بحث و تبادل نظر در مورد سری Resident Evil

نیما اون یکی یوزرت که بن دائم نشده .برو زندش کن:d

منظورت توی اون یکی سایته؟اصلا برام فرقی نمیکنه.من سالی یکبار هم نمیرم اونجا.تازه همون سالی یکبار هم محض خنده و فقط برای خوندن فتواهای مردم!:dهمین یوزر جدید هم کارمو راه میندازه!;)

ولی اگه منظورت یوزر قبلیم توی همین سایته که خیلی دوست دارم احیاش کنم.ولی نمیدونم چطوری!:(

باو همین سایت رو میگم نیما.
برو به مدیر بگو واست درستش کنه.

کی هست مدیرش؟:d

توی نظرسنجی بالا هم به کد ورونیکا رای دادم.چون هم داستانش رو قبول دارم و هم آتمسفرش رو.ولی مثلا 5 داستان خوب بود،ولی آتمسفرش نه یا مثلا 3 آتمسفرش خوب بود،ولی داستانش نه.کد ورونیکا هر دو رو داشت و همچنین 2.ولی خب داستان کد ورونیکا هم مهمتر و هم قشنگتر بود!

باعث تاسفه که 4 رای بیشتری آورده.ما داریم میگیم بهترین،نه بهترین بازی.یعنی باید ملاکهای یک رزیدنت اویل خوب رو حساب کنیم،نه یک بازی خوب رو.البته برید اسم کسانی که به 4 رای دادن رو ببینید.اکثرشون معلوم الحال هستن!

4-5 ساله اینجا فعالیت میکنی هنوز مدیر اینجا رو نمیشناسی؟:d
مدیر کلش اسمش Ali هست فکر کنم.پیگیر شو ببین کارت به کجا میرسه
منم به کد ورونیکا رای دادم چون با اهاش خاطره دارم و بقول خودت بهترین داستان رو داره

4-5 ساله اینجا فعالیت میکنی هنوز مدیر اینجا رو نمیشناسی؟:d
مدیر کلش اسمش Ali هست فکر کنم.پیگیر شو ببین کارت به کجا میرسه
منم به کد ورونیکا رای دادم چون با اهاش خاطره دارم و بقول خودت بهترین داستان رو داره

باور میکنی از کل بازی سنتر،من فقط توی همین تاپیک فعالیت میکنم؟اصلا به مدیران و مسئولینش کاری ندارم.تو خودت هم که درست و حسابی نمیشناسیش!:d

اسم یوزرش چیه؟

البته از لحاظ گیم پلی زیرو بهترینه.ولی من کلی حساب کردم.در ضمن،کد ورونیکا یک ویژگی دیگه هم داره که من و تو مشترکا دوستش داریم و الآن هم به خاطر اون،منتظر رولیشنز 2 هستیم!;)

چرا ریمیک توی نظرسنجی نیست واقعا؟من اول میخواستم به اون رای بدم.نبود.به کد ورونیکا دادم.بهترین عنوان کل سری رو نذاشتن!:(

دوستان از این که خوشتون اومد خوشحالم،
نیما کلیر رو نگاه بدبخت قیافش خیلی شکسته شده،اون عکس پایینی که گذاشتم نگاه کن.لباش باهات حرف می زنه:d که میخوای بخوریشون!!!!:
dراستی نیما نظرت در مورد جیل چیه!؟:d<3

cover_large.jpg

cover_large.jpg

cover_large.jpg

cover_large.jpg

cover_large.jpg

دوستان از این که خوشتون اومد خوشحالم،
نیما کلیر رو نگاه بدبخت قیافش خیلی شکسته شده،اون عکس پایینی که گذاشتم نگاه کن.لباش باهات حرف می زنه:d که میخوای بخوریشون!!!!:
dراستی نیما نظرت در مورد جیل چیه!؟:d<3

ایمان،همیشه خوشگلی ملاک نیست.من این قیافه ی مسن تر و پخنه ترش رو بیشتر دوست دارم.;)بعدشم تو اومدی یک عکس داغون ازش گیر آوردی و با خوشگل ترین عکسش مقایسه کردی.این عادلانه نیست.توی تمام عکس های رولیشنز 2 که این شکلی نیست!:d

جیل هم خوب چیزیه.مخصوصا توی ریمیک و UC!:d

مرسی،اسماعیل!;)

آخرین ویرایش:
نیما به این علت من دارم با تو بحث می‌کنم که چون تو از واژه نبوغ استفاده کردی.
و من پرسیدم که چرا نبوغ!?
بهتره دیگه ادامه ندیم اگه خواستی ادامه بدی بیا پروفایل؛دیگه اینجا ندیم بهتره

@ehsanservat

بله.بله.در جریانیم.هزار بار گفتی به خدا.نمودی ما رو با این تاپیکت!:dفکر کنم الآن خواجه حافظ شیرازی هم از وجود این تاپیک خبردار باشه!:dفقط کم مونده توی B.B.C اعلام کنی!:dداریم بحث می کنیم.یک دفعه مثل پیام بازرگانی میای و یک عکس گنده میذاری دقیقا وسط بحثمون!
yahoo_4.gif
کلا رشته ی افکارمون از هم گسیخته میشه!:dمگه اینجا مرکز تبلیغات بازی سنتره؟مثل اینکه مظلوم تر از تاپیک ما پیدا نکردی!:dچون ما عشق RE هستیم،دلیل میشه که شما همش بیای عکس های RE هایی که واسه ی Wii عرضه شدن رو بچپونی اینجا؟ما با این چیزا تحریک نمیشیم به خدا!
yahoo_4.gif
حاجی،تمام نسخه های RE برای Wii هم واسه ی PC اومدن.اصلا وقتی شبیه سازش هست،کی میره به خاطر یک ذره کیفیت بهتر Wii بخره آخه؟:dمهم اصل بازی و فهمیدن داستانشه که با شبیه ساز هم میشه.من خودم تمام RE های Wii رو روی PC تموم کردم.بدون هیچ نارضایتی و ایرادی.به خدا اینجا کسی Wii نمیخواد.فقط توی همین سک صفحه،نزدیک به 10 تا عکس گنده گذاشتی که کلی هم سرعت بود شدن صفحه رو میاره پایین.خب اگه کسی بخواد بیاد تاپیکت میاد دیگه! :d

البته ناراحت نشی ها.اینا شوخی بود.ولی خب بعضی وقتا توی شوخی ها،جدی ها هم گفته میشه!:d

- - -ویرایش - - -

نیما به این علت من دارم با تو بحث می‌کنم که چون تو از واژه نبوغ استفاده کردی.
و من پرسیدم که چرا نبوغ!?
بهتره دیگه ادامه ندیم اگه خواستی ادامه بدی بیا پروفایل؛دیگه اینجا ندیم بهتره

من همینجا در حضور همه رسما اعلام میکنم که --- خوردم گفتم از واژه ی نبوغ استفاده کردم!:dبه خدا من اگه میدونستم گفتن فقط یک واژه اینقدر تبعات داره،به گور هفت جدم میخندیدم که بگم!:dحالا خوبه پست شوخی بود.حتما اگه جدی میگفتم،میومدی مشهد و با دستهای خودت خفم میکردی!:d

آخرین ویرایش:

کریس

ارنولد.نره غول:d
char_5037.jpg

[/SPOILER]

لیون
بچه خوشگلb-).gf باز:))

ایمان جان خیلی پایه بود کلی خندیدم:d
خدایش الان به کریس گفتی نره غول اما چون پست جنبه شوخی داره منم خندیدم:d

به سلامتی توهم که به لیان میگی بچه خوشگل:d

ولی کلا خیلی باحال بود

بهترین رزیدنت اویل رو مشخص کنین در اینجا
http://forum.bazicenter.com/thread68417/
هر کی رای نداده .بره رای بده.نظر سنجی خوبیه

من خودم شخصا بین 1 و 3 و کد ورنیکا شک داشتم ولی اخر کد ورنیکا رو انتخاب میکنم به دلایل زیر
  1. داستان غنی و ادامه عالی(البته داستان 1 هم بینظیره)
  2. گیم پلی روان(که اویل 3 هم گیم پلی خوبی داشت)
  3. موسیقی بینظیر

من Resident Evil 1 انتخاب میکنم اون حسی که من با این نسخه تجربه کردم دیگه هیچوقت برام تکرار نشد

پی نوشت :خواستم اینحا بگم حس اون تایپک ندارم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or