اره دمه مرگ ایدا همچین همچین حرفی بزنه واقعا اعجاب انگیزه
خود من هم مثل کلا از کراری این مارمولک سر درنمیارم اینکه اصلا عاشق لیانه یا نه به طور قطع مطمئن نیستم نه عشقشو رد میکنم نه بطور یقین باور میکنم.حرفاش هم کاملا نمیتونه همونی باشه که میگه.ایدا رو به عنوان یه جاسوس خطر ناک که حتی اسمش هم اسم واقعیش نیست میشناسیم
توی دارک ساید ایدا همین جمله رو به لیان میگه و بعد اونو میبوسه و بیهوش میشه ولی بعضیا معتقدن ایدا خودشو به مردن و بیهوشی میزنه تا لیان خیالش از ایدا راحت بشه(یعنی لیان فکر کنه ایدا مرده) و همراه کلر از اونجا فرار کنن تا خطری مانند مستر ایکس تهدیدشون نکنه و ایدا هم بتونه بدون اینکه لیان همراش باشه ویروسG رو پیدا کنه . ایدا هم نمیخواسته واسه دسترسی به ویروس همراه لیان باشه
لیان هم که مثل کنه بهش چسبیده بود
جناب اکبر وسکر من حرفای شما رو قبول دارم اون لیست هم مربوط به باس فایت هستش نه صرفا لیست شخصیت منفی .من خودم میپذیرم که باس فایت رو میشه هم به غولها نسبت داد هم شخصیتها چون باس فایت در اصطلاح یعنی رئیس های بازی که باید باهاشون جنگ کنیم حالا این رئیس میتونه یه غول مثل نمسیس باشه که تو RE3 تنها رئیس بازی بود یا یه شخصیت منفی مثل وسکر باشه تو RE5 که باهاش در گیر بودیم .پس اینکه کلمه باس فایت رو واسه هر دو گروه غولها و شخصیت های منفی بکار ببریم کاملا درسته. اون لیست بهزاد هم در واقع مربوط به باس فایته
اما اینکه بخوایم کلمه شخصیت رو واسه غول ها بکار ببریم خود من با توجه به معنی که از شخصیت یا کاراکتر تعریف کردم این بکار گیری درست نیست.اما با توجه به معنی که شما از کاراکتر ارائه کردین کلمه شخصیت یا کاراکتر رو هم میشه به غولهایی مانند نمسیس و .. هم بکار برد در هر صورت نظر شما هم محترمه