بحث و تبادل نظر در مورد سری Resident Evil

ممنونم بسیار

خیلی خیلی شرمنده.یه سوال دیگه.برای RE:Outbreak #file 1 & 2 لینک دانلود دارید؟

خواهش.

اونا مخصوص PS2 هستند فکر نکنم حتی بازیش رو هم گیر بیاری بتونی رو کامپیوتر بسادگی اجرا کنی.حالا خودت میدونی.

تو همون سایت بگردی پیدا میشه.

بله leoc-C،منم نگفتم که اون مسائل به داستان بازی ربط داره.یک سری از اندیشه ها و نمادها توی بازی گنجونده شدن.ولی ریششون به خارج از بازی برمیگرده و اصلا ربطی به داستان بازی ندارن.
در مورد جیل هم کاملا موافقم.برخلاف کریس،جیل کاملا از چهره ی اصلیش فاصله گرفته بود.
اوتبریک 1 و 2 رو هم من روی کامپیوتر بازی کردم.البته با شبیه ساز.ولی هیچ ایرادی نداشت و خیلی روان بود.

نیما چشم هیشکی اب نمیخوره

- - -ویرایش - - -

اواتارمو حال میکنی نیما؟کلر تو اویل 2 عجب جیگری بودا
استایل بدنش چهرش لباسش
ای کاش تو re7 کلر رو مدل re2 درست کنن

بله leoc-C،منم نگفتم که اون مسائل به داستان بازی ربط داره.یک سری از اندیشه ها و نمادها توی بازی گنجونده شدن.ولی ریششون به خارج از بازی برمیگرده و اصلا ربطی به داستان بازی ندارن.
در مورد جیل هم کاملا موافقم.برخلاف کریس،جیل کاملا از چهره ی اصلیش فاصله گرفته بود.
اوتبریک 1 و 2 رو هم من روی کامپیوتر بازی کردم.البته با شبیه ساز.ولی هیچ ایرادی نداشت و خیلی روان بود.
کپ کام بعد از اینکه سریه REبه محبوبیت رسید اومد از محبوبیت این فرانچایز سو استفاده کرد و از سریه چهارم به بعدش چنین نمادهایی رو به بازیها اضاف کرد واقعا از این کار ش متاسفم ولی دیگه باید سعی کنیم از هر چیز REخوشمون نیاد

معین جان،کاملا موافقم.البته توی ایران اکثر مردم اصلا متوجه این نمادها نمیشن.
اسماعیل،درسته.کلیر توی 2 و مخصوصا توی حالت آپدیت شدش توی دارک ساید،بهترین طراحی چهره و لباس رو داشت.
از TGS هم که خبری نشد.

کسی لینک دانلود RE:Zero رو داره؟سرچ کردم ولی لینک سالم پیدا نکردم

نظر کاملا شخصی: اصلا من زیاد از RE0 خوشم نیومد :| همون که صندوق آیتم ها را نداشت اصلا مزه نمیداد. قبول دارم خیلی کلاسیک بودش ولی :| به نظرم ریمیک را بازی کنی خیلی خیلی بهتره :d

نظر کاملا شخصی: اصلا من زیاد از RE0 خوشم نیومد :| همون که صندوق آیتم ها را نداشت اصلا مزه نمیداد. قبول دارم خیلی کلاسیک بودش ولی :| به نظرم ریمیک را بازی کنی خیلی خیلی بهتره :d
جدا از اینکه شما گفتی از قسمتهایی از ازمایشگاه تو RE2 تو این سری کپی شده بود و اینکه با شخصیتهای ربکا و بیلی زیاد حال نمیکنم

برعکس به نظر من زیرو یکی از بهترین های این سری بود.اینکه صندوق در بازی وجود نداشت،برای تنوع خوب بود.چون تا اون زمان سیستم صندوق در همه ی نسخه ها بود.در ضمن همش که نباید شخصیت های معروف و محبوب رو بیارن.بالاخره وجود شخصیت های دیگه هم برای داستان لازمه.علاوه بر اینکه ربکا هم یکی از شخصیت های مورد علاقه ی منه.تازه سیستم تعویض کاراکتر هم واقعا شاهکار بود.چون می تونستیم در دو نقطه ی جداگانه بازی کنیم.از لحاظ داستان هم که یکی از مهم ترین شماره ها محسوب میشه.چون کلا سرگذشت مارکوس،نحوه ی ساخت ویروس T،چگونگی رخ دادن واقعه ی عمارت و سرگذشت ربکا قبل از RE1،توی این بازی نشون داده میشه.در کل من شماره های2،ریمیک و زیرو رو از همه بیشتر دوست دارم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or