بحث و تبادل نظر در مورد سری Resident Evil

هیچ ایرادی به شماره 5 وارد نیست. کل بازی قابل توجیه هست حتی اکشن شدنش (تازه یه اکشن تر و تمیز و منطقی نه یه چیز فاجعه مثل 6). داستانش هم که نیازی نداره توضیح بدم چون همه اونایی که با RE بزرگ شدن و قسمت به قسمتش رو دنبال کردن، میدونن شماره 5 بزرگترین و بهترین ها رو داشت.
نمیدونم چطور روتون میشه به 5 بگید آشغال. اونوقت به 6 چی میگین؟ فاضلاب؟:d

دقیقا جای به پایان رسوندن داستان همین‌جا بود. هیچ‌کس دوست نداشت خط اصلی داستان آبکی بشه. الآن می‌تونیم 6 رو ندیده بگیریم اما اگر داستان اصلی به اون وصل می‌شد باید کل رزیدنت ایول رو نادیده می‌گرفتیم.
فکر می‌کنم شما از تحسین‌های کاربران سراسر دنیا بی‌خبری. این عنوان به شدت تحسین برانگیز بود. جز این‌که ترس نداشت، هیچ نقد دیگه‌ای برش نبود.
متأسفانه سیستم فکری هوادارها در ایران با سایر دنیا فرق داره. نمونه‌ای که الان دم دست هست، علاقه و اشتیاق زیاد ایرانی‌ها به شماره‌ی 7 هست. در بقیه دنیا معدود افراد منتظر این نسخه هستن. حتی در پادکست یک ساعته‌ی گیم‌اینفورمر که حتی از ریمیک‌های دو و زیرو حرف می‌شه و حدسو گمان به میون میاد، فقط اسم 7 به زبون میاد بدون هیچ حدسو گمان.

عزیزم گفتم اهمیت داستانی کم کرد ,نگفتم داستانش بد بود که ,این بازی تحسین برانگیزبود ,من حرفم در مورد گیمپلی گفتم افتضاح این بود منظور من متوجه نمیشی بعد منو محکوم هم میکنی ! همینجوری باسه خودت می بری می دوزی .لازم چیزی ثابت بشه من احتیاجی ندارم ,اهمیتی هم نمیدم .
mohsen gt5

هر دو

هیچ ایرادی به شماره 5 وارد نیست. کل بازی قابل توجیه هست حتی اکشن شدنش (تازه یه اکشن تر و تمیز و منطقی نه یه چیز فاجعه مثل 6). داستانش هم که نیازی نداره توضیح بدم چون همه اونایی که با RE بزرگ شدن و قسمت به قسمتش رو دنبال کردن، میدونن شماره 5 بزرگترین و بهترین ها رو داشت.

من دیگه حرفی ندارم :|

من دیگه حرفی ندارم :|
حمید حالت خوبه؟:d فازت چیه؟:d
اگر RE5 آشغال باشه پس چی خوبه؟ Rev؟ ORC؟ 6؟ توی این 3تا فقط Rev خوب ظاهر شد هر چند اونم با اینکه داستان خوبی داشت اما کاملا فرعی بود. اون 2تای دیگه هم صحبتی در موردشون نکنیم بهتره.

حمید حالت خوبه؟:d فازت چیه؟:d
اگر RE5 آشغال باشه پس چی خوبه؟ Rev؟ ORC؟ 6؟ توی این 3تا فقط Rev خوب ظاهر شد هر چند اونم با اینکه داستان خوبی داشت اما کاملا فرعی بود. اون 2تای دیگه هم صحبتی در موردشون نکنیم بهتره.

خودت میدونی که من با اکشن میونه ای ندارم. فازم Survival Horror هست اگه میخوای بدونی :d

خودت میدونی که من با اکشن میونه ای ندارم. فازم Survival Horror هست اگه میخوای بدونی :d
حمید پس چرا همش من برعکس فکر میکنم؟:d احساس میکنم با اینکه طرفدارِ SH هستی اما از اکشن همچین بدت که نمیاد هیچی، خوشت هم میاد:d

هیچ ایرادی که نمیشه گفت چون ایراد به 5 وارد هست اما خیلی کمتر از 6:d وجود یه کماندو که داعما کنارته دنبال شدن بیشتر مرحله های بازی تو وسط روز انیمیشنای تکراری دشمنا و زامبیای موتور سوار و تفنگ به دست که واقعا احمقانه بودن و در کل نداشتن هیچ چیز جدیدی نسبت به 4 ایرادای 5 بودن در کل بازی خیلی خوبو سرگرم کننده ای بود که راه 4 ادامه داده بود اما دیگه هیچ ترسی نداشتو تموم المانا sh رو تو سری از بین برده بود در کل منم با کسایی که به 5 میگن اشغاله مخالفم چون بازی واقعا خوبو خوش ساختی بود اما بی ایراد نبود

اقا حمید عزیز من اگر میگم به موازات پیش رفت به این دلیل هست که توی هر دو سری مواردی که باعث شده بود ایول دیگه ایول نباشه با شباهت زیادی وجود داشت.ما با موجوداتی طرف بودیم که زامبی نبودن و توسط نیرویی کنترل میشدن. در چهار توسط افکار سدلار و اون تخمک بنفش که بهشون تزریق میکرد و اسمشو یادم رفته :dدر پنج به وسیله اوربوروز. تنها تفاوت اتمسفر پنج با چهار از نظر من چهار هوا تاریک بود پنج آفتابی, توی چهار با کراس باو بهت شلیک میکردن توی پنج با ak-47!
من فکر میکردم یه سری از دوستان از جمله شما توسط پست های من تو این تاپیک متوجه شده اید که طرفدار چه سبکی از ایول هستم; از نظر من هیچوقت چهار و پنج بهترین نسخه نبودن و نیستن, من فقط دلایلم رو برای ثابت کردن آشغال نبودن ایول پنج, بلکه یک نسخه و یک بازی موفق بودنش عرض کردم.

هیچ ایرادی که نمیشه گفت چون ایراد به 5 وارد هست اما خیلی کمتر از 6:d وجود یه کماندو که داعما کنارته دنبال شدن بیشتر مرحله های بازی تو وسط روز انیمیشنای تکراری دشمنا و زامبیای موتور سوار و تفنگ به دست که واقعا احمقانه بودن و در کل نداشتن هیچ چیز جدیدی نسبت به 4 ایرادای 5 بودن در کل بازی خیلی خوبو سرگرم کننده ای بود که راه 4 ادامه داده بود اما دیگه هیچ ترسی نداشتو تموم المانا sh رو تو سری از بین برده بود در کل منم با کسایی که به 5 میگن اشغاله مخالفم چون بازی واقعا خوبو خوش ساختی بود اما بی ایراد نبود
نمیدونم در جریان هستی یا نه اما قرار نبود اون شوا نکبت توی بازی باشه ولی به دلیل اعتراضات و دلایل نژاد پرستانه، شوا رو که یه آفریقایی هست رو وارد بازی کردن که ای کاش نمیکردن چون حضور دائمی پارتنر از همونجا شروع شد:|:d حتی هنوز هم که هنوزه تریلرش رو دارم و بعضی اوقات نگاهش میکنم و افسوس میخورم
yahoo_22.gif

انصافا به خاطر وجود اوروبوروس، حتی اگه بازی توی شب هم اتفاق میوفتاد، بازم ترسناک میشد؟:d اوروبوروس باعث شد ماجینی ها به وجود بیان و مثل یه آدم رفتار کنن و همین باعث میشه ترس بازی از بین بره. از اون طرف هم به خاطر داستانش، توی آفریقا جریان میوفته که در واقع همه چی هم از اونجا شروع شده بود:d آفریقا هم یعنی آفتابِ سوزان:d

المان های SH توی شماره 4 از بین رفته بود نه 5. انیمیشن های تکراری که دیگه بدتر از شماره 4 نبودن که حتی گانادوها هم کل الاجمعین 5 نفر بودن و بقیه کپی پیست بودن:d دلیل برتری 4 هم تمام و کمال به دوربینش بر میگرده که یه انقلاب بود و تا اون زمان همچین چیزی وجود نداشت. وگرنه داستانش هم که چیز خاصی برای ارائه نداشت و صد البته اسم میکامی پشت بازی بود:d (البته دیگه برای TEW این مورد آخری جواب نداد:d)

نمیدونم در جریان هستی یا نه اما قرار نبود اون شوا نکبت توی بازی باشه ولی به دلیل اعتراضات و دلایل نژاد پرستانه، شوا رو که یه آفریقایی هست رو وارد بازی کردن که ای کاش نمیکردن چون حضور دائمی پارتنر از همونجا شروع شد:|:d حتی هنوز هم که هنوزه تریلرش رو دارم و بعضی اوقات نگاهش میکنم و افسوس میخورم:|

انصافا به خاطر وجود اوروبوروس، حتی اگه بازی توی شب هم اتفاق میوفتاد، بازم ترسناک میشد؟:d اوروبوروس باعث شد ماجینی ها به وجود بیان و مثل یه آدم رفتار کنن و همین باعث میشه ترس بازی از بین بره. از اون طرف هم به خاطر داستانش، توی آفریقا جریان میوفته که در واقع همه چی هم از اونجا شروع شده بود:d آفریقا هم یعنی آفتابِ سوزان:d

المان های SH توی شماره 4 از بین رفته بود نه 5. انیمیشن های تکراری که دیگه بدتر از شماره 4 نبودن که حتی گانادوها هم کل الاجمعین 5 نفر بودن و بقیه کپی پیست بودن:d دلیل برتری 4 هم تمام و کمال به دوربینش بر میگرده که یه انقلاب بود و تا اون زمان همچین چیزی وجود نداشت. وگرنه داستانش هم که چیز خاصی برای ارائه نداشت و صد البته اسم میکامی پشت بازی بود:d (البته دیگه برای TEW این مورد آخری جواب نداد:d)

میشه لینکشو بدی؟

میشه لینکشو بدی؟
البته خیلی کوتاهه و کاملش رو ندارم (اونی که مال گیم پلی بود) ولی همینی رو که دارم، یه سری چیزها رو نشون میده که توی شماره نهایی نبودن (مثل اینکه دارن یه اتوبوس رو چپ میکنن و کریس رو میگیرن و میخوان سرشو بزنن و ...). اثری از شوا هم نیست:

دانلود

نمیدونم در جریان هستی یا نه اما قرار نبود اون شوا نکبت توی بازی باشه ولی به دلیل اعتراضات و دلایل نژاد پرستانه، شوا رو که یه آفریقایی هست رو وارد بازی کردن که ای کاش نمیکردن چون حضور دائمی پارتنر از همونجا شروع شد:|:d حتی هنوز هم که هنوزه تریلرش رو دارم و بعضی اوقات نگاهش میکنم و افسوس میخورم
yahoo_22.gif

در جریان اون مساعل نژاد پرستانه ی قبل از عرضه هستم اتفاقا خیلیم برا بازی مشکل ساز شده بود یادمه که بنظرم گیر احمقانه ای بود:| مث همون گیری که سر خشونت به صنعت گیم میدن در حالیکه سالی چنصدتا فیلم خشن و ترسناک ساخته میشه اره خدایی تریلرا اولیش خیلی خوب بود من با دیدن تریلر اولش گفتم دیگه بازی اشکمونو میخاد دربیاره از بس ترسناک میشه:(:d ولی خوب بازم میشد یه کار دیگه کنن به جا گذاشتن شوا مثلا یه شخصیت خیلی باحالو خفن و مثبت که تو داستان بازیم تاثیر داره و از قضا سیاه پوستم هس میتونست خیلی بهتر باشه تااینکه اون نکبت:|:d داعما بیاد کنارمون بنظرم دلیلش مساعل اقتصادیم بود دیگه مسلما اضافه شدن کواپ و یه پارتنر داعمی برا خیلیا بازیو جذابتر کرد و به فروش بازی کمک کرد بدبختی اینکه این ویروس هنوز ادامه داره و به re : r2 ام سرایت کرد:|
قبول دارم که وجود افتاب سوزان و مرحله های تو یه روز تو بازی باید وجود میداشت چون بازی توتریلراش روشون مانور داده بود اما بازم میشد این بخشارو کمتر کرد بنظرم:d
المانای ترسناکم درسته تو 4 کم رنگ شده بود اما از بین نرفته بود قبول داری تو 4 هنوز جاهایی بود که ادم میترسید؟ مثلا همون بخشایی که اون اره بدستای لعنتی میومدن من خودم میترسیدم اما تو 5 دیگه رسما هیچجای بازی نترسیدم:dاما در مورد انیمیشنا خوب درسته انیمیشنای نسخه ی 4 خیلی پر تعداد نبود اما همون تعداد کمشم انقلابی و عالی بود مثلا انیمیشنای تعویض خشاب لیان هنوزم خوبه و ازشون استفاده میکنه کپکام:| اما 5 دقیقا تکرار انیمیشنای 4 بود و نقطه ی قوت 4 رو تبدیل به ضعف کرده بود:d بنظرم در کل نسخه ی 4 جدا از انقلابی بودنش بازی بهتریم بود درسته داستان ضعیفتری داشت اما طراحی مرحله هاش ارزش تکرارش از 5 بیشتر بود نسخه ی 5 ادامه ی خوبی برای 4 بود اما از 4 بازی بهتری نبود
tew ام که کلا بحثش جداستو باید جداگونه در موردش بحث بشه:d

من گفتم از داستانش که بگذریم. اگه میگی از خیلی از جهات از پنج با ارزش تره من دیگه حرفی ندارم کجا به موازات این پیش رفت؟؟؟ از موازات اونور تر بود :|

نه شما راست میگید 5 آشغال نبود بهترین رزیدنت ایول سری بود من اشتباه کردم ببشخید! رزیدنت ایول 5 یک بازی خوب بود ولی یک رزیدنت ایول آشغال! امیدوارم منظورمو رسونده باشم!

فقط به این خاطر که جزو رزیدنت ایول های اصلی هست و شایعات زیادی در بارش گفته شده بوده! و رزیدنت ایول رولیشنز 2 هم چنگی به دل نزد به این خاطره!

- - -ویرایش - - -

متاسفانه جمعیت اکشن پسند ها رو به افزایش هست و بازیهای بیشتر اکشن معمولا فروش بیشتری دارن! مطمعن باش اگه رزینت ایول 7 هم اکشن تر از 5 6 باشه بازم فروشش رو. میکنه چون یک عده هستن که هر چی اکشن تر باشه بیشتر می پسندند تعدادشونم کم نیست! اینا کسایی هستند که اصلا نمیدونن رزیدنت ایول چطور رزیدنت ایول شد! در مورد نمرات بازی tew گفتم یک سری مشکلات فنی و تکنیکی بازی داشت که اولین کار شرکت تازه ساخت tango هم بود و کاملا هم طبیعی بود که این مشکلات رو داشته باشه و همین باعث شد نمرات بازی پایین بیاد سایت های معروف مثل gi ign ,gamespot و چند سایت دیگه نمراتی که دادن بالا بوده بقیه سایت ها سرشون از تو .. در میاد! اگه این بازی دنباله داشته باشه قطعا تو شماره های بعدی امتیاازت بالاتری میگیره!

من فعلا امیدم به رزیدنت ایول 7 هست که survival horror باشه! رولیشنز 2 چنگی به دلم نزده تا الان!

چقدر خونها تو این صحنه که کلیر زخمی شده مصنوعی هست انگار با براش فتوشاپ کشیده شده :|

89hdq1o485w5cg3o14cx.jpg

مویرا خیلی بد دهنه :D

3p2e75iavgt0u7xarspe.png

حالا قبلنم بهت گفتم حمید ولی متاسفانه ناراحت میشی.:d
تو خیلی خیلی زیاد به گیم پلی اهمیت میدی ( حتی با توجه به اینکه مهم ترین فاکتور یه بازی این سبکی هست)
به همین دلیل هم RE4 رو بیشتر میپسندی.
تورو نمیدونم اما واسه کسی که از قدیم سری رو دنبال کرده تموم کردن داستان اصلی سری که در نسخه اول شروع شد اونم به این شکل فوق العاده مثل یه خواب و بالاتر از انتظار واسه من بود.
حتی با اینکه گیم پلی یه RE رو نداشت اما اکشن خوش ساخت و قابل دفاعی داشت.
گانینگ خیلی خوب و نبودن حرکات احمقانه RE6 تو گیم پلی و .......
فعلا اقا حمید ما فن ها شاید مدت ها شاهد همچین RE با کیفیتی مخصوصا تو بخش داستان با توجه به راهی که کپکام در پیش گرفته نخواهیم بود.
به عبارتی شاید اخرین بازی بود که حداقل در جاهاییش رنگ و بوی یه RE اصیل رو داشت.
این Revelations 2 هم از هیچ نظری چنگی به دل نمیزنه.
هنوزم کپکام داره یه مخلوط بی جا به جای یه بازی اصیل میده بیرون دقیقا مثل RE6
ایپزودیک شدن بازی که کپی TWD هست و مویرا هم دقیقا شبیه الی هست.
کپکام داره مثل RE6 شخصیت هایی رو میاره که بازی فروش بکنه.
کی بهتر از کسی که سال ها در RE نبوده و دختر یکی از پر رمز و راز ترین شخصیت های RE.
البته امیدوارم حدسام اشتباه از اب دربیاد و بازی عالی باشه اما من خودم بشخصه امیدواری خاصی ندارم و فکر میکنم کپکام داره تمام خوبی های نسخه یک رو هم تو 2 از بین میبره.

در جریان اون مساعل نژاد پرستانه ی قبل از عرضه هستم اتفاقا خیلیم برا بازی مشکل ساز شده بود یادمه که بنظرم گیر احمقانه ای بود:| مث همون گیری که سر خشونت به صنعت گیم میدن در حالیکه سالی چنصدتا فیلم خشن و ترسناک ساخته میشه اره خدایی تریلرا اولیش خیلی خوب بود من با دیدن تریلر اولش گفتم دیگه بازی اشکمونو میخاد دربیاره از بس ترسناک میشه:(:d ولی خوب بازم میشد یه کار دیگه کنن به جا گذاشتن شوا مثلا یه شخصیت خیلی باحالو خفن و مثبت که تو داستان بازیم تاثیر داره و از قضا سیاه پوستم هس میتونست خیلی بهتر باشه تااینکه اون نکبت:|:d داعما بیاد کنارمون بنظرم دلیلش مساعل اقتصادیم بود دیگه مسلما اضافه شدن کواپ و یه پارتنر داعمی برا خیلیا بازیو جذابتر کرد و به فروش بازی کمک کرد بدبختی اینکه این ویروس هنوز ادامه داره و به re : r2 ام سرایت کرد:|
قبول دارم که وجود افتاب سوزان و مرحله های تو یه روز تو بازی باید وجود میداشت چون بازی توتریلراش روشون مانور داده بود اما بازم میشد این بخشارو کمتر کرد بنظرم:d
المانای ترسناکم درسته تو 4 کم رنگ شده بود اما از بین نرفته بود قبول داری تو 4 هنوز جاهایی بود که ادم میترسید؟ مثلا همون بخشایی که اون اره بدستای لعنتی میومدن من خودم میترسیدم اما تو 5 دیگه رسما هیچجای بازی نترسیدم:dاما در مورد انیمیشنا خوب درسته انیمیشنای نسخه ی 4 خیلی پر تعداد نبود اما همون تعداد کمشم انقلابی و عالی بود مثلا انیمیشنای تعویض خشاب لیان هنوزم خوبه و ازشون استفاده میکنه کپکام:| اما 5 دقیقا تکرار انیمیشنای 4 بود و نقطه ی قوت 4 رو تبدیل به ضعف کرده بود:d بنظرم در کل نسخه ی 4 جدا از انقلابی بودنش بازی بهتریم بود درسته داستان ضعیفتری داشت اما طراحی مرحله هاش ارزش تکرارش از 5 بیشتر بود نسخه ی 5 ادامه ی خوبی برای 4 بود اما از 4 بازی بهتری نبود
tew ام که کلا بحثش جداستو باید جداگونه در موردش بحث بشه:d
در کل با حرفات موافقم:d
آره شماره 4 بخش دهکده و قلعه خوب بود و آدم همیشه مضطرب و معذب بود اما چپتر آخر که گند خورد توش و همه تفنگ و تیربار و آبکش دستشون بود:|:d

به نظرم شماره 5 میتونست ترسناک باشه نه صرفا به خاطر اینکه محیط ها تاریک و سیاه باشن، بلکه به خاطر اینکه اون موسیقی هیجانی لعنتی رو نمیگذاشتن. این خیلی مورد موثری هست. شما یه نیگا به شماره 1 تا 4 بنداز. تنها چیزی که میشنوی صدای پای خودته و صدای زامبی ها که از دور پخش میشن. ولی توی شماره 5 آدم ناخودآگاه احساس قدرت میکنه. هیکل کریس هم که دیگه اعتماد به نفس به آدم تزریق میکنه و رسما دیگه هیچی:|:d

آره خو تنوع محیط های شماره 4 به مراتب بهتر هست ولی به شماره 5 هم نمیشه ایرادی گرفت:d به نظر من تنها اشکال شماره 5 وجود نخاله ای به اسم شوا بود/هست:|:d

حالا قبلنم بهت گفتم حمید ولی متاسفانه ناراحت میشی.:d
تو خیلی خیلی زیاد به گیم پلی اهمیت میدی ( حتی با توجه به اینکه مهم ترین فاکتور یه بازی این سبکی هست)
به همین دلیل هم RE4 رو بیشتر میپسندی.
تورو نمیدونم اما واسه کسی که از قدیم سری رو دنبال کرده تموم کردن داستان اصلی سری که در نسخه اول شروع شد اونم به این شکل فوق العاده مثل یه خواب و بالاتر از انتظار واسه من بود.
حتی با اینکه گیم پلی یه RE رو نداشت اما اکشن خوش ساخت و قابل دفاعی داشت.
گانینگ خیلی خوب و نبودن حرکات احمقانه RE6 تو گیم پلی و .......
فعلا اقا حمید ما فن ها شاید مدت ها شاهد همچین RE با کیفیتی مخصوصا تو بخش داستان با توجه به راهی که کپکام در پیش گرفته نخواهیم بود.
به عبارتی شاید اخرین بازی بود که حداقل در جاهاییش رنگ و بوی یه RE اصیل رو داشت.
این Revelations 2 هم از هیچ نظری چنگی به دل نمیزنه.
هنوزم کپکام داره یه مخلوط بی جا به جای یه بازی اصیل میده بیرون دقیقا مثل RE6
ایپزودیک شدن بازی که کپی TWD هست و مویرا هم دقیقا شبیه الی هست.
کپکام داره مثل RE6 شخصیت هایی رو میاره که بازی فروش بکنه.
کی بهتر از کسی که سال ها در RE نبوده و دختر یکی از پر رمز و راز ترین شخصیت های RE.
البته امیدوارم حدسام اشتباه از اب دربیاد و بازی عالی باشه اما من خودم بشخصه امیدواری خاصی ندارم و فکر میکنم کپکام داره تمام خوبی های نسخه یک رو هم تو 2 از بین میبره.
گیم پلی شماره 5 که بهتر از 4 بود؟
مبارزات تن به تن کریس و با جیل و وسکر از بهترین و به یاد موندنی ترین مبارزات هست تو کل تاریخ رزیدنت اویل

علت اینکه 5 واسه بعضیا جذاب نیست محیطهاشه که حس گرما میده به ادم نه حس سرما
محیطهای 1تا 4 حس سردی به ادم میداد چون اتمسفر محیط تیره بود
راستی الان با خوندن نظر دوستان در مورد بازی شیطان درون دیگه نیازی نمیبینم این بازی رو تهیه کنم :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or