بحث و تبادل نظر در مورد سری Resident Evil

بببنید در کل قرار نیست کسی تو اویل عاشق کسی دیگه بشه.یعنی این موارد به فرنچایز رزیدنت اویل نمیخوره و مال فیلمهای درام و هندی هست
روابطی که میان جیل و کریس هست در حد یه رابطه بسیار صمیمی و دوستانه هست و نباید اونو علاقه طرفین فرض کرد
در موردرابطه لیون و ایدا در حد علاقه میشه نظر داد نه عشق
فقط میشه گفت استیو واقعا عاشق کلر بود(استیو هم که چندان اش دهنسوزی نبود )

بببنید در کل قرار نیست کسی تو اویل عاشق کسی دیگه بشه.یعنی این موارد به فرنچایز رزیدنت اویل نمیخوره و مال فیلمهای درام و هندی هست
روابطی که میان جیل و کریس هست در حد یه رابطه بسیار صمیمی و دوستانه هست و نباید اونو علاقه طرفین فرض کرد
در موردرابطه لیون و ایدا در حد علاقه میشه نظر داد نه عشق
فقط میشه گفت استیو واقعا عاشق کلر بود(استیو هم که چندان اش دهنسوزی نبود )

رابطه لیان و ایدا عاشقانست داداش! اگه نه به خاطرش رو کریس اسلحه نمیکشید و جلوش وا نمیستاد! هر چند که نمیدونست اون ایدا نیست!

آخرین ویرایش:
من از خودم حرف در نمیارم بر اساس انچه که خود بازی میگه حرف میزنم خود لیون هم تو اون در گیری به کریس میگه اون شاهد ماجراس.لیون دنبال سیمنز بوده و نمیتونسته اجازه بده ایدا بدست کریس کشته بشه .عشق و عاشقی اونجا کمتر مطرح بود.یه خورده به فایلهای بازی هم توجه کنید.البته منم منکر نیستم لیون و ایدا بهم علاقه ندارن

فایل ها رو بریز بیرون. اون صحنه معروف رو توی شماره 2 دیدی یا نه؟
اصن این به کنار، ایدا کارش براش در اولویت قرار داره ولی چرا وقتی بحث نجات لیون میاد وسط، کار اصلیشو ول میکنه؟ لیون چرا هر وقت ایدا رو میبینه، غش و ضعف میره؟
من نمیدونم اسم اینو چی میذاری ولی ما بهش میگیم علاقه. همونطور که کریس عاشق جیل هست ولی توی بازی هیچوقت این موضوع رو نگفته و فقط از کارایی که میکنن مشهوده.
توی شماره 6 لیون اصن نمیدونسته داره چکار میکنه. نمیدونسته این کلون ایداست که داره ازش دفاع کورکورانه میکنه. ولی کریس میدونسته. ولی طبق معمول با یه ماست بندی شیک و مجلسی، کریس حرف لیون رو قبول میکنه:)

فایل ها رو بریز بیرون. اون صحنه معروف رو توی شماره 2 دیدی یا نه؟
اصن این به کنار، ایدا کارش براش در اولویت قرار داره ولی چرا وقتی بحث نجات لیون میاد وسط، کار اصلیشو ول میکنه؟ لیون چرا هر وقت ایدا رو میبینه، غش و ضعف میره؟
من نمیدونم اسم اینو چی میذاری ولی ما بهش میگیم علاقه. همونطور که کریس عاشق جیل هست ولی توی بازی هیچوقت این موضوع رو نگفته و فقط از کارایی که میکنن مشهوده.
توی شماره 6 لیون اصن نمیدونسته داره چکار میکنه. نمیدونسته این کلون ایداست که داره ازش دفاع کورکورانه میکنه. ولی کریس میدونسته. ولی طبق معمول با یه ماست بندی شیک و مجلسی، کریس حرف لیون رو قبول میکنه:)
من اسمو اینو گذاشتم علاقه . کریس هم اون زنه رو ایدا صدا میزد.کریس هم نمیدونس که کارلا در اصل کپی ایداس.لیون هم فکر میکرد کارلا همون ایداس .خب دوست عزیز اینورو که منم قبول دارم.بعدم این حرف شما درست نیست که میگی فایلا رو بریز بیرون.فایلها رو هم خود کپ کام تو بازی قرار میده و یکی از منابع معتنبر محسوب میشن.بعدم در مورد اینکه کریس و جیل عاشق همن یا نه یا نه من هیچگاه صد در صد اینو رد نکردم ولی صد رد صد هم نمیشه قبول کرد.فقط چیزی رو که میشه در مورد ایندو به طور قطع قبول کرد رابطه بسیار صمیمی و دوستانه بسایر عمیقی هست که بین اون وجود داره که قبلا هم به این مورد اشاره کردم و صد البته با نگاه به طرز رفتار اونا ممکنه ما فکر کنیم عاشق هم هستن.اگرچه هم ممکنه واقعا عاشق هم باشن ولی من خودم بدون مدرک کافی نمیتونم باور کنم واقعا عاشق هم هستن .دفاع لیون از ایدا هم کورکورانه نبود.درسته لیون تصور میکرد اون زنه ایداس ولی لیون مجبور بود سیمنز رو پیدا کنه و در جواب کریس که میگفت من افرادم رو به خاطر اون زن از دست دام میگه منم به خاطر سیمنز 70 هزار نفر رو از دست دادم

آخرین ویرایش:
خب اگه بخوایم فقط به ظاهر روابط نگاه کنیم منم این نتیجه رو میگیرم که این رابطه فقط در حد یه علاقه نیست و میشه اسمشو گذاشت عشق .اما اگه به شخصیت ایدا شناخت کافی داشته باشین اون یه جاسوسی هس که حتی اسم واقعیش هم ایدا ونگ نیسن. در جریان حادثه راکون سیتی باعث ایجاد یه وابستگی قوی بین لیون و ایدا میشه و ایدا هم سعی میکنه از لیون محافظت کنه و ازون واسه انجام ماموریتخاش استفاده کنه.با توجه به اینکه ایدا به تنهایی نمیتونه اچنین ماموریتهای سخت رو انجام بده.ایدا و لیون هیچوقت با دشمنی از همدیگه برخورد نکردن ولی عشق و رابطه واضحی هم بینشون دیده نمیشه.رابطه ایندو برای بقیه عجیب به نظر میرسه
همه این حرفام مربوط میشه به فایل Leon & Ada برید بخونید.
شما دارین بر اساسه ظاهر ماجرا حرفی میزنید منم از خود حرف سازندگان

شما دارین بر اساسه ظاهر ماجرا حرفی میزنید منم از خود حرف سازندگان

چیزی که عیان است چه حاجت به بیان است!

دیگه اینو طرفدارای NFS هم میدونن که لیان عاشق ایداست صحنه ی آخر بازی رزیدنت اویل 6 بخشی از عشق این دو نفر رو بهم نشون میده که به خاطر هم فداکاری میکنند ایدا تیر میخوره و ... حالا حتما لازم نیست که نشون بده از هم دارن .... :D

آخرین ویرایش:
چیزی که عیان است چه حاجت به بیان است!

دیگه اینو طرفدارای NFS هم میدونن که لیان عاشق ایداست صحنه ی آخر بازی رزیدنت اویل 6 بخشی از عشق این دو نفر رو بهم نشون میده که به خاطر هم فداکاری میکنند ایدا تیر میخوره و ... حالا حتما لازم نیست که نشون بده از هم دارن .... :D
ببین حامد لیان واسه افرادی مثل کلر و انجلا و هلنا و..هم فداکاری کرده .اما کسی معمولا نمیگه رابطه ای بجز دوستی بینشون بوده.اما میشه گفت بین لیون و ایدا علاقه ای وجود داره.شماها معنی علاقه و عشق رو یکی میدونین؟
منم قبلا فکر میکردم ایندو تا عاشق همن ولی با نیم نگاهیی به فایلها 6 دو دلم ولی حس علاقه ای که بینشون هست رو همواره قبول دارم
در ضمن فایلهای re6 از خود بازیش ارزشش بیشتره پس نادیده نمیشه گرفتش

ببین حامد لیان واسه افرادی مثل کلر و انجلا و هلنا و..هم فداکاری کرده .اما کسی معمولا نمیگه رابطه ای بجز دوستی بینشون بوده.اما میشه گفت بین لیون و ایدا علاقه ای وجود داره.شماها معنی علاقه و عشق رو یکی میدونین؟
منم قبلا فکر میکردم ایندو تا عاشق همن ولی با نیم نگاهیی به فایلها 6 دو دلم ولی حس علاقه ای که بینشون هست رو همواره قبول دارم

اول از هر چیز حرف معین رو تایید می کنم که فایل های 6 از خود بازیش ارزششون بیشتره.چون حداقل توشون یک چیزایی درباره ی نسخه ی های قبلی و مخصوصا رابطه ی کلیر با شری و سیمونز در طول این سالها بیان شده.در صورتی که در خود بازی،هیچوقت به این چیزها اشاره ای نشده.

درباره ی رابطه ی لیون و ایدا هم باید بگم درسته که توی فایل ها صراحتا کلمه ی عشق ذکر نشده،ولی کتاب رزیدنت اویل Archives هم به اندازه ی فایل ها معتبره و اونجا رسما کلمه ی Love ذکر شده.تازه اون مال قبل از اومدن 64 و 6 بوده.اینو قبلا هم گفتم.ولی اگه این منبع نبود،با معین موافقم که جای دیگه ای رسما گفته نشده.البته همه جا نماد عشق....گرفتنه که توی 2 اینکار رو هم کردن.بنابراین 100 درصد میشه اسمش رو عشق گذاشت.اما درباره ی کریس و جیل کاملا با معین موافقم.اونا رابطشون بیشتر مثل یک دوستی و وفاداری خیلی صمیمی و عمیقه تا عشق.ولی استیو دیگه از همه بیشتر عاشق بود.تا جایی که تونست بدون واکسن و آنتی ویروس،به ویروس به اون قدرتمندی غلبه کنه!

توی صحنه پایانی ایول 4 اون قسمت که لیون با اشلی حرف میزنه و اشلی ازش میپرسه اون دختر لباس قرمز کی بود لیون کاملا از طرز حرف زدنش معلوم میشه عاشق ایداست تازه تو فکرم بود و معلوم بود داشت به ایدا فک میکرد :d

بله نیما حرفات واسم جالبه و باهات موافقم.کتاب Archive هم مسلما منبع معتبریه.اما این کپ کام خودش بعضی وقتها حرفایی میزنه که حرفای دیگه رو نقض میکنه.مثلا تو همین کتاب صراحتا میگه ایدا و لیون عاشق همن و تو فایلهای اویل6 میگه وابستگی بین اونا وجود داره ولی رابطه عاشقانه بینشون دیده نمیشه!!!
به هر حال چیزی که من هیچوقت اونو منکر نشدم علاقه اون دو تا بهم هست.و تمامی عکس العملهایی که بینشون دیده میشه نظیر همون SMS اخر سناریو یا جمله اخر لیون به اشلی هم حاکی از همین موضوع هست.
در مورد کریس و جیل هم بر خلاف لیون و ایدا رابطه ای که حاکی از علاقه بینشون باشه دیده نمیشه و اگرم بوده انطور که باید و شاید نمیتونه اثباتی بر وجود علاقه بینشون باشه.اما میشه گفت اونا به قدری بهم وابسته ان که واسه هم فداکاری میکنن نظیر جیل که جونشو فدا کرد تا وسکر دخل کریس رو نیاره.
اما در مورد استیو واقعا اون علاقه ای که به کلر داشت اونقدر بود که میشه اونو فراتر از یه علاقه معمولی فرض کرد و اسمشو عشق گذاشت.و به قول شما این عشق اونو از حالت غیر انسانی که خارج شده بود در میاره(چیکارا میکنه عشق):dکلر هم اخرای ماجرا به استیو علاقمند شده اما نه در حد علاقه استیو .پس تنها کاراکتر عاشق استیوه نه کریس و نه لیون.پس خواهشا اون دسته از دوستان که با نظرات من مخالفن دیگه به من حمله نکنین

البته بهتره در مورد رابطه بین لیون و ایدا بیشتر صبر کنیم شاید داریم قضاوت عجولانه میکنیم

آخرین ویرایش:

همونطور که گفتم هیچ نیازی نیست که رسما اعلام کنند اینا عاشق هم هستن از طرز برخورد حرکات و رفتار هر دوشون کاملا این موضوع مشخصه اون رابطشون چیزیبیشتر از یک علاقه هست ولی در مورد کریسو جیل آره هیچ عشق و علاقه ای بینشون نیست وفقط رابطه ی کاریه کلا کریس خیلی تو خط عشق و عاشقی و اینا نیست ظاهرا تو رزیدنت اویل 5 هم وقتی فکر کرده بود جیل مرده سر قبرش گریه نکرد :d اما قضیه لیان و ایدا فرق فوکوله! متاسفانه پاپارازی تو داستان بازیهای کامپیوتری نمیتونه دخالت کنه :)) اگه نه بهت ثابت میکردم که اینا عاشق همن! ضمنا در مورد حرف نیما عشق بین کلیر و استیو یک طرفه بود یعنی کلیر عاشق استیو نبود و بعد از اینکه مرد و کلیر گریه کرد به خاطر این نبود که عاشق استیو بوده به خاطر کمک هایی که بهش کردهو جونشو نجات داد و اینه فهمیده بود استیو چقدر دوسش داشته و اون خبر نداشته!

آخرین ویرایش:
بله میدونم اینو هیچ نیازی نیست رسما اعلام کنن عاشق همن ولی همونا تو فایلها RE6 اشاره کردن که رابطه عاشقانه ای بینشون دیده نمیشه فقط بهم حس وابستگی پیدا کردن و این باعث میشه بعضی وقتا ادم احساس کنه حرفای کپ کام با هم تناقض داره.منم چند روزه دارم همینو به شما میگم.ودر مورد عشق ک استیو کلر هم شاید بشه گفت کلر به استیو علاقه ای کوچولو داشته و شایم نداشته .ولی بعضی وقتا کلر هم نیشاش باز بود.البته اگه کلر متوجه عشق استیو نبوده عجیبه.استیو طرز نگاه و رفتارش بوضوح نشون میده به کلر حسی خاصی پیدا کرده

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or