Fallen-Angel
کاربر سایت
بله حق باشماست ولی مگه سیاسی شدن داستان مشکلی داره؟ توی شماره 3 وقتی شهر راکون به دستور رئیس جمهور توسط یه موشک اتمی یا خاک یکسان میشه مگه همین موضوع وجهه سیاسی پیدا نمیکنه؟Fallen-Angel
RE4 به شکل فاحشی داستان سری رو سیاسی کرد. من هم توضیح دادم که از این بعد منحرف کرد نه اون چیزی که شما میگی. آخه من کی گفتم ویروس تی و جی = رزیدنت ایول؟
منم نگفتم شما میگی ویروس تی و جی = رزیدنت اویل ولی همینکه میگی داستان منحرف شده، آخه بعد از کد ورونیکا، دیگه چه چیزی را باید ادامه میدادن؟ توی شماره 3 جریان که حادثه عمارت و شهر راکون به کلی تموم شد. توی کد ورونیکا هم داستان اشفوردها شروع شد و کاملن هم تموم شد. از ابتدای خاندان اشفورد توضیح داده شد و آخرین بازمانده هم همون آلکسیا نابود شد (البته قبوا دارم استیو سرنوشتش نامعلوم موند ولی وسکر وقتی میدزدتش قشنگ معلومه چی میشه دیگه)
دیگه چی را باید میساختن؟ چقدر دیگه باید کرانیکلز و بازگشت به گذشته میساختن؟ فقط این شماره 5 بودش که داستان را یه سر و سامانی داد اما آغاز شماره 5 همون لاس پلاگاسی بود که توی شماره 4 معرفی شد. غیر از اینه؟
بله منم فقط با همین موضوع مشکل دارم اما شماره 4 اکشنش به اندازه شماره 5 و 6 زیاد نبود. شماره 4 میانه رو بود!کپکام دید اکشن شدن رزیدنت اویل مشکلی بوجود نیورد هو همچنان استقبال میکنن پس اکشن رو اگه زیاتر کنیم استقبال بیشتر هم میشه واسه همین تو 5 اکشن رو باز هم بیشتر کردن انقدر زیاد که از اون ور زد بیرون.