من این عکسها رو واسه اطمینان خودم دونه دونه آپلود میکنم. من بعد...!

خب ساخت بازی که واقعا ترسناک باشه و اتمسفر محیط گیرا و جذاب باشه سخته ولی ساخت یه بازی اکشن واقعا باید اسانتر باشه چون نیازی نیست که روی لوکیشنهای بازی خوب کار کنن .مثلا روی لوکیشن های RE6 کار نکرده بودن چون از همون اول قصد داشتن تا میتونن اکشن بسازن.ولی رولیشنز 1 رو قصد داشتن به ریشه ها نزدیکتر کنن.البته من با رولیشنز 1 زیاد حال نکردم .با اینکه شماها میگین به ریشه پایبند تر بود .شاید به خاطر اینکه داستان آبکی د اشت .و همچنین از ریمیک هم الگو برداری کرده بودن مثلا خودشون هم گفته بودن شخصیت پارکر از بری الگو گرفته شده یا بعضی از بخشهای کشتی از محیط اسپنسر الگو گرفته شده حتی مثلا جیل یه کلید در رو دقیقا مثل ریمیک از داخل یه محفظه که ابشو خالی میکردیم پیدا میکرد
یکی نبود به اینا بگه اگه بلد نیستین بازی ترسناک بسازین خب نسازین اخه با چند تا الگو گیری از نسخه های کلاسیک که بازی به ریشه ها بر نمیگرده.جالبه شخصیت جسیکا هم از ایدا ونگ الگو گرفته شده بود.به خاطر همین ازش خوشم نیومد.
کلا رولیشنز1 اصلا جالب نبود و واسه من هیجانی نداشت.چون داستان انچنانی نداشت و شخصیت های اضافی و یه بار مصرف زیادی داشت. جیل و کریس هم اصلا تو این نسخه ماجرای جالبی نداشتن اما نسخه 6 با وجودیکه خیلی اکشن فانتزی داشت و محیط ها و گیم پلی بازی داغون بود برای من خیلی هیجانی تر و قشنگ تر بود.چون داستان بهتری داشت.
پس به این فکر نباشین که کپکام یه روزی بازیهاشو مثل نسخه های کلاسیک تاثیر گذار بسازه (چون ثابت کرده توان این کارو نداره)اما اگه بتونه نویسنده کار بلد و مسلط به داستان بکار بیاره میتونه از لحاظ داستانی حد اقل سرگرممون کنه نمونش نسخه 5 که اصلا ترسناک نبود ولی نویسنده کاربلدی داشت
میگی تو اسپویلر بذار؟! سر چارراهه اینجا؟ نگفتم من بعد؟! میگشتی شاید چیز دیگه هم پیدا میشد! اول میای تو پروفایل میگی کلامم یاد گوینده راز بقا میندازت حالا اینجا میگم باشه صداتو میبری بالاتر!؟! چه زود دوستان ما هم لایک میکنن!کاری به دونه دونه و خوشه خوشه ندارم داداش! میگم تو اسپویلر بزار!
به نظرم وقتی میدونی دستو پات بستس اتمسفر بیشتریو حس میکنی. خودتو تو شرایط میبینی. خودت هیچوقت نمیتونی بیفتی وسط یه گله زامبی له و لوردشون کنی؛ میفهمی اینا همش بازیه و سعی میکنی چند دقه لذت ببری. بعد اون لذت فراموش میشه و فقط خاطرهی اتمسفر و داستانه که مونده و میفهمی چه گندی بود!دقیقا اسماعیل جان.منم خیلی با رولیشنز 1 حال نکردم.هانترهاش شبیه به قورباغه بودن و بیشتر از اینکه ترسناک بودن خنده دار بودند.به علاوه وقتی آدم اول 6 با اون امکانات گسترده رو بازی میکنه و بعدش میره سراغ رولیشنز 1،این بازی به نظرش خیلی سطحی میاد.انگار توی بازی دست و پاتو بسته بودن.گرچه قبول دارم که امکانات گسترده ی 6 باعث اکشن شدن بازی میشه،ولی به نظر من داشتن آتمسفر ترسناک و امکانات گسترده،تناقضی باهم ندارند و میتونند در کنار هم باشند.اتفاقی که ظاهرا در رولیشنز 2 به وقوع پیوسته!
فقط داستانشه که الان اینجامجناب sog_eros حرفا میزنی آ ,کدوم تعهد! منتظر هستی اتفاق خاصی بیفته ؛که چی بشه !به ریشه برگرده !?عزیزجان در توهم زندگی نکن ,هیچ بازگشتی درکار نیست و نخواهد بود ,اگه فنی با داستانش زندگی کن ,به چیزای دیگه فک نکن ,درگیری خوب نی ,,Evil Within شاید خیلی هارو آز خواب بیدار کنه ,شاید سبک به افول رفته دوباره به اوج ب

تریلر از داستان چیزی داره یافقط گیم پلی هستش؟لینک داری بدهتریلر 25 دقیقه ای رو دیدم. بازی دقیقا همون انیمیشن های RE6 رو داره. نکته خاصی هم نداشت و همش یکنواخت بود. راضی نیستم ازش.
همون تریلر گیم پلی که کلیر از توی زندان بیدار میشه. حواسم نبود، 16 دقیقه هست:تریلر از داستان چیزی داره یافقط گیم پلی هستش؟لینک داری بده
خب نیما و س علی به نظر من اکشن با محیط جذاب و گیرا تناقضی نداره.مگه شماره4 اکشن نبود؟ولی محیطهای جالبی داشت و واقعا روی محیط روستا و قلعه کار کرده بودن شماره 6 روی محیطش کار نکرده بودن خداییش اصلا خلاقیت به خرج نداده بودن .اگه روی محیطهای این شماره 6 خلاقیت بخرج میدادن با هعمین اکشن غلیظ هم میتونستن بازی رو خیلی قشنگتر بسازن.
البته این شماره رولیشنز 2 مسلما مثل 6 نیست و خیلی بهتر میشه هم اکشنش متعادلتره هم محیطش جذابتره.داستانش هم فعلا چیزی نمیتونیم بگیم.چون هنوز هیچی ازش نمیدونیم
میگی تو اسپویلر بذار؟! سر چارراهه اینجا؟ نگفتم من بعد؟! میگشتی شاید چیز دیگه هم پیدا میشد! اول میای تو پروفایل میگی کلامم یاد گوینده راز بقا میندازت حالا اینجا میگم باشه صداتو میبری بالاتر!؟! چه زود دوستان ما هم لایک میکنن!
دو تا شماره داره میاد اما هیچ صحبتی اینجا نیست. تاپیک خلوته و واسه همین تا حالا مشکلی نبود و کسی معترض نشد. باشه گفتنم فقط واسه احترام به شخص تو بود اما تکرار حرفت این احترامو گرفت. عکسی هم که میذارم خبر دسته اولیه که فرداش تو صفحهی خودت میاد.
تو هیچ تاپیکی جز اینجا نیستم؛ یعنی گیمر نیستمو حتی حوصله اینکه ازت خوشم نیاد رو برعکس تو ندارم.