در جریان اون مساعل نژاد پرستانه ی قبل از عرضه هستم اتفاقا خیلیم برا بازی مشکل ساز شده بود یادمه که بنظرم گیر احمقانه ای بود

مث همون گیری که سر خشونت به صنعت گیم میدن در حالیکه سالی چنصدتا فیلم خشن و ترسناک ساخته میشه اره خدایی تریلرا اولیش خیلی خوب بود من با دیدن تریلر اولش گفتم دیگه بازی اشکمونو میخاد دربیاره از بس ترسناک میشه

:d ولی خوب بازم میشد یه کار دیگه کنن به جا گذاشتن شوا مثلا یه شخصیت خیلی باحالو خفن و مثبت که تو داستان بازیم تاثیر داره و از قضا سیاه پوستم هس میتونست خیلی بهتر باشه تااینکه اون نکبت

:d داعما بیاد کنارمون بنظرم دلیلش مساعل اقتصادیم بود دیگه مسلما اضافه شدن کواپ و یه پارتنر داعمی برا خیلیا بازیو جذابتر کرد و به فروش بازی کمک کرد بدبختی اینکه این ویروس هنوز ادامه داره و به re : r2 ام سرایت کرد

قبول دارم که وجود افتاب سوزان و مرحله های تو یه روز تو بازی باید وجود میداشت چون بازی توتریلراش روشون مانور داده بود اما بازم میشد این بخشارو کمتر کرد بنظرم:d
المانای ترسناکم درسته تو 4 کم رنگ شده بود اما از بین نرفته بود قبول داری تو 4 هنوز جاهایی بود که ادم میترسید؟ مثلا همون بخشایی که اون اره بدستای لعنتی میومدن من خودم میترسیدم اما تو 5 دیگه رسما هیچجای بازی نترسیدم:dاما در مورد انیمیشنا خوب درسته انیمیشنای نسخه ی 4 خیلی پر تعداد نبود اما همون تعداد کمشم انقلابی و عالی بود مثلا انیمیشنای تعویض خشاب لیان هنوزم خوبه و ازشون استفاده میکنه کپکام

اما 5 دقیقا تکرار انیمیشنای 4 بود و نقطه ی قوت 4 رو تبدیل به ضعف کرده بود:d بنظرم در کل نسخه ی 4 جدا از انقلابی بودنش بازی بهتریم بود درسته داستان ضعیفتری داشت اما طراحی مرحله هاش ارزش تکرارش از 5 بیشتر بود نسخه ی 5 ادامه ی خوبی برای 4 بود اما از 4 بازی بهتری نبود
tew ام که کلا بحثش جداستو باید جداگونه در موردش بحث بشه:d