بحث و تبادل نظر در مورد سری Resident Evil

البته نیما هنوز تایید نشده ها:d یه نفر توی سایت PEGI که درجه بندی سنی بازیا رو نشون میده، تونسته پیج مربوط به نسخه PC رو پیدا کنه ولی خود کپکام هنوز چیزی نگفته. از اونجایی که RE5 قرار Steamwork بشه تا چند وقت آینده، میشه گفت این نسخه رو هم همراهش قرار میدن تا بتونن فروشش رو بیشتر کنن (که همینطور هم میشه)

یه سوال بازی رزیدنت اویل برای اندروید فقط همین BioHazard 4 Mobile هست؟ نسخه دیگه ای هم اومده براش؟ چه رسمی چه پورت چه غیر رسمی؟

نسخه BioHazard 4 Mobile چطوره؟ همون نسخه کنسولی هست پورت شده یا نه؟ گرافیک و چیزی کمتر یا بیشتر نشده؟

ممنون

البته نیما هنوز تایید نشده ها:d یه نفر توی سایت PEGI که درجه بندی سنی بازیا رو نشون میده، تونسته پیج مربوط به نسخه PC رو پیدا کنه ولی خود کپکام هنوز چیزی نگفته. از اونجایی که RE5 قرار Steamwork بشه تا چند وقت آینده، میشه گفت این نسخه رو هم همراهش قرار میدن تا بتونن فروشش رو بیشتر کنن (که همینطور هم میشه)

آره.میدونم داداش.ولی به قول خودت،امکان نداره گلد ادیشن همراهش نباشه!;)

یه سوال بازی رزیدنت اویل برای اندروید فقط همین BioHazard 4 Mobile هست؟ نسخه دیگه ای هم اومده براش؟ چه رسمی چه پورت چه غیر رسمی؟

نسخه BioHazard 4 Mobile چطوره؟ همون نسخه کنسولی هست پورت شده یا نه؟ گرافیک و چیزی کمتر یا بیشتر نشده؟

ممنون

Resident Evil 4 mobile edition سال 2009 برای iOS عرضه شد. نسخه اندرویدش هم فقط به زبون ژاپنی یعنی بایوهازارد، بیرون اومد. بایوهازارد برای من که انجامش غیر ممکن بود با منو و زبون ژاپنی. فکر میکنم سامسونگ میخواد نسخه انگلیسیش رو بیرون بده. اما یه توصیه ی بزرگ:
جایی که iOS وجود داره هرگز سراغ اندروید نرید! هزینه کنین. ارزشش رو داره.
همین بازی رو کافیه رو این دو مقایسه کنین.

این بازی پورت مستقیم نیست. گرافیک که صد در صد پایینه! بازی واسه سال 2009 هست!
به صورت مرحله ای وارد لوکیشن ها می شی و تو هر مرحله هدفی داری. بازیش واقعا شیرین و سرگرم کنندس. البته با زبون انگلیسی! در ادامه ی این Resident Evil VS هم برای iOS عرضه شد که مرسناریز هست با سه کاراکتر جیل، کرس و وسکر. لذتش تو بازی گروهیه.

Degeneration هم برای iOS رلیز شده که اصلا در حدو اندازه ی این دوتا که اسم بردم نیست. مطمئن نیستم اندروید دارش یا نه.

آخرین ویرایش:
Resident Evil 4 mobile edition سال 2009 برای iOS عرضه شد. نسخه اندرویدش هم فقط به زبون ژاپنی یعنی بایوهازارد، بیرون اومد. بایوهازارد برای من که انجامش غیر ممکن بود با منو و زبون ژاپنی. فکر میکنم سامسونگ میخواد نسخه انگلیسیش رو بیرون بده. اما یه توصیه ی بزرگ:
جایی که iOS وجود داره هرگز سراغ اندروید نرید! هزینه کنین. ارزشش رو داره.
همین بازی رو کافیه رو این دو مقایسه کنین.

این بازی پورت مستقیم نیست. گرافیک که صد در صد پایینه! بازی واسه سال 2009 هست!
به صورت مرحله ای وارد لوکیشن ها می شی و تو هر مرحله هدفی داری. بازیش واقعا شیرین و سرگرم کنندس. البته با زبون انگلیسی! در ادامه ی این Resident Evil VS هم برای iOS عرضه شد که مرسناریز هست با سه کاراکتر جیل، کرس و وسکر. لذتش تو بازی گروهیه.

Degeneration هم برای iOS رلیز شده که اصلا در حدو اندازه ی این دوتا که اسم بردم نیست. مطمئن نیستم اندروید دارش یا نه.

آها پس نسخه انگلیسی پچ شده و دست کاری شده اس مثل این

دانلود بازی اکشن رزیدنت اویل به همراه دیتا برای اندروید Resident Evil 4 English v1.0

درسته حق باتوه سری pod.ipone.ipad همگی قوی هستن قبلا iPod Touch 3rd داشتم 32 گیگ بود اما هم قدیمی شده بود هم سخت افزارش قدیمی شده بود بخاطر همین فروختمش اما خوب الان پول سیستم ها ios فعلا ندارم بجاش یه تبلت اندرویدی معمولی دارم

مرسی عزیز ممنون

آها پس نسخه انگلیسی پچ شده و دست کاری شده اس مثل این

دانلود بازی اکشن رزیدنت اویل به همراه دیتا برای اندروید Resident Evil 4 English v1.0

درسته حق باتوه سری pod.ipone.ipad همگی قوی هستن قبلا iPod Touch 3rd داشتم 32 گیگ بود اما هم قدیمی شده بود هم سخت افزارش قدیمی شده بود بخاطر همین فروختمش اما خوب الان پول سیستم ها ios فعلا ندارم بجاش یه تبلت اندرویدی معمولی دارم

مرسی عزیز ممنون
همینجام گفته به سفارش الجی برا گوشی خودش زده بودن اما کرکش کردن. ولی قول اجرای بی دردسر داده! دانلود کن شاید خوب باشه! اندروید اپن سورسه هر کاری میشه براش کرد. به همین علتم کند و پردردسره اتفاقا!
من لاشه ی اون iPod رو به صد تا دیوایس اندروید نمیدم!
البته کنارش اینم بگم که کنار iDevice یه اندروید ضروریه! همین که بازه میشه ازش به عنوان کامپیوتر استفاده کرد.

همینجام گفته به سفارش الجی برا گوشی خودش زده بودن اما کرکش کردن. ولی قول اجرای بی دردسر داده! دانلود کن شاید خوب باشه! اندروید اپن سورسه هر کاری میشه براش کرد. به همین علتم کند و پردردسره اتفاقا!
من لاشه ی اون iPod رو به صد تا دیوایس اندروید نمیدم!
البته کنارش اینم بگم که کنار iDevice یه اندروید ضروریه! همین که بازه میشه ازش به عنوان کامپیوتر استفاده کرد.

آره عزیز چنتا سایت دیگ دیدم نوشته بود انگلیسی شده

یکی هم دیدم منو ها انگلیسی بود اما انتخاب سلاح هنوز ژاپنی بود . آره اپن سورسه هر بلایی میشه سرش آورد

خوب قدیمی شده بود هم سیستم عاملش هم سخت افزارش ذیگه چیزی اجرا نمیکرد . به تبلت با otg دسته pc وصل کردم داره بازیا با اون اجرا میکنم

مرسی عزیز

میگم این حرفا چیه پشت سر من زدین؟!:d رزیدنت اویل کدورونیکا یکی از بهترین داستان های سری را داره ، ترس بازی فوق العاده بود. زمانی که با پلی استیشن 2 بازی میکردم صدا تلویزیون را میبستم. صحنه درگیری البرت وسکر و الکسیا اشفورد فوق العاده بود:bighug:

من واقعا دیگه خسته شدم!:))

یک عیب داشت. وقتی میخواستی کات سین های بازی را ببینی باید از قلل سیو بازی میکردی. مشکلی که تو رزبدنت 4 برطرف شد و دیگه میتونستی با خیال راحت کات سین ها را ببینی.

بحث 4 و 5 جریانش جدا بود و جداست. ولی من واقعا با همتون قهرم:))

:)):))

kgf5.jpg

******************«وسکر سفید پوش؟»********************

[FONT=&amp]خب دوستان،امروز میخوام یک فرضیه ی خیلی مهم و جالب رو مورد بررسی قرار بدم.اگه یادتون باشه اندکی قبل مقاله ای نوشتم،درباره ی اینکه چرا باید کلیر رو در روی سازمان و الکس وسکر قرار بگیره و چرا اولویت کلیر در این مورد،از سایر شخصیت ها بیشتره.مقاله ای که خیلی مورد استقبال واقع شد و همینجا به خاطر حمایت هاتون،از همتون تشکر میکنم.الآن هم میخوام یک مسئله ی دیگه رو تحلیل کنم.مسئله ای که بی ارتباط با موضوع مقاله ی قبلی نیست!
[/FONT]
[FONT=&amp]در اینکه شخصیت منفی رولیشنز 2 و اون زنی که به طرز مرموزی با کلیر و مویرا صحبت میکنه الکس وسکره،حداقل برای من یکی هیچ جای شکی وجود نداره.اولا که در هیچ منبع رسمی،جنسیت الکس وسکر تایید نشده و حتی در فایل های [/FONT]Lost in Nightmares[FONT=&amp] هم برای اون از واژه ی [/FONT]he[FONT=&amp] استفاده نشده.ثانیا خود کپکام رسما در مجله ی گیم اینفورمرز گفته:«شما نمیتونید این شخصیت رو فقط از روی صدا شناسایی کنید.ولی اون یکی از شخصیت های شناخته شده ی سری (واژه ی قدیمی رو به کار نمیبره) هست که به شدت برای داستان این سری مهمه و فقط هم فن های حرفه ای میتونن بشناسنش.خیلی حرفه ای!» کلمه به کلمه ی این عبارت،خبر از الکس وسکر میده.برای اینکه خیالتون راحت بشه میگم:حتی اگه صراحتا اسم الکس وسکر رو میاوردن،من اینقدر از حضورش در بازی اطمینان نداشتم که الآن دارم!
[/FONT]
[FONT=&amp]ولی آیا اطلاعات ما از الکس،فقط محدود به همون صداست یا ما خودش رو هم دیدیم؟شاید این مسئله در ابتدا براتون عجیب و باور نکردنی باشه.ولی در ادامه به این مسئله پی می بریم.کانسپت تریلر رولیشنز 2 رو که همگی دیدیم.همون تریلری که یک نسخه ی آپدیت شده از اون هم اومد و چندی پیش هم کپکام رسما از اسرار اون پرده برداری کردن.ولی آیا مسائل گفته شده،تمام اسرار این تریلر بودند؟مسلما خیر.چون فقط مسائل و شخصیت هایی رو در این تریلر افشاء کردند که قبلا ازشون رونمایی شده بود.نه مسائل و شخصیت هایی که باعث اسپویل شدن داستان می شوند![/FONT]​
[FONT=&amp]جالب اینجاست که حضور فیزیکی یا نشانه هایی از تمام شخصیت های این نسخه در کانسپت تریلر وجود داره.کلیر که در تریلر اول با لوگوی تراسیو و در تریلر آپدیت شده به صورت فیزیکی (در انتهای تریلر) افشاء میشه.بری و مویرا هم که به طرز بسیار تابلویی،در وسط مهمونی در حال مکالمه باهم هستند.ناتالیا هم که دیگه ضایع ترین بخش تریلر هست.حتی ریچل هم یک گوشه ایستاده که اشاره به حضور خواهرش جینا در این بازی داره.بعد وقتی که شخصیت های کم ارزشی مثل جینا رو در این تریلر لحاظ کرده اند،به نظرتون منطقیه که شخصیتی مثل الکس وسکر رو از قلم انداخته باشند؟
[/FONT]
[FONT=&amp]اگه خوب دقت کنید،متوجه میشید که در تریلر اول در ثانیه ی 52 و در نسخه ی آپدیت شده ی این تریلر در دقیقه ی 1:12 زنی رو می بینیم که با حالت مرموزی پشت به دوربین ایستاده و تماما لباس سفید رنگ به تن داره!

این هم تصاویرش که خودم از داخل تریلرها جداشون کردم:

تریلر اول (سمت راست تصویر):

تریلر دوم (زیر ساعت های روی دیوار):

جالب اینجاست که در نسخه ی اول کانسپت تریلر،درست در آخرین قسمت مهمانی و دقیقا قبل از رسیدن به زندان،با این زن روبرو میشیم و خیلی سریع هم دوربین ازش عبور میکنه (برخلاف سایر شخصیت های تریلر).ممکن نیست معنی این قضیه این باشه که این شخصیت کسی است که ما در انتهای بازی باهش روبرو میشیم و در واقع برگ برنده ی داستانه؟[/FONT]

[FONT=&amp]از طرف دیگه شباهت ظاهری این زن به الکسیا آشفورد (به خصوص در مورد مدل و رنگ موها) غیر قابل انکاره که میتونه به خاطر نوستالوژی کد ورونیکا باشه.همونطور که پیش از این هم سر درآوردن مجدد کلیر از یک زندان واقع در یک جزیره،به خاطر نوستالوژی کد ورونیکا بود!
[/FONT]
[FONT=&amp]نکته ی بسیار جالب اینکه این زن مرموز،تماما لباس سفید رنگ به تن داره.مگه آلبرت و الکس تنها بازماندگان پروژه ی «[/FONT]Wesker Children[FONT=&amp]» نیستند؟مگه آلبرت همیشه لباس مشکی رنگ به تن نداشت و این رنگ امضای اون محسوب نمیشد؟پس همونطور که الکس در جنسیت مخالف آلبرت هست،به نظرتون ممکن نیست که در رنگ نمادینش هم مخالف اون باشه؟به نظرتون مخالف ترین رنگ،نسبت به رنگ مشکی چیه؟در این صورت حتی اگه الکس در رولیشنز 2 هم زنده بمونه و پاش به [/FONT]RE7[FONT=&amp] باز بشه،باز هم اون رو در غالب یک زن سفید پوش خواهیم دید![/FONT]​
[FONT=&amp]ولی به نظرتون بهتر نبود که آلبرت و الکس یک ویژگی مشترک دیگه هم میداشتن؟اگه خوب به کانسپت تریلر (مخصوصا نسخه ی آپدیت شده ی تریلر) دقت کنید،در کمال تعجب متوجه عینک آفتابی اون زن میشید!
[/FONT]
[FONT=&amp]من دیگه چیزی نمیگم.قضاوت تمام مسائلی که گفتم با خودتون.ممنون بابت وقتی که برای مطالعه ی این مقاله گذاشتید!;)[/FONT]

آخرین ویرایش:

عجب! تا حالا این همه تریلر رو دیدم و به این موضوع پی نبرده بودم:d:|
این موضوع کاملا منطقیه و کپکام به احتمال زیاد به نظر منم همین قصد رو داره
بعد خیلی جالب میشه:
کریس در مقابل البرت وسکر
کلر در مقابل الکس وسکر
کلا رد فیلد در مقابل وسکر:d

لطفا یه نفر سرگذشت الکس وسکرو بگه.اصلا ازش اطلاعاتی هست؟؟

بله.تمام چیزی که ما از الکس میدونیم در همین حده.تقدیم به شما (نوشته ی خودم):

الکس وسکر با کد شناسایی (Project W-012)،دوازدهمین نفر از 13 کودک شناخته شده در پروژه ی بچه های وسکر می باشد.
الکس از پدر و مادری نابغه به دنیا می آید.زمانی که او کودک بود،بنیانگذار و رئیس کل شرکت آمبرلا یعنی آزول ای اسپنسر برای رسیدن به هدف اصلی اش یعنی به وجود آوردن نسل جدیدی از انسان ها نقشه ی پلید و بی رحمانه ای می کشد.نقشه ای که پروژه ی «بچه های وسکر» نام می گیرد.او صدها کودک که والدینشان نابغه بودند را از سراسر دنیا دزدیده و به احترام مدیر پروژه که وسکر نام داشت،بر روی همه ی آنها نام خانوادگی وسکر را می گذارد.این بچه های بی گناه و ناآگاه زیر نظر شرکت آمبرلا و در محیطی کاملا کنترل شده رشد كرده و بزرگ مي شوند.در حالی که همگی از زیر نظر بودن خودشان بی خبر بودند.سپس با بودجه ی شرکت آمبرلا به تحصیل مي پردازند تا بدین وسیله آمبرلا بعدها از آنها،به عنوان محققان ویژه در تحقیقاتش استفاده کند.یکي از این بچه ها الکس بود.سرانجام به دستور اسپنسر،ویروس پروجنیتور به این كودكان تزریق می شود.ولی تمام كودكان بر اثر ویروس کشته می شوند و از بین آنها،فقط الكس وسكر و آلبرت وسكر زنده می مانند.
الکس كه نسبت به آلبرت هوش و استعداد بیشتری داشت،از طرف اسپنسر به عنوان مدیر پروژه های تحقيقاتي آمبرلا انتخاب مي شود.سپس الكس به دستور اسپنسر،برای ادامه ی آزمایشاتش به جزیره ای در دریاهای جنوبی مي رود تا بلکه بتواند ویروسی را اختراع کند که جاودانگی را برای اسپنسر به ارمغان بیاورد.براي پيشبرد سريع تر اين هدف،اسپنسر تمام امكانات و تجهیزات مورد نياز الكس را در اختيار او مي گذاشت و از لحاظ مالي هم به طور كامل،او را تامين مي كرد.ولی درست هنگامي كه اسپنسر حتی فکرش را هم نمی کرد،الکس به اسپنسر خیانت کرده،نتيجه ي تمام تحقيقات و کل پول ها را دزديده و به طرز مرموزی متواري مي گردد!

بله آرمین جان،دقیقا همینطوره.اگه همونطور که احتمال میدم،ماجرای سازمان و الکس بدست کلیر تموم بشه،قطعا کلیر بعد از کریس مهمترین قهرمان سری میشه.شک نکن.در واقع ما بعد از RE5،دیگه شاهد هیچ داستان مهمی نبودیم.بنابراین همونطور که کریس در RE5 خط داستانی وسکر و مسائل مرتبط با گذشته ی آمبرلا رو تموم کرد،کلیر هم اینجا حط داستانی سازمان و الکس رو تموم میکنه و این دو تا رسما میشن پایان داستان سری رزیدنت اویل.هر چی بین این دو تا اومده چرته.شاید هم هر چی قراره بعد از رولیشنز 2 بیاد!

آخرین ویرایش:
میگم این حرفا چیه پشت سر من زدین؟!:d رزیدنت اویل کدورونیکا یکی از بهترین داستان های سری را داره ، ترس بازی فوق العاده بود. زمانی که با پلی استیشن 2 بازی میکردم صدا تلویزیون را میبستم. صحنه درگیری البرت وسکر و الکسیا اشفورد فوق العاده بود:bighug:

من واقعا دیگه خسته شدم!:))

یک عیب داشت. وقتی میخواستی کات سین های بازی را ببینی باید از قلل سیو بازی میکردی. مشکلی که تو رزبدنت 4 برطرف شد و دیگه میتونستی با خیال راحت کات سین ها را ببینی.

بحث 4 و 5 جریانش جدا بود و جداست. ولی من واقعا با همتون قهرم:))

:)):))

kgf5.jpg

این دفعه تو اوج کناره گیری کرده؟:))جریان علی کریمی شده چند بار از فوتبال خداحافظی کرد:))

به نظر منطقی میاد#:-s

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or