بحث و تبادل نظر در مورد سری Resident Evil

Resident evil(biohazard) 3.5

استاد میکامي در سال 2003 بیش از 50٪ بازی را به پایان رسانده بوده و تریلر گیم هم پخش شده بوده ،اما در در ژانویه 2004 کپکام رسما اعلام ميکنه که هر چیزی درباره رزیدنت 3.5 ما در تریلر دیده بود به کل عوض شده و منتظر این گیم با تريلري که قبلا پخش شده نباشید،درگیری های استاد Shinjia Mikami از همین زمان با کپکوم شروع میشه :|
تریلر بازی
Shinji Mikami playing Biohazard 3.5 (Build 2).mp4 - 13.5 MB

خیلی تریلر خوبی بود ، واقعا حیف که کنسل شد ، کلا نمیدونم چرا این نیم ها که انقدر خوب بودن ، چرا کنسل شدن هر سه!!!!!!

خیلی تریلر خوبی بود ، واقعا حیف که کنسل شد ، کلا نمیدونم چرا این نیم ها که انقدر خوب بودن ، چرا کنسل شدن هر سه!!!!!!
بله متاسفانه این کپکوم احمق کنسلش کرد

^ ^ یعنی ای خاک بر سر Capcom ! الحق که میکامی حق داشته از این شرکت پولخوار و پول پرست جدا بشه، کمااینکه بازیسازای خلاق دیگری هم جدا شدن !
یعنی بعد از تماشای این ویدئو Footage از بازی ، نفرتم بیشتر از همیشه از کپکام شدت گرفت !

چه رنجی کشیده میکامي از دست این کپکوم پولپرست با اون سیاست های اشتباهش و آخر سر هم ناچارا مجبور شد به اجبار فرزند خودش رزیدنت را رها کنه

و دیدیم که پس از رفتن استاد به چه وضع خفت باری افتاد کپکوم چه از لحاظ مالی و چه از نظر داستانی و گیم پلی :|

استاد میکامي در سال 2003 بیش از 50٪ بازی را به پایان رسانده بوده و تریلر گیم هم پخش شده بوده ،اما در در ژانویه 2004 کپکام رسما اعلام ميکنه که هر چیزی درباره رزیدنت 3.5 ما در تریلر دیده بود به کل عوض شده و منتظر این گیم با تريلري که قبلا پخش شده نباشید،درگیری های استاد Shinjia Mikami از همین زمان با کپکوم شروع میشه :|
تریلر بازی

عجب چیزی بوده این بازی :-o حیف اون همه استعداد که کپکام از دست داد. اونوقت باید بشینیم Raccoon City بازی کنیم :(

عاشق شینجی میکامی هستم. واقعا عجب بازیسازی هستش!:x من دوست دارم کپکام ورشکست شه و امتیاز رزیدنت بیفته دست میکامی.

- - -ویرایش - - -

تریلر بازی

خیلی عالی و ترسناک بود. وای داشتم سکته خفیف میکردم

عاشق شینجی میکامی هستم. واقعا عجب بازیسازی هستش!:x من دوست دارم کپکام ورشکست شه و امتیاز رزیدنت بیفته دست میکامی.

- - -ویرایش - - -

خیلی عالی و ترسناک بود. وای داشتم سکته خفیف میکردم

جانا سخن از زبانه ما میگویی:d

آره واقعا ترسناک و نفس گیر بود عجب گرافیک و صداگذاری داشت

منم با اینکه محو گیم پلی بازی بودم ولی همش فکرم این بود میکامی چجوری موضوع زامبی رو بسمت ارواح و قلعه های مخوف دراکولایی منحرف کرده؟!
اما...
تعریفی که شما از گیم پلی بازی کردید دقیقا درسته
میکامی شروع به انجام کار بزرگی کرده بود گذار از نسل قدیم به نسل جدید
میتونید هم المان های رزیدنت های قبل رو خیلی واضح و حتی پررنگ تر ببینید
همین طور شباهت زیادش به نسخه 4
و بعد بدون این محتوای کامل نسخه 4 به چه موفقیتی رسید!!!!!!!!!!!!!
یه لحظه تصور کنید اگه نسخه3.5 نهایتش میشد نسخه4
اونوقت چی میشد؟ نه فکر کنید انصافا
حتی تصورشم حالمو حالی به هولی میکنه
فقط افسوس که خیلی دیره و آب سرچشمه گرفته از ذهن استاد میکامی بعد رفتنش به جوی کپکام بر نمی گرده نه
چه نامردیا که در حق ما گیمرا نشده تو این دنیای پول پرست گیمینگ

اولا که روح بود. دوما از توی دیوار اومد بیرون (Srsly؟ از کی تا حالا آدم از توی دیوار میاد بیرون و اینور اونور ظاهر میشه و تلپورت میکنه؟) سوما من محیط های بیرون رو ندیدم. شما دیدی که با قاطعیت نظر میدی؟ چهارما طراحی محیطش دقیقا شبیه عمارت اسپنسر و آشفورد و مارکوس بود. پنجما اینکه این قرتی بازیا به RE نیومده. بازی رسما Fatal Frame بود.

اولا که روح بود. دوما از توی دیوار اومد بیرون (Srsly؟ از کی تا حالا آدم از توی دیوار میاد بیرون و اینور اونور ظاهر میشه و تلپورت میکنه؟) سوما من محیط های بیرون رو ندیدم. شما دیدی که با قاطعیت نظر میدی؟ چهارما طراحی محیطش دقیقا شبیه عمارت اسپنسر و آشفورد و مارکوس بود. پنجما اینکه این قرتی بازیا به RE نیومده. بازی رسما Fatal Frame بود.
عجب تحلیل کوبنده ای! بحث سر حس ترس و دلهره بود.واقعا عالی بود.چطور گلوله به روح برخورد میکنه!:d
چطوراین قرتی بازیا را شما میدونی اما پدر سبک ترس نمیدونه.:|

عجب تحلیل کوبنده ای! بحث سر حس ترس و دلهره بود.واقعا عالی بود.چطور گلوله به روح برخورد میکنه!:d
چطوراین قرتی بازیا را شما میدونی اما پدر سبک ترس نمیدونه.:|
درسته. ترسش خوب بود (بهتر از همه نوع دوربینش بود). چگونگی برخورد تیر به روح رو نمیدونم ولی شما جواب من رو ندادی که چجوری این جونوری که به عقیده شما روح نیست، از توی دیوار میاد بیرون و و تلپورت میکنه؟

پدر سبک ترس همونیه که RE4 رو میسازه و بعدش میگه من در حق RE خیانت کردم و شروع نابودیشو رقم زدم (با اینکه بازیه خوش ساختی بود). قرار نیست هر چی ساخت به به چه چه کنم. به عنوان یه فن گنده RE میگم این ایده تخیلی جالب نبود. اگر زامبی میبود، مقبول تر بود. شما Fatal Frame رو بازی کن (هر 4 قسمت مخصوصا قسمت چهارم به خاطر نوع دوربینش) و ببین چه شباهت هایی غیر قابل انکاری به هم دارن.

درسته. ترسش خوب بود (بهتر از همه نوع دوربینش بود). چگونگی برخورد تیر به روح رو نمیدونم ولی شما جواب من رو ندادی که چجوری این جونوری که به عقیده شما روح نیست، از توی دیوار میاد بیرون و و تلپورت میکنه؟

پدر سبک ترس همونیه که RE4 رو میسازه و بعدش میگه من در حق RE خیانت کردم و شروع نابودیشو رقم زدم (با اینکه بازیه خوش ساختی بود). قرار نیست هر چی ساخت به به چه چه کنم. به عنوان یه فن گنده RE میگم این ایده تخیلی جالب نبود. اگر زامبی میبود، مقبول تر بود. شما Fatal Frame رو بازی کن (هر 4 قسمت مخصوصا قسمت چهارم به خاطر نوع دوربینش) و ببین چه شباهت هایی غیر قابل انکاری به هم دارن.
من FATAL FRAME را بازی کردم. بگذریم. نابودی رزیدنت ربطی به میکامی ندارد. این دیگه به سوء استفاده یک شرکت مذخرف به اسم کپکام برمیگرده. همین رزیدنت 4 بارها به عنوان بهترین بازی تاریخ انتخاب شد. کلی دستاورد داشت. در ضمن اولین و اخرین بازی بود که توانست یک تعادلی مابین اکشن و ترسناک ایجاد کند. این که چرا اینگونه رزیدنت4 را ساخت برمیگرده به شکست تجاری رزیدنت ریمیک. ربطی به خیانت نداره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or