******************«وسکر سفید پوش؟»********************
[FONT=&]خب دوستان،امروز میخوام یک فرضیه ی خیلی مهم و جالب رو مورد بررسی قرار بدم.اگه یادتون باشه اندکی قبل مقاله ای نوشتم،درباره ی اینکه چرا باید کلیر رو در روی سازمان و الکس وسکر قرار بگیره و چرا اولویت کلیر در این مورد،از سایر شخصیت ها بیشتره.مقاله ای که خیلی مورد استقبال واقع شد و همینجا به خاطر حمایت هاتون،از همتون تشکر میکنم.الآن هم میخوام یک مسئله ی دیگه رو تحلیل کنم.مسئله ای که بی ارتباط با موضوع مقاله ی قبلی نیست!
[/FONT]
[FONT=&]در اینکه شخصیت منفی رولیشنز 2 و اون زنی که به طرز مرموزی با کلیر و مویرا صحبت میکنه الکس وسکره،حداقل برای من یکی هیچ جای شکی وجود نداره.اولا که در هیچ منبع رسمی،جنسیت الکس وسکر تایید نشده و حتی در فایل های [/FONT]Lost in Nightmares[FONT=&] هم برای اون از واژه ی [/FONT]he[FONT=&] استفاده نشده.ثانیا خود کپکام رسما در مجله ی گیم اینفورمرز گفته:«شما نمیتونید این شخصیت رو فقط از روی صدا شناسایی کنید.ولی اون یکی از شخصیت های شناخته شده ی سری (واژه ی قدیمی رو به کار نمیبره) هست که به شدت برای داستان این سری مهمه و فقط هم فن های حرفه ای میتونن بشناسنش.خیلی حرفه ای!» کلمه به کلمه ی این عبارت،خبر از الکس وسکر میده.برای اینکه خیالتون راحت بشه میگم:حتی اگه صراحتا اسم الکس وسکر رو میاوردن،من اینقدر از حضورش در بازی اطمینان نداشتم که الآن دارم!
[/FONT]
[FONT=&]ولی آیا اطلاعات ما از الکس،فقط محدود به همون صداست یا ما خودش رو هم دیدیم؟شاید این مسئله در ابتدا براتون عجیب و باور نکردنی باشه.ولی در ادامه به این مسئله پی می بریم.کانسپت تریلر رولیشنز 2 رو که همگی دیدیم.همون تریلری که یک نسخه ی آپدیت شده از اون هم اومد و چندی پیش هم کپکام رسما از اسرار اون پرده برداری کردن.ولی آیا مسائل گفته شده،تمام اسرار این تریلر بودند؟مسلما خیر.چون فقط مسائل و شخصیت هایی رو در این تریلر افشاء کردند که قبلا ازشون رونمایی شده بود.نه مسائل و شخصیت هایی که باعث اسپویل شدن داستان می شوند![/FONT]
[FONT=&]جالب اینجاست که حضور فیزیکی یا نشانه هایی از تمام شخصیت های این نسخه در کانسپت تریلر وجود داره.کلیر که در تریلر اول با لوگوی تراسیو و در تریلر آپدیت شده به صورت فیزیکی (در انتهای تریلر) افشاء میشه.بری و مویرا هم که به طرز بسیار تابلویی،در وسط مهمونی در حال مکالمه باهم هستند.ناتالیا هم که دیگه ضایع ترین بخش تریلر هست.حتی ریچل هم یک گوشه ایستاده که اشاره به حضور خواهرش جینا در این بازی داره.بعد وقتی که شخصیت های کم ارزشی مثل جینا رو در این تریلر لحاظ کرده اند،به نظرتون منطقیه که شخصیتی مثل الکس وسکر رو از قلم انداخته باشند؟
[/FONT]
[FONT=&]اگه خوب دقت کنید،متوجه میشید که در تریلر اول در ثانیه ی 52 و در نسخه ی آپدیت شده ی این تریلر در دقیقه ی 1:12 زنی رو می بینیم که با حالت مرموزی پشت به دوربین ایستاده و تماما لباس سفید رنگ به تن داره!
این هم تصاویرش که خودم از داخل تریلرها جداشون کردم:
تریلر اول (سمت راست تصویر):
تریلر دوم (زیر ساعت های روی دیوار):
جالب اینجاست که در نسخه ی اول کانسپت تریلر،درست در آخرین قسمت مهمانی و دقیقا قبل از رسیدن به زندان،با این زن روبرو میشیم و خیلی سریع هم دوربین ازش عبور میکنه (برخلاف سایر شخصیت های تریلر).ممکن نیست معنی این قضیه این باشه که این شخصیت کسی است که ما در انتهای بازی باهش روبرو میشیم و در واقع برگ برنده ی داستانه؟[/FONT]
[FONT=&]از طرف دیگه شباهت ظاهری این زن به الکسیا آشفورد (به خصوص در مورد مدل و رنگ موها) غیر قابل انکاره که میتونه به خاطر نوستالوژی کد ورونیکا باشه.همونطور که پیش از این هم سر درآوردن مجدد کلیر از یک زندان واقع در یک جزیره،به خاطر نوستالوژی کد ورونیکا بود!
[/FONT]
[FONT=&]نکته ی بسیار جالب اینکه این زن مرموز،تماما لباس سفید رنگ به تن داره.مگه آلبرت و الکس تنها بازماندگان پروژه ی «[/FONT]Wesker Children[FONT=&]» نیستند؟مگه آلبرت همیشه لباس مشکی رنگ به تن نداشت و این رنگ امضای اون محسوب نمیشد؟پس همونطور که الکس در جنسیت مخالف آلبرت هست،به نظرتون ممکن نیست که در رنگ نمادینش هم مخالف اون باشه؟به نظرتون مخالف ترین رنگ،نسبت به رنگ مشکی چیه؟در این صورت حتی اگه الکس در رولیشنز 2 هم زنده بمونه و پاش به [/FONT]RE7[FONT=&] باز بشه،باز هم اون رو در غالب یک زن سفید پوش خواهیم دید![/FONT]
[FONT=&]ولی به نظرتون بهتر نبود که آلبرت و الکس یک ویژگی مشترک دیگه هم میداشتن؟اگه خوب به کانسپت تریلر (مخصوصا نسخه ی آپدیت شده ی تریلر) دقت کنید،در کمال تعجب متوجه عینک آفتابی اون زن میشید!
[/FONT]
[FONT=&]من دیگه چیزی نمیگم.قضاوت تمام مسائلی که گفتم با خودتون.ممنون بابت وقتی که برای مطالعه ی این مقاله گذاشتید!

[/FONT]