بحث و تبادل نظر در مورد سری Resident Evil

...Heyyy, once upon a time
هرچند خیلی آدمو اذیت نمیکردن اما همین که بودن خوب بود

68578198226783218186.jpg

07419572552326375724.jpg

19904623068641152943.jpg

کسایی که این المان ها رو تجربه نکردن هیچ وقت نمیفهمن ماها وقتی میگیم بازی تمومه یعنی چی!!

این رزیدنت ایول 4 رو بیش از حد خودش بزرگ نکنید :دی اواقعا خود RE4 داستان خاصی نداشت؛ هر چی هم داشت به واسطه سناریوی ایدا بود. اتفاقا بزرگترین ضربه رو به سری همین شماره 4 زد. بازی رو به شکل قشنگی از مسیرش منحرف کرد؛ طوری که خیلی‌ها هم خوششون اومد. درست مثل استعمال مواد مخدر که اولش آدم خوشش میاد ولی در نهایت آدم رو به نابودی میکشونه ... رریدنت ایول 4 هم همچین وضعیتی داره. اولش قشنگ بود ولی مسیری که باز کرد در نهایت سری رو به بیراهه کشید. شاید شماره 6 زود این سری رو به تباهی کشوند ولی اگرشماره 6 هم اینطور نمیشد، شماره‌های بعدی بازی رو به چنین سرنوشتی گرفتار میکرد. به عنوان حسن ختام پستم هم لازمه بگم که رزیدنت ایول 4 به صنعت بازی خدمت بزرگی کرد ولی به سری رزیدنت ایول آسیب‌های جبران ناپذیری رو وارد کرد!

این رزیدنت ایول 4 رو بیش از حد خودش بزرگ نکنید :دی اواقعا خود RE4 داستان خاصی نداشت؛ هر چی هم داشت به واسطه سناریوی ایدا بود. اتفاقا بزرگترین ضربه رو به سری همین شماره 4 زد. بازی رو به شکل قشنگی از مسیرش منحرف کرد؛ طوری که خیلی‌ها هم خوششون اومد. درست مثل استعمال مواد مخدر که اولش آدم خوشش میاد ولی در نهایت آدم رو به نابودی میکشونه ... رریدنت ایول 4 هم همچین وضعیتی داره. اولش قشنگ بود ولی مسیری که باز کرد در نهایت سری رو به بیراهه کشید. شاید شماره 6 زود این سری رو به تباهی کشوند ولی اگرشماره 6 هم اینطور نمیشد، شماره‌های بعدی بازی رو به چنین سرنوشتی گرفتار میکرد. به عنوان حسن ختام پستم هم لازمه بگم که رزیدنت ایول 4 به صنعت بازی خدمت بزرگی کرد ولی به سری رزیدنت ایول آسیب‌های جبران ناپذیری رو وارد کرد!
اولا که ما بزرگش نکردیم دنیا بزرگش کرد! ثانیا ضربات جبران ناپذیری را قسمت 5 وارد کرد. اخه تو همین نسل یک بازی مثل dead space میاد از رزیدنت 4 و رزیدنت اویل های کلاسیک الهام میگیره و تقریبا بهترین بازی ترسناک نسل قبل حداقل تو بازی های aaa میسازد. خود 4 حداقل تو بعضی از زمینه مثل داشتن محیط های رعب انگیز یا و... به سری وفادارتر بود. حداقل اکشنش از دو قسمت بعد کمتر است. 5 شده بود یک کپی از 4 که فقط بخش های اکشنش باقی مونده بود و بخش های دیگر به واسطه قرار گرفتن در زیر نور خورشید تبخیر شد
در رابطه با داستان هم همین 4 داستان سری را بزرگتر کرد.بعد تو شکل روایت و کیفیت و روند داستانی را با مثلا 5 مقایسه میکنی!!!
دیگه مشکل کپکام که نتونست از ان ساختار 4 یک بازی خوب مثل dead space بسازه.

آخرین ویرایش:

شماره 4 به اندازه کافی بزرگ هست احتیاج به بزرگ کردن نیست حالا اینجا ی سری اینجوری فکر می کنن دیگه مشکل خودتون هست کافی هست ی نگاه به متا بازی بندازید !؟؟

خب تو قسمت سوم مگه نابود نشد! 4 مسیر را متحول کرد. اقا 4 دشمن ، ویروس ، محیط و... اورد. من که میدونم مشکلت چیه؟! چون قهرمان 4 لئون بوده!!!
بعد داستان از RE2 گسترش پیدا کرد . حالا نابود شد یا نشد !! جزء جداناپذیر بازی هست
RE4 دشمن محیط و ... رو عوض کرد . راستی ویروس نیاورد ! انگل آورد !! به قول خودت برو مطالعه کن !
اگه مشکلم لیان بود RE2 رو نمیگفتم
مشکل من با لیان و فنهاش چیزه دیگه ای هست

بعد داستان از RE2 گسترش پیدا کرد . حالا نابود شد یا نشد !! جزء جداناپذیر بازی هست
RE4 دشمن محیط و ... رو عوض کرد . راستی ویروس نیاورد ! انگل آورد !! به قول خودت برو مطالعه کن !
اگه مشکلم لیان بود RE2 رو نمیگفتم
مشکل من با لیان و فنهاش چیزه دیگه ای هست
حالا ویروس یا انگل! ان مطالبی که برات گذاشتم چند وقتی باعث سکوت شده بود. امیدوارم لذت برده باشی از ان مطالب. به خصوص تو ضیحات ign در رابطه با میکامی و داستان 4.

حالا ویروس یا انگل! ان مطالبی که برات گذاشتم چند وقتی باعث سکوت شده بود. امیدوارم لذت برده باشی از ان مطالب. به خصوص تو ضیحات ign در رابطه با میکامی و داستان 4.
نه آخه ویروس با انگل خیلی تفاوت داره ! تو دیگه چرا !!! شما که اهل مطالعه و پژوهش هستید
باعث سکوت نشده بود ! باعث خنده بود !×! چون ما از چیز دیگه ای حرف میزدیم ولی شماها جواب دیگه ای میدادید .
به غیر از IGN چندتا سایت دیگه هم از توضیحات دادن . قبل شما من همرو خوندم . شما زحمت نکش .

نه آخه ویروس با انگل خیلی تفاوت داره ! تو دیگه چرا !!! شما که اهل مطالعه و پژوهش هستید
باعث سکوت نشده بود ! باعث خنده بود !×! چون ما از چیز دیگه ای حرف میزدیم ولی شماها جواب دیگه ای میدادید .
به غ)یر از IGN چندتا سایت دیگه هم از توضیحات دادن . قبل شما من همرو خوندم . شما زحمت نکش .
واقعا! خب این چند تا را ما گذاشتیم.یک فضایی برا خودت درست کردی نمیخای از توش بیای بیرون.یک 4 تا نقد بخون. همه حرفاتونو خوندم. یک سری حرف که زاییده تخیلات هست. بله داستان از عمارت شروع میشه و به 5 تموم میشه. ااگه اینجوری بود که داستان رزیدنت یکی از عظیم ترین داستان ها را نداشت! تو یک بازی مثل رزیدنت شخصیت و روابط بین شخصیت پیچیدگی داره! نمیشه با یک تحلیل ساده تمومش کرد رفت. بعد در ضمن من اصلا علاقه ای به این بحث شخصیت ندارم. رزیدنت رزیدنت هست. مشکل اینکه که شما یک بازی خوب یا متوسط را میای با 4 مقایسه میکنی؟!! دیگه حوصله ندارم بگم چیکار کرده! 5 جدا از البرت وسکر که تازه ان هم از دستاوردهای بازی 5 نیست و در واقع شخصیتش فقط انجا تکامل پیدا میکنه را به لحاظ داستان و شخصیت پردازی با 4 که بازی را همه نظر متحول کرده مقایسه میکنی! تازه 5 که پایان پر انتقادی داشت. 5 بازی خوبی بود. داستانش هم خوب منتهی ان کیفیت و پیچیدگی 4 را نداره. جدا از 4 تا منتقد درست حسابی بپرس. نه این تحریریه اینجا! اینجا خواستی برو پیش کسری کریمی طار(619)

واقعا! خب این چند تا را ما گذاشتیم.یک فضایی برا خودت درست کردی نمیخای از توش بیای بیرون.یک 4 تا نقد بخون. همه حرفاتونو خوندم. یک سری حرف که زاییده تخیلات هست. بله داستان از عمارت شروع میشه و به 5 تموم میشه. ااگه اینجوری بود که داستان رزیدنت یکی از عظیم ترین داستان ها را نداشت! تو یک بازی مثل رزیدنت شخصیت و روابط بین شخصیت پیچیدگی داره! نمیشه با یک تحلیل ساده تمومش کرد رفت. بعد در ضمن من اصلا علاقه ای به این بحث شخصیت ندارم. رزیدنت رزیدنت هست. مشکل اینکه که شما یک بازی خوب یا متوسط را میای با 4 مقایسه میکنی؟!! دیگه حوصله ندارم بگم چیکار کرده! 5 جدا از البرت وسکر که تازه ان هم از دستاوردهای بازی 5 نیست و در واقع شخصیتش فقط انجا تکامل پیدا میکنه را به لحاظ داستان و شخصیت پردازی با 4 که بازی را همه نظر متحول کرده مقایسه میکنی! تازه 5 که پایان پر انتقادی داشت. 5 بازی خوبی بود. داستانش هم خوب منتهی ان کیفیت و پیچیدگی 4 را نداره. جدا از 4 تا منتقد درست حسابی بپرس. نه این تحریریه اینجا! اینجا خواستی برو پیش کسری کریمی طار(619)
چه فضایی عزیزم ؟؟ همون تو 4 تا نقد خوندی کافیته میبینم چه چیزایی میگی !! زاییده تخیلات مال کسی هست که هنوز فرق انگل با ویروس رو نمیدونه !!!!!! لااقل از RE4 حرف میزنی , همه چیزش رو بدون
تو RE4 انگل بود عزیزم نه ویروس
اگه علاقه ای به بحث شخصیت نداری نباید هم واردش بشی . اون دوستتون که وارد شد و بن شد رو یادت بیار ! شما پشت بند اون اومدی
شما اگه از اینجا ناراحتی یا ازش تحریریش میتونی نیای
باشه اون کسری کریمی طار رو هم آدرسش رو بهم بده میرم پیشش

بیخیال سینا. میگه تحریریه اینجا کیلو چند بعد این وسط معلوم نیست چرا فقط کسری خوب از آب در میاد (که صدالبته توی پیام خصوصی ذکر کردن از دوستانشونن و به خاطرشون اومدن به این سایت. که این کاملا توضیح میده چرا از نظر ایشون کسری بیشتر از همه بلده)

میگه داستان 5 ساده و قابل پیش بینی بود ولی داستان 4 غیر قابل پیش بینی و پیچیده بود. لول.

جناب آلبرت میشه بفرمایین اگر داستان 4 خوب بود، چرا ما ادامه-ش رو نمیبینیم؟ چرا داریم ادامه سناریو ایدا رو میبینیم همش؟:-/ که متصله به وسکر، وسکر متصله به آمبرلا کرانیکلز و آمبرلا هم برمیگرده به 3 شماره اول.

آخرین ویرایش:
خب لازمه که بگم لطفا پست رو دقیق بخونین. من گفتم بازی رو از حد خودش بزرگتر نکنین نگفتم بازی رو بزرگ نکنین که چنین جواب نا مربوطی میدین :دی مثلا ما میگیم بزرگترین عدد سه رقمی 999 هست؛ وقتی بگیم این عدد بزرگترین عدد 4 رقمی هست یعنی از حد خودش بزرگترش کردیم :دی مفهوم است آیا؟ :دی
مسئله دوم در مورد مفهوم تحول هست که قطعا به معنی خوش ساخت بودن نیست. تحول از نظر مفهومی عبارت است از اعمال تغییرات فاحش؛ طوری که تفاوت اثر جدید با اثر قبلی کاملا بارز و مشخص باشه. تحول میتونه خوب باشه یا بد باشه. تحول میتونه آثار مفید یا مخرب داشته باشه. پس هر تحولی به معنی نتیجه پایان خوب نیست! مثلا یک اوزاد، هر روز پوشاکش رو متحول میکنه؛ اما این تحول سر از سطل آشغال درمیاره!
مورد بعد در مورد همون جریان متا و حرف منتقد و از این قبیل داستان‌ها هست که واقعا متاسف میشم وقتی یکی این مدلی برای حرف خودش دلیل میاره... یعنی واسم جای تعجب داره آدمی که سنش از من هم بیشتره و از طرفی اکثر منتقدها سن و سال پایین‌تر و به ازای اون تجربه پایین‌تری ازش دارن میاد برای اثبات حرف خودش پای منتقد رو میکشه وسط! اونم به آدمی که عمرش رو سر این بازی گذاشته :دی من نمیگم حرف من درسته ولی خب این مدلی بحث کردن رو نوعی بی‌حرمتی تلقی میکنم! من دوست دارم طرف مقابل حرفش رو با دلیل بزنه! مشکل شماها اینه که بلد نیستین حرف خودتون رو بزنین و اون رو تشریح کنین و هی از دیوار این و اون میرین بالا. شاید هم حرفی برای گفتن و اثبات کردن ندارین. یه چیزی رو رک و پوست کنده بگم اینکه مثلا شما حرف آقای ایکس رو پشتوانه حرف خودتون میدونین برای من و امثال من قابل قول نیست. اون چیزی که باعث میشه نظر من عوض بشه دلیل و برهان هست. شما باید ثابت کنی حرفت درسته! اینکه بیای بگی فلانی، من حرفم اینه آقای ایکس هم حرف منو میزنه برای من قابل قبول نیست و ترجیح میدم با این مدل افراد وارد بحث نشم!

اولا که ما بزرگش نکردیم دنیا بزرگش کرد! ثانیا ضربات جبران ناپذیری را قسمت 5 وارد کرد. اخه تو همین نسل یک بازی مثل dead space میاد از رزیدنت 4 و رزیدنت اویل های کلاسیک الهام میگیره و تقریبا بهترین بازی ترسناک نسل قبل حداقل تو بازی های aaa میسازد. خود 4 حداقل تو بعضی از زمینه مثل داشتن محیط های رعب انگیز یا و... به سری وفادارتر بود. حداقل اکشنش از دو قسمت بعد کمتر است. 5 شده بود یک کپی از 4 که فقط بخش های اکشنش باقی مونده بود و بخش های دیگر به واسطه قرار گرفتن در زیر نور خورشید تبخیر شد
در رابطه با داستان هم همین 4 داستان سری را بزرگتر کرد.بعد تو شکل روایت و کیفیت و روند داستانی را با مثلا 5 مقایسه میکنی!!!
دیگه مشکل کپکام که نتونست از ان ساختار 4 یک بازی خوب مثل dead space بسازه.

Dead Space احیانا در حد RE4 اکشن بود؟ ؟ آیا RE4 محدودیت‌های DS رو داشت؟ بهتر نیست یه ذره بیشتر سر مثالی که میزنین فکر کنین؟ این بزرگتر شدن داستان توی RE4 رو یه ذره بیشتر توضیح بدین تا بتونم جوابتون رو بدم. در ضمن اون چیه که باعث مدت‌ها سکوت شده؟! چون من چند ماهیه تو خدمت سربازیم و زیاد در جریان این تاپیک نیستم.

چه فضایی عزیزم ؟؟ همون تو 4 تا نقد خوندی کافیته میبینم چه چیزایی میگی !! زاییده تخیلات مال کسی هست که هنوز فرق انگل با ویروس رو نمیدونه !!!!!! لااقل از RE4 حرف میزنی , همه چیزش رو بدون
تو RE4 انگل بود عزیزم نه ویروس
اگه علاقه ای به بحث شخصیت نداری نباید هم واردش بشی . اون دوستتون که وارد شد و بن شد رو یادت بیار ! شما پشت بند اون اومدی
شما اگه از اینجا ناراحتی یا ازش تحریریش میتونی نیای
باشه اون کسری کریمی طار رو هم آدرسش رو بهم بده میرم پیشش

سلام خدمت شما آقا سینا و بقیه دوستان
میدونم ربطی به تاپیک نداره ولی خواستم یه نکته ای رو عرض کنم در مورد ویروس و انگل
انگل موجود خاصی نیست بلکه یک واژه ای است که در مورد مشخصه برخی موجودات به کار میره
تمام موجوداتی که در داخل اندام های زنده ی موجودات دیگه برای رشد و تکثیر از مواد اندام اون موجود استفاده میکنن بهشون انگل گفته میشه حالا این موجود میتونه : باکتری ها .. کرم ها.. ویروس ها.. خزنده :dیا هر چیز دیگه ای باشه

از این رو چون ویروس ها هم بیشتر داخل سلول های زنده تکثیر و از بافت های پروتئینی داخل سلول برای تکثیر استفاده میکنن به نوعی انگل هستن و انگل درون سلولی محسوب میشن
ولی خب صد در صد اون موجودی عجیب هم که توی RE4 بود ویروس نیست و نباید بهش ویروس گفته بشه چون ویروس ها تغییر ساختار و تکثیر میشن ولی اون موجوده توی RE4 رشد میکرد و بزرگتر میشد

از این رو چون ویروس ها هم بیشتر داخل سلول های زنده تکثیر و از بافت های پروتئینی داخل سلول برای تکثیر استفاده میکنن به نوعی انگل هستن و انگل درون سلولی محسوب میشن
ولی خب صد در صد اون موجودی عجیب هم که توی RE4 بود ویروس نیست و نباید بهش ویروس گفته بشه چون ویروس ها تغییر ساختار و تکثیر میشن ولی اون موجوده توی RE4 رشد میکرد و بزرگتر میشد

بیشتر نه حتما داخل سلول زنده تکثیر و از مواد داخل سلولی استفاده می کنن :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or