بحث و تبادل نظر در مورد سری Resident Evil

اکبر من نسل قبل را دارم میگم! نسل های قبل تر که خود میکامی بود و البته بازیسازهای خیلی خوبی چون کامیا یا اینافونه هم بودند. الان کپکام بازیساز درست حسابی برای ساخت یک بازی ترسناک نداره! اگه ساخت منم خوشحال میشم. منتهی من میگم کپکام بیاد بازی را بده به استاد میکامی و بره! حلس دادا؟!:))

باشه!:) اره من علاقه مفرط به میکامی دارم! :))ان ها راهم کپکام نساخت کپکام این را ساخت
resident evil gun surviver
گفتم در کنار میکامی یک نفر مثل کامیا بود! ببین مثلا قسمت 2 دویل چرا سقوط کرد؟ چون نه کامیا بود نه میکامی! اما تو قسمت اول دو تا بازیساز بزرگ کنار هم بودند! باشه هر وقت کپکام ساخت خبرم کن

آهان.. خب بهزاد این همه سلام و صلوات واسه چی... خب یه دفعه ای بگو

هر وقت بازی شاهکار بوده کپکام آش کشک بوده.. کارگردان همه کاره بوده
هر وقت هم بازی خوب نبوده کارگردان آش کشک بوده ... کپکام همه کاره

والااااااااااااااااااااا

تمام

آهان.. خب بهزاد این همه سلام و صلوات واسه چی... خب یه دفعه ای بگو

هر وقت بازی شاهکار بوده کپکام آش کشک بوده.. کارگردان همه کاره بوده
هر وقت هم بازی خوب نبوده کارگردان آش کشک بوده ... کپکام همه کاره

والااااااااااااااااااااا

تمام

متاسفانه اصلا پست ها منو نخونیدی و همش من را چون طرفدار میکامی هستم متهم کردی!:(

متاسفانه اصلا پست ها منو نخونیدی و همش من را چون طرفدار میکامی هستم متهم کردی!:(

پست هاتو میخونم خوب هم میخونم منم این عقیده رو دارم که تو پست های منو بادقت نمیخونی شاید علتش اینه که نمیتونیم مفهوم رو به همدیگه برسونیم واسه همینه که اعتقادی به بحث توی فروم ها ندارم
البته تقصیر خودت هم هست که وقتی پستی رو که اصلا به موضوع میکامی مربوط نمیشه میایی و پای میکامی رو میکشی وسط... بابا بزار این میکامی بنده خدا به حال خودش باشه :-?

بازی دوباره برگرده به دست میکامی؟ کسی که مسیر رو عوض کرد و بعد کنترل این قطارِ خارج از ریل رو غیر ممکن دونست و پرید پایین؟
تنها تفاوت RE4 گیم پلی اون نبود. بله حرکت گیم پلی همراه با نسل شاید اجتناب ناپذیر باشه؛ اما این‌بار تم داستان و پی‌رنگ هم به طور کل منقلب شده بود! اتفاقی که هیچ جا نمی‌تونی نظیرش رو پیدا کنی! اثری از RE در این نسخه وجود نداشت. میکامی شاهکاری رو با نام RE4 ارائه داد و سری رو دفن کرد و اعلام کرد سری اشباع شده و کشید کنار! قبل‌تر هم نوشتم، اگر رمان‌های داستان رو به ترتیب بخونید خوندن داستانِ از هر نظر متفاوتِ RE4 اون هم در زمانی که کد ورونیکا هنوز باز مونده، براتون غیرممکن می‌شه. به همین دلیل S. D. Perry نوشتن رمان‌ها رو رها کرد و این کتاب هرگز نوشته نشد! اگر موسیقی متن Remake رو فاکتور بگیریم، موسیقی هم سبکی جدا بود!

در زمان عرضه‌ی The Evil Within، عرضه‌ی یک بازسازیِ تمام عیار از اولین حرکت انقلابیِ میکامی توسط کپ کام، جای فکر داره! شاید کپ کام برای رقابت با میکامی از خودش استفاده کرده باشه!
و باز هم من این حرکتو مناسب می‌دونم. فقط در همین انجمن از نظر چند نفر ریمیک بهترین نسخه‌ی بازیه؟ واقعا ارزشش رو نداره با عرضه‌ی عمومی در این نسل هم مردم بتونن این شاهکار رو تجربه کنن؟
ماییم که هزاربار این نسخه رو تموم کردیم و اشباع شدیم و شاید مود Invisible Enemies رو هم رفته باشیم!

به علاوه برای ریبوت سری این نسخه ضروریه!

sog_eros

داداش حرفت معقوله و من قبولش دارم
در مورد قسمت دوم حرفت هم شاید من و بعضی از افراد دیگه که با این حرکت کپکام مخالفیم شاید نوعی خودخواهی باشه شاید هم خودمونو بیشتر از بقیه فن اصلی این بازی میدونیم خب حق هم داریم افرادی که خوشحال شدن کسایی هستن که توی این همه سال خودشونو فن بازی میدونستن ولی هیچ وقت نخواستن که بازی روی کنسول های گیم کیوب و وی تجربه کنن که به نظرم بزرگترین لطمه رو به شرکت و این بازی... همین افراد زدن

با ریبوت اساسی سری کاملا موافقم و به نظرم ریبوت بشه بهتر از اینه که بیشتر از این بیراه بره

sog_eros

داداش حرفت معقوله و من قبولش دارم
در مورد قسمت دوم حرفت هم شاید من و بعضی از افراد دیگه که با این حرکت کپکام مخالفیم شاید نوعی خودخواهی باشه شاید هم خودمونو بیشتر از بقیه فن اصلی این بازی میدونیم خب حق هم داریم افرادی که خوشحال شدن کسایی هستن که توی این همه سال خودشونو فن بازی میدونستن ولی هیچ وقت نخواستن که بازی روی کنسول های گیم کیوب و وی تجربه کنن که به نظرم بزرگترین لطمه رو به شرکت و این بازی... همین افراد زدن

با ریبوت اساسی سری کاملا موافقم و به نظرم ریبوت بشه بهتر از اینه که بیشتر از این بیراه بره

اکبر جان خود من چند ماه کل شهر رو برای پیدا کردن ریمیک و زیرو زیر پا گذاشتم! لذتی که ما بردیم با کسانی که امروز این بازی رو تجربه می‌کنن قابل قیاس نیست. حرفت درسته. من امروز از دفترم میام اینجا و کسی فکرشو هم نمی‌کنه تو تبلتی که تو دستمه راجب چی می‌خونم و می‌نویسم! اگر هرگز سمت هر بازی‌ در طول زندگی رفتم، به خاطر تجربه‌ی بزرگی بود که از رزیدنت ایول در سالی که عرضه شد داشتم.
کاری که رزیدنت ایول کرد ادغام دو سبک متفاوت بود که نتیجه‌ی عجیبی داشت. زامبی‌های هزارساله‌ی شیطانی رو با تجهیزات مدرن آزمایشگاهی ترکیب کرد! این داستان و انقلابی که آورد ارزش اینو داره که اساسش بیشتر از هر زمان دیگه معرفی شه. اساسی که نسخه‌ی چهارم دفن کرد. فن‌هایی که دنبالش نبودن خوشحالن، اما لذتی که خوندن یه فایل برای ما داشت رو هم تجربه نمی‌کنن. بدون استثنا کل فایل‌ها رو با نسخه‌ای که با زحمت جور کردیم، با لذت تمام می‌خوندیم و درست در مسیر داستان قرار داشتیم.
به شخصه دوست دارم هنوزم قدرشناسی از ریشه‌های این سری مرده به عمل بیاد.

بازی دوباره برگرده به دست میکامی؟ کسی که مسیر رو عوض کرد و بعد کنترل این قطارِ خارج از ریل رو غیر ممکن دونست و پرید پایین؟
تنها تفاوت RE4 گیم پلی اون نبود. بله حرکت گیم پلی همراه با نسل شاید اجتناب ناپذیر باشه؛ اما این‌بار تم داستان و پی‌رنگ هم به طور کل منقلب شده بود! اتفاقی که هیچ جا نمی‌تونی نظیرش رو پیدا کنی! اثری از RE در این نسخه وجود نداشت. میکامی شاهکاری رو با نام RE4 ارائه داد و سری رو دفن کرد و اعلام کرد سری اشباع شده و کشید کنار! قبل‌تر هم نوشتم، اگر رمان‌های داستان رو به ترتیب بخونید خوندن داستانِ از هر نظر متفاوتِ RE4 اون هم در زمانی که کد ورونیکا هنوز باز مونده، براتون غیرممکن می‌شه. به همین دلیل S. D. Perry نوشتن رمان‌ها رو رها کرد و این کتاب هرگز نوشته نشد! اگر موسیقی متن Remake رو فاکتور بگیریم، موسیقی هم سبکی جدا بود!

در زمان عرضه‌ی The Evil Within، عرضه‌ی یک بازسازیِ تمام عیار از اولین حرکت انقلابیِ میکامی توسط کپ کام، جای فکر داره! شاید کپ کام برای رقابت با میکامی از خودش استفاده کرده باشه!
و باز هم من این حرکتو مناسب می‌دونم. فقط در همین انجمن از نظر چند نفر ریمیک بهترین نسخه‌ی بازیه؟ واقعا ارزشش رو نداره با عرضه‌ی عمومی در این نسل هم مردم بتونن این شاهکار رو تجربه کنن؟
ماییم که هزاربار این نسخه رو تموم کردیم و اشباع شدیم و شاید مود Invisible Enemies رو هم رفته باشیم!

به علاوه برای ریبوت سری این نسخه ضروریه!
کی کشید کنار؟جوری حرف نزن که انگار خیلی میدونی! میکامی به دو علت از کپکام بیرون رفت
1- از انحصار در اوردن رزیدنت اویل 4
2-تخته کردن در بهترین استدویو یعنی کلاور استدیو
3- نه ارزش نداره! به این علت که یک بار دیگه نشان داد بلد نیست بازی بسازه!
4- در رابطه با داستان و.. هم برای من حرف نزن! تو کلیت داستان رزیدنت را اگه میفهمیدی ان وقت بلبل زبانی نمیکردی!بهت نمیگم تا خودت بری بفهمی!
تبصره :
یادم هست یک زمانی مورینیو گفت من به چلسی برمیگردم! سرنوشت من با چلسی گره خورده! در هر صورت من امیدم را از دست نمیدم . معتقدم میکامی بالاخره رزیدنت اویل را پس میگیره و خواهد ساخت!
مشکل شماها این هست که مصاحبه ها میکامی را نمیخونید! حتی میکامی گفته بود که من میخواستم 5 را بسازم اما کپکام نگذاشت! این ها را هم من نمیگذارم تا خودت پیدا کنی! خوش باش با کپکام. وسلام

والا اینجا که همه با کپکام خوشن و فعلا به نظر میاد شما ناخوشی. فعلا به مکیدن سماق ادامه بدین تا میکامی دوباره RE بسازه.

دوستان بیخود با ایشون بحث نکنین. ایشون احساس خود خفن پنداری عجیبی نسبت به RE داره و فکر میکنه خیلی بارشه و بقیه گوش درازن.

برای اینکه یکم حال دوستان مخصوصا بهزاد عوض بشه :d

Comic_2.jpg

اینم از بهزاد خان که نتونست خشمش رو کنترل کنه و با یه جواب ناقص و بی فکر بی اطلاعی محضش رو تثبیت کرد. دیگه لازم به ذکر نیست که این بابا فرق تم، قضیه و پی رنگ رو در یک داستان نمیدونه چه برسه سبک شناسی!
البته که خود میکامی در از انحصار درآوردن RE4 نقش پررنگی داشت! فردی که گفت سرم بره این اتفاق نمیافته، قدرت اینکار رو به راحتی داشت و فهمیدن همین باز یه سری اطلاعات جدا میخواد. بله برای مبرا کردن آدمی که مردم دوس دارن خیلی حرف ها و فکرها میشه یه کار برد.
عزیز من ترجمه های مو به مویی که امروز داری از ویکیا برمیداری من به زبان اصلی حفظم! کدوم رمان سری رو خوندی؟ اسم ببر تا ازت چیزی بپرسم که مجبور شی برای جواب لااقل نیمی از اون رمان رو در کوتاهترین زمان ممکن بخونی. اسم بلبل زبونی دقیقا واسه تو کاربرد داره نه من.
به گفته های مصاحبه ی بعدها کاری ندارم. بعد از خروجش دیگه اخبارش رو دنبال نکردم. مهم چیزی بود که اون جا عنوان کرد!
و من هنوز هم به شدت برای این مرد احترام قائلم: نگاهی به امضام بنداز.

ای بابا جو اینجا چرا اینطوری شد؟ بابا میخواد یه بازی توپ بیاد ,چرا با هم دهوا میکنیت! اونایی هم که رفتنش قبلا الن میتونن با رزولیشن بهتری دوباره برن. من ک چند وقت شبا دیگه خواب راککون سیتی نمیدیدم دوباره با این خبر رفتم تو جو اویل باز خوابشو میبینم!

به نظر من این بازی از هر نظر ارزش تکرار و بازی کردن و ریمیک شدن و ریمستر شدن و ری همه چیز شدن را داره :d من خودم قبل از اینکه ریمیک را بازی کنم فکر میکردم رزیدنت 4 بهترین بازی اویل هست. (البته از ارزش های کد ورونیکا ، زیرو ، 2 و 3 با خبرم :d ) اما ریمیک محشر بود به نظرم. از همه نظر. داستان، گیم پلی فضا سازی همه چیز همه چیز 8->

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or