بحث و تبادل نظر در مورد سری Resident Evil

Fallen-Angel
RE4 به شکل فاحشی داستان سری رو سیاسی کرد. من هم توضیح دادم که از این بعد منحرف کرد نه اون چیزی که شما میگی. آخه من کی گفتم ویروس تی و جی = رزیدنت ایول؟
بله حق باشماست ولی مگه سیاسی شدن داستان مشکلی داره؟ توی شماره 3 وقتی شهر راکون به دستور رئیس جمهور توسط یه موشک اتمی یا خاک یکسان میشه مگه همین موضوع وجهه سیاسی پیدا نمیکنه؟
منم نگفتم شما میگی ویروس تی و جی = رزیدنت اویل ولی همینکه میگی داستان منحرف شده، آخه بعد از کد ورونیکا، دیگه چه چیزی را باید ادامه میدادن؟ توی شماره 3 جریان که حادثه عمارت و شهر راکون به کلی تموم شد. توی کد ورونیکا هم داستان اشفوردها شروع شد و کاملن هم تموم شد. از ابتدای خاندان اشفورد توضیح داده شد و آخرین بازمانده هم همون آلکسیا نابود شد (البته قبوا دارم استیو سرنوشتش نامعلوم موند ولی وسکر وقتی میدزدتش قشنگ معلومه چی میشه دیگه)
دیگه چی را باید میساختن؟ چقدر دیگه باید کرانیکلز و بازگشت به گذشته میساختن؟ فقط این شماره 5 بودش که داستان را یه سر و سامانی داد اما آغاز شماره 5 همون لاس پلاگاسی بود که توی شماره 4 معرفی شد. غیر از اینه؟

کپکام دید اکشن شدن رزیدنت اویل مشکلی بوجود نیورد هو همچنان استقبال میکنن پس اکشن رو اگه زیاتر کنیم استقبال بیشتر هم میشه واسه همین تو 5 اکشن رو باز هم بیشتر کردن انقدر زیاد که از اون ور زد بیرون.
بله منم فقط با همین موضوع مشکل دارم اما شماره 4 اکشنش به اندازه شماره 5 و 6 زیاد نبود. شماره 4 میانه رو بود!

خب به نظر میرسه که بعد از مدتها،دوباره باید نامه ی جناب میکامی رو اینجا قرار بدم.همونطور که بیشتر بچه های قدیمی اینجا در جریان هستند،در مارس سال 2010 من به وسیله ی یکی از دوستانم در خارج از کشور که در فروم های معتبری عضو بود،با جناب میکامی که ایشون هم عضو همون فروم بودند ارتباط برقرار کردم و سوالاتم رو از ایشون پرسیدم.البته نزدیک به 2 ماه طول کشید که به ایشون دسترسی پیدا کنم و جواب بگیرم،ولی به هر حال موفق شدم.البته متن نامه به اینگلیسی بود که فکر میکنم در اینترنت موجود باشه.ولی من خودم اون رو ترجمه کردم.این رو هم بگم که این نامه،در چندین سایت فارسی مورد دستکاری های شخصی و سلیقه ای واقع شد که من با کمک دو تا از دوستانم،شخصا به این موضوع رسیدگی کردیم و متن بالا نامه ی اصلی جناب میکامی است.حالا ببینیم خود همین جناب میکامی که اینقدر ازش مایه میذارید نظرشون چیه:

نامه ی شینجی میکامی!

ترجمه شده ی نامه:

سلام جناب میکامی.من یکی از طرفداران پر و پا قرض رزیدنت اویل هستم و به سختی تونستم با شما ارتباط برقرار کنم.چند تا سوال ازتون داشتم.میخواستم بدونم که شما ازز لحاظ داستانی،چه کسانی رو شخصیت های اصلی کل سری رزیدنت اویل میدونید؟

سلام دوست عزیز.

این سوال سوالی بود که بار ها در ذهن من میچرخید و خودم هم به سختی متوجه ان شدم ! باورم نمیشد . شخصیت هایی را که خودم خلق کرده بودم را نمیتوانستم طبقه بندی کنم . ولی چند ماه پیش بود که خبر رسید اقای تاکئوچی بر روی بازی بعدی کار نمیکند و من هم تصمیم گرفتم به گذشته ها برگردم و از اول اویل را مروری بکنم انجا بود که شخصیت ها را درک کردم و من طبق نظریه ی شخصی خودم شخصیت ها را به این صورت طبقه بندی میکنم:

شخصیت های اصلی در داستان:

1- آلبرت وسکر ( اگر این شخصیت نبود جیل و کریس را خلق نمیکردیم ! )
2- کریس ردفیلد ( پر نقش ترین قهرمان مرد در بازی!)
3-جیل ولنتاین ( پر نقش ترین قهرمان زن در بازی! )
4- کلیر ردفیلد ( نقشی کلیدی در بازی داشت و مکمل و ادامه دهنده ی داستان کریس و جیل بود.)

به نظرم تک تک شخصیت های بازی نقش مهمی در بازی داشتند به صورتی که بعضی ها اگر نبودند جایی برای دیگری نبود !
اما من به هیچ وجه ربکا چمبرز را جزو شخصیت های اصلی جا نمیدهم.چون ربکا در درجه ی اول،به عنوان یک پارتنر طراحی شد نه یک شخصیت اصلی.توی RE0 هم علت حضور ربکا این بود که شخص دیگری در اون بازه زمانی حضور نداشت.ربکا شخصیت اصلی RE0 محسوب میشه،ولی فعلا در کل سری نه.در ضمن،درسته خود البرت وسکر هم دست پرورده ی ازول ای اسپنسر هست ولی اسپنسر در بازی نقش پر رنگی نداشت پس نمیتوان او را قبل از وسکر آورد !

لیون اسکات کندی هم نقش مهمی در داستان سری نداشت و فقط به عنوان حاشیه و مکمل در بازی بود ! البته اگر بخواهیم از لحاظ داستان به بازی نگاه نکنیم و صرفا بازی رو در نظر بگیریم به ترتیب :

1-کریس ردفیلد
2-لیون اسکات کندی
3- جیل ولنتاین
4- کلیر ردفیلد

ممنون از توجه ی که به رزیدنت اویل داشته اید و اینقدر عمق داستان را جسته اید چون فقط عده ی اندکی مثل شما هستند ! من فعلا هیچ نقشی در رزیدنت اویل 6 ندارم پس لطفا از رزیدنت اویل 6 از من نپرسید ! خوشحالم که توانسته ام شخصیتی را خلق کنم که بتواند در دل افراد مختلف قرار بگیرد . موفق باشید .

این هم نامه ی دومش:

دوباره سلام آقای میکامی.
سلام.

ازجوابتون متشکرم.
ولی هنوز چند تا سوال دیگه دارم:

-1منظور شما اینبود که از نظر داستان لیون جزو شخصیت های اصلی نیست؟چون اون علاوه بر رزیدنت اویل 2 و 4 درداستان دیجنریشن و عملیات جاوییر در دارک ساید هم حضورداشته.در کل نقش لیون مهم تره یا کلیر؟(از نظرداستان بگید نه گیم پلی) ||||

اگه از لحاظ ارتباط و گره داستانی بگیم مسلما کلیر.لیون جزو داستان بازی زیاد محسوب نمیشه.چون بیشتر نقش راوی و آغازکننده رو داشته و اگه اون نبود بازی تغییر چندانی نمیکرد.در کل لیون و ایدا داستان مستقل تری داشتند و از ابتدا تصمیم بر ادامه دادن داستان آنها نبود!

2-در کل داستان نقش کریس مهم تر است یا جیل؟چون کریس در ظاهر نقش پررنگ تری داشت و وسکر را هم کریس کشت.||||

بله.نقش کریس در بازی بیشتر و مهمتر بود .

3-می خواستم بدنم که شما شخصیتهای داستان ساز مثل اسپنسر-بیرکن-مارکوس-ادواردآشفورد-ولادیمیر-سدلر و الکسیارو جزو شخصیت های اصلی قرار می دید یا ثانویه؟چون این شخصیتها سالها قبل ازقهرمانان در داستان حضور داشتند و در طی سالهای 1960 تا 1998 نقش بسیار مهمی داشتند و ویروس ها و وقایع داستان را آنها به وجود آوردند.

اگه قرار باشه همینجوری امتیاز گذاری کنم که ورونیکا اشفورد الان مهمتر از همه بود چون بنیان گذار خانواده ی اشفورد بود ! پس من این ها را جزو شخصیت های ثانویه قرار میدم.چون کلا مهم بودن به معنی اصلی بودن نیست و برعکس.

4-از نظر شما ایدا ونگ اصلی است یا ثانویه؟ ثانویه و مکمل داستانی.

5-در کل اگه بخواهید کل شخصیتها رو در 3 گروه اصلی-ثانویه و فرعی قرار بدید کدومها اصلی میشن؟لطفا همه ی اصلی ها رو به ترتیب اهمیت نقش برام نام ببرید.(لطفا داستان رو در نظر بگیرید نه گیم پلیرو)

اصلی

1-البرت وسکر
2- کریس ردفیلد
3- جیل ولنتاین
4- کلیر ردفیلد

ثانویه

1- لیون اسکات کندی
2- ایدا ونگ
3-آزول ای اسپنسر
4-ویلیام بیرکن

فرعی

1- بری بورتون
2- الکس وسکر
3- شری بیرکن
4-کارلوس الیورا

و شخیت هایی نظیر این ها

-6شخصیت مورد علاقه ی خود شما کیه در رزیدنت اویل؟ لیون اسکات کندی

7-برای خلق کدوم شخصیت زحمت بیشتری کشیدید؟ ||| لیون اسکات کندی در رزیدنت اویل 4 (پس باز میرسیم به اینکه شخصیت پردازی خوب،دلیل بر اهمیت نقش نیست.این جمله ی داخل پرانتز جزو نامه نیست و خودم نوشتم!)

8-در رزیدنت اویل 2 دو تا داستان وجودداشت.یکی لیون A/کلیرB و دیگری کلیرA/لیونB. که در دارک ساید کلیرA-لیون Bآورده شده بود.ولی در گزارش وسکر A گفته شده که لیون نمونه ی ویروس جی رو به پایین پرت کرد و این نشون میده که این مربوط به سناریوی لیون A/کلیرB هست.یعنی دارک ساید و گزارش وسکر 1 با هم تضاد دارند.به علاوه در یک بخش از دیجنریشن نشون داده میشه که کلیر با حالت اول بیرکن روبرو میشه که این دو تا معنی داره:یا اینکه سناریوی لیون A/کلیرB درسته و یا اینکه مثل دارک ساید لیون و کلیر با هم همراه بودند.به نظر شما داستان یکی از 2 سناریو درسته یا اینکه ترکیبی از داستان هر 2 سناریو درسته؟||||

به نظرم بعد از رفتن من کپکام فقط برای پول اویل میساخت و اصلا به این موضوع ها توجهی نمیکرد !من خودم هیچکدوم از سناریوها رو اولویت ندادم.ولی به نظر میرسه که کپکام،سناریوی کلیر A/لیون B رو در نظر گرفته.چون در نسخه های بعدی،داستان این سناریو ادامه داده شده!

9-در رزیدنت اویل 2 لیون و کلیر از هم جدا بودند و کلیر هم با ایداروبرو نمی شد.ولی در دارک ساید همیشه با هم حرکت می کردند و کلیر هم با ایدا ملاقات میکرد.در اصل اونها از هم جدا میشن یا اینکه با هم بودند؟

رزیدنت اویل 2 درست تر بود تا نسخه های فرعی !

اسم من نیما است و در ایران زندگی می کنم.رزیدنت اویل توی ایران خیلی طرفدار داره.من هم من هم تقریبا 6 سال است که با رزیدنت اویل آشنا شدم و مسیر زندگیم رو تغییر داد.اصلا نمی تونستم باور کنم که کسی بتونه داستان به این کاملی و پیچیدگی رو بنویسه.داستانی که همه ی شخصیتهاش به هم ربط داشته باشند.خوشحال میشم که از این به بعد باز هم با هم در ارتباط باشیم. ||||
من تمام داستان را ننوشتم و یکی از همکاران ما هم به من کمک کرد . در نسخه ی 2 هم تهیه کننده بودم.از اشنایی با شما خوشبختم اقا یا خانم نیما.امیدوارم باز هم با هم در ارتباط باشیم !

.........................................................................................................................................
فکر نمیکنم دیگه جای سوالی باقی مونده باشه.در ضمن،این نامه بعد از عرضه ی نسخه ی 5 نوشته شده.پس از لحاظ اهمیت نقش شخصیتها معتبره.فقط داستان نسخه ی 6 توش لحاظ نشده که اونم فرقی نمیکنه.چون نسخه ی 6 بود و نبود داستانش هیچ فرقی نمیکنه.بنابراین نتونست به مهمتر شدن شخصیت ها کمکی بکنه!
در ضمن،فکر میکنم الآن دیگه علت شباهت زیاد نظرات من با جناب میکامی رو متوجه شدید و فهمیدید که من از خودم حرفی نمیزنم و نظراتم قبلا از فبلتر خالق این سری گذرونده شده.قابل توجه دوستانی که سنگ جناب میکامی رو به سینه میزدند و میگفتند:کجایی میکامی که لیون جونت رو نقش دوم کردند.جناب میکامی لیون رو اصلا جزو شخصیت های اصلی داستانی نمیدونند.با وجود اینکه هم شخصیت مورد علاقه ی خودشونه و هم اینکه به گفته ی خودشون،روی طراحی لیون در نسخه ی 4،بیشترین زحمت رو کشیدند.این یعنی آخر منطق!

آخرین ویرایش:
  • Smile
Reactions: Eazy-E and IMANOKA
البته اگه بخوایم منصفانه تر بگیم رزیدنت اویل از کد ورنیکا به بعدش منحرف شد نه رزیدنت 3
چون کد ورونیکا هم هیچ تفاوتی با نسخه سه گانه اولیه نداشت و از نظر موسیقی هم که یکی از بهترینا بود مخصوصا موسیقی سیوش خیلی دلنشین بود
به به نیما کجا بودی نامه رو خوندم خیلی جالبه
ولی واقعا اگه متن انگلیسی و کلا از اون ایمیل یه عکس میگرفتی خیلی خوب بود
البته کاملا قابل قبوله
خانم Fallen-Angle
اینکه داستان شماره 4 سیاسی شد از نظر من مشکل خاصی نیست.در اصل اصل داستان هم یجور مربوط به bow ها بوده ولی اینبار درقالب سیاسی که اتفاقا یه خلاقیت خوب داستانی محسوب میشه یعنی مبارزه با حملات بیولوژیکی اینبار مربوط به سیاست شد که چیزی نیست که انحراف حسابش کرد
فقط انحراف اینه که بازی به سمت اکشن شدن سوق پیدا کرد و دلیل خلق دشمنان جدید که جایگزین زامبیهای شل شدن در واقع یکیش همین اکشنتر شدن بازی بود

آخرین ویرایش:
خب به نظر میرسه که بعد از مدتها،دوباره باید نامه ی جناب میکامی رو اینجا قرار بدم.همونطور که بیشتر بچه های قدیمی اینجا در جریان هستند،در مارس سال 2010 من به وسیله ی یکی از دوستانم در خارج از کشور که در فروم های معتبری عضو بود،با جناب میکامی که ایشون هم عضو همون فروم بودند ارتباط برقرار کردم و سوالاتم رو از ایشون پرسیدم.البته نزدیک به 2 ماه طول کشید که به ایشون دسترسی پیدا کنم و جواب بگیرم،ولی به هر حال موفق شدم.البته متن نامه به اینگلیسی بود که فکر میکنم در اینترنت موجود باشه.ولی من خودم اون رو ترجمه کردم.این رو هم بگم که این نامه،در چندین سایت فارسی مورد دستکاری های شخصی و سلیقه ای واقع شد که من با کمک دو تا از دوستانم،شخصا به این موضوع رسیدگی کردیم و متن بالا نامه ی اصلی جناب میکامی است.حالا ببینیم خود همین جناب میکامی که اینقدر ازش مایه میذارید نظرشون چیه:

نامه ی شینجی میکامی!

ترجمه شده ی نامه:

سلام جناب میکامی.من یکی از طرفداران پر و پا قرض رزیدنت اویل هستم و به سختی تونستم با شما ارتباط برقرار کنم.چند تا سوال ازتون داشتم.میخواستم بدونم که شما ازز لحاظ داستانی،چه کسانی رو شخصیت های اصلی کل سری رزیدنت اویل میدونید؟

سلام دوست عزیز.

این سوال سوالی بود که بار ها در ذهن من میچرخید و خودم هم به سختی متوجه ان شدم ! باورم نمیشد . شخصیت هایی را که خودم خلق کرده بودم را نمیتوانستم طبقه بندی کنم . ولی چند ماه پیش بود که خبر رسید اقای تاکئوچی بر روی بازی بعدی کار نمیکند و من هم تصمیم گرفتم به گذشته ها برگردم و از اول اویل را مروری بکنم انجا بود که شخصیت ها را درک کردم و من طبق نظریه ی شخصی خودم شخصیت ها را به این صورت طبقه بندی میکنم:

شخصیت های اصلی در داستان:

1- آلبرت وسکر ( اگر این شخصیت نبود جیل و کریس را خلق نمیکردیم ! )
2- کریس ردفیلد ( پر نقش ترین قهرمان مرد در بازی!)
3-جیل ولنتاین ( پر نقش ترین قهرمان زن در بازی! )
4- کلیر ردفیلد ( نقشی کلیدی در بازی داشت و مکمل و ادامه دهنده ی داستان کریس و جیل بود.)

به نظرم تک تک شخصیت های بازی نقش مهمی در بازی داشتند به صورتی که بعضی ها اگر نبودند جایی برای دیگری نبود !
اما من به هیچ وجه ربکا چمبرز را جزو شخصیت های اصلی جا نمیدهم.چون ربکا در درجه ی اول،به عنوان یک پارتنر طراحی شد نه یک شخصیت اصلی.توی RE0 هم علت حضور ربکا این بود که شخص دیگری در اون بازه زمانی حضور نداشت.ربکا شخصیت اصلی RE0 محسوب میشه،ولی فعلا در کل سری نه.در ضمن،درسته خود البرت وسکر هم دست پرورده ی ازول ای اسپنسر هست ولی اسپنسر در بازی نقش پر رنگی نداشت پس نمیتوان او را قبل از وسکر آورد !

لیون اسکات کندی هم نقش مهمی در داستان سری نداشت و فقط به عنوان حاشیه و مکمل در بازی بود ! البته اگر بخواهیم از لحاظ داستان به بازی نگاه نکنیم و صرفا بازی رو در نظر بگیریم به ترتیب :

1-کریس ردفیلد
2-لیون اسکات کندی
3- جیل ولنتاین
4- کلیر ردفیلد

ممنون از توجه ی که به رزیدنت اویل داشته اید و اینقدر عمق داستان را جسته اید چون فقط عده ی اندکی مثل شما هستند ! من فعلا هیچ نقشی در رزیدنت اویل 6 ندارم پس لطفا از رزیدنت اویل 6 از من نپرسید ! خوشحالم که توانسته ام شخصیتی را خلق کنم که بتواند در دل افراد مختلف قرار بگیرد . موفق باشید .

این هم نامه ی دومش:

دوباره سلام آقای میکامی.
سلام.

ازجوابتون متشکرم.
ولی هنوز چند تا سوال دیگه دارم:

-1منظور شما اینبود که از نظر داستان لیون جزو شخصیت های اصلی نیست؟چون اون علاوه بر رزیدنت اویل 2 و 4 درداستان دیجنریشن و عملیات جاوییر در دارک ساید هم حضورداشته.در کل نقش لیون مهم تره یا کلیر؟(از نظرداستان بگید نه گیم پلی) ||||

اگه از لحاظ ارتباط و گره داستانی بگیم مسلما کلیر.لیون جزو داستان بازی زیاد محسوب نمیشه.چون بیشتر نقش راوی و آغازکننده رو داشته و اگه اون نبود بازی تغییر چندانی نمیکرد.در کل لیون و ایدا داستان مستقل تری داشتند و از ابتدا تصمیم بر ادامه دادن داستان آنها نبود!

2-در کل داستان نقش کریس مهم تر است یا جیل؟چون کریس در ظاهر نقش پررنگ تری داشت و وسکر را هم کریس کشت.||||

بله.نقش کریس در بازی بیشتر و مهمتر بود .

3-می خواستم بدنم که شما شخصیتهای داستان ساز مثل اسپنسر-بیرکن-مارکوس-ادواردآشفورد-ولادیمیر-سدلر و الکسیارو جزو شخصیت های اصلی قرار می دید یا ثانویه؟چون این شخصیتها سالها قبل ازقهرمانان در داستان حضور داشتند و در طی سالهای 1960 تا 1998 نقش بسیار مهمی داشتند و ویروس ها و وقایع داستان را آنها به وجود آوردند.

اگه قرار باشه همینجوری امتیاز گذاری کنم که ورونیکا اشفورد الان مهمتر از همه بود چون بنیان گذار خانواده ی اشفورد بود ! پس من این ها را جزو شخصیت های ثانویه قرار میدم.چون کلا مهم بودن به معنی اصلی بودن نیست و برعکس.

4-از نظر شما ایدا ونگ اصلی است یا ثانویه؟ ثانویه و مکمل داستانی.

5-در کل اگه بخواهید کل شخصیتها رو در 3 گروه اصلی-ثانویه و فرعی قرار بدید کدومها اصلی میشن؟لطفا همه ی اصلی ها رو به ترتیب اهمیت نقش برام نام ببرید.(لطفا داستان رو در نظر بگیرید نه گیم پلیرو)

اصلی

1-البرت وسکر
2- کریس ردفیلد
3- جیل ولنتاین
4- کلیر ردفیلد

ثانویه

1- لیون اسکات کندی
2- ایدا ونگ
3-آزول ای اسپنسر
4-ویلیام بیرکن

فرعی

1- بری بورتون
2- الکس وسکر
3- شری بیرکن
4-کارلوس الیورا

و شخیت هایی نظیر این ها

-6شخصیت مورد علاقه ی خود شما کیه در رزیدنت اویل؟ لیون اسکات کندی

7-برای خلق کدوم شخصیت زحمت بیشتری کشیدید؟ ||| لیون اسکات کندی در رزیدنت اویل 4 (پس باز میرسیم به اینکه شخصیت پردازی خوب،دلیل بر اهمیت نقش نیست.این جمله ی داخل پرانتز جزو نامه نیست و خودم نوشتم!)

8-در رزیدنت اویل 2 دو تا داستان وجودداشت.یکی لیون A/کلیرB و دیگری کلیرA/لیونB. که در دارک ساید کلیرA-لیون Bآورده شده بود.ولی در گزارش وسکر A گفته شده که لیون نمونه ی ویروس جی رو به پایین پرت کرد و این نشون میده که این مربوط به سناریوی لیون A/کلیرB هست.یعنی دارک ساید و گزارش وسکر 1 با هم تضاد دارند.به علاوه در یک بخش از دیجنریشن نشون داده میشه که کلیر با حالت اول بیرکن روبرو میشه که این دو تا معنی داره:یا اینکه سناریوی لیون A/کلیرB درسته و یا اینکه مثل دارک ساید لیون و کلیر با هم همراه بودند.به نظر شما داستان یکی از 2 سناریو درسته یا اینکه ترکیبی از داستان هر 2 سناریو درسته؟||||

به نظرم بعد از رفتن من کپکام فقط برای پول اویل میساخت و اصلا به این موضوع ها توجهی نمیکرد !من خودم هیچکدوم از سناریوها رو اولویت ندادم.ولی به نظر میرسه که کپکام،سناریوی کلیر A/لیون B رو در نظر گرفته.چون در نسخه های بعدی،داستان این سناریو ادامه داده شده!

9-در رزیدنت اویل 2 لیون و کلیر از هم جدا بودند و کلیر هم با ایداروبرو نمی شد.ولی در دارک ساید همیشه با هم حرکت می کردند و کلیر هم با ایدا ملاقات میکرد.در اصل اونها از هم جدا میشن یا اینکه با هم بودند؟

رزیدنت اویل 2 درست تر بود تا نسخه های فرعی !

اسم من نیما است و در ایران زندگی می کنم.رزیدنت اویل توی ایران خیلی طرفدار داره.من هم من هم تقریبا 6 سال است که با رزیدنت اویل آشنا شدم و مسیر زندگیم رو تغییر داد.اصلا نمی تونستم باور کنم که کسی بتونه داستان به این کاملی و پیچیدگی رو بنویسه.داستانی که همه ی شخصیتهاش به هم ربط داشته باشند.خوشحال میشم که از این به بعد باز هم با هم در ارتباط باشیم. ||||
من تمام داستان را ننوشتم و یکی از همکاران ما هم به من کمک کرد . در نسخه ی 2 هم تهیه کننده بودم.از اشنایی با شما خوشبختم اقا یا خانم نیما.امیدوارم باز هم با هم در ارتباط باشیم !

.........................................................................................................................................
فکر نمیکنم دیگه جای سوالی باقی مونده باشه.در ضمن،این نامه بعد از عرضه ی نسخه ی 5 نوشته شده.پس از لحاظ اهمیت نقش شخصیتها معتبره.فقط داستان نسخه ی 6 توش لحاظ نشده که اونم فرقی نمیکنه.چون نسخه ی 6 بود و نبود داستانش هیچ فرقی نمیکنه.بنابراین نتونست به مهمتر شدن شخصیت ها کمکی بکنه!
در ضمن،فکر میکنم الآن دیگه علت شباهت زیاد نظرات من با جناب میکامی رو متوجه شدید و فهمیدید که من از خودم حرفی نمیزنم و نظراتم قبلا از فبلتر خالق این سری گذرونده شده.قابل توجه دوستانی که سنگ جناب میکامی رو به سینه میزدند و میگفتند:کجایی میکامی که لیون جونت رو نقش دوم کردند.جناب میکامی لیون رو اصلا جزو شخصیت های اصلی داستانی نمیدونند.با وجود اینکه هم شخصیت مورد علاقه ی خودشونه و هم اینکه به گفته ی خودشون،روی طراحی لیون در نسخه ی 4،بیشترین زحمت رو کشیدند.این یعنی آخر منطق!

دمت گرم;)
قانع شدم

این رو هم بگم که این نامه،در چندین سایت فارسی مورد دستکاری های شخصی و سلیقه ای واقع شد که من با کمک دو تا از دوستانم،شخصا به این موضوع رسیدگی کردیم و متن بالا نامه ی اصلی جناب میکامی است.
خب امیدوارم که شما واقعن راستش را بگید چون همین نامه ای که شما گذاشتید خودش یه مشکل بزرگ داره. قصد توهین ندارم اصلن و امیدوارم شما هم ناراحت نشین چون چیزیه که کاملن مشخصه!
شما توی نامه اولتون همین متن را برای شینجی میکامی فرستادید دیگه؟ درسته؟ طبق گفته خودتون متنش همین بود:
ولی تنها چیزی که توی این متن نیستش نوع توجه شما به داستان هستش. چون شما اصلن چیز خاصی از داستان توضیح ندادین و فقط یه سوال ساده از شینجی میکامی پرسیدید. اما تعجب من اینه که این آقای شینجی میکامی چجوری از یه همچین متن و سوال ساده ای، یه همچین نتیجه جالبی را گرفتن:
ممنون از توجه ی که به رزیدنت اویل داشته اید و اینقدر عمق داستان را جسته اید چون فقط عده ی اندکی مثل شما هستند !
من نمیخوام بگم که شما از داستان چیزی نمیدونید و اون طور که از پست های شما معلومه، شما خیلی هم خوب در جریان داستان رزیدنت اویل هستید اما............. نمیدونم آقای میکامی از کجای نامه اول شما به این نتیجه رسیدن که شما اینقدر خوب از داستان رزیدنت ایول سر در میارید؟

خانم Fallen-Angle
اینکه داستان شماره 4 سیاسی شد از نظر من مشکل خاصی نیست.در اصل اصل داستان هم یجور مربوط به bow ها بوده ولی اینبار درقالب سیاسی که اتفاقا یه خلاقیت خوب داستانی محسوب میشه یعنی مبارزه با حملات بیولوژیکی اینبار مربوط به سیاست شد که چیزی نیست که انحراف حسابش کرد
فقط انحراف اینه که بازی به سمت اکشن شدن سوق پیدا کرد و دلیل خلق دشمنان جدید که جایگزین زامبیهای شل شدن در واقع یکیش همین اکشنتر شدن بازی بود
بله، متاسفانه تنها ایرادی که ممکنه به این شماره بگیرن همینه! ولی به نظرم یه همچین مسئله ای از ارزش های این بازی کم نمیکنه. میدونم که خیلی ها میگن این شماره استارتی بود برا به فنا رفتن سری رزیدنت اویل اما نباید حماقت کپکام را که ادامه ی بازی به این خوبی را به این سرانجام کشوند ، این حماقت کپکام را نباید گردن رزیدنت اویل 4 انداخت!

• Like
Reactions: Democracy
دوستان بنده متاسفانه درگیر پایان نامه فوق لیسانسم هستم و خیلی وقت سر زدن به سایت ندارم. این چند روز هم فقط و فقط به خاطر استاد میکامی تو تاپیک اویل ویتین بودم.
اما دلم میخواست این پست به عنوان حسن ختام بحثم بگذارم. اقای احد شما به عقیده ی بنده درک درستی از داستان رزیدنت نداری. متاسفانه خیلی سطحی به داستان این سری بازی نگاه میکنید. همیشه به خودم میگفتم علت طرح این داستان از نظر میکامی چی بود؟ اصلا داستان رزیدنت چیو میخواسن نشون بده.سلاح ، زامبی ، و..... این ها فقط ظاهر قضیه بودند.
این مقدمه گویای همه چیز هست
استفاده از تکنولوژی عموما نتایج مطلوبی برای انسان به همراه داشته و به بالا بردن سطح کیفی زندگی منجر شده است. هر سکه ای دو رو دارد و تکنولوژِی نیز همان کونه که به عنوان ابزاری برای ارتقای زندگی بشر قابل استفاده است میتواند مورد سوء استفاده او قرار گیرد. داستان سری بازی رزیدنت نیز از سوء استفاده بشر از تکنولوژی های جدید انتقاد کرده و از این مقوله به نام بازی با اتش یاد میکند. شیطان مقیم یعنی شیطانی که توسط انسان خلق شد وارد او شده و اکنون بازگشته تا انتقام سختی بگیرد.
داستان رزیدنت اویل 4 یکی از بهترین داستان های بازی های سال 2005 را داشته. فقط کافی است نقد سایت گیم اسپات را بخونید.
با توجه با ان مقدمه چه اشکال داره ما یک فرقه مذهبی را ببینیم؟ اصلا این عظمتو داستانو نشون میده، کی گفته فقط و فقط البرت وسکر و امبرلا و.... میوتنند تو یک همچین داستانی باشند. میکامی با این داستان واقعا یک چیز جدیدی ارائه داد که البته همین باعث شکل گیری یک بخشی از داستان 5 میشه و......
همه میدونند کپکام رزیدنت را نابود کرده است. فقط امیدوارم یک روزی خود میکامی بسازه. تعجب میکنم نویسنده و کارگردان قسمت 5 با میکامی بزرگ مقایسه میشه. کسی که خیلی راحت جزو 5 بازیساز برتر تاریخ.
به هیچ وجه دیگه تو این تاپیک پست نخواهم داد. واقعا عذاب میکشم که یک بازی اشغال مثل 5 قرار با 4 مقایسه شود. بازی که فک تمام منتقدا را به زمین چسبوند. بابا منتقدان edge به این بازی 10 دادند.معتبرترین مجله و سخت گیر ترین مجله.

دوستان بنده متاسفانه درگیر پایان نامه فوق لیسانسم هستم و خیلی وقت سر زدن به سایت ندارم. این چند روز هم فقط و فقط به خاطر استاد میکامی تو تاپیک اویل ویتین بودم.
اما دلم میخواست این پست به عنوان حسن ختام بحثم بگذارم. اقای احد شما به عقیده ی بنده درک درستی از داستان رزیدنت نداری. متاسفانه خیلی سطحی به داستان این سری بازی نگاه میکنید. همیشه به خودم میگفتم علت طرح این داستان از نظر میکامی چی بود؟ اصلا داستان رزیدنت چیو میخواسن نشون بده.سلاح ، زامبی ، و..... این ها فقط ظاهر قضیه بودند.
این مقدمه گویای همه چیز هست
استفاده از تکنولوژی عموما نتایج مطلوبی برای انسان به همراه داشته و به بالا بردن سطح کیفی زندگی منجر شده است. هر سکه ای دو رو دارد و تکنولوژِی نیز همان کونه که به عنوان ابزاری برای ارتقای زندگی بشر قابل استفاده است میتواند مورد سوء استفاده او قرار گیرد. داستان سری بازی رزیدنت نیز از سوء استفاده بشر از تکنولوژی های جدید انتقاد کرده و از این مقوله به نام بازی با اتش یاد میکند. شیطان مقیم یعنی شیطانی که توسط انسان خلق شد وارد او شده و اکنون بازگشته تا انتقام سختی بگیرد.
داستان رزیدنت اویل 4 یکی از بهترین داستان های بازی های سال 2005 را داشته. فقط کافی است نقد سایت گیم اسپات را بخونید.
با توجه با ان مقدمه چه اشکال داره ما یک فرقه مذهبی را ببینیم؟ اصلا این عظمتو داستانو نشون میده، کی گفته فقط و فقط البرت وسکر و امبرلا و.... میوتنند تو یک همچین داستانی باشند. میکامی با این داستان واقعا یک چیز جدیدی ارائه داد که البته همین باعث شکل گیری یک بخشی از داستان 5 میشه و......
همه میدونند کپکام رزیدنت را نابود کرده است. فقط امیدوارم یک روزی خود میکامی بسازه. تعجب میکنم نویسنده و کارگردان قسمت 5 با میکامی بزرگ مقایسه میشه. کسی که خیلی راحت جزو 5 بازیساز برتر تاریخ.
به هیچ وجه دیگه تو این تاپیک پست نخواهم داد. واقعا عذاب میکشم که یک بازی اشغال مثل 5 قرار با 4 مقایسه شود. بازی که فک تمام منتقدا را به زمین چسبوند. بابا منتقدان edge به این بازی 10 دادند.معتبرترین مجله و سخت گیر ترین مجله.

نمی دونم دوستان چرا اینجور راجع به RE5 صحبت میکنند. بازی که متای 84 داره و منتقدین و کاربران نظر مثبتی بهش دارن رو اینجوری مورد هجمه قرار دادن کم لطفی هست.
نمی دونم شاید من اشتباه میکنم ولی به نظر من تنها نسخه ای از رزیدنت که هیچ ارزشی نداشت RE:ROC بود و بس

اول در مورد سوال خانم میشا:

من اصراری ندارم که شما حرفم رو باور کنید.چون بچه ها از ابتدا در جریان چگونگی ارسال نامه و پاسخ دادن به اون بودند و از بچه های قدیمی،هیچکس تردیدی در صحت این نامه نداره.ولی محض اطلاعتون علت این حرف جناب میکامی این بوده که:

اولا شاید تا اون موقع هیچکس این سوال رو از ایشون نپرسیده بوده و براش مهم نبوده که از لحاظ داستانی،شخصیت های اصلی سری چه کسانی بوده.چون اکثر مردم فقط به گیم پلی نگاه می کنند و مسلما کسی که این مسائل براش مهم باشه،معنیش اینه که خیلی به داستان اهمیت میده و به عمق بازی فکر میکنه!(خودم رو نمیگم.کلی عرض کردم.)
ثانیا اینقدر سوالم برام مهم بوده و به رزیدنت اویل اهمیت میدادم که این همه جون کندم تا بتونم با ایشون ارتباط برقرار کنم.اون هم از ایران.البته درسته که الآن دیگه با وجود اینترنت ایران و جای دیگه فرقی نمیکنه،ولی 100 درصد جناب میکامی این نکته رو مد نظر قرار دادن.چون احتمالا تا اون موقع،شخص دیگه ای از ایران با ایشون ارتباط برقرار نکرده بوده.تازه اونم با برداشتی که کشورهای غربی از ایرانی ها توی ذهن مردم جهان ساختن.از ایران یک داهات درست کردن.پس شاید از نظر جناب میکامی،اینکه یک نفر از ایران باهشون تماس بگیره و این سوال رو بپرسه خیلی شاهکار بوده!
چیزی که مسلمه اینه که این نامه رو نمیشه انکار کرد و بچه های قدیمی تاپیک هم همه در جریان هستند.البته شاید ملاک جناب میکامی برای اون جملشون چیز دیگه ای به جز 2 مورد بالا بوده باشه،ولی من چیز دیگه ای به ذهنم نمیرسه!

و اما در مورد اظهارات آقا بهزاد:

واقعا نمیدونم چی بگم.بابا این هزار بار.کسی نگفته که 5 از 4 بهتر بوده.ما میگیم داستانش مهمتر و عمیق تر بوده.اصلا دلیل نمیشه چون 5 داستانش بهتر بوده،پس ساختار بهتری هم داشته و باید نمرات بالاتری هم بگیره.من خودم قبول دارم که 4 هم کارگردانی بهتری داره و هم طراحی مراحل زیباتری.حتی اگه قرار باشه فقط به چشم یک بازی بهشون نگاه کنم،من خودم شخصا 4 رو ترجیح میدم.ولی این چه ربطی داره که داستان 4 هم بهتر باشه؟

خط اصلی داستان کل سری مربوط میشه به کریس،جیل و وسکر که کلا سری با این داستان شروع شد.بنابراین 5 که اومد این خط داستانی رو تموم کرد،باید از لحاظ داستانی مهمتر و عمیق تر باشه.بعدش هم اینکه شما میگین کسی که نسخه های قبلی رو بازی نکرده،از داستان 5 هیچی نمیفهمه اتفاقا خودش یک حسن بزرگ برای 5 است.چون نشون میده که داستان این نسخه جدید و گذرا نیست و به عمق و ریشه های سری مربوط میشه.یعنی فقط فن های قدیمی و بامعلومات سری ازش سر درمیارن.در حالی که اگه کسی هیچ نسخه ای رو بازی نکرده باشه،بازم داستان 4 رو میفهمه.چون داستانش،شخصیت منفیش،گروه منفیش (لوس آیلومینادوس) و کلا همه چیزش جدید و گذرا بود و به جز چند تا از شخصیت هاش،هیچ وابستگی به نسخه های قبلی نداشت.نه مثل 5 که داستان اصلی سری رو ادامه داد و شخصیت منفیش هم قدیمی بود و داستان آلوده شدن جیل از نسخه ی 3 رو به زیباترین شکل ممکن ادامه داد (ببین نویسنده چقدر به نسخه های قبلی پایبند بوده) و به مجهولات مربوط به اسپنسر و ویروس پروجنیتور هم پاسخ داد و حتی اوروبوروس هم با اینکه جدید بود،ولی با استفاده از ویروس پروجنیتور ساخته شد.یعنی بازم داستان رو به گذشته و ریشه های خودش ربط دادن.یعنی بازم به نسخه های قبلی ربط داره و تا داستان اونا رو ندونیم،هیچی ازش نمیفهمیم!

تازه اینکه شما میگی اطلاعات مربوط به ترایسل، اکسلا و....باید در جریان بازی ذکر میشد نه در فایلها کاملا غیر منطقیه.چون این اتفاقات سالها پیش رخ دادن.چطور میشه توی بازی دیده بشن؟توی کل نسخه ها همینطوری بوده.توی زیرو هم تمام اقدامات مارکوس و تاریخچه ی ساخت ویروس T توی فایلها ذکر شده بود.چون مربوط به گذشته میشدن و نمیشد توی بازی دیده بشن.توی 6 هم تمام اقدامات کارلا برای تاسیس نیوآمبرلا و همچنین رابطه ی ایدا با سیمونز،در فایلها ذکر شده بودند.در نسخه های 2 و کد ورونیکا هم دقیقا همینطور بود.اصلا باید همینطور باشه.ولی توی 4 اطلاعات داستان حتی در فایلها هم ذکر نشده بودن،چه برسه به قول شما در خود بازی!پس چرا این موضوع رو برای 4 اشکال در نظر نمی گیرید؟توی 4 ما هیچ اطلاعاتی در مورد گذشته ی سدلر،چگونگی ساخت انگل لاس پلاگا،تاریخچه ی لوس آیلامینادوس و....نداریم.یک داستان کاملا سطحی و ماست مالی شده.در حالی که در 5 نه تنها گذشته ی کامل وسکر،اسپنسر و....رو میدونیم،بلکه اطلاعات جدیدی هم درباره ی اونا به ما داده میشه (مثل پروژه ی بچه های وسکر،نحوه ی کشف ویروس پروجنیتور از گل های نردبانی به آسمان در آفریقا،احیای شعبه ی آفریقایی آمبرلا توسط وسکر،ساخت اوروبوروس با استفاده از ویروس پروجنیتور و....)

دیگه از این جامع تر و منطقی تر چی میخواین؟گرچه میدونم مرغ یک پا داره!

آخرین ویرایش:
اول در مورد سوال خانم میشا:

من اصراری ندارم که شما حرفم رو باور کنید.چون بچه ها از ابتدا در جریان چگونگی ارسال نامه و پاسخ دادن به اون بودند و از بچه های قدیمی،هیچکس تردیدی در صحت این نامه نداره.
کسی تردید تو صحت نامه نداره، جواب میکامی تردید برانگیز بود :d
ثانیا اینقدر سوالم برام مهم بوده و به رزیدنت اویل اهمیت میدادم که این همه جون کندم تا بتونم با ایشون ارتباط برقرار کنم.اون هم از ایران.البته درسته که الآن دیگه با وجود اینترنت ایران و جای دیگه فرقی نمیکنه،
helloooooooooooooo, twitter is inevnted
:d
بچه ها من یه سوال داشتم! من دارم رزیدنت 4 بازی میکنم (برا هزارمین بار :d ) ولی الان یه سوالی برام پیش اومده. مربوط به داستان نیستا :d من بعضی وقتا که بازی میکردم از اون فروشنده هه بعضی وقتا میتونستم یه جلیقه ضد گلوله ضد ضربه بخرم، بعضی وقتا هم نمیتونستم. نمیدونم روی حالت pro میشه خرید ازش یا نه. اما الان که میخوام بخرم ازش، نمیفروشه. تو چه شرایطی میفروشه اون جلیقه رو :-/

کسی تردید تو صحت نامه نداره، جواب میکامی تردید برانگیز بود :d

helloooooooooooooo, twitter is inevnted
:d
بچه ها من یه سوال داشتم! من دارم رزیدنت 4 بازی میکنم (برا هزارمین بار :d ) ولی الان یه سوالی برام پیش اومده. مربوط به داستان نیستا :d من بعضی وقتا که بازی میکردم از اون فروشنده هه بعضی وقتا میتونستم یه جلیقه ضد گلوله ضد ضربه بخرم، بعضی وقتا هم نمیتونستم. نمیدونم روی حالت pro میشه خرید ازش یا نه. اما الان که میخوام بخرم ازش، نمیفروشه. تو چه شرایطی میفروشه اون جلیقه رو :-/
اوه گفتی حالت Pro من یادمه سر اون سنگ ها که میوفتادن دنبالت ادم بیچاره میشه من رو پلی 2 میرفتم با سرعت جت باید ضربدر رو میزدم تا سنگه بهم برخورد نکنه جوری بود که دسته رو میزاشتم رو زمین بعد مثل خروس نک میزدم دکمه ضربدر رو البته یه بدبختی دیگه ای هم این وسط هست که اخرش در عرض ایکی ثانیه باید دوتا دکمه رو سریع بزنی کلا یه چیز عجیبیه
من خودم به درجه استادی رسیدم تو این بازی کمربند مشکی دارم ولی خیلی وقته نرفتم یادم نمیاد رو Pro جلیقه رو میده یا نه ولی احتمالا زیرش یه چیزی نوشته ببین چی نوشته شاید اصلا نشه خریدش رو این حالت ولی اخرشم من نفهمیدم اون مدال ابی ها تو اون روستاهه رو همش رو پیدا کنم نمیدونم مربوط به چی میشه اگه همش رو بگیری چی به ادم میده :confused:

من خودم به درجه استادی رسیدم تو این بازی کمربند مشکی دارم ولی خیلی وقته نرفتم یادم نمیاد رو Pro جلیقه رو میده یا نه ولی احتمالا زیرش یه چیزی نوشته ببین چی نوشته شاید اصلا نشه خریدش رو این حالت ولی اخرشم من نفهمیدم اون مدال ابی ها تو اون روستاهه رو همش رو پیدا کنم نمیدونم مربوط به چی میشه اگه همش رو بگیری چی به ادم میده :confused:
اون مدال آبی ها را اگه همه را پیدا کنی یا دست کم 10 تاش را، اون فروشندهه بهت یه کلت به اسم Punisher میده که تیرش حتی از بین 5 تا زامبی (همون گانادوس :d ) رد میشه. اگه 15 تاش را بگیری، قدرته punisherت بیشتره!
میگم خوبه کمربند مشکی داری و اینا نمیدونی ;) :d

Someday.......................

11374278076115326195.jpg

یه حرفی یه چیزی!!به نظرتون اگه رزیدنت جدیدی معرفی بشه چه احتمالاتی وجود داره؟حالا هر موضوعی که باشه مثلا کاراکتر هاش یا گیم پلی یا ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or