrin1:

مدال های آبی، نقاشی های کافکا و حشره های لارو رو هم بزنین بترکونین که اونا باز هم کیلویی بهتون جایزه میدن و Secret File ها رو براتون باز میکنن:biggrin1:

همین الان اپیزود 3 رو تموم کردم، فوق العاده بود! بدون شک بهترین اپیزود بازی تا این لحظه!

الان حس زیاد نوشتن نیست بعدا بیشتر وارد جزییات میشم. فقط این رو بگم که Rev 2 داره برای من به بهترین RE بعد از سری کلاسیک تبدیل میشه. اصلا انتظار نداشتم اینقدر بازی خوب از آب در بیاد. بخوام راستش رو بگم کلا دیگه انتظار نداشتم هیچ RE درست و حسابیی از کپکام ببینم. بازی بدجوری غافلگیرم کرد :x

کاملا موافقم. بهترین RE بعد از سری کلاسیک که می‌شه روش اسم RE گذاشت! حیف از بودجه‌ی کمی که به این تیم بزرگ تعلق گرفت و نتونست گرافیک کار رو با نسل هشت هم‌گام کنه. حتی رد گلوله هیچ اثری در بدن‌ها نمی‌ذاره! گلوله‌های مکس پین سال 2012 از یه طرف بدن به صورت نقطه وارد می‌شد و از طرف دیگه ردش مثل یک حفره توی بدن قربانی دیده می‌شد! چرا سال 2015 نباید چنین چیزی در بازی وجود داشته باشه؟ با مگنوم سر فیل می‌ترکه سر افلکتدها نه! Alan Wake سال 2010 اینو توی جیب می‌کرد - البته RE6 2012 رو هم همین‌طور.
خلاصه از گرافیک که بگذریم (دورشو خط بکشیم) بهترین اتمسفر و گیم‌پلی بعد از سری کلاسیک رو داریم.
قیمت این بازی فوق‌العاده ارزونه و فقط وجود اپیزودهای اضافه (7 اپیزود) می‌تونه توجیهش کنه. کاش شرکت به این داستان بها می‌داد.

- - -ویرایش - - -

تو سناریو بری یک اسلحه ای هست پشت میله ها چطوری باید اونو بگیری هیچ جوری نمیشه رفت اونجا :|
از سناریوی کلیر باید دریچه رو باز می‌کردی!

کاملا موافقم. بهترین RE بعد از سری کلاسیک که می‌شه روش اسم RE گذاشت! حیف از بودجه‌ی کمی که به این تیم بزرگ تعلق گرفت و نتونست گرافیک کار رو با نسل هشت هم‌گام کنه. حتی رد گلوله هیچ اثری در بدن‌ها نمی‌ذاره! گلوله‌های مکس پین سال 2012 از یه طرف بدن به صورت نقطه وارد می‌شد و از طرف دیگه ردش مثل یک حفره توی بدن قربانی دیده می‌شد! چرا سال 2015 نباید چنین چیزی در بازی وجود داشته باشه؟ با مگنوم سر فیل می‌ترکه سر افلکتدها نه! Alan Wake سال 2010 اینو توی جیب می‌کرد - البته RE6 2012 رو هم همین‌طور.
خلاصه از گرافیک که بگذریم (دورشو خط بکشیم) بهترین اتمسفر و گیم‌پلی بعد از سری کلاسیک رو داریم.
قیمت این بازی فوق‌العاده ارزونه و فقط وجود اپیزودهای اضافه (7 اپیزود) می‌تونه توجیهش کنه. کاش شرکت به این داستان بها می‌داد.

- - -ویرایش - - -

از سناریوی کلیر باید دریچه رو باز می‌کردی!

حال و حوصله بحث ندارم اما از انجایی که ازت خوشم میاد ازت چند تا سوال داشتم;;)

1- ان قسمت قرمز رنگ شوخی بود دیگه؟!:d

2- قبول داری بهترین بازی تاریخ resident evil 4 هست؟

3- دوست داری کپکام بره و این بازی را میکامی ادامه بده؟

4- به نظرت با وجود میکامی چه احتیاجی به کپکام هست تا مثلا شاهکار بسازه؟

راستی علی DLC اویل ویتین عالی بوده و از داستانش به شدت تعریف کردند. حالا همه نظرشون راجع به مبهم بودن داستان عوض شد. فقط حیف که بازی اصلی اسیر ان موتور مذخرف id tech 5 شد!

منتظر پاسخ سوالات هستم

در مورد نویسنده بازی نوشته:
Dai Satō (佐藤 大 Satō Dai[SUP]?[/SUP]) a Japanese screenwriter. Along with anime series, Satō also wrote the script for Resident Evil: Revelations. Already being a big fan of the series, he was chosen for the scriptwriting because of his familiarity with the series, as well as his scriptwriting skills.
انتخاب خیلی خوبی بوده. طرف به داستان بازی و ریشه ها و شخصیت ها مسلط بوده و توانایی داستان نویسش هم بهش توی خلق همچین داستانی کمک کرده. بازم یه انتخاب هوشمندانه از جانب کپکام:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or