ehsanservat
کاربر سایت
^^^
البته این باز سازی شده هست نه مال GAME BOY:d![]()
تازه باسازی شدشه اگر باسازی نمیشد دیگه چی میشد :d
احسان جون هر کی دوست داری این عکس هارو که میزاری یا بند انگشتی بذار یا از spoiler استفاده کن. فعالیت خواصی در زمینه عکس داری تو هر تاپیکی میرم پدرم در میاد تا صفحه لودشه:d مخصوصا این روزا نت بدجوری داغون شده.....!!!

مال شما رو نمیدونم . ولی من خودم بدجوری نتم زغالی شده تو این هفته فک کنم بخاطر چیز باشه..... قبلا خوب بود ولی الان 15 20 ثانیه طول میکشه تا صفحه لود شه بخاطر این گفتم. عکس هایی رو که میزاری خوبن فقط اگه این کارو کنی دیگه کسی بهونه ای نداره واس غر زدن . ممکنه خیلی های دیگه نتشون مثل من خوب نباشهحالا اونا کاوره حجمشون بالاست اما این عکسایی که اینجا گذاشتم 20 کیلوبایته با دایل آپم راحت میاد بالا :d
هیچی جا عکس نمیگیره :d
باو برای من تازه دیشب ساعت 3 دانلودش تموم شد :d این حجم 15 گیگیش رو اعصاب بودبالاخره اویل ریمستر ( همون ریمیک) رو تموم کردم :d
شما ها چیکار کردین؟
دهنم سرویس شد تا دانلود کنم
قشنگ 3 روز الافش بودم
ولی اصلاً دل تو دلم نیست برای بازی کردنش 
به شدت Like :d دقیقاً شبیه Resident Evil Gaiden شدهرزیدنت اویل نسخه Game Boy Color
کارتونی شده :d

مال شما رو نمیدونم . ولی من خودم بدجوری نتم زغالی شده تو این هفته فک کنم بخاطر چیز باشه..... قبلا خوب بود ولی الان 15 20 ثانیه طول میکشه تا صفحه لود شه بخاطر این گفتم. عکس هایی رو که میزاری خوبن فقط اگه این کارو کنی دیگه کسی بهونه ای نداره واس غر زدن . ممکنه خیلی های دیگه نتشون مثل من خوب نباشه
واقعیتش اینه که من از احسان خواستم تا این عکس ها رو بذاره...دوستان بیخودی وققتون رو با بحث کردن با بعضی ها هدر ندین. کلا نمی فهمند که توی هر تاپیکی باید چطور فعالیت کنند. بذاریدشون توی بلک لیست تا از شر کامنتهای بی موردشون خلاص بشید
من کاری به پست های قبلی ندارم اما این عکس ها به نظرم جالب بود :d اینا رو توی پروفایل من گذاشت، منم بهش پیشنهاد کردم که توی این تاپیک بذاره شاید جالب بشه! فکر نکنم عکس ها هم حجم بالای داشته باشه
یه جورایی هم حس نوستالژی داره :dواقعیتش اینه که من از احسان خواستم تا این عکس ها رو بذاره...من کاری به پست های قبلی ندارم اما این عکس ها به نظرم جالب بود :d اینا رو توی پروفایل من گذاشت، منم بهش پیشنهاد کردم که توی این تاپیک بذاره شاید جالب بشه! فکر نکنم عکس ها هم حجم بالای داشته باشه
یه جورایی هم حس نوستالژی داره :d
خب من فقط پیشنهاد دادم :d در ضمن به قول خودتون:شما هم اگر علاقه دارید بهشون پیشنهاد بدین تو همون پروفایلتون عکس بذارن. ممنون
میگم این عکس هایی که از Game Boy Color گذاشته شده که عکس Coverـه بازی نیستآخه کاور بازیها رو واسه چی توی تاپیک تخصصی میذارن.

عکس های خیلی خوبی هستن .به قول دوستمون حس نوستالوژیکی داره و دیدنشون خالی از لطف نیست.دوستان بیخودی وققتون رو با بحث کردن با بعضی ها هدر ندین. کلا نمی فهمند که توی هر تاپیکی باید چطور فعالیت کنند. بذاریدشون توی بلک لیست تا از شر کامنتهای بی موردشون خلاص بشید
ببخشید، یه چیزی بگمپ.ن : دوستان لطف در این مورد بی اهمیت بحث نکنید و تاپیک رو خراب نکنید.
فکر نکنم اصلاً بحثی بوده باشه :d البته اگر هم بحثی بوده باشه، به نظرتون خود شما شروعش نکردی 
در ضمن اصلاً اینجا بحث طرفداری وجود نداره :d من از کسی طرفداری نمیکنم! فقط نظر خودم رو گفتمممنون از شما و طرفداران ایشون