بحث و تبادل نظر در مورد سری Resident Evil

رزیدنت اویل نسخه Game Boy Color

کارتونی شده :d

title.gif

تازه باسازی شدشه اگر باسازی نمیشد دیگه چی میشد :d

احسان جون هر کی دوست داری این عکس هارو که میزاری یا بند انگشتی بذار یا از spoiler استفاده کن. فعالیت خاصی در زمینه عکس داری تو هر تاپیکی میرم پدرم در میاد تا صفحه لودشه:d مخصوصا این روزا نت بدجوری داغون شده.....!!!

آخرین ویرایش:
احسان جون هر کی دوست داری این عکس هارو که میزاری یا بند انگشتی بذار یا از spoiler استفاده کن. فعالیت خواصی در زمینه عکس داری تو هر تاپیکی میرم پدرم در میاد تا صفحه لودشه:d مخصوصا این روزا نت بدجوری داغون شده.....!!!

حالا اونا کاوره حجمشون بالاست اما این عکسایی که اینجا گذاشتم 20 کیلوبایته با دایل آپم راحت میاد بالا :d

هیچی جا عکس نمیگیره :d

بالاخره اویل ریمستر ( همون ریمیک) رو تموم کردم :d

خداییش الان دوست داشتم فن جدید بودم که تازه 6 رو بازی کرده و تازه این سری میرفتم
چقدر از 6 بیشتر متنفر میشدم و چقدر قدر اویل کلایک بیشتر برام میشد
الان بد جور منتظر rev2 هستم

شما ها چیکار کردین؟

اصن چرا تابیک خوابیده؟:|

حالا اونا کاوره حجمشون بالاست اما این عکسایی که اینجا گذاشتم 20 کیلوبایته با دایل آپم راحت میاد بالا :d

هیچی جا عکس نمیگیره :d
مال شما رو نمیدونم . ولی من خودم بدجوری نتم زغالی شده تو این هفته فک کنم بخاطر چیز باشه..... قبلا خوب بود ولی الان 15 20 ثانیه طول میکشه تا صفحه لود شه بخاطر این گفتم. عکس هایی رو که میزاری خوبن فقط اگه این کارو کنی دیگه کسی بهونه ای نداره واس غر زدن . ممکنه خیلی های دیگه نتشون مثل من خوب نباشه

بالاخره اویل ریمستر ( همون ریمیک) رو تموم کردم :d
شما ها چیکار کردین؟
باو برای من تازه دیشب ساعت 3 دانلودش تموم شد :d این حجم 15 گیگیش رو اعصاب بود :| دهنم سرویس شد تا دانلود کنم :p قشنگ 3 روز الافش بودم :-" ولی اصلاً دل تو دلم نیست برای بازی کردنش :-"

- - -ویرایش - - -

رزیدنت اویل نسخه Game Boy Color

کارتونی شده :d
به شدت Like :d دقیقاً شبیه Resident Evil Gaiden شده :-"

مال شما رو نمیدونم . ولی من خودم بدجوری نتم زغالی شده تو این هفته فک کنم بخاطر چیز باشه..... قبلا خوب بود ولی الان 15 20 ثانیه طول میکشه تا صفحه لود شه بخاطر این گفتم. عکس هایی رو که میزاری خوبن فقط اگه این کارو کنی دیگه کسی بهونه ای نداره واس غر زدن . ممکنه خیلی های دیگه نتشون مثل من خوب نباشه

نت من ای دی اس ال 256k مخابراته که همیشه افت داره یا قطعی داره که قرمز میشه سرعت دانلودشم آخر آخرش 32 کیلوبایته اما با این اینترنت من که تو عکسا مشکلی ندارم

دیگه الان اینترنت گوشی بیاری روی pc اینترنت 3g داری :d

هرگز نشه فراموش عجله کاره شیطونه :d

دوستان بیخودی وققتون رو با بحث کردن با بعضی ها هدر ندین. کلا نمی فهمند که توی هر تاپیکی باید چطور فعالیت کنند. بذاریدشون توی بلک لیست تا از شر کامنتهای بی موردشون خلاص بشید

دوستان بیخودی وققتون رو با بحث کردن با بعضی ها هدر ندین. کلا نمی فهمند که توی هر تاپیکی باید چطور فعالیت کنند. بذاریدشون توی بلک لیست تا از شر کامنتهای بی موردشون خلاص بشید
واقعیتش اینه که من از احسان خواستم تا این عکس ها رو بذاره... :-" من کاری به پست های قبلی ندارم اما این عکس ها به نظرم جالب بود :d اینا رو توی پروفایل من گذاشت، منم بهش پیشنهاد کردم که توی این تاپیک بذاره شاید جالب بشه! فکر نکنم عکس ها هم حجم بالای داشته باشه :-" یه جورایی هم حس نوستالژی داره :d

واقعیتش اینه که من از احسان خواستم تا این عکس ها رو بذاره... :-" من کاری به پست های قبلی ندارم اما این عکس ها به نظرم جالب بود :d اینا رو توی پروفایل من گذاشت، منم بهش پیشنهاد کردم که توی این تاپیک بذاره شاید جالب بشه! فکر نکنم عکس ها هم حجم بالای داشته باشه :-" یه جورایی هم حس نوستالژی داره :d

مشکل فقط این یه بار نیست. تا الان من و صد نفر دیگه به ایشون تذکر دادیم ولی گوششون بدهکار نیست. یه بار از Wii یه بار از PS2 یه بار گیم کیوب یه بار XBOX و ... دهنمون رو سرویس کرده. کامنت های تکراری اونم کاور بازیها !!!!!!!1 آخه کاور بازیها رو واسه چی توی تاپیک تخصصی میذارن.

شما هم اگر علاقه دارید بهشون پیشنهاد بدین تو همون پروفایلتون عکس بذارن. ممنون

==========================================

پ.ن : دوستان لطف در این مورد بی اهمیت بحث نکنید و تاپیک رو خراب نکنید. ممنون از شما و طرفداران ایشون

آخرین ویرایش:
بازم میگم، من کاری به پست های قبلی ندارم! اما در مورد این:
شما هم اگر علاقه دارید بهشون پیشنهاد بدین تو همون پروفایلتون عکس بذارن. ممنون
خب من فقط پیشنهاد دادم :d در ضمن به قول خودتون:
آخه کاور بازیها رو واسه چی توی تاپیک تخصصی میذارن.
میگم این عکس هایی که از Game Boy Color گذاشته شده که عکس Coverـه بازی نیست :-"

آخرین ویرایش:
عکس های خیلی خوبی هستن .به قول دوستمون حس نوستالوژیکی داره و دیدنشون خالی از لطف نیست.
حالا من نمیدونم دلیل شما چیه ولی عکس های مفیدی هستن.

پ.ن : دوستان لطف در این مورد بی اهمیت بحث نکنید و تاپیک رو خراب نکنید.
ببخشید، یه چیزی بگم :-" فکر نکنم اصلاً بحثی بوده باشه :d البته اگر هم بحثی بوده باشه، به نظرتون خود شما شروعش نکردی :-"
ممنون از شما و طرفداران ایشون
در ضمن اصلاً اینجا بحث طرفداری وجود نداره :d من از کسی طرفداری نمیکنم! فقط نظر خودم رو گفتم :-" :p
پ.ن: به نظرم بهترین کار اینه که احسان عکس ها رو بذاره توی Spoiler که مشکل همه برطرف بشه :d

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or