بحث و تبادل نظر در مورد سری Resident Evil

پس چرا انقدر طرفدار های کلیر کمه؟؟؟؟:-s
تو نظر سنجی بالا معیار رای دان مهمترین نقشه بودن نه طرفدار بودن

- - -ویرایش - - -

ولی ایدا تو re6 قیافه زشتی داشت:-&
چهرش به سنش که میخورد
ولی از نظر شخصی من کلا هیچکدام از شخصیت های زن تو رزیدنت اویل از نظر ظاهر چندان جالب طراحی نشده ان بجز کلر تو دیجنریشن که اونم ماله سونی پیکچرز بود نه کپکام:))
ولی تا دلت بخواد شخصیتهای مرد رو خوب طراحی کردن امیدوارم تو نسخه ای اینده روی طراحی شخصیتهای زن بیشتر کار کنن

این هم از یک شایعه ی دیگه!
ولی اونطور که منبع داخلی می گه، در گیمزکام با یک نسخه ی ریمیک طرفیم. چیزی که ما رو یاد نسخه های گیم کیوب میندازه. فکر میکنید چی باشه؟
اصلا دوست دارید کدوم باشه؟

این هم از یک شایعه ی دیگه!
ولی اونطور که منبع داخلی می گه، در گیمزکام با یک نسخه ی ریمیک طرفیم. چیزی که ما رو یاد نسخه های گیم کیوب میندازه. فکر میکنید چی باشه؟
اصلا دوست دارید کدوم باشه؟

هر کدوم میخواد باشه, فقط سبک اویلای کلاسیک من میخوام, مثل 3

پس روزای خوبی در پیش داری!
به شخصه دوست داشتم ادامه ای واسه ورونیکا ببینم. ولی حالا که بحث ریمیک شد، نوبتی هم باشه نوبت پرطرفدارترین نسخه ی سری کلاسیک یعنی RE2 هست!
فقط این وسط دلم واسه یه عده خیلی میسوزه!

و در نهایت کالبد شکافی کلیر ردفیلد
در سال 2000 سایت معروف یوروگیمر در مراسم خود که گیمینگ گلوب ( مث گلدن گلوب ) نام دارد کلیر را در لیست بهترین کاراکتر های مونث نامزد کرده بود.

در سال 2001 ، عمر علی منتقد سایت Gamin Target کلیر و جیل را باهم جزو بهترین بانوان نقش اصلی بازی های رایانه ای نامیده بود و در قسمت توضیحات از آن ها به عنوان دو دختری که حتی مردگان را هم بخاطر زیبایی شان زنده میکنند یاد کرده بود.

در سال 2007 ، تام رایت منتقد Tom's Games او را در یک رده بندی میان 50 کاراکتر مونث برتر تاریخ گیم قرار داد.

در سال 2008 سایت GameDaily او را در یک رده بندی میان جذاب ترین هلو(معادل دیگه ای پیدا نکردم
4.gif
) های بازی های رایانه ای در رتبه 42ام قرار داد، سایت UGO نیز در یک لیست مشابه او را در رتبه 46ام قرار داد.

در سال 2009 منتقد روزنامه وقایع سنفرانسیسکو، کلیر را در یک رده بندی میان 9 عدد از برترین کاراکتر های مونث تاریخ گیم قرار داد و در قسمت توضیحات کلیر را یک نمونه کامل مثال زدنی از یک شخصیت مونث و مثبت دانست که برندی کاستین باید به او افتخار کند. ( این تیکه آخرش نمیدونم قضیش چیه )

سایت GameDaily کلیر را به همراه ایدا،جیل و شوا جزو دختران نازی دسته بندی کرده است که میتوانند پسر های مزاحم را بکشند.

در همان سال سایت معروف IGN او و برادر کریس ردفیلد را جزو یکی از بهترین گروه های زامبی کشی بازی های رایانه ای معرفی کرد. و همچنین منتقد IGN کلیر را جزو شخصیت هایی دانست که آن ها بسیار دوست داشتند در رزیدنت اویل 6 حضور داشته باشد.

سایت PlayStation Universe لباس کلیر در رزیدنت اویل 2 رو جزو 5 لباس برتر در کل سری دانست که باید در مرسنریز اویل 6 نیز آورده شود.

در سال 2011 منتقد کامپلکس میان جیل و کلیر یک مسابقه در رده های زیبایی و زامبی کشی برگزار کرد که البته در آخر جیل برنده شد.

در سال 2012 کپ کام اعلام کرد که درخواست های بسیار زیادی مبنی بر خواستن حضور کلیر در رزیدنت اویل 6 شنیده است و به این موضوع فکر خواهد کرد.

من دارم Resident Evil Zero رو روی درجهٔ نرمال بازی می‌کنم
مهمّات و جون کم هستش تو بازی
اولاش اینجوریه یا کلا سخت هستش؟
ورنیکا آسونتر از این بازی بوده تا اینجای کار
از نظر ترسناکی هم به اندازهٔ کافی‌ ترسناک هستش این قسمت :x
تا بدینجا یکی‌ از ترسناکترین قسمتها بوده واسم :-ss

فقط دوست دارم بدونم چند نفر از شما فکر می‌کرد کپ کام دوباره بخواد یه بازی که تجربه شده به خوردمون بده؟
اما این هم از افتضاح قرارداد با نینتندو ناشی شد.
باید قبول کرد در این شرایط خیلی‌ها ریمیک اول رو بازی نکرده بودن. این شماره خیلی گمنام شده بود. برای ساخت ریمیک‌های بعدی به تجربه‌ی مردم از نسخه‌ی اول نیاز بود. اون هم به شکل جدید.
به شخصه هیچ برنامه‌ای برای رفتن مجدد این بازی (حالا با هر زاویه دوربینی می‌خواد باشه) ندارم. من به هیچ وجه دیگه منتظر کرس و جیل نبودم!
رزیدنت ایول 5، رزیدنت ایول 6، رولیشنز و حالا چهارمین حضور پیاپی کرس به میدون!
ولی خوشحالم از عملی شدن قولی که از کپ کام داشتم و همین‌جا به شما اعلام کرده بودم: دوربین و کنترل در کل بازی انتخابی هست.

آخرین ویرایش:
کالبد شکافی لئون اس کندی
مجله The Inquirer در سال 2007 لیان و ایدا را عاشقانه ترین تیم دو نفره در بازی های رایانه ای خواند.

در سال 2010 مجله نیتندو پاور لیان رو 14امین شخصیت محبوب این کنسول معرفی کرد و در توضیحاتش نوشت که او از یک افسر ساده پلیس با مدل مو های بد به یک مامور ویژه قوی تبدیل شد.

سایت معروف گیم اسپات در سال 2009 در یک رای گیری لیان رو جزو یکی از بهترین قهرمانان سری بازی های رایانه ی دانست و به جایزه" All Time Greatest Game Hero " را داد.

در سال 2010 مجله ژاپنی فامیتسو در یک رای گیری لیان را به عنوان 31 امین شخصیت محبوب در بین تمامی کاراکتر های بازی های رایانه ای انتخاب کرد.

در سال 2011 در یک رده بندی جهانی درمورد بهترین کاراکتر های بازی های رایانه در کتاب معروف رکورد های گینس نسخه گیمر ها ، لیان در رده 36 ام قرار گرفته است.

در سال 2012 مجله گیم رادار لیان رو در رده 11 ام شخصیت های جنگجو اما نفوذ پذیر قرار داد و توضیح داد که لیان این قدرت رو داره که در بدترین شرایط خونسرد باشه و شلیک های مسلمی رو انجام بده ( یعنی تیرش هیچ وقت خطا نمیره! ) و بخاطر همینه که اون یکی از جالب ترین و دوست داشتنی ترین پانتاگونیست های بازی های رایانه ای است.( قابل توجه اونایی که میگفتن لیان بخاطر تیپش معروف هست)

سایت معروف IGN در یک لیست لیان رو جزو کسایی قرار داد که دوست دارن در رزیدنت اویل 6 ببینن ( این لیست قبل از معرفی رزیدنت اویل 6 بوده ). و همچنین در توصیف او درمورد مبارزه با زامبی ها او را یک کابوس برای زامبی ها نامیده است.

منتقد سایت گیم پلنت یعنی Aylon Herbet نوشته است که اگر لیان و کریس در یک شماره از رزیدنت اویل همراه و همکار هم باشند بسیار شگفت انگیز خواهد شد.
سایت معروف IGN در توصیف لیان او را کابوس زامبی ها معرفی کرده و در ادامه نیز او را یک نژاد منحصر بفرد از قهرمان های بزن بهادر خوانده است و در آخر او را یکی از بهترین اتفاقات سری رزیدنت اویل نامیده است.

سایت گیمز رادار مدل لیان در رزیدنت اویل 4 را شبیه به دوید بووی( یکی از خوانندگان دنیای راک ) دانست و اضافه کرد که وقتی هنگام مبارزه مو های او تکان میخورد بسیار جذاب بود.

در سال 2010 مجله معروف گیم اینفورمر در یک رده بندی لیان را جزو 20 امین افرادی خواند که آن ها دوست دارند در یک بازی مبارزه ای مانند Namco Vs Capcom ببینند و در توضیحات نوشت که " تنها کسی که داری شجاعت و تجربه کافی برای از بین بردن این موجودات جهش یافته است کسی نیست جزو لیان اس کندی. و ما شرط می بندیم که این مبارزه با راکت لانچر پایان بیابد.

مجله PlayStation Universe درمورد او نوشت که " ما دیدیم که لیان کندی از یک پلیس احساسی و تازه کار تبدیل به یک آدم باهوش و مامور بسیار ویژه دولت شد،کسی که از جهنم راکون سیتی و حادثه زامبی ها ، نجات پیدا کرد و موفق شد تا دختر رئیس جمهور را از دست تروریست ها نجات بدهد ؛ همچین هم بد نیست برای کسی که حتی 30 سالش هم نشده است.

وسکر جان همین دیروز یک نسخه از این سری معرفی شده، اطلاعاتو بذار واسه بعد نظرتو بگو! این اتفاق هرچند سال یه بار میافته و این بار با کل رلیزها هم تفاوت داره!
سری ریبوت شده، یه واکنشی نشون بدین!
درسته، ریبوت!
برای نمایشی از نسخه‌ی اول نیازی به طراحی مجدد نبود. در نسخه‌ی گیم کیوب همه چیز از نو طراحی شد و داستان لیزا هم بسیار زیبا به پی رنگ اضافه شد. برای نسخه‌ی اول یک روایت دیگه نیاز نبود.
تنها لازم بود نسخه‌ی مربوط به گیم کیوب (که به علت تحت انحصار بودنِ یک کنسول شکست خورده خیلی زود محو شد) به طور HD بازسازی بشه.
از اون‌جا که این نسخه با استفاده از تصاویر از پیش رندر شده بود، در اون پولیگان‌ها بسیار تمیز و مرتب بودن. چرا که تنها به رندر سی پی یو‌های کپ کام نیاز بوده و نه مردم!
دایره‌ها از ابتدا هم شش ضلعی نبودن!
این یک استارت برای بازسازی‌های بزرگ چه از لحاظ داستانی و چه گیم پلی، برای شماره‌های کلاسیک هست.
بخوایم نخوایم، برای ریبوت سری، این شماره نیاز بود.

resident-evil-1-getting-remastered-re-release-on-pc-ps3-ps4-xbox-360-and-xbox-one-140723326627jpg-8ddcbe.jpg

آخرین ویرایش:
بالأخره بازی که n ساله میخوام بازیش کنم داره میاد:x
الان وقتشه به شبیه ساز ها لعنت بفرستم>:)
لعنت بر دلفین

فقط موندم فاز اینایی که از این حرکت بدشون اومده چیه؟!
خب عزیز من اگه قبلا" بازی کردی نمیخواد دوباره بازی کنی... کسی مجبورت نکرده
عین این ... ها میان الکی ..شعر میگن

بالأخره بازی که n ساله میخوام بازیش کنم داره میاد:x
الان وقتشه به شبیه ساز ها لعنت بفرستم>:)
لعنت بر دلفین

فقط موندم فاز اینایی که از این حرکت بدشون اومده چیه؟!
خب عزیز من اگه قبلا" بازی کردی نمیخواد دوباره بازی کنی... کسی مجبورت نکرده
عین این ... ها میان الکی ..شعر میگن

فاز کسایی که از این حرکت بدشون اومده اینه که واقعا فن این بازی بودن توی این همه n سال خودشونو حسرت به دل نزاشتن واسه بازی کردن این بازی
گیم کیوب خریدن وی خریدن کلی پول بابت دیسک اورجینال رزیدنت اویل ریمیک و زیرو دادن شاید به خاطر همین کارا از کلی بازیهای باکیفیت خودشونو محروم کردن
در حالی که الان یه عده میان این بازی رو با دو هزار تومن شاید هم رایگان تو PC هاشون ( نسخه PC که مثل آب خوردن کرک میشه ) بازی میکنن بعد دیگه خودتون میدونید دیگه چی میشه همه میشن متخصص و کارشناس مباحث رزیدت اویلی.....

هیش کی از این نوع سیاست و از این نوع مشتری مداری شرکتی چون کپکام که شرکت بازیسازی مورد علاقه خودمم هست خوشش نمیاد... ریمستر کردن این بازی به خاطر درخواست هواداران این بازی نبوده چون هوادارن این بازی بیشتر به دنبال ریمیک نسخه دوم و سوم بودن
ریمستر کردن با ریمیک کردن فرق داره ریمستر کردن بازی هیچ هیزنه ای برای شرکت نداره و مسلما هر چقدر هم کم بفروشه بازم واسه شرکت سر تا پا منفعته

من نسخه ی گیم کیوب رو چندین بار به پایان رسوندم اما این حرکت شادی آفرین بود. هرچند برنامه ی نزدیک برای تموم کردن مجددش ندارم! شاید تابستون سال بعد رقبت کنم حتی طرفش برم.
به نظر شما یه مقدار غیر طبیعی نیست که یه دفعه -در حالی که حتی عده ای از هوادارهای سری هم این عنوان رو تجربه نکردن- مردم با عنوانی به نام Resident Evil 2 Remastered رو به رو بشن؟! چه سیاستی پشت این حرکت میتونه باشه جز بی فکری؟ بازی کنای جدیدتر موقع دیدنش تو فروشگاه نمیگن اولیشو که ندیدیم از اینم چیزی نمیفهمیم؟
بله، اگر نسخه ی Remaster بعدی RE Zero باشه، می فهمیم امروز کاملا حق با شما بوده. ولی این حرکت به خودی خود نوید بخشه.

فاز کسایی که از این حرکت بدشون اومده اینه که واقعا فن این بازی بودن توی این همه n سال خودشونو حسرت به دل نزاشتن واسه بازی کردن این بازی
گیم کیوب خریدن وی خریدن کلی پول بابت دیسک اورجینال رزیدنت اویل ریمیک و زیرو دادن شاید به خاطر همین کارا از کلی بازیهای باکیفیت خودشونو محروم کردن
در حالی که الان یه عده میان این بازی رو با دو هزار تومن شاید هم رایگان تو PC هاشون ( نسخه PC که مثل آب خوردن کرک میشه ) بازی میکنن بعد دیگه خودتون میدونید دیگه چی میشه همه میشن متخصص و کارشناس مباحث رزیدت اویلی.....

هیش کی از این نوع سیاست و از این نوع مشتری مداری شرکتی چون کپکام که شرکت بازیسازی مورد علاقه خودمم هست خوشش نمیاد... ریمستر کردن این بازی به خاطر درخواست هواداران این بازی نبوده چون هوادارن این بازی بیشتر به دنبال ریمیک نسخه دوم و سوم بودن
ریمستر کردن با ریمیک کردن فرق داره ریمستر کردن بازی هیچ هیزنه ای برای شرکت نداره و مسلما هر چقدر هم کم بفروشه بازم واسه شرکت سر تا پا منفعته
اکبر خواهشا این قسمت را بی خیال شو!این ریمیک قسمت اول هم کار یک بازیساز بزرگ بود و تمام شد رفت! کپکام نه شرکت درست حسابی ونه بلد بازی بسازه! یک نمونه نسل قبل! یک ip درست حسابی جدید نتونست بده! ته خلاقیتش هم شد lost planet.یک شوتر سوم شخص معمولی مزخرف!
فقط منم نمیدونم قرار با چه تیم و بازی ساز مزخرفی رزیدنت اویل بسازه!به شخص به شرکت بازی سازی علاقه ندارم. من به بازیساز علاقه دارم!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or