بحث و تبادل نظر در مورد سری Resident Evil

وسکر

موزمار مارموز

کریس

مرد جنگ و عمل:d اسطوره ایه واسه خودش

کلیر
مهربون و دلسوز درعین حال سرسخت و تسلیم ناپذیر

جیل

فداکار و شجاع

لیون
سوسول خوشتیپ فقط همین

ایدا

تکلیفش با خودش چیه؟

ربکا

دست و پاچه لفتی بابا ولی تسلیم ناپذیر و دوست داشتنی

بری

عشق خانواده

شری

نه به اون ریخت معصومت و نه به اون اکشنت=))

جیک
کچل=))

مویرا
به کلر فحش بدی میزنم تو دهنت:d

هلنا

جدی و دلسوز
بیلی

اروم و منطقی

هانک

یخ محکم

شوا

پشمک:))

پیرز

فکر میکرد خود سوپر منه

کارلوس

مغرور و خوشتیپ

استیو
بیچاره:((

ناتالیا

چند سالته جنم اومدی تراسیو؟

پارکر

پخمه گنده

جسیکا
عشوه ای و لوس:-&

اسپنسر

اگه نبودی اویل هم نبود

بیرکن

زدرک جی گرفته

مارکوس

اخر تو به زالو نفوذکردی یا زالو به تو؟:d

آشفورد

میمردی اگه مراحل ویروس اولیه رو تموم نمیکردی

کراوزر

گنده وک نامرد:|
کارلا

بمیری ایدا نمیشی

سیمونز

مرتیکه خوف نما:))

سدلر

کشیش جاه طلب فقط همین

الکسیا

اتیش ننداز ذغال میشی با داداشت یه سر به تیمارستان بزنید

آلفرد

تو برو بخندبا اون صدات

اکسلا

فک کردی وسکر میگیرتت؟:d

نیکلای

نامرد خیانتکار)x

لیزا

دخترک بینوا

دبرا
اصن یه وضی
ضعیفه:d

الکس

امیدوارم یه چیزی ت مایه البرت باشه

اشلی

جیغ زدی دادمت سدلر:d

وسکر-اون حالت تفکر،وقار و سنگینی چیزی مثل رزیدنت اویل

کریس-با احساس

کلر-کریس کجایی

جیل-هنوزم بهترینی,فکرش میکردی

م کندی-اولین حضورت در راکون سیتی به یاد میاری,حماقتی بیش نبود

ایدا-رازه تو چیه دختر

ربکا-دسته کم گرفتنت

بری- زندگی ،مردخانواده ،قابل رفاقت ،اهل دل

شری-ا.......باشه

جیک-بدون پدرت تو هیچی نیستی

مویرا-تو مخ نباش

هلنا-شخصیت مستقل و جدا قابل اتکا

بیلی-فرار کن

هانک-تو از دارت ریدر خوشت میاد

شوا-الکی الکی زدی وسکر ترکوندی کی فکرشو میکرد.

پیرز-دیگه به اینجور فداکاری ها کسی اهمیت نمیده

کارلوس-دمت گرم بامرام

استیو:ولمون کن بابا

ناتالیا-تو دیگه از کجا پیدات شد بچه جون

پارکر:بچه مثبت,به گروه خونی تو نمی خوره

جسیکا- بی خیال

اسپنسر-رزیدنت اویل یعنی تو

بیرکن-دکتر تو و وسکر چه ها که نکردین

مارکوس-علم ژنتیک پیامد هایی داره

آشفورد-پشت هر ایده ی روشن یه ایده تاریک وجود داره

کراوزر-جک بی مغز

کارلا-!

سیمونز-تو گند اویل 6 تو هم به اندازه نویسنده مقصری ,خیارشور کپک زده

سدلر-طرز فکر

الکسیا-خطرناک

آلفرد -الفردو

اکسلا-نیازهای وسکر

نیکولای :بد اندیش ,احمق قابل ترحم

لیزر:قصه ایی غم ناک

دبرا-خداحافظی آخر

الکس-همه منتظرتن

اشلی-همینجا بمون

با سپاس

آرمین،واقعا ترکوندی!:d چه نبوغی داری.به جرات میتونم بگم باحال ترین نظر مال تو بود.مخصوصا درباره ی لیون و مویرا و مارکوس و الکسیا و شری!=))

در ضمن،همون دست و پا چلفتی،تنهایی پروتو تایرنت رو نفله کرد!:dحالا بقیش رو میگیم بیلی همراهش بوده.تا قبل از رسیدن کریس هم توی عمارت ایستادگی کرد.ریچارد هم که همچین آرتیست نبود.خداییش توی اون سناریو،به اندازه ی کل نسخه های کلاسیک B.O.W بود.!:dشاید توی 1 دست و پا چلفتی بود،ولی توی زیرو و UC کلا شخصیتش رو عوض کردن.هرچند که داستانشون حتی قبل از 1 رخ میداد!

سرا،مال تو هم خیلی جالب بود.مخصوصا در مورد ربکا و مویرا و استیو و اشلی و پیرز.دمت گرم!;)

آخرین ویرایش:
حالا یه نکته من بگم نیما اینکه بیایم به لیون بگیم سوسول یعنی نبوغ !
اگه از جنبه طنز هم نگاه کنیم بازم هیچ فرقی نمیکنه,باید چیزی باشه که به شخصیت مورد نظر بخوره نه که 180 درجه فرق داشته باشه,اگه خوشت نمیاد بگو خوشم نمیاد .
به اشلی بگی باز یه چیزی به لیون....

کمک در کد ورونیکا:
من ده سال پیش تو پلی 2 ایول ورونیکا رفتم تا وسطاش نشد تموم کنم الان تو گوشی ورژن دریمکستشو میرم خیلی عجیب سخته. سلاح و جوهر خیلی کم داره. آیا وقتی با کریس می ریم اگه اسلحه های کلیر تو صندوق نباشه اونا رو نمی شه دوباره بدست اورد؟!

دوستان یعنی چی سوسول!؟
این که به خاطر دعوا با کسی که از لیان خوشش میاد بیایم بهش بگیم سوسول به نظرم مسخرست!!!:|

سرا،هر دو داریم درست میگیم.فقط ملاکمون از سوسول با هم فرق داره.منظور از سوسول ترسو بودن و بی عرضه بودن نیست که میگی اشلی.منظور قیافه ی مامانی و ناز و موهای ژیگول و دختر کش هست.حتی خود گانادوها هم که به زبون اسپانیایی بهش تیکه میندازن میگن:دختر خوبیه.یعنی چی 180 درجه فرق داره؟از تو بعیده دیگه.پس این همه آدم که توی سایتهای مختلف،به طنز یا جدی به لیون میگن سوسول نمیفهمن؟چرا مثلا مردم یا حتی ماجینی ها به کریس همچنین چیزی رو نمیگن؟چون اصلا بهش نمیخوره.189 درجه رو باید برای کریس بگی نه لیون.یعنی واقعا خودت متوجه این قضیه نمیشی؟البته این قضیه هیچ اشکالی نداره و من اصلا به عنوان یک عیب ازش یاد نمیکنم.بالاخره همه که نباید قیافشون مثل کریس،مقتدر و حماسی باشه.همه جور شخصیتی لازمه.البته توی 6 دیگه اینجوری نبود.چون سنش رفته بود بالا و ظاهرش کمی تغییر کرده بود!

ایمان،کسی اینجا از لیون بدش نمیاد.من فقط با استفاده ی ابزاری از لیون و طرز فکر غلط و اغراق آمیزی که دربارش پیش اومده مشکل دارم.بعدشم من به خاطر دعوا با کی گفتم سوسول؟من اصلا نمیدونم کی اینجا از لیون خوشش میاد!

در ضمن سرا و ایمان عزیز،جدای از همه ی اینها اشتباه شده.من اصلا اسم سوسول رو نیاوردم.کس دیگه ای گفت.من فقط گفتم از حرفش خوشم اومده.برین به خودش گیر بدین!:d

مهران جان،نمیشه.باید همه ی اسلحه ها رو بذاری توی صندوق تا کریس بتونه برداره.همون اسنایپری که مال آلفرده،برای کشتن نوسفراتو (باس آخر کلیر) کافیه.البته باید دقیقا به قلبش بزنه.دقیق بزنی به یکی هم میمیره!

آخرین ویرایش:
نیما متوجه نشدی من چی میگم حرف من اینکه این کجاش نبوغه

در ضمن من با حرف ایشون کاری ندارم موافقم نیستم ولی پیش هم نمی گیرم و برام مهم نیس نظر شخصیه و فکت نیست

درآخر دختر خوبیه=سوسول!
بی خیال

نیما متوجه نشدی من چی میگم حرف من اینکه این کجاش نبوغه

در ضمن من با حرف ایشون کاری ندارم موافقم نیستم ولی پیش هم نمی گیرم و برام مهم نیس نظر شخصیه و فکت نیست

درآخر دختر خوبیه=سوسول!
بی خیال

بی خیال نداره،داداش.تو حرف خودتو میزنی و میری.وقتی میگی بی خیال یعنی داری میگی من نمیفهمم و جوابت واست ارزشی نداره!

نبوغ رو اصلا واسه ی لیون نگفتم.وقتی کلمه ی نبوغ و مینوشتم،اصلا یادم نبود درباره ی لیون چی نوشته.فقط گفتم از حرفت درباره ی لیون خوشم اومد.نگفتم نبوغ رو به حرفش درباره ی لیون نسبت دادم!

بله.دقیقا دختر خوبیه=سوسول! :d این الآن کجاش ابهام داره؟چرا بهش میگن دختر خوبیه؟چون قیافش مثل دخترا ناز و مامانیه و موهای ژیگول و طلایی داره.مثلا تو خودت اگه یک پسری رو ببینی که مثلا ابروهاش رو برداشته و موهاش رو رنگ کرده و با ناز و کرشمه حرف میزنه نمیگی مثل دختراست؟نگو نمیگم.چون امکان نداره نگی.جلوی روش نگی،توی دلت میگی.همه میگن.لیون تا این حد نبود.ولی بالاخره نسبت به سایر شخصیتها بود دیگه.این الآن چه تناقضی با حرف گانادوها داشت؟تازه آخرش هم یک جوری میگی بی خیال که انگار مسخره ترین و غیر منطقی ترین حرف دنیا رو زدم!:d

بابا سوسول که به دخترا نمیگن به پسرای دختر نما میگن:d
مگه لیان پسر دختر نماست!؟:|
مگه باید قیافش حتما زشت و کریه باشه که سوسول نباشه:d
البته منظورم این نیست که بقیه شخصیت ها زشت و کریهن:))
ولی اخه خیلی به لیان ظلم میشه:(

من کی گفتم تو نمی فهمی برام واقعا جای تعجب داره تو چرا نسبت به من همچین فکری داری .منظور از بی خیال این بود که زیاد بحثی جالبی نیست که ادامه بدیم همین.

من روی لیون تعصب ندارم و محبوب من یکی دیگست ,ولی اسم لیون رو هم آورده بودی این خودش خیلی مسله داره حالا منکه علم غیب ندارم و نمی دونستم آنچه تو میدانستی ,گرفتی چی میگم

نیما قیافه لیون سوسول نیست میشه گفت بچه مثبت با کمی ارفاق ,تازه ناز کرشمه دیگه چی بود این وسط در ضمن هر دختری قیافش ناز و مامان میشه میشه سوسول ؟
در ضمن تو فقط جنبه ظاهری رو ملاک قرار میدی!
تا این حد که میگی خودش تناقص داره با حرفات

من کی گفتم تو نمی فهمی برام واقعا جای تعجب داره تو چرا نسبت به من همچین فکری داری .منظور از بی خیال این بود که زیاد بحثی جالبی نیست که ادامه بدیم همین.

من روی لیون تعصب ندارم و محبوب من یکی دیگست ,ولی اسم لیون رو هم آورده بودی این خودش خیلی مسله داره حالا منکه علم غیب ندارم و نمی دونستم آنچه تو میدانستی ,گرفتی چی میگم

نیما قیافه لیون سوسول نیست میشه گفت بچه مثبت با کمی ارفاق ,تازه ناز کرشمه دیگه چی بود این وسط در ضمن هر دختری قیافش ناز و مامان میشه میشه سوسول ؟
در ضمن تو فقط جنبه ظاهری رو ملاک قرار میدی!
تا این حد که میگی خودش تناقص داره با حرفات

سرا جان،از اون بابت ببخشید.احتمالا من بد برداشت کردم.آخه من معمولا بی خیال رو در اونجور مواقع استفاده میکنم!:d

خب آره دیگه.خودت داری جواب خودت رو میدی،داداش!:dدختری که قیافش ناز و مامانیه سوسول نیست.پسری که قیافش ناز و مامانیه سوسوله.بحث سر اینه!;)

خب آره دیگه.من دارم ظاهر رو نگاه میکنم.منظورم از سوسول هم ظاهرش هست.به جوانب دیگرش کاری ندارم.الآن بحثم روی قیافش بود!

ناز و کرشمه رو درباره ی لیون نگفتم.مثال زدم!

ایمان جان،الآن کریس زشت نبود.خیلی هم خوشتیپ و باجذبه بود.ولی به نظرت سوسول بود؟به خاطر زشت و خوشگلی،به کسی نمیگم سوسوله.یکی خوشگله،ولی سوسول نیست!;)

بله.سوسول به دخترا نمیگن.مگه من الآن خطاب به دختری گفتم سوسول؟لیون هم اونقدر دختر نما نیست.ولی نسبت به مردهای دیگر سری هست.وقتی خود گانادوها اینو میگن،من دیگه چیزی نمیگم!

تازه الآن به لیون ظلم شده؟:dماشاا...به لطف ایشون،نصف کل سری به داستان های فرعی و تجاری اختصاص داده شده که همین امر،خودش باعث منحرف شدن سری از داستان اصلی و ایجاد یک طرز فکر غلط و اغراق آمیز درباره ی داستان سری و همچنین جایگاه لیون در داستان شده.کلا نسخه های زوج سری رو هم که تصاحب کرده.پای ثابت نسخه های مدرن سری هم که هست.اونوقت یک بدبخت دیگه که اهمیت داستانیش اصلا از اون کمتر نیست،باید 15 سال غیبت کنه و تازه بعد از 15 سال هم محض صدقه،در یک نسخه ی بدون شماره بیاد.بعد تازه در حق لیون ظلم شده.جالبه والا!=))

آخرین ویرایش:
من میگم بچه مثبت با ارفاق تو میگی ناز و مامان ,حالا بخاطر اینکه تو اون تیکه رو بازی ملاک قرار میدی و تاثیر گرفتی ولی هرچیزی تو بازی که واقعیت نیست هست؟

نیما من با ظلمی که در حق کلر شده هیچ کاری ندارم و همچنین با نسخه های اصلی و فرعی ,اون یه بحث دیگه ست

دوستان یعنی چی سوسول!؟
این که به خاطر دعوا با کسی که از لیان خوشش میاد بیایم بهش بگیم سوسول به نظرم مسخرست!!!:|

بابا سوسول که به دخترا نمیگن به پسرای دختر نما میگن:d
مگه لیان پسر دختر نماست!؟:|
مگه باید قیافش حتما زشت و کریه باشه که سوسول نباشه:d
البته منظورم این نیست که بقیه شخصیت ها زشت و کریهن:))
ولی اخه خیلی به لیان ظلم میشه:(

حالا یه نکته من بگم نیما اینکه بیایم به لیون بگیم سوسول یعنی نبوغ !
اگه از جنبه طنز هم نگاه کنیم بازم هیچ فرقی نمیکنه,باید چیزی باشه که به شخصیت مورد نظر بخوره نه که 180 درجه فرق داشته باشه,اگه خوشت نمیاد بگو خوشم نمیاد .
به اشلی بگی باز یه چیزی به لیون....

دوستان! چرا میزنید؟ :d این جبهه گیری رو دیدم موندم
به جان خودم:d اصلا قصد توهین به شخصیتی رو نداشتم:d

من هیچوقت از لیان بدم نمیومده اما بیشترین شوخی و طنز رو برا اون مینویسم

در ضمن سرا جان توی طنز و شوخی یه سری از علایم کوچیک رو به حد زیادی بزرگ جلوه میدن مثلا توی شوخی ها و کاریکاتور ها دماغ یارو رو 10 برابر بزرگتر نشون میدن این یعنی دماغ طرف همینقدره! :d (خوب مسخره میشه=)) )

البته تقریبا من اینو بر اساس ظاهر نوشتم وگرنه اگه تو رفتار سوسول بود که زامبی ها میخوردنش:d

من میگم بچه مثبت با ارفاق تو میگی ناز و مامان ,حالا بخاطر اینکه تو اون تیکه رو بازی ملاک قرار میدی و تاثیر گرفتی ولی هرچیزی تو بازی که واقعیت نیست هست؟

نیما من با ظلمی که در حق کلر شده هیچ کاری ندارم و همچنین با نسخه های اصلی و فرعی ,اون یه بحث دیگه ست

سرا،با حرفات موافقم.ولی این اصلا مسئله ی پیچیده ای نیست.من فقط میگم اینکه حالا لیون رو بگیم سوسول و ژیگول،اینقدرها که تو میگی عجیب و غیر منطقی نیست.به قول خودت اینکه میگی مثبت با ارفاق نظر شخصیه و فکت نیست.باز به نظر من،اتفاقا به این شیطونا و چیز بازها میخوره.واقعا این بحث خیلی سطحی و بچه گونه است.ولش کن اصلا!;)

درباره ی حق کلیر و داستان های فرعی هم من به پست ایمان جواب دادم.میدونم بحث تو سر این نبود!

اینم نسخه ی آپدیت شده ی کانسپت تریلر رولیشنز 2 که شاید ندیده باشید.اگه دیدید هم دوباره ببینید.واقعا جالب و تاثیر گذاره.مخصوصا صحنه ی آخرش که معلوم میشه شلیک کننده ی اون گلوله ی آخر تریلر کلیره!;)

Resident Evil Revelations 2 (XBOXONE) - Concept Trailer (version longue) - Vidéo Dailymotion

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or