بحث و تبادل نظر در مورد سری Resident Evil

یه سوال بپرسم
از اونجایی که من نوب رزیدنت ایول هستم ارتباطی بین فیلم هاش با بازیش پیدا نکردم !
مثلا توی فیلم resident evil:after life
وسکر روی آسمون منفجر میشه!!!
چرا؟

یه سوال بپرسم
از اونجایی که من نوب رزیدنت ایول هستم ارتباطی بین فیلم هاش با بازیش پیدا نکردم !
چرا؟
هیچ ارتباطی بین بازی و فیلمها نیست . فقط از اسم کاراکترها استفاده کردن ( آلیس جداس )

یه سوال بپرسم
چرا؟
هیچ ارتباطی بین بازی و فیلمها نیست
البته فکر میکنم یه ارتباط کوچولویی بین بازی ها و انیمیشن ها هستش. مثلا همون ویل فارما توی اولین انیمیشن (اسمش یادم نمیاد فکر کنم degeneration بود)

سلام

این Resident Evil Revelations چقدر دشمناش تکراری بودند.

باس فایت هاش همچین چنگی بدل نمیزد.

در مورد گرافیکش هم که حرفی نزنم بهتره چون هر کی بازی کرده میدونه در چه حدیه.:)

در کل یه بازی متوسط تو سری محسوب میشه از نظر من.
من یه Resident Evil این شکلی میخوام.:-w

06196680964255803514.jpg

اولا : گذاشتن لینک از سایتهای فارسی زبان ممنوع هست . قوانین سایت رو 1 بار بخون !
دوما : چشم هر چیزی رو که بخواد میبینه
فراوون از این چیزا تو سایتهای ایرانی هست . راجع به این چیزها هم نمیشه بحث کرد چون باعث ف ی ل ت ر شدن سایت میشه
فقط در همین حد بگم که هر چیزی رو دیگه نمیشه به دین , .............. ربط داد و اون کسایی هم که این چیزها رو مینویسن تو خیلی جاها زیاده روی میکنن .

این Resident Evil Revelations چقدر دشمناش تکراری بودند.
تنها مشکلش به نظر منم همین بود مگرنه بقیه ش خوب بود :d از همه بیشترم جیل :x
دیگه دنبال رزیدنت اویلی مثل 4 نباش آقا جان :d پیش نمیاد به خاطر وجود ................................ :d البته بگم قبلش رزیدنت اویل ریمیک به نظرم خیلی قشنگ تر بود ;)

مثل اینکه چرا اسپانیا برای داستان رزیدنت اویل 4 و آفریقا برای داستان رزیدنت اویل 5 انتخاب شدن و چه ارتباطی با مسائل سیاسی زمان ساخت این بازی ها دارن.
:-o
میشه لطفا حداقل در مورد اینا توضیح بدید :-/ من اصلا نمیدونستم :d اگرم اینجا نمیشه لطفا پ.خ کنید.

تنها مشکلش به نظر منم همین بود مگرنه بقیه ش خوب بود :d از همه بیشترم جیل :x
دیگه دنبال رزیدنت اویلی مثل 4 نباش آقا جان :d پیش نمیاد به خاطر وجود ................................ :d البته بگم قبلش رزیدنت اویل ریمیک به نظرم خیلی قشنگ تر بود ;)

جیل که خیلی زشت طراحی شده بود!و اینکه جیل همیشگی نبود.:dجیل تو RE3 یچیزه دیگه بود.:>

اشکال نداره RE4 HD بازی میکنم.:bighug:RE Remake رو بازی کردم ولی سخت تر شده بود نسبت به نسخه ی اصلی و اینکه گرافیک فوق العاده ای داشت!

آره سینا،قبول دارم.ممکنه بعضی ها زیاده روی کنن و چشم هر چیزی رو که بخواد می بینه،ولی بعضی چیزا رو دیگه خداییش نمیشه انکار کرد.در مورد آسیسینز کرید هیچ جای شکی نیست.تازه خیلی از مواردی که گذاشته بودم هم خداییش تابلو بودند.بالاخره توی بازی بودن دیگه.از خودش که اضافه نکرده.با این حال من اون پست رو حذف کردم.

در مورد چند بحث اخیر بگم که جیل توررولیشنز به خاطر اینکه از قیافه اصلیش فاصله گرفته بود کمی بقول دوستان زشت به نظر میرسه.در حالیکه کریس همون قیافه RE5رو حفظ کرده بود.دشمناش بد نبودن ولی چون شبیه انسان هم نبودن چندان جالب نبودن ولی در کل رولیشنز نسبتا ترسناک بود.
انتخاب اسپانیا و یا افریقا واسه داستان بازی مناسب بوده و ربطی به مسائل سیاسی نداره و در اصل داستان همون داستان رزیدنتن اویل رو دنبال میکنه نه مسائل سیاسی
من خودم قبلا چنین نقدهایی رو خونده بودم ولی میشه چنین تمثیلاتی رو به بازی نسبت دادولی اگرم هم درست هستن در اصل ربطی به خود بازی و داستان ندارن و در اصل ببیرون از داستان هستن

جیل که خیلی زشت طراحی شده بود!و اینکه جیل همیشگی نبود.:dجیل تو RE3 یچیزه دیگه بود.:>

اشکال نداره RE4 HD بازی میکنم.:bighug:RE Remake رو بازی کردم ولی سخت تر شده بود نسبت به نسخه ی اصلی و اینکه گرافیک فوق العاده ای داشت!
میدونید چرا جیل شماره 3 از همه بیشتر طرفدار داره؟ به خاطر اینکه خیلیا توی ایران اولین رزیدنت اویلی که بازی کردند همون شماره 3 بودش (به علاوه خودم :d ) از هر کی میپرسی با اویل چه جوری آشنا شدی میگه اول ایول 3 بازی کردم ;) ولی جیل همیشه و همه جا جیل بوده و هست :d به غیر از شماره 5 که اونجا از همه جا بی ریخت تر شده بود. اتفاقا جیل توی رویلیشنز خیلی هم ناز بودش :x
بعدشم به نظر من ریمیک نه تنها سخت تر نشده بود بلکه خیلی هم روان تر بود. مخصوصا وقتی از اون خنجرها یا نارنجک ها یا از اون شوک الکتریکیا میگرفتی و اصلا هیچ زامبی ای نمیتونست گازت بگیره :> اصلا ریمیک یه چیز دیگه بودش. میدونستی حتی میتونی از اون نارنجک ها توی حلق هانترها فرو کنی :d کلا خیلی باحال بود و تنها نقطه قوتش "فقط گرافیک" نبودش :d

موافقم جیل به خاطر اینکه بیشتر گیمرها از RE3 شروع کردن تونست محبوبترین کاراکتر بشه.ریمیک هم فوق العاده بود من واقعا ترس واقعی رو انوجا حس میکردم البته اینکه رزیدنت اویل سخت باشه خیلیم خوبه چون سختی باعث میشه استرس و ترس زیادی حاصل از مردن به گیمر منتقل بشه .یکی از علتهایی که رزیدنت اویل4و 5و6 رو ترسناک نمیدونیم اینه که مهمات تو بازی زیاد پیدا میشه و ترس و استرس حاصل از مردن زیاد به ادم منتقل نمیشه .مثلا با کشتن یکی میتونی گیاه یا تیر بدست بیاری و این علاوه بر مسخره بودن باعث اسون بودن بازی میشه.امیدوارم این موارد رو تو RE7حذف کنن

یکی از علتهایی که رزیدنت اویل4و 5و6 رو ترسناک نمیدونیم اینه که مهمات تو بازی زیاد پیدا میشه و ترس و استرس حاصل از مردن زیاد به ادم منتقل نمیشه .مثلا با کشتن یکی میتونی گیاه یا تیر بدست بیاری و این علاوه بر مسخره بودن باعث اسون بودن بازی میشه.
من یه چیزی بگم :d البته اصلا تعریف از خود نیستا ;) ولی همین رزیدنت اویل ریمیک و حتی زیرو را اگه یه کم خوب بازی میکردی آخرش خیلی تیر و گلوله و گیاه داشتی :>

میدونید چرا جیل شماره 3 از همه بیشتر طرفدار داره؟ به خاطر اینکه خیلیا توی ایران اولین رزیدنت اویلی که بازی کردند همون شماره 3 بودش (به علاوه خودم :d ) از هر کی میپرسی با اویل چه جوری آشنا شدی میگه اول ایول 3 بازی کردم ;) ولی جیل همیشه و همه جا جیل بوده و هست :d به غیر از شماره 5 که اونجا از همه جا بی ریخت تر شده بود. اتفاقا جیل توی رویلیشنز خیلی هم ناز بودش :x
بعدشم به نظر من ریمیک نه تنها سخت تر نشده بود بلکه خیلی هم روان تر بود. مخصوصا وقتی از اون خنجرها یا نارنجک ها یا از اون شوک الکتریکیا میگرفتی و اصلا هیچ زامبی ای نمیتونست گازت بگیره :> اصلا ریمیک یه چیز دیگه بودش. میدونستی حتی میتونی از اون نارنجک ها توی حلق هانترها فرو کنی :d کلا خیلی باحال بود و تنها نقطه قوتش "فقط گرافیک" نبودش :d
من که از RE 1 رو PS شروع کردم و بهترین های این سری برام RE3,4 هستند.:d

کلا RE خیلی وقته جذابیتی نداره.بنظرم یه ریمیک از RE2,3 ردیف کنند بهتر از اینه که RE7 بدن بیرون!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or