بحث و تبادل نظر در مورد سری Resident Evil

خب بچه ها ما را حلال کنید. من فردا کلا نیستم!دارم میرم برای کارای پایان نامه و دفاع! همین الان استاد زنگ زد گفت دوشنبه دفاعت هست! استرس دارم! دعا کنید دیگه! بعد ان شا الله با هم تاپیک را بچرخونیم!:(
ولی اینم ببینید

pr0931r9cvjfqdopll5i.jpeg

خب دکتر جان :d لیون و کریس تا اون لحظه همدیگه را ندیده بودن که :d تا الان فقط از طریق ای-میل (کد ورونیکا، جاییکه لیون برا کریس ای میل میده و saves clair's a s s ) یا گزارش (رزیدنت 5) با هم در ارتباط بودن. مگرنه تا الان همو ندیده بودن ;)

اوکی یه چیز دیگه گرفته بودم:d
منظورت رو به نمیشناختن فهمیده بودم;)

بچه ها این 2 تا ارت رو فن های الکی بازی ساخته بودند و فکر کنم پیش خودشون گفته بودن ای کاش re7این اتفاق بیوفته=))

اگه قبلا دیدین معذرت

اول در مورد حرف اون دوستمون در مورد رولیشنز بگم که کاملا باهش موافقم.اسم رولیشنز اصلا مناسب این بازی نیست.رولیشنز یعنی افشاگری و زمانی کاربرد داره که بازی بخواد از نکات گنگ و مبهم داستانهای قبلی رفع ابهام کنه یا مسئله ی مهمی رو مطرح کنه که مربوط به داستان اصلی باشه.من اوایلی که رولیشنز 1 معرفی شد،با خودم میگفتم حتما مسئله ی مهمیه که کریس و جیل بلافاصله بعد از نسخه ی 5،دوباره توی یک بازی دیگه ظاهر شدن.حداقل انتظار داشتم که در مورد سازمان یا هانک چیزی بفهمیم.در حالی که بازی به هیچ مسئله ی مهمی نپرداخت و کلا داستانی مختص خودش داشت.هیچ افشاگری هم توش انجام نشد!

در واقع کپکام توی سه عنوان آخر سری یعنی رولیشنز،دمنیشن و نسخه ی 6 به هیچکدوم از ابهامات قبلی سری نپرداخت و فقط چند تا داستان جدید و کاملا حاشیه ای رو مطرح کرد.در صورتی که توی همین سه نسخه مستونست بسیاری از مسائل مبهم گذشته رو رفع کنه و حتی کل داستان رو جمع کنه.رولیشنز که فقط یک داستان فرعی بود که بیشتر به خاطر بازگشت به سبک ترسناک ساخته شد و داستان مهمی رو مطرح نکرد.دمنیشن هم که صرفا یک محصول تجاری برای تبلیغ نسخه ی 6 بود که بود و نبودش هیچ توفیقی نداشت و نسخه ی 6 هم که نیازی به توضیح نداره.حتی خود کپکام رسما اعلام کرد که بازی به خاطر اصرار فن ها مبنی بر حضور لیون و کریس در یک بازی ساخته شد.اون هم نه فن های واقعی و قدیمی سری.بلکه کسانی که با نسخه های 4 و 5 وارد سری شده بودن و هیچ اطلاعی از گذشته ی داستان و ابهامات سری نداشتن و کل داستان رو خلاصه شده در دو شخصیت لیون و کریس میدونستن.در واقع کپکام با این کارش،داستان سه نسخه رو رسما به هدر داد.امیدوارم که این اتفاق در مورد رولیشنز 2 و نسخه ی 7 تکرار نشه!

در ضمن میشا خانم،محض رضای فقط به ظاهر بازیها نگاه نکنید.کمی هم به سراغ فایلهای بازی برید تا اطلاعات غلط در اختیار مردم نذارید.کی گفته که اون اولین ملاقات کریس و لیون بوده؟براساس فایلهای بازی،کریس و لیون قبلا یکبار در کاخ سفید باهم ملاقات داشتن.ملاقاتی که کلیر مقدماتش رو فراهم کرده بود و هانیگن ترتیبش رو داده بود.اونجا کریس و لیون در مورد مسائل مختلف کاری و اهداف مشترکشون بحث کردن.بعدش هم هانیگن گزارش کامل این ملاقات رو به رئیس جمهور آدام بنفورد داد!

راستی،این عکسهای لیون و ایدا چی هستن؟:d قصد توهین به کسی که عکسها رو گذاشته ندارم.منظور من کسانی هستن که اینا رو طراحی میکنن.این افراد فکرشون محدوده و از کل داستان سری،فقط رابطه ی عشق و عاشقی لیون و ایدا رو فهمیدن.برای همین هم به این عکسها و مسائل سطحی و بچه گانه بسنده میکنن.شرط میبندم که حتی اصلا نمیدونن ایدا چیکاره هست یا تا حالا چه اقداماتی رو انجام داده.فقط از رابطش با لیون و چند تا صحنه ی هندی که توی بازی هست خوششون اومده!

بچه ها این 2 تا ارت رو فن های الکی بازی ساخته بودند و فکر کنم پیش خودشون گفته بودن ای کاش re7این اتفاق بیوفته=))
مگه رزیدنت اویل فیلم عروسی که چنین اتفاقی بیفته واقعا کی بودن اونایی که همچین فکرایی میکردن؟اهان اونایی که تازه از رزیدنت اویل 6 شروع کردن تو رده سنی 10 تا 15 ساله :))

رولیشنز 1 فقط برای معرفی 3DS عرضه شد و اگر شکست RE6 نبود الان خیلی هامون این بازی رو تجربه نکرده بودیم - مثلا خود من! چون داستان زیباش هیچ ربطی به رزیدنت ایول نداره! ولی بازم همینکه یه نامی رو نسخه های فرعی گذاشته بشه که اونام شماره دار بشن عالیه.
الان باید افشاگری رو این طور برداشت کرد که قراره مسائلی افشا بشه که ندونستنش هم ضرری نداره.

حالا من مطمئن نیستم رولیشنز 2 ادامه رولیشنز 1 هست یا نیست.چون در هر صورت داستان شماره یکش ناتموم موند.

- - -ویرایش - - -

این بچه مامانش ایدا باشه و باباش لیون باشه... بزرگ بشه چی میشه
حالا اسمشو چی گذاشتن :d

غضنفر:))

در واقع کپکام توی سه عنوان آخر سری یعنی رولیشنز،دمنیشن و نسخه ی 6 به هیچکدوم از ابهامات قبلی سری نپرداخت و فقط چند تا داستان جدید و کاملا حاشیه ای رو مطرح کرد.در صورتی که توی همین سه نسخه مستونست بسیاری از مسائل مبهم گذشته رو رفع کنه و حتی کل داستان رو جمع کنه.رولیشنز که فقط یک داستان فرعی بود که بیشتر به خاطر بازگشت به سبک ترسناک ساخته شد و داستان مهمی رو مطرح نکرد.دمنیشن هم که صرفا یک محصول تجاری برای تبلیغ نسخه ی 6 بود که بود و نبودش هیچ توفیقی نداشت و نسخه ی 6 هم که نیازی به توضیح نداره.حتی خود کپکام رسما اعلام کرد که بازی به خاطر اصرار فن ها مبنی بر حضور لیون و کریس در یک بازی ساخته شد.اون هم نه فن های واقعی و قدیمی سری.بلکه کسانی که با نسخه های 4 و 5 وارد سری شده بودن و هیچ اطلاعی از گذشته ی داستان و ابهامات سری نداشتن و کل داستان رو خلاصه شده در دو شخصیت لیون و کریس میدونستن.در واقع کپکام با این کارش،داستان سه نسخه رو رسما به هدر داد.امیدوارم که این اتفاق در مورد رولیشنز 2 و نسخه ی 7 تکرار نشه!

اگه درست گفته باشم کپکام گفته بود که اشتباهات سری 6 رو دیگه تکرار نمیکنه

در ضمن میشا خانم،محض رضای فقط به ظاهر بازیها نگاه نکنید.کمی هم به سراغ فایلهای بازی برید تا اطلاعات غلط در اختیار مردم نذارید.کی گفته که اون اولین ملاقات کریس و لیون بوده؟براساس فایلهای بازی،کریس و لیون قبلا یکبار در کاخ سفید باهم ملاقات داشتن.ملاقاتی که کلیر مقدماتش رو فراهم کرده بود و هانیگن ترتیبش رو داده بود.اونجا کریس و لیون در مورد مسائل مختلف کاری و اهداف مشترکشون بحث کردن.بعدش هم هانیگن گزارش کامل این ملاقات رو به رئیس جمهور آدام بنفورد داد!

اگه زودتر این پست رو میخوندم اینقدر خودمو داخل فایل های بازی و خود بازی نمیکشتم که همین موضوع رو بفهمم:d:|

راستی،این عکسهای لیون و ایدا چی هستن؟:d قصد توهین به کسی که عکسها رو گذاشته ندارم.منظور من کسانی هستن که اینا رو طراحی میکنن.این افراد فکرشون محدوده و از کل داستان سری،فقط رابطه ی عشق و عاشقی لیون و ایدا رو فهمیدن.برای همین هم به این عکسها و مسائل سطحی و بچه گانه بسنده میکنن.شرط میبندم که حتی اصلا نمیدونن ایدا چیکاره هست یا تا حالا چه اقداماتی رو انجام داده.فقط از رابطش با لیون و چند تا صحنه ی هندی که توی بازی هست خوششون اومده!

دقیقا:d

بلکه کسانی که با نسخه های 4 و 5 وارد سری شده بودن و هیچ اطلاعی از گذشته ی داستان و ابهامات سری نداشتن و کل داستان رو خلاصه شده در دو شخصیت لیون و کریس میدونستن.در واقع کپکام با این کارش،داستان سه نسخه رو رسما به هدر داد.امیدوارم که این اتفاق در مورد رولیشنز 2 و نسخه ی 7 تکرار نشه!

ولی اینجوری هم همیشه نیست آقا نیما:d
خیلی از گیمر ها (یکیشون خودم) بازی رو از شماره 5 شروع کردن ولی من یه مدتی بد جور تونخ سری re رفتم و الان از کلی بازی اطلاعات بدست اوردم .
خداییش همه سطحی نگر هم نیستن:d
مگه 1996 چقدر بازی میتونستم انجام بدم(لول):d

اگر اشتباه نکرده باشم، تو این شماره قطعا با کلیر و استیو طرفیم. شاید لیان هم حضور کم رنگی پیدا کنه.
لیون حضورش اگر هم کمرنگ باشه ولی موثره همیشه :d

خب حق باشماست ولی باید به منم حق بدید :| من هم همیشه فایل های بازی را میخونم ولی شاید این فایل را باز نکرده باشم. چون من نتونستم همه فایل های رزیدنت 6 را باز کنم!

حالا اسمشو چی گذاشتن :d
Misha the Fallen Angel
:d

سری بازیهای رزیدنت اویل محصول شرکت کپکام به نقل از گیم اسپات لقب یکی از بهترین ، محبوبترین و پرفروشترین سری بازیهای کامپیوتری دنیا را به خود اختصاص داده است. اولین نسخه این سری که در سال ۱۹۹۶ توسط شینجی میکامی ساخته شد یکی از بهترین بازی های سال 1996 به حساب می امد.شماره های بعدی رزیدنت اویل نیز به افتخاراتی نظیر:

بهترین اکشن ماجرایی-ترسناک سال ۱۹۹۸ : رزیدنت اویل ۲

محبوبترین بازی سال ۱۹۹۹ : رزیدنت اویل ۳ : نمسیس

یکی از بهترین بازیهای سال ۱۹۹۹ : رزیدنت اویل ۳ : نمسیس

بهترین و پرفروشترین بازی کنسول دریم کست در سال ۲۰۰۰ : رزیدنت اویل : کد ورونیکا

سه بازی مطرح پرفروش و محبوب کپکام در سال ۲۰۰۱ برای پلی استیشن ۲ : دویل می کرای- انیموشا و رزیدنت اویل: کد ورونیکا

موفقترین نسخه این سری رزیدنت اویل ۴ است که تمام بهترینها را به خود اختصاص داده :

- بهترین بازی گیم کیوب در سال ۲۰۰۵

- بهترین بازی پلی استیشن ۲ در سال ۲۰۰۵

- بهترین بازی سال ۲۰۰۵
و..........................

بله میشا جان.اگه موثر بودن رو محبوبیت و تاثیر اون در فروش معنی کنیم،قطعا حضور لیون همیشه موثره.اینو جدی گفتم!

در مورد فایل های بازی هم منظورم من این نبود که شما چیزی نمیدونید یا اطلاعاتتون کمه.فقط خواستم راهنماییتون کرده باشم.ممنون که اینقدر منطقی هستین!

در مورد حرف دوست عزیزم نرو توربو هم باید بگم که من نگفتم همه اینجوری هستن.ولی اکثر طرفداران سری مخصوصا اونایی که با RE4 وارد سری شدن،کل داستان رو خلاصه شده در لیون و کریس میدونن.نمونه ی بارزش هم برنده شدن لیون در نظرسنجی مهمترین شخصیت کل سری در همین تاپیک!

یک نکته ی مهم.به نظر من اگه قراره این بازی جدید به سرگذشت کلیر و استیو بپردازه،اسم رولیشنز 2 اصلا مناسبش نیست.رولیشنز 1 یک بازی کوچیک واسه ی یک کنسول دستی مثل 3DS بود که به یک داستان به شدت فرعی پرداخت که به قول دوست خوبم sog_eros،بود و نبودش هیچ فرقی نمیکرد.در حالی که این بازی قراره واسه یک کنسول اصلی مثل ایکس باکس عرضه بشه و تازه به یکی از مهمترین ابهامات سری هم بپردازه.داستان ناتمومی که سالها منتظرش بودیم.بنابراین گذاشتن اسم رولیشنز 2 روی اون فقط باعث میشه که مردم عوام،اون رو با بازی بی ربطی مثل رولیشنز 1 هم ردیف بدونند و در نتیجه،داستان اون رو فرعی فرض کنند.در صورتی که اگه اسمش اونطور که خودشون اول گفتن Enhanced Veronica میشد،اولا مشخص میشد که این بازی ادامه ی اصلی داستان کد ورونیکاست و صرفا یک نسخه ی فرعی نیست و ثانیا کلیر صاحب یک سری مختص خودش میشد که توی اسم هر دوشون Veronica بود.واقعا نمیدونم چرا اومدن اسم بازی رو عوض کردن.کپکام همیشه به خاطر یک سری سیاست های مسخره،گند میزنه به همه چیز!

آخرین ویرایش:
البته نیما جان هنوز هیچ چیز قطعی نشده ولی شواهد همینارو میگه... بدترین سناریو اینه که به قول خودت به نسخه یکش مربوط باشه که در این صورت کلی کاراکتر مثل 6 ردیف میشن و نمیفهمیم چی به چی میشه!
امیدوارم این اتفاق نیافته و فقط به یه تغییر عنوان بسنده شده باشه. این تغییر میتونه واسه هویت دادن به نسخه های فرعی باشه...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or