بحث و تبادل نظر در مورد سری Resident Evil

آرمین،واقعا ترکوندی!:d چه نبوغی داری.به جرات میتونم بگم باحال ترین نظر مال تو بود.مخصوصا درباره ی لیون و مویرا و مارکوس و الکسیا و شری!=))

در ضمن،همون دست و پا چلفتی،تنهایی پروتو تایرنت رو نفله کرد!:dحالا بقیش رو میگیم بیلی همراهش بوده.تا قبل از رسیدن کریس هم توی عمارت ایستادگی کرد.ریچارد هم که همچین آرتیست نبود.خداییش توی اون سناریو،به اندازه ی کل نسخه های کلاسیک B.O.W بود.!:dشاید توی 1 دست و پا چلفتی بود،ولی توی زیرو و UC کلا شخصیتش رو عوض کردن.هرچند که داستانشون حتی قبل از 1 رخ میداد!

سرا،مال تو هم خیلی جالب بود.مخصوصا در مورد ربکا و مویرا و استیو و اشلی و پیرز.دمت گرم!;)

ممنون نیما جان:d
برا همین به میگم شکست ناپذیر ولی همون دست و پاچه لفتی بودنشم خوبه;)

نرو جان من همون اول به نیما گفتم با پست شما کاری ندارم و می ذارم به حساب نظر شخصی من کلا حرفم با نیما بود و یه چیز دیگه.

من با شوخی مشکلی ندارم ولی در شوخی هم باید یه چیزایی رعایت شه و به قولی سنخیت داشته در مورد شخصی که گفته میشه .مثلا بگو کرم آفتاب زدی یه موقع پوستت خراب نشه ,اخه سوسول من دیگه حرفی ندارم

نرو جان من همون اول به نیما گفتم با پست شما کاری ندارم و می ذارم به حساب نظر شخصی من کلا حرفم با نیما بود و یه چیز دیگه.

من با شوخی مشکلی ندارم ولی در شوخی هم باید یه چیزایی رعایت شه و به قولی سنخیت داشته در مورد شخصی که گفته میشه .مثلا بگو کرم آفتاب زدی یه موقع پوستت خراب نشه ,اخه سوسول من دیگه حرفی ندارم

من واقعا نمیفهمم چرا این کلمه ی سوسول،اینقدر برات سنگین بوده.من نمیدونم تو به کی میگی سوسول.حتما باید.....استغفرالله!:dبابا یک پست خنده دار گذاشتیم،تموم شد رفت دیگه.حتی اگه به قول تو،سنخیت هم نداشته باشه (که البته به نظر من اینقدرها که تو میگی بی ربط نیست)!

بعدشم چطور حرف آرمین نظر شخصیه و هیچ اشکالی نداره،بعد مال من باید محاکمه بشه و براش طومار بنویسی؟اصلا اون کلمه ی سوسول رو آرمین توی پستش نوشت.من بدبخت فقط نقل قول کردم!:d

خداییش دیگه اینجوری هم نیست منم نوشتم ظاهری به لیون نگاه کنی فکر مکنی سوسوله:d بذار برگردیم 4 رو ببنیم اون پلیسا به لیان میگفتن لوازم ارایشی نمیخوای؟:d کلان در مقابل بقیه شخصیتهای مذکر قلدر قرار میگیره ظاهرا سوسول به نظر میاد ولی رفتاری نه ....
اگه الان میگفتم وسکر سوسول باید همتون اعتراض میکردین دیگه:d

میگم بهتره این بحث کش پیدا نکنه هم بچه گونست و ممکنه بعدا من اخراج شم ( :d )

خداییش دیگه اینجوری هم نیست منم نوشتم ظاهری به لیون نگاه کنی فکر مکنی سوسوله:d بذار برگردیم 4 رو ببنیم اون پلیسا به لیان میگفتن لوازم ارایشی نمیخوای؟:d کلان در مقابل بقیه شخصیتهای مذکر قلدر قرار میگیره ظاهرا سوسول به نظر میاد ولی رفتاری نه ....
اگه الان میگفتم وسکر سوسول باید همتون اعتراض میکردین دیگه:d

میگم بهتره این بحث کش پیدا نکنه هم بچه گونست و ممکنه بعدا من اخراج شم ( :d )

منم همینو میگم،آرمین.بابا دیگه خود گانادوها بهش میگن:دختر خوبیه یا به قول خودت،همون پلیسها بهش میگن:لوازم آرایشی نمیخوای؟حتما ظاهرش یک جوری هست که اینا رو بهش میگن دیگه.چرا مثلا به کریس یا وسکر نمیگن؟بعدشم ما فقط داریم از لحاظ ظاهری و فقط براساس قیافه میگیم!

ولی سرا تو خیلی پیچیده و فلسفی،به قضیه نگاه میکنی.فکر کنم از نظرت،سوسول معنیش خیلی فراتر از این حرفهاست.خواهشا این بحث رو همینجا تمومش کنید.مرسی!

چه غلطی کردم گفتم نظرتون رو درباره ی شخصیت ها بنویسید!:d

نیما خسته نباشی
تو که فراموش نکردی بحث سرچی بود.
من همون اول گفتم بیخیال شیم تو ادامه دادی.

نرو من باهات و پست شما کاری ندارم

باو ول کنین بحثش زیاد جالب نیست
لیون هم چون موهاش از خیلیا بلند تره اون گانادو ها بهش میگفتن دختر.اخه معمولا توی همه جا دنیا اکثر مردها موهاشون کوتاهه ولی زنها همه موهاشون بلنده..اینه که اگه یه مردی مثل لیون موهاش مثل دخترا بلند باشه بعضیا صرفا حالا به قصد شوخی بهش میگن انگار دختره:))
همون گانادو ها هم که توی روستای دور افتاده زندگی میکردن تا حالا همچین چیزی ندیده بودن بهش میگفتن دختر
ولی لیون نه سوسوله نه شبیه دختراس خیلیم هیکل مردونه و درشتی داشته حتی توی 6 از کریس هم درشت تر دیده میشه! اخه پسری که دختر نما باشه که نمیتونه بره توی محیط های خشن واسه مامورت.بلند بودن موی لیون هم برمیگرده به طراحی اولیه لیون توی اویل 2 که چون طراحی اولیش شبیه کریس توی اویل 1 بود خود میکامی پیشنهاد عوض کردن طراحی لیون رو داد که نتیجه این شد که لیون موهاش از حالت معمول واسه مردها بلند تر بشه.
بناربراین حالا اگه دوستانی که به قصد شوخی گفتن سوسول جدی نگیرین:d

وسکر

ماتریکس؟/:)

کریس

ارنولد.نره غول:d
char_5037.jpg

کلیر
بدبخت خدازده:)):((
latest
Claire_Redfield_h1.jpg
جیل

گوشت:d
jill_valentine___umbrella_chronicles_by_ceriselightning-d6d7xli.png

لیون
بچه خوشگلb-).gf باز:))
6d5bcecc3546b1868273165d9c59782c.jpg
ایدا

what the faazzzz!!!

ربکا

نظری ندارم

بری

ساموراییo->
RE-barry.png

شری

پارادوکس

جیک
چیز وسکر هم نمیشی

مویرا
مثلا خواستن مثل الی باشه:-j

هلنا

HelenaScreen3.png

شوا

یعنی با همین قیافه؟

پیرز

سلمان خان

استیو
بدبخت خدازده (2)

ناتالیا

برو بابا سایلنت هیلی:))

پارکر

گنده گوزی

جسیکا
little bit...

اسپنسر

:-s

بیرکن

دکتر سلام:))

مارکوس

اسم عملیات:نفوذ به زالو:|

آشفورد

کثافت(%)

کراوزر

رفیق نیمه راه(قدرت طلب)

کارلا

کپی برابر اصل نمیشه

سیمونز

پرکامپرین

سدلر

زر اضافی

اکسلا

پیام بازرگانی

لیزا

بدبخت خدا زده (3)

الکس

معادله دو مجهول

اشلی

لیااااااااان هللللللللللللپ
trap.jpg

آخرین ویرایش:
وسکر

ماتریکس؟/:)

کریس

ارنولد.نره غول:d
char_5037.jpg

کلیر
بدبخت خدازده:)):((
latest
Claire_Redfield_h1.jpg
جیل

گوشت:d
jill_valentine___umbrella_chronicles_by_ceriselightning-d6d7xli.png

لیون
بچه خوشگلb-).gf باز:))
6d5bcecc3546b1868273165d9c59782c.jpg
ایدا

what the faazzzz!!!

ربکا

نظری ندارم

بری

ساموراییo->
RE-barry.png

شری

پارادوکس

جیک
چیز وسکر هم نمیشی

مویرا
مثلا خواستن مثل الی باشه:-j

هلنا

HelenaScreen3.png

شوا

یعنی با همین قیافه؟

پیرز

سلمان خان

استیو
بدبخت خدازده (2)

ناتالیا

برو بابا سایلنت هیلی:))

پارکر

گنده گوزی

جسیکا
little bit...

اسپنسر

:-s

بیرکن

دکتر سلام:))

مارکوس

اسم عملیات:نفوذ به زالو:|

آشفورد

کثافت(%)

کراوزر

رفیق نیمه راه(قدرت طلب)

کارلا

کپی برابر اصل نمیشه

سیمونز

پرکامپرین

سدلر

زر اضافی

اکسلا

پیام بازرگانی

لیزا

بدبخت خدا زده (3)

الکس

معادله دو مجهول

اشلی

لیااااااااان هللللللللللللپ
trap.jpg

ایمان،ترکوندی.همش بلا استثناء جالب بود.مخصوصا تیم خدا زده ها.مردم از خنده!=))

در ضمن،به من میگی به لیون نگو سوسول.بعد خودت بدترش رو میگی؟:d

سرا،آخه چرا اینقدر روی این قضیه حساسی؟این فقط یک شوخی بود.بعدشم چرا به آرمین میگی با تو کاری ندارم؟مگه پست اصلی مال اون نبود؟من فقط نقل قول کردم.دیواری کوتاهتر از من نبود دیگه؟:d

سلام
من با اين سري بازي زياد آشنايي ندارم
ميشه يه نفر توضيح مختصر بده؟ اين remastered كه در ps store هست ارزش خريد داره؟ براي ps4

سلام.فقط همینقدر بگم که هیچ کدوم از نسخه های سری،به اندازه ی این ارزش خرید ندارن.ورژن HD شده ی بهترین نسخه ی کل سریه!;)

بچه ها،الآن داشتم صفحان اول تاپیک که تازه تاسیس شده بود و من و احد به تنهایی اینجا رو می چرخوندیم رو میخوندم.چقدر خاطره در من زنده شد.نزدیک به 900 صفحه،مثل برق و باد گذشت!

این لینک رو ببینید.فرضیه ی من در مورد حضور پسر وسکر در رزیدنت اویل 6 هم درست از آب دراومد.مثل بقیه ی فرضیه هام!:d ایشالا فرضیه هام در مورد داستان رولیشنز 2 و سازمان و الکس وسکر هم درست درمیاد!;)

http://forum.bazicenter.com/thread24348/page23/

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or