بحث و تبادل نظر در مورد سری Resident Evil

از چه لحاظ نمسیس به وسکر برتری داره؟
فکر نکنم بین این دو سنخیتی وجود باشه
وسکر یه شخصیت منفی بود ولی نمسیس یه B.OW

داداش تو حالت overall هیچ برتری نسبت به وسکر نداره
خود من از نمسیس خیلی بدم میاد
نمیدونم منظورت از سنخیت چیه ولی هر دوشون جدای از هر چیزی.... حداقل تو مشخصه ای به نام باس فایت مشترک هستن ( اینجا هم بحث فقط در چهارچوب باس فایت بودن این دوتا هستش نه چیزای دیگه )
البته نمسیس هم یه کاراکتر منفی محسوب میشه چون در مسیر فعالیت های منفی قرار داره

در رابطه با جک کراوزر موافقم. میتونست تو لیست باشه. باس های رزیدنت اویل 4 حرف نداره! واقعا شینجی استاد طراحی باس هستش.:)

آره داش بهزاد
کراوزر توی RE4 مشخصه های یک باس فایت به تمام معنا رو داره

1- رابطه دوستی و همکاری در گذشته با کاراکتر بازی ( لئون) که جذابیت مبارزشون رو بیشتر میکنه
2- از مرگ برگشته بنا به اشاره خود لئون
3- یک سرباز ورزیده تمام عیار با مهارت های بسیار
4- حضور به عنوان اولین بار در سری ولی با اطلاعاتی از وجودش در گذشته ی داستان

همه اینا جذابیت خاصی به مبارزه لئون و جک میده که به نظرم باعث میشه جک یکی از بهترین باس فایت های سری باشه

داداش تو حالت overall هیچ برتری نسبت به وسکر نداره
خود من از نمسیس خیلی بدم میاد
نمیدونم منظورت از سنخیت چیه ولی هر دوشون جدای از هر چیزی.... حداقل تو مشخصه ای به نام باس فایت مشترک هستن ( اینجا هم بحث فقط در چهارچوب باس فایت بودن این دوتا هستش نه چیزای دیگه )
البته نمسیس هم یه کاراکتر منفی محسوب میشه چون در مسیر فعالیت های منفی قرار داره

سنخیت یعنی اینکه از نظر ماهیت و هدف خلق این دو باهم متفاوتن.
من عادت دارم اسم باس فایت رو روی B.O.W های بازی بزارم نه شخصیتهای منفی
افرادی مثل وسکر کارلا کرازر و ... رو جزرو شخصیتهای منفی قرار میدم که در مقابل شخصیتهای مثبت قرار میگرن .شخصیت منفی یعنی افرادی که بنا به اهداف خودشون قصد انجام کارهایی رو دارن که خواسته همه افراد بشری نیست و یه عده افراد هم به مقابله این افراد میان که بهشون میگیم شخصیتهای مثبت.هرچند شخصیتهای منفی ممکنه در اخر به BOW تبدیل میشن نظیر وسکر که در اخر تغییر یافت
ولی نمسیس و استاناکصرفا یه bow یا غول بود که توسط شعبه امبرلا ساخته شده واسه نابودی افرادی مزاحم این غولها هم زیر نظر همین شخصیتهای منفی ساخته میشن
واسه هعمین من میگم مقایسه شخصیتهای منفی با غولها چون نمسیس اشتباهه و وقتی هم مقایسه از ریبشه نادرسته پس بحث برتری هم معنی نداره
موضوع کاراکتر هم تو ادبیات گیم مربوط به انسان احساس مند عاقل میشه که هردو مورد کاراکتر مثبت و منفی عاقل و دارای احساس اند
در حالیکه نمسیس اصلا نه احساسی داشت و نه قدرت تفکر و اندیشه البته منظورم اینه که مانند انسان قادر به فکر نبود
حالا گرفتی منظورم از واژه سنخیت که بکار بردم چیه؟
البته اینکه کسی از نمسیس خوشش بیاد یه نه جنبه شخصی داره .

آخرین ویرایش:
افرادی مثل وسکر کارلا کرازر و ... رو جزرو شخصیتهای منفی قرار میدم که در مقابل شخصیتهای مثبت قرار میگرن .شخصیت منفی یعنی افرادی که بنا به اهداف خودشون قصد انجام کارهایی رو دارن که خواسته همه افراد بشری نیست و یه عده افراد هم به مقابله این افراد میان که بهشون میگیم شخصیتهای مثبت.هرچند شخصیتهای منفی در اخر به BOW تبدیل میشن نظیر وسکر که در اخر تغییر یافت ولی هنوز شخصیت انسانی رو داشت ولی سدلر شخصیت انسانی رو از دست میده
ولی نمسیس و استاناکصرفا یه bow یا غول بود که توسط شعبه امبرلا ساخته شده واسه نابودی افرادی مزاحم این غولها هم زیر نظر همین شخصیتهای منفی ساخته میشن
واسه هعمین من میگم مقایسه شخصیتهای منفی با غولها چون نمسیس اشتباهه و وقتی هم مقایسه از ریبشه نادرسته پس بحث برتری هم معنی نداره
موضوع کاراکتر هم تو ادبیات گیم مربوط به انسان احساس مند عاقل میشه که هردو مورد کاراکتر مثبت و منفی عاقل و دارای احساس اند
در حالیکه نمسیس اصلا نه احساسی داشت و نه قدرت تفکر و اندیشه البته منظورم اینه که مانند انسان قادر به فکر نبود
البته اینکه کسی از نمسیس خوشش بیاد یه نه جنبه شخصی داره و تو مقایسه بهترهایده شخصی رو وارد نکنیم
کاملا موافقم. توضیح کامل و خوب! البته اینکه کدام باس فایت بهتری هستند میشه مقایسشون کرد! به نظر من وسکر تو اویل 5 باس فایت فوق العاده ای بود. 4 مرحله باهاش مبارزه داشتیم و استایل کار هم تو هر قسمت متفاوت بود

افرادی مثل وسکر کارلا کرازر و ... رو جزرو شخصیتهای منفی قرار میدم که در مقابل شخصیتهای مثبت قرار میگرن .شخصیت منفی یعنی افرادی که بنا به اهداف خودشون قصد انجام کارهایی رو دارن که خواسته همه افراد بشری نیست و یه عده افراد هم به مقابله این افراد میان که بهشون میگیم شخصیتهای مثبت.هرچند شخصیتهای منفی ممکنه در اخر به BOW تبدیل میشن نظیر وسکر که در اخر تغییر یافت
البته اینکه کسی از نمسیس خوشش بیاد یه نه جنبه شخصی داره .

خب داداش
یه توضیح خیلی ساده میدم و تمام
بحثی که اینجا هست بر سر باس فایت هستش که مسلما همه باس فایت ها توی بازیها مشخصه ی خاصی رو دارن
( یعنی اگر مقایسه ای شده فقط از لحاظ مشخصه باس فایت بودنشون شده نه مشخصه های دیگه )
توی بازی رزیدنت اویل تنها B.O.W نمیتونن باس فایت باشن بلکه شخصیت های منفی ( به قول شما ) که حتی اگر به B.OW هم تبدیل نشن باز میتونن در نقش باس فایت ظاهر بشن ......
حالا اگه ما با یک شخصیت منفی توی بازی یک مبارزه طولانی و کامل داشته باشیم در حالی که به B.O.W تبدیل نشه شما به عنوان باس فایت قبولش نداری؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
واژه شخصیت هم در مورد یک چیزی موقعی به کار میره که دارای یک سری مشخصه باشن ... غولهایی چون نمسیس و اوستاناک هم دارای مشخصه هایی هستن و به عنوان شخصیت ( کاراکتر ) محسوب میشن
کاراکتر هم همون لاتین شخصیت هستش به همان تعریف مشخص شده و یکسان
ولی تعریفی که شما از کاراکتر ( در ادبیات گیم ) کردین نمیدونم از کجا اومده بیشتر شبیه یک تعریف شخصی هست تا یک تعریف عامه

یکی از جذابیت های رزیدنت اویل اینه که هویت و افعال و نیات بعضی شخصیتها مبهمه
ایدا از مرموز ترین شخصیتهای رزیدنت محسوب میشه
اکثر فنها معتقدن ایدا یک شخصیت خاکستری هستش یعنی کارهای منفی و مثبتی برای اهدافی نامشخص انجام میده
مثلا تو نسخه 4 ایدا به خاطر زنده ماند ن لیان جان اونو چندین بار نجات میده تا خودش درگیر کشتن همه باسها نشه و یجورایی اون طور که خودش میگه ازش واسه رسیدن به نمونه انگل استفاده کنهالبته اینکه ایدا به لیان علاقه نسبی هم داشته و یا خودشو مدیونه لیان میدونسته هم یه حرفه.
البته تو نسخه 6 به نظر میاد نقش ایدا کمی متفاوتر نشان داده شده و بیشتر نه بخ خاطر اهداف شخصی بلکه به خاطر دلسوزی به شری و لیان و.. کمک میکرد
ولی همچنان اهداف ایدا در هاله ای از ابهام هست

همچین هم مبهم و نسبی نیست علاقش! موقع مرگش در شماره 2 حرف عجیبی می‌زنه: I'm just a woman who fell in love with you!

من شخصا سیمونز رو مزخرفترین و غیر منطقی ترین موجود کل سری میدونم.اول اسب شد.بعد دایناسور.بعدم خر مگس.واقعا آبرو ریزی بود.آخه مگه توی ویروس سی DNA دایناسور داشته؟کارلا این ویروس رو به وسیله ی ترکیب ویروس تی ورونیکا با ویروس جی باقیمنده در بدن شری ساخت و بعدشم با استفاده از خون جیک (یا در اصل خون وسکر) اون رو پیشرفته کرد.واقعا تغییر شکل های سیمونز هیچ منطقی نداشتن.تازه سیمونز به شکل اسب تیر شلیک میکرد و تیرهاش هم تموم نمیشدن.واقعا جای تاسف داره!

ایدا هم تا قبل از 6 خاکستری بود.ولی کپکام رسما اون رو در 6 مثبت کرد.اتفاقا یکی از اهداف داستان 6 همین بود.اینکه ما فکر کنیم تمام اون جنایات کار ایداست (با برداشت خاکستری که از قبلا درباره ی ایدا در ذهنمون بود).ولی از آخر بفهمیم که اون ایدا نبوده و ایدای اصلی آدم بدی نیست!

رزیدنت اویل ریمیک هم که داره HD میشه.شرط میبندم کپکام با این کارش میخواد واکنش فن ها نسبت به یک بازی ترسناک رو ببینه و اگر فروش بازی خوب باشه،نسخه ی 7 رو هم دوباره ترسناک میسازه.در این موضوع شکی ندارم!

من شخصا سیمونز رو مزخرفترین و غیر منطقی ترین موجود کل سری میدونم.اول اسب شد.بعد دایناسور.بعدم خر مگس.واقعا آبرو ریزی بود.آخه مگه توی ویروس سی DNA دایناسور داشته؟کارلا این ویروس رو به وسیله ی ترکیب ویروس تی ورونیکا با ویروس جی باقیمنده در بدن شری ساخت و بعدشم با استفاده از خون جیک (یا در اصل خون وسکر) اون رو پیشرفته کرد.واقعا تغییر شکل های سیمونز هیچ منطقی نداشتن.تازه سیمونز به شکل اسب تیر شلیک میکرد و تیرهاش هم تموم نمیشدن.واقعا جای تاسف داره!
کلا اون همه استخون رو از کجا اوورد:|؟
یعنی یخواستن بگن سیمونز خیلی خوف بوده .....خیال باطل:))

رزیدنت اویل ریمیک هم که داره HD میشه.شرط میبندم کپکام با این کارش میخواد واکنش فن ها نسبت به یک بازی ترسناک رو ببینه و اگر فروش بازی خوب باشه،نسخه ی 7 رو هم دوباره ترسناک میسازه.در این موضوع شکی ندارم!
امیدوارم اون بازی ترسناکی که قبلا بچه های بازی سنتر ازش حرف میزدن دوباره برگرده...

خب داداش
یه توضیح خیلی ساده میدم و تمام
بحثی که اینجا هست بر سر باس فایت هستش که مسلما همه باس فایت ها توی بازیها مشخصه ی خاصی رو دارن
( یعنی اگر مقایسه ای شده فقط از لحاظ مشخصه باس فایت بودنشون شده نه مشخصه های دیگه )
توی بازی رزیدنت اویل تنها B.O.W نمیتونن باس فایت باشن بلکه شخصیت های منفی ( به قول شما ) که حتی اگر به B.OW هم تبدیل نشن باز میتونن در نقش باس فایت ظاهر بشن ......
حالا اگه ما با یک شخصیت منفی توی بازی یک مبارزه طولانی و کامل داشته باشیم در حالی که به B.O.W تبدیل نشه شما به عنوان باس فایت قبولش نداری؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
واژه شخصیت هم در مورد یک چیزی موقعی به کار میره که دارای یک سری مشخصه باشن ... غولهایی چون نمسیس و اوستاناک هم دارای مشخصه هایی هستن و به عنوان شخصیت ( کاراکتر ) محسوب میشن
کاراکتر هم همون لاتین شخصیت هستش به همان تعریف مشخص شده و یکسان
ولی تعریفی که شما از کاراکتر ( در ادبیات گیم ) کردین نمیدونم از کجا اومده بیشتر شبیه یک تعریف شخصی هست تا یک تعریف عامه
خب اجازه بده منم پست قبلیمو واضح تر بگم شاید مشکل حل شه
ببین اصلا من با وازه باس فایت کاری ندارم چون من از همون اول باس فایت رو واسه غول های بازی مانند مستر ایکس و نمسیس و استاناکویلیام جهش یافته و ... بکار میبردم که این غول ها از عقل و انسانیت و قدرت تفکر بی بهره ان اگرچه نمسیس کمی هوشمند بود .حالام هم فرض میکنیم باس فایت به شخصیت های منفی اطلاق میشه ولی اصلا بحث اصلی من این نبود که باس فایت به شخصیت منفی گفته میشه یا خیر
بحث اصلی مقایسه بین غول ها مانند نمسیس با شخصیت های منفی مثل وسکر بود .که فرق این دو مورد رو توضیح دادم.
واژه شخصیت یا کاراکتر رو همه یا اکثر گیمرها برای انسانها بکار میبرن اعم از مثبت و یا منفی اصلا کلمه شخصیت برای انسانه نه غولها و B.O.w ها که اگرم زمانی انسان بودن الان جانورن.من با معنی لغوی کاراکتر کاری ندارم چون تو اصطلاح گیم کاراکتر واسه غولها و موجوداتی الوده به ویروس به کار برده نشده پس این نظر شخصی من نبوده حالا اینکه شما چه اصراری داری واژه کاراکتر و شخصیت رو واسه غولها هم بکار ببری این میشه نظر شخصی خودتون
همچین هم مبهم و نسبی نیست علاقش! موقع مرگش در شماره 2 حرف عجیبی می‌زنه: I'm just a woman who fell in love with you!
جناب sog_eros همون طور که گفتم ایدا مخصوصا در گذشته شخصیت مبهم و مرموز داره یعنی حرفاش هم نمیتونه به طور قطع ظاهر و باطن یکی داشته باشه خود ایدا گفته من از لیان و یا افراد دیگه واسه اهداف خودم استفاده میکنم پس اینکه تظاهر به عشق کنه و جملات عاشقانه بگه حالام هرچقدر عجیب کار سختی نیست واسش.کما اینکه الانم بعضیا براحتی تظاهر به عشق میکنن:dمن به طور قطع نمیگم ایدا هیچ حسی به لیان نداره ولی به طور قطع هم نمیگم ایدا واقعا عاشق لیانه.دلیلیشم همون طور که گفتم به شناختی که از شخصیت ایدا دارم برمیگرده.

آخرین ویرایش:

ایدا هم تا قبل از 6 خاکستری بود.ولی کپکام رسما اون رو در 6 مثبت کرد.اتفاقا یکی از اهداف داستان 6 همین بود.اینکه ما فکر کنیم تمام اون جنایات کار ایداست (با برداشت خاکستری که از قبلا درباره ی ایدا در ذهنمون بود).ولی از آخر بفهمیم که اون ایدا نبوده و ایدای اصلی آدم بدی نیست!

من هم از قصد سیمنز را گذاشتم تا نظر هواداران را جویا بشم و اگر نظرها مثبت بود ادامه ی رزیدنت اویل 6 را بسازیم:))

خب اجازه بده منم پست قبلیمو واضح تر بگم شاید مشکل حل شه
ببین اصلا من با وازه باس فایت کاری ندارم چون من از همون اول باس فایت رو واسه غول های بازی مانند مستر ایکس و نمسیس و استاناکویلیام جهش یافته و ... بکار میبردم که این غول ها از عقل و انسانیت و قدرت تفکر بی بهره ان اگرچه نمسیس کمی هوشمند بود .حالام هم فرض میکنیم باس فایت به شخصیت های منفی اطلاق میشه ولی اصلا بحث اصلی من این نبود که باس فایت به شخصیت منفی گفته میشه یا خیر
بحث اصلی مقایسه بین غول ها مانند نمسیس با شخصیت های منفی مثل وسکر بود .که فرق این دو مورد رو توضیح دادم.
واژه شخصیت یا کاراکتر رو همه یا اکثر گیمرها برای انسانها بکار میبرن اعم از مثبت و یا منفی اصلا کلمه شخصیت برای انسانه نه غولها و B.O.w ها که اگرم زمانی انسان بودن الان جانورن.من با معنی لغوی کاراکتر کاری ندارم چون تو اصطلاح گیم کاراکتر واسه غولها و موجوداتی الوده به ویروس به کار برده نشده پس این نظر شخصی من نبوده حالا اینکه شما چه اصراری داری واژه کاراکتر و شخصیت رو واسه غولها هم بکار ببری این میشه نظر شخصی خودتون

داداش همه ما با شما موافقیم
صد در صد مقایسه ی غولهای BOW بازی با شخصیت هایی مانند وسکر و کراوزر ..... کاملا اشتباهه.. چون زمین تا آسمون با هم فرق دارن
ولی بعد از پست بهزاد ( 5 باس فایت ) در خیلی از پستهای دوستان مثل Falen-Angel و sog eros و halflife g اگه مثلا نمسیس در کنار وسکر یا کراوز قرار میگیره ... بیشتر از لحاظ باس فایت بودنشون مقایسه میشن و از این دید بهشون نگاه شده ( چون همه اینها توی گیم پلی حداقل یک بار در نقش باس فایت ظاهر شدن )
شما اومدی سوال کردی که از چه لحاظ نمسیس به وسکر برتری داره؟؟؟ وقتی مقایسه ای کلی صورت نگرفته و فقط از لحاظ باس فایت بودنشون مقایسه شدن علت این سوال چیه؟؟
حالا ما دو دیدگاه داریم
یکی اینکه از داخل دنیای مجازی خود بازیها به شخصیت هاش نگاه کنیم که در این صورت بله نمسیس و امسال اون کاراکتر محسوب نمیشن... یا هنگام مبارزه با اینها ( وسکر و نمسیس و غیره ) باس فایت محسوب نمیشن بلکه بیشتر یک دشمن به حساب میان که باید جلوشون گرفته بشه ( چون دیگه وقتی داخل این دنیایی مجازی هستیم باس فایت هیچ معنی نداره )
بعدی اینکه ما از خارج دنیای مجازی به اینا نگاه کنیم که در این صورت B.O.W هایی مثل نمسیس و .... همگی کاراکتر محسوب میشن که واژه B.O.W هم یکی از مشخصه های هویتی این موجودات هستش.... و اینکه هنگام مبارزه با اینها ( چه وسکر و چه B.O.W ) باس فایت به حساب میان ( چون از دنیایی واقعی به این موضوع نگاه میکنیم و مبارزه با این موجودات و اشخاص در بعد گیم پلی..... واژه باس فایت تعریف میشن )
اصطلاح گیم هم توی دید دوم ( نگاهی که از دنیایی واقعی به بازیها داریم ) بکار میره
( اگه دقت کرده باشی این موجودات موقع شرح بازیسازها برای ساختشان از واژه کاراکتر و در دسته بندی بخشهای مختلف بازیها جزء کاراکترها محسوب میشن و دارای بیوگرافی هستن )

امیدوارم اگه سوئ تفاهمی در بحث بوده حل شده باشه

اما باور کن دم مرگ خیلی سخته تظاهر!;)
البته همین زنده موندن ایدا بعد از اون ضربه ی مهلک یکی از عجایب کل سری محسوب میشه.

اره دمه مرگ ایدا همچین همچین حرفی بزنه واقعا اعجاب انگیزه
خود من هم مثل کلا از کراری این مارمولک سر درنمیارم اینکه اصلا عاشق لیانه یا نه به طور قطع مطمئن نیستم نه عشقشو رد میکنم نه بطور یقین باور میکنم.حرفاش هم کاملا نمیتونه همونی باشه که میگه.ایدا رو به عنوان یه جاسوس خطر ناک که حتی اسمش هم اسم واقعیش نیست میشناسیم
توی دارک ساید ایدا همین جمله رو به لیان میگه و بعد اونو میبوسه و بیهوش میشه ولی بعضیا معتقدن ایدا خودشو به مردن و بیهوشی میزنه تا لیان خیالش از ایدا راحت بشه(یعنی لیان فکر کنه ایدا مرده) و همراه کلر از اونجا فرار کنن تا خطری مانند مستر ایکس تهدیدشون نکنه و ایدا هم بتونه بدون اینکه لیان همراش باشه ویروسG رو پیدا کنه . ایدا هم نمیخواسته واسه دسترسی به ویروس همراه لیان باشه
لیان هم که مثل کنه بهش چسبیده بود:lol:
جناب اکبر وسکر من حرفای شما رو قبول دارم اون لیست هم مربوط به باس فایت هستش نه صرفا لیست شخصیت منفی .من خودم میپذیرم که باس فایت رو میشه هم به غولها نسبت داد هم شخصیتها چون باس فایت در اصطلاح یعنی رئیس های بازی که باید باهاشون جنگ کنیم حالا این رئیس میتونه یه غول مثل نمسیس باشه که تو RE3 تنها رئیس بازی بود یا یه شخصیت منفی مثل وسکر باشه تو RE5 که باهاش در گیر بودیم .پس اینکه کلمه باس فایت رو واسه هر دو گروه غولها و شخصیت های منفی بکار ببریم کاملا درسته. اون لیست بهزاد هم در واقع مربوط به باس فایته
اما اینکه بخوایم کلمه شخصیت رو واسه غول ها بکار ببریم خود من با توجه به معنی که از شخصیت یا کاراکتر تعریف کردم این بکار گیری درست نیست.اما با توجه به معنی که شما از کاراکتر ارائه کردین کلمه شخصیت یا کاراکتر رو هم میشه به غولهایی مانند نمسیس و .. هم بکار برد در هر صورت نظر شما هم محترمه

آخرین ویرایش:
اره دمه مرگ ایدا همچین همچین حرفی بزنه واقعا اعجاب انگیزه
خود من هم مثل کلا از کراری این مارمولک سر درنمیارم اینکه اصلا عاشق لیانه یا نه به طور قطع مطمئن نیستم نه عشقشو رد میکنم نه بطور یقین باور میکنم.حرفاش هم کاملا نمیتونه همونی باشه که میگه.ایدا رو به عنوان یه جاسوس خطر ناک که حتی اسمش هم اسم واقعیش نیست میشناسیم
توی دارک ساید ایدا همین جمله رو به لیان میگه و بعد اونو میبوسه و بیهوش میشه ولی بعضیا معتقدن ایدا خودشو به مردن و بیهوشی میزنه تا لیان خیالش از ایدا راحت بشه(یعنی لیان فکر کنه ایدا مرده) و همراه کلر از اونجا فرار کنن تا خطری مانند مستر ایکس تهدیدشون نکنه و ایدا هم بتونه بدون اینکه لیان همراش باشه ویروسG رو پیدا کنه . ایدا هم نمیخواسته واسه دسترسی به ویروس همراه لیان باشه
لیان هم که مثل کنه بهش چسبیده بود:lol:
جناب اکبر وسکر من حرفای شما رو قبول دارم اون لیست هم مربوط به باس فایت هستش نه صرفا لیست شخصیت منفی .من خودم میپذیرم که باس فایت رو میشه هم به غولها نسبت داد هم شخصیتها چون باس فایت در اصطلاح یعنی رئیس های بازی که باید باهاشون جنگ کنیم حالا این رئیس میتونه یه غول مثل نمسیس باشه که تو RE3 تنها رئیس بازی بود یا یه شخصیت منفی مثل وسکر باشه تو RE5 که باهاش در گیر بودیم .پس اینکه کلمه باس فایت رو واسه هر دو گروه غولها و شخصیت های منفی بکار ببریم کاملا درسته. اون لیست بهزاد هم در واقع مربوط به باس فایته
اما اینکه بخوایم کلمه شخصیت رو واسه غول ها بکار ببریم خود من با توجه به معنی که از شخصیت یا کاراکتر تعریف کردم این بکار گیری درست نیست.اما با توجه به معنی که شما از کاراکتر ارائه کردین کلمه شخصیت یا کاراکتر رو هم میشه به غولهایی مانند نمسیس و .. هم بکار برد در هر صورت نظر شما هم محترمه

ممنون معین جان
بله منظور منم کاملا همینه که تمامی موجوداتی که دارای هوش و عقل و احساس نیستن ولی دارای یک هویت مشخص و دیگر مشخصه های منحصر بفردی هستن کاراکتر محسوب میشن ولی نمیشه واژه کاراکتر رو در مورد غولها یا هر موجود دیگه ای که از این مشخصه پیروی نمیکنه بکار برد

آقا بحث در مورد ایدا رو هم ولش کنید به خدا این دختره یه روده راس تو شکمش نیست ...ارزش نداره در موردش بحث بشه ولش کنید به حال خودش باشه... زیبا ولی در عین حال منفور.....
بچسبید به جیل :xکه خداوکیلی نمونه بارز یک دختر کدبانو هستش :d در عین زیبایی ظاهری. جذابیت .صداقت و مهربانی . صاف و ساده . یعنی در کل جون میده واسه یه زندگی مشترک ( لووول چی گفتم ) البته من این موارد رو وقتی تو استارز باهاش همکار بودم متوجه شدم :d
در کل دختر خوبیه :bighug:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or