بحث و تبادل نظر در مورد سری Resident Evil

در مورد کد ورونیکا که به یک اشتراک نظر رسیدیم و متوجه منظور هم شدیم.این رو هم قبول دارم که وسکر رو توی کد ورونیکا فقط به این دلیل آوردن که زنده بشه و مقدمه ای برای وقایع بعدی باشه.این هم درسته که وسکر اصلا توی 1 نمرد و مرگش ساختگی بود.ولی خب اینو توی کد ورونیکا فهمیدیم.
خب خدا رو شکر
مرگ ایدا هم دیر و زود داره،ولی سوخت و سوز نداره.کلا از اونجایی که ایدا یک شخصیت خاکستری محسوب میشه،تنها راهی که میشه به داستانش خاتمه داد مرگه.والسلام!
مرگ میتونه هم داستان رو قشنگ کنه هم خراب!
بستگی داره کپ کام بتونه از نبوغش استفاده کنه که مرگ ایدا رو طوری شکل بده که سرانجام خوبی واسه داستان ایجاد کنه

- - -ویرایش - - -

با سلام به همگی
بچه ها میگم این نسخه هایی که واسه PS2 ساخته شدن مثل Code Veronica و اینجور نسخه ها ، اینا واسه PS3 هم ریمیک شدن یا نه؟؟
واسه کد ورونیکا یه نسخه HD ساخته شده که فقط واسه کنسولای PS3 و X360 پورت شده
اما این نسخه ها در اصل ریمیک نیستن فقط رزولوشن اونها از نسخه PS2 بالاتر شده

درود
دوستان من Resident Evil 4 HD رو دارم میرم باید بگم که واقعا فوق العاده است
یه سوالی داشتم، شخصیت Krauser اولین حضورش تو RE ـه؟ میدونم که قبلا با Leon همکار بوده ولی کلا داستان این بابا چیه؟
ممنون

درود
دوستان من Resident Evil 4 HD رو دارم میرم باید بگم که واقعا فوق العاده است
یه سوالی داشتم، شخصیت Krauser اولین حضورش تو RE ـه؟ میدونم که قبلا با Leon همکار بوده ولی کلا داستان این بابا چیه؟
ممنون
در مورد کراوزر بطور خلاصه بگم که اگه عملیات جاویر رو بازی کرده باشی اونجا با لیون همکار بود و شخصیتش مثبت بود که بعدش تشنه قدرت میشه و یه صحنه تصادف رو شبیه سازی میکنه و بعدش به وسکر ملحق میشه و نهایتا وسکر اونو میفرسته به اسپانیا واسه جلب توجه سدلر و به چنگ اوردن مستر پلاگا و واسه اینکه لیون مانع نقشه هاش بود مامور کشتن لیون هم میشه ولی از اون طرف ایدا هم مراقب کارهای کراوزر بود

خب اگه معنی عشق منظور همون چیزی باشه که تو فیلمهای هندی دیده مشه که چنین عشقی بین هیچکادوم کارکترای اویل نبوده ولی اگه معنی عشق ایجاد یه نوع وابستگی و علاقه باشه که منم تو صحبت قبلیم بهش اشاره کردم.
کلا اگه عشق هندی بخوایم که تو هیچ بازی و حتی زندگی روزمره پیدا نمیشه
ولی اینی که گفتم را شما تست کنین میبینین که ایدا و لیون در اون صحنه پل قبل افتادن ایدا یک روبوسی با هم خواهند داشت (:دی شرمنده دیگه نمیتونم بیشتر از این توضیح بدم؛ از همون روبوسی های فیلم های آمریکایی) و وجود چنین چیزی در بازی رسمی (البته روی روند اصلی داستان نیست و میشه فرعی حسابش مرد اما بالاخره هست) نشضون از وجودش داره

دوستان چطوره در مورد Resident Evil 4 بحث کنیم؟ :دی
من الان دارم نسخه HD ایش رو PS3 میرم یعنی واقعا فوق العادس
رسیدم به سخت ترین جاش؛ همونجایی که Salazar با یه تله میندازتت تو فاضلاب و دست راستش (همون موجوده، ما از قدیم بهش میگفتیم جن ـه :دی) رو میفرسته که بیاد بکشتت
سیو کردم اومدم بیرون بقیه اش واسه فردا بعد امتحان :دی

کلا اگه عشق هندی بخوایم که تو هیچ بازی و حتی زندگی روزمره پیدا نمیشه
ولی اینی که گفتم را شما تست کنین میبینین که ایدا و لیون در اون صحنه پل قبل افتادن ایدا یک روبوسی با هم خواهند داشت (:دی شرمنده دیگه نمیتونم بیشتر از این توضیح بدم؛ از همون روبوسی های فیلم های آمریکایی) و وجود چنین چیزی در بازی رسمی (البته روی روند اصلی داستان نیست و میشه فرعی حسابش مرد اما بالاخره هست) نشضون از وجودش داره
این روبوسی رو اول خود ایدا شروع میکنه یعنی صحنه مشابهش که توی دارک ساید هست اینطور نشون میده.کارهای ایدا هم که حساب و کتاب نداره
اما در کل منم موافقم ایندوتا حس دوستی بهم دارن ولی نمیدونم تا چه حد

این روبوسی رو اول خود ایدا شروع میکنه یعنی صحنه مشابهش که توی دارک ساید هست اینطور نشون میده.کارهای ایدا هم که حساب و کتاب نداره
اما در کل منم موافقم ایندوتا حس دوستی بهم دارن ولی نمیدونم تا چه حد

کلا رابطه ی بین لیون و ایدا خیلی پیچیده است.ولی در اثبات عشق اونا همین بس که خود ایدا قبل از مرگش به لیون میگه:من فقط یک زن بودم که عاشق تو شدم!تازه توی سناریوی اصلی (Claire A/Leon B) اینو میگه.وقتی که تایرنت 103 می کوبش به دیوار.توی کتاب رسمی رزیدنت اویل Archi هم به صراحت،کلمه ی Love ذکر شده (در بخش بیوگرافی لیون).

آخرین ویرایش:
راستی از نظر من سناریو LEON A و CLAIRE Bپایانهای قشنگتری نسبت به CLAIRE A LEON B دارن
بله نیما ایدا اخرش اون جمله رو به لیون میگه و میمیره ولی حرفای ایدا زیاد حساب و کتاب نداره
یعنی ایدا به لیون علاقه کوچیکی داره ولی شاید نشه اسمشو یه علاقه واقعی یا همون عشق گذشت این نظر منه البته من به نظر خودم پافشاری نمیکنم

راستی از نظر من سناریو LEON A و CLAIRE Bپایانهای قشنگتری نسبت به CLAIRE A LEON B دارن
بله نیما ایدا اخرش اون جمله رو به لیون میگه و میمیره ولی حرفای ایدا زیاد حساب و کتاب نداره
یعنی ایدا به لیون علاقه کوچیکی داره ولی شاید نشه اسمشو یه علاقه واقعی یا همون عشق گذشت این نظر منه البته من به نظر خودم پافشاری نمیکنم

آره.منم روی این قضیه اصراری ندارم.فقط براساس مدارکی که هست گفتم.ولی معتقدم که واقعا یک رابطه ی رمانتیکی بینشون هست.حالا شاید نشه اسمش رو عشق گذاشت.

در مورد پایان سناریوها هم قبول دارم.مثلا صحنه ی مرگ ایدا توی سناریوی Leon A/Claire B قشنگ تر و تاثیرگذارتر بود یا مثلا من خودم شخصا دوست داشتم که ایدا،راکت لانچر رو برای کلیر بندازه نه لیون.ولی حقیقت اینه که کپکام رسما،سناریوی Claire A/Leon B رو به عنوان سناریوی رسمی حساب کرده.یعنی اول باید دیسک کلیر رو بازی کرد و بعد دیسک لیون رو.چند تا مدرک خیلی معتبر و واضح هم داره.اولیش کتاب رزیدنت اویل Archives هست که کلا داستان این سناریو رو نوشته.دومیش فایل های UC هستن که وقایع این سناریو رو ذکر کردن.سومیش دارک سایده که با اینکه کلیر و لیون اونجا باهم هستن،ولی کلا وقایع این سناریو رو بازسازی کردن.مثل صحنه ی مرگ آنت به دست ویلیام،آلوده شدن شری،درست کردن واکسن توسط کلیر،مرگ ایدا و....و آخرین منبع هم خود نسخه ی 6 هست که هم توی خود بازی و هم داخل فایل هاش صراحتا گفته میشه که شری به ویروس آلوده شده و کلیر هم براش واکسن درست کرده.این هم کلا مربوط به سناریوی Claire A/Leon B هستش.

اره مرگ ایدا تو سناریو لیونA غم انگیز تر جلوه میکنه تو سناریو کلر B هم شری اخرش مادرشو میبینه که مرده و رو جسدش گریه میکنه در حالیکه تو بخش کلر A چنین چیزی نداشتیم.
البته در کل این که کدوم دو سناریو رو رسمی در نظر بگیریم تو اصل داستان تفاوتی ایجاد نمیکنه یعنی تو هر دو گروه ایدا کشته میشه و شری مادرشو از دست میده ولی بر خلاف RE1 که از بین 4 پایانهای مختلفش فقط یکیش رسمیت داره ئ بقیش رسمیت نداره

اره مرگ ایدا تو سناریو لیونA غم انگیز تر جلوه میکنه تو سناریو کلر B هم شری اخرش مادرشو میبینه که مرده و رو جسدش گریه میکنه در حالیکه تو بخش کلر A چنین چیزی نداشتیم.
البته در کل این که کدوم دو سناریو رو رسمی در نظر بگیریم تو اصل داستان تفاوتی ایجاد نمیکنه یعنی تو هر دو گروه ایدا کشته میشه و شری مادرشو از دست میده ولی بر خلاف RE1 که از بین 4 پایانهای مختلفش فقط یکیش رسمیت داره ئ بقیش رسمیت نداره

آره.پایان هر دو سناریوی A و B یکیه.فقط نحوه ی روایتش فرق میکنه و اینکه کدوم اتفاق،برای کدوم شخصیت رخ میده.مثلا توی سناریوی رسمی (Claire A/Leon B)،کسی که با رابرت کندو و ماروین برناق روبرو میشه،براد زامبی شده رو میکشه،با اولین لیکر روبرو میشه و شاهد مرگ آنت بوده کلیر بوده و در عوض کسی که اولین بار با تایرنت 103 روبرو مشه و در انتها هم اون رو نابود می کنه لیون بوده.البته آلوده شدن شری هم خودش مسئله ی خیلی مهمیه که فقط توی سناریوی Claire A/Leon B رخ میده.
توی ریمیک هم هر دو تا سناریو باهم ادغام میشن.یعنی هم کریس و هم جیل توی عمارت مشغول جستجو بودن و هر کدوم یک کاری رو انجام دادن که توی کتاب رزیدنت اویل Archives به طور دقیق از هم تفکیک شدن.مثلا کسی که فورست زامبی شده رو می کشه،هر سه بار با لیزا تروور روبرو میشه،شاهد مرگ ریچارد توسط نپتون (کوسه ی غول پیکر) بوده و توی آزمایشگاه توسط وسکر زندانی میشه کریس بوده و در عوض کسی که با اولین زامبی روبرو میشه،با گیاه 42 روبرو میشه،شاهد ترور انریکو توسط وسکر بوده و شاهد مرگ وسکر توسط تایرنت 002 بوده هم جیل بوده.کشتن تایرنت 002 هم به هر دو نسبت داده شده.این چیزیه که خود کپکام تایید کرده.

آخرین ویرایش:
اگه تا حالا با کلر تو re4بجای لیون بازی نکردین همین حالا شروع کنین
کلر با لباس دارک ساید
http://http://www.mediafire.com/download/f0xdvjivdkbks89/claire+darkside+chronicles.zip
کلر با لباس re2
http://http://www.mediafire.com/download/g4t4t0k8bkjweeh/claire+re2.zip
کافیه فولدر ogg و xfile, em رو داخل محل نصب بازی کپی کنین
این مود ساختگیه یا خود CAPCOM منتشر کرده؟

اصلا کپ کام از این که بازیهشو دستکاری کنن خوشش نمیاد .من که تا حلا ندیدم خود کپ کام مودی ساخته باشه
این مود رو گیمرها ساختن منم اونو تو یه سایتی پیدا کردم و بعدش اپلود کردم
ولی به نظر میاد تو re4راحتر میشه مود گذاشت تا نسخه های دیگه شاید خواست کپ کامه بوده

آخرین ویرایش:
اصلا کپ کام از این که بازیهشو دستکاری کنن خوشش نمیاد .من که تا حلا ندیدم خود کپ کام مودی ساخته باشه
این مود رو گیمرها ساختن منم اونو تو یه سایتی پیدا کردم و بعدش اپلود کردم
ولی به نظر میاد تو re4راحتر میشه مود گذاشت تا نسخه های دیگه شاید خواست کپ کامه بوده

واقعا ممنون.من قبلا بری رو به جای لیون و جیل و کلیر رو به جای اشلی و همینطور کارلا رو به جای ایدا و نمسیس رو به جای کراوزر گذاشته بودم.ولی هر کاری که کردم نتونستم کلیر رو به جای لیون بذارم.یعنی مد لازم رو پیدا نکردم.

راستی،فکر نمی کنید وقتشه که نظرسنجی رو عوض کنید؟حنما باید کلیر با خاک یکسان بشه؟:(

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or