بحث و تبادل نظر در مورد سری Resident Evil

من احساس میکنم کلر تو این سری یعینی رولیشنز 2 هست.گفته شده دو زن و یه مرد که یکیش بیش ا از ده ساله که حضور نداشته خب کی میتونه باشه بجز کلر؟
البته اینکه چرا اسمش رولیشنز 2 هست زیاد سخت نیست.اولا نامگذاری Enhanced Veronica صحیح نیست .چون ورونیکا مربوط به رزیدنت ایول کد ورونیکا میشه و دیگه خاندان اشفورد تو این شماره مطرح نیستن.دوما لازم نیست که حتما ما فکر کنیم چون رولیشنز 2 بوده پس ربط محکمی به رولیشنز 1 داره.شاید فقط اومدن از ویروس T-A تو این نسخه هم استفاده کردذن.که دیگه نخوان از ویورس جدیدی استفاده کنن.تازه اون یه نمونه هم پیش جسیکا موند.به هر حال تنها وجه مشترک بین رولیشنز 1 و2 شاید همین ویروسه وگرنه داستان کاملا جدیده و حتما یه سری ابهامات هم قراره رفع بشه به خاطر همین صلاح دیدن که اسمشو رولیشنز2 بزارن بازم خدا بهتر داند

دوستان چنتا بازی دیدم گفتم لینکشونو بزارم تا بقیه هم استفاده کنن

بازی اسطوره ای Resident Evil 3: Nemesis نسخه gamecube با گرافیک بهتر جزئیات بیشتر و ......

Resident Evil 3: Nemesis (GCN / GameCube) News, Reviews, Trailer & Screenshots

رزیدنت اویل 2 با گرافیک بیشتر و باسازی طراحی کاراکترا بازی و ..........

Resident Evil 2 (GCN / GameCube) News, Reviews, Trailer & Screenshots

اینجا هم نقد Resident Evil: Zero

http://forum.bazicenter.com/thread90915/page13/

پست 193 بخونید

کد ورونیکا به طور واضح ناتموم موند. همچنین کاراکتر استیو.

دوست عزیز سال 2006 نسخه ای از شماره 2 و 3 در ژاپن اومد به نام سورسنکست که کیفیتی به مراتب بالاتر از نسخه ی GC داشت.

دوست عزیز سال 2006 نسخه ای از شماره 2 و 3 در ژاپن اومد به نام سورسنکست که کیفیتی به مراتب بالاتر از نسخه ی GC داشت.

من نه از انگلیسی سر در میارم نه از ژاپنی اما خوبی انگلیسی اینه حداقل 4 تا کلمه ازش بلدم میفهمم چی منظوره بازیه

ژاپنی فکر نکنم کسی تو ایران بلد باشه

یعنی RE3 با گرافیک بالاتر قبلا منتشر شده؟ برا کدوم کنسول؟

سال 2006 برای ویندوز.
تفاوت فقط توی کاراکترا و سینماتیکاشه که البته خیلی فرق داره حتی با نسخه اصلی PC. اونقدر بالاتر نیست که بخوای بخاطرش دوباره بری، اما اگر یه روز تصمیمشو داشتی، این نسخه رو بازی کن.
ولی ژاپنیه دیگه!

آره منتشر شده برای کنسول gamecube

گرافیک شخصیت ها بهبود یافته

گرافیک محیط بازی دارای بهبود و تفکیک بهتری هستش

Resident Evil 3: Nemesis نسخه gamecube

Resident Evil 3: Nemesis (GCN / GameCube) News, Reviews, Trailer & Screenshots

Resident Evil 2

Resident Evil 2 (GCN / GameCube) News, Reviews, Trailer & Screenshots

حالا یه کلیپ جالب ببین

کلیپ مقایسه رزیدنت اویل 4 نسخه gamecube با ps2 (حجمش 2 مگابایت بیشتر نیست )

دانلود resident evil game cube playstation youtube m4v

جوانی شینجی میکامی و هیدکی کامیا :d
تیم سازنده Resident Evil 2

8pxdot6725k39d6ry493.jpg

استاد کامیا پایین سمت راست و میکامی سمت چپ :d

دوست عزیز کیفیت نسخه Sourcenext که برای ویندوز اومده بالاتر از گیمکیوبه! و هیچکدوم شامل بک گراندها نمیشه.
به علاوه هیچکدوم از اینها کوچکترین دردی دوا نمیکنه. باید منتظر بازسازی تمام عیار بود.

دوست عزیز کیفیت نسخه Sourcenext که برای ویندوز اومده بالاتر از گیمکیوبه! و هیچکدوم شامل بک گراندها نمیشه.
به علاوه هیچکدوم از اینها کوچکترین دردی دوا نمیکنه. باید منتظر بازسازی تمام عیار بود.

خیلی فرقه بین افزایش گرافیک و ریمیک کامل کردن دیگه گیمر نوپا هم میدونن اینا رو . اگه شما ریمیک تمام عیار میخوای چرا درباره افزایش گرافیک ایراد میگیری این دو مقوله جدان

ریمیک کامل میخوای بازی Resident Evil Archives برای گیم کیوب که یه ریمیک کامل رزیدنت اویل 1 بود 12 سال پیش نسخه غربیش منتشر شد و 5 سال پیش روی wii پورت شد

cover_small.jpg

اطلاعات کامل از نسخه gamecube

Resident Evil (GCN / GameCube) News, Reviews, Trailer & Screenshots

cover_small.jpg

اطلاعات کاملی از نسخه wii این بازی

Resident Evil (Wii) News, Reviews, Trailer & Screenshots

این بازی نسبت به Resident Evil 1 داراي 70% تغيير از لحاظ سناريو، گرافيك، معماها و غيره هست و ميشه گفت داراي تصاوير طبيعي و با كيفيت تر، صداهاي جديد و همچنين لوكيشن و مكان هاي جديد هست. از لحاظ محيط، قسمت هايي از عمارت و مسير ها تغيير كرده، همچنين زامبي هاي جديد تند رو و يك رئيس جديد به نام Lisa به بازي اضافه شده. حركات كاراكتر ها همانند Resident Evil Zero هست. Resident Evil Remake داراي پايان هاي متعدد، راه هاي مخفي و بازي هاي كوتاه جديد هست كه هيچ كدوم در نسخه اورجينال وجود نداره. داستان اين بازي فرق آن چنداني نسبت به نسخه اورجينال نداره فقط موضوعات كوچيكي در بازي تغيير كرده.

سال 2006 برای ویندوز.
تفاوت فقط توی کاراکترا و سینماتیکاشه که البته خیلی فرق داره حتی با نسخه اصلی PC. اونقدر بالاتر نیست که بخوای بخاطرش دوباره بری، اما اگر یه روز تصمیمشو داشتی، این نسخه رو بازی کن.
ولی ژاپنیه دیگه!

البته 3 رو برا پی سی بازی کردم, رزولیشن بالاترش حال میداد ولی قیافه کاراکترا جلوی دوربین خیلی خنده دار شده بود. جیل جای دماغو چشاش وقتی نفس میکشید جابجا میشد!

میفهمی چی میگی دوست عزیز؟!
اول گفتم سال 2006 کیفیتی بالاتر از گیمکیوب که معرفی کردی اومده! بعد از اون به دوستمون گفتم اینا هیچکدوم دردی دوا نمیکنه و اونقدر نیست که بخاطرش بازیو دوباره رفت.
حالا این پست آخرت چی میگه دقیقا؟!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or