بحث و تبادل نظر در مورد سری Resident Evil

آقا من باز رزیدنت اویل رولیشنز رو بازی کردم و به یک نکته ای که دقت نکردم اشاره کنم!
تنها رزیدنت اویلی بود که اثری از وسکر کبیر توش نبود!!!
یعنی چی؟!)x
شایدم من اشتباه میکنم
اگه جایی از بازی اشاره ای به وسکر شده به من بگید!
مگه میشه!!؟؟
)x
وسکر کبیر درگیر کارای مهمتری هستش:whistling:الب
البته آخرش یه صحنه کوچیک نشون میده و غیر مستقیم به وسکر اشاره میکنه یه جورایی!
===========
راستی احد نظر سنجی چی شد؟ میخواستی بسطش بدی تا بهتر باشه.

صحبت از وسکر شد اینو میدونین که تا وقتی که RE3ساخته شد اصلا وسکر قرار نبود زنده بشه یعنی نقش وسکر تو همون RE1تموم شده بود, و بعدا با ساخت کد ورونیکا دوباره سازندگان تصمیم میگیرن وسکر رو زنده کنن از اون به بعدش نقش وسکر شروع میشه به پررنگ شدن
تو ریمیک هم صحنه مردن و زنده شدن وسکر واضح بود ولی تویRE1وسکر واقعا توسط تایرانت مرده بود

خب طی گفت و گو هایی که در لژ داشتیم تصمیم گرفتیم یک بحث جدید راه بندازیم
پیشنهاد این بحث از دوست عزیز BigBoss هست :)
"بهترین RE نسل"
من خودم به شخصه 3 شماره اول رو بهترین میدونم ولی از همه بهتر رزیدنت اویل 3 رو میدونم!
بزرگترین دلیلش هم فک کنم همه بدونن >:)
STAAAAAAAAAAAAARRRRRRRRRRSSSSSSSS!!!! >:)

"بهترین RE نسل"
من خودم به شخصه 3 شماره اول رو بهترین میدونم ولی از همه بهتر رزیدنت اویل 3 رو میدونم!
ای باو نگو دادا شب میاد بخوابمون باز :دی
منم سه شماره اول + RE4 و RE5 رو بهترین ها میدونم :دی

"بهترین RE نسل"
اون که مال دو نسل پیشه:-":دی
===
نظر شخصی خودم Revelations هست، به نظرم تنها RE که این نسل شایسته ی شماره بود، بود که متاسفانه اینطور نبود.:|

فکر کنم منظور BigBoss این نسل بود .
که باید بین RE5 - RE6 - RE Revelations - RE Darkside Chronicles - RE ORC - RE Umbrella Chronicles
نمیدونم Zero و Remake رو هم میخواین حساب کنید یا نه ( چون رو Wii اومدن )
Resident Evil The Mercenaries که کلا حساب نمیشه

من خودم به شخصه خیلی از RE5 خوشم اومد و اونو بهترین تو این نسل میدونم چون یه سری از بازی های این نسلی که خراب از کار در اومدن یه سری هم که تکرار مکررات بودن و این RE5 بود که داستان رو به جلو هل داد

من خودم به شخصه خیلی از RE5 خوشم اومد و اونو بهترین تو این نسل میدونم چون یه سری از بازی های این نسلی که خراب از کار در اومدن یه سری هم که تکرار مکررات بودن و این RE5 بود که داستان رو به جلو هل داد
دقیقا
منم با RE5 خیلی حال کردم حدود 4 باری تمومش کردم و تو این مدت هدفم از تموم کردن بازی فول آپگرید کردن تمام تفنگ هام بود مخصوصا اون مگنوم درازه که از فول آپگرید کردن مگنوم اولی بدست میاد تا وسطاش هم تقریبا رفته بودم ولی یه ترینر دانلود کردم از نت که پول بی نهایت بود نشستم همه تفنگ ها رو فول آپگرید کردم دیگه هیچ حوصله و امیدی واسه بازی کردن ندارم اشتباهی کردم که تا آخر عمرم یادم نمیره! حالش رو هم ندارم که بشینم از اول اول برم :(

خب اگه منظور این نسل بوده که من رزیدنت اویل 5 رو انتخاب میکنم!
بازی جدا از اکشن بودنش واقعا خوب جمع شده بوده ولی یک ایراد بزرگ در پایانش داشت
تموم کننده کار وسکر کبیر!!:((
2 دقیقه سکوت....
.
.
.
.
.
.
تموم کننده کار اون مرحوم باید جیل و کریس میبودن نه شوا و کریس
شوا چی بود اون وسط اصلا)x
رولیشنز هم خیلی عالی بود به قول تونی واقعا لیاقت شماره گرفتن داشت
ولی به شرطی که روی کنسول های خونگی ساخته میشد تا بیشتر و بهتر روش کار بشه

خب اگه منظور این نسل بوده که من رزیدنت اویل 5 رو انتخاب میکنم!
بازی جدا از اکشن بودنش واقعا خوب جمع شده بوده ولی یک ایراد بزرگ در پایانش داشت
تموم کننده کار وسکر کبیر!!:((
2 دقیقه سکوت....
.
.
.
.
.
.
تموم کننده کار اون مرحوم باید جیل و کریس میبودن نه شوا و کریس
شوا چی بود اون وسط اصلا)x
رولیشنز هم خیلی عالی بود به قول تونی واقعا لیاقت شماره گرفتن داشت
ولی به شرطی که روی کنسول های خونگی ساخته میشد تا بیشتر و بهتر روش کار بشه
خب Jill هم کمک کرد دیگه RPG رو اون داد :دی
ولی من فکر نمیکنم که وسکر مرده باشه خیلی مشکوک میزنه:-?

دوستان با عرض پوزش به اشتباه گفتم "بهترین RE نسل" که منظورم "بهترین RE این نسل" بود . اسفندیار جان نمسیس خودش به تنهایی RE3 رو از لحاظ ترس ساپورت می کرد :-s

در مورد فرانچایز بزرگ RE اولین نکاتی رو که بهشون می پردازیم و به ذهنمون خطور میکنه وفاداری به ریشه ها و داستان غنی اون هست و گرافیک خوب و عالی (کیفیت بافت ها و تکسچرها و ...) و مکانیزم گیم پلی و زاویه دوربین بدون دردسر هم بسیار مهم هستند در وهله دوم قرار دارند .
در نسل هفتم میشه گفت خبری از اون RE نبود که همه انتظارش رو داشتند که البته با توجه به تغییراتی که بازی کرده و سیاست های کپکام انتظار معقولی داشتیم که متاسفانه بازی بیشتر و بیشتر روال اکشن رو طی کرده بود و RE6 از لحاظ داستانی و ... بسیار نا امید کننده بود و بازی متوسطی به حساب میاد . از نظرم Lost In Nightmares و RE Revelations نشون دادن این این فرانچایز عظیم پتانسیل این رو داره که به ریشه و اصل خودش تا حدود نسبتا زیاد (با توجه به شرایط نسل کنونی و یا حتی نسل بعد که اگر قرار باشه فرانچایز ادامه پیدا کنه) وفادار باشه . خوب همون طور که سینا جان گفت RE هایی که در این نسل عرضه شدند :

RE : The Umbrella Chronicles
RE 5
RE : The Darkside Chronicles
RE : Revelations
RE : Operations Raccoon City
RE 6

هستند . قرار بود که نظر سنجی در این مورد گذاشته بشه که متاسفانه تا کنون گذاشته نشد و امیدوارم به زودی نظر سنجی قرار بگیره . به نظرم RE Zero و Remake رو چون اول در نسل ششم برای گیم کیوب عرضه شدن و برای Wii هم عرضه شدند و RE The Mercenaries رو حساب نکنیم بهتر هست اما دوستان بیان در این مورد هم نظر بدن .
باز گشت به ریشه ها + داستان غنی . این دو از نظرم در اولویت هستند و این ها رو فاکتور بگیریم + استاندارد های عالی که یک عنوان در این نسل میتونه داشته باشه = یک RE مدرن عالی :d

RE5 , با توجه به تغییر یا تغییراتی بزرگی که این فرانچایز کرد یعنی با RE4 , به این صورت عرضه شد که گیمر دید کاملی به محیط داره و محدودیت هایی که در نسل های پیش وجود داشتند از بین رفتند که باعث میشه ترس تا حدودی کم رنگ تر بشه و گیمر رفلکس بالایی داشته باشه اما باز هم میگم از نظرم بازی پتانسیل این رو داره که ترسناک باشه و معمامی , تاریکی شب هم به نظرم در ترسناک بودن محیط تاثیر داره که RE5 اکثرا در روز بود . این ها باعث شدند RE5 متاسفانه اکشن باشد و هیچ گونه المانی که به ریشه و اصل سری وفادار باشد در بازی دیده نشد . البته این تغییر در نسل ششم و هفتم کار آمد بودن از نظرم نیاز RE به این تغییر بود که دوربین از حالت ایزومتریک به داینامیک عوض بشه . از نظرم این تنها نکته منفی RE5 هست .
این روالی هست (تغییر دوربین و گیم پلی و ...) که RE های این نسل پیش گرفتند .
RE5 گیم پلی بسیار خوبی داشت (همان گیم پلی RE4 بود اما هیچ ایرادی نداشت جز راه نرفتن کرکتر در حین نشون گیری با اسلحه) دوربین بازی کار آمد بود و گیمر رو اذیت نمیکرد . گرافیک بازی در زمان خودش عالی بود و تمای استاندارد های خوب رو دارا بود . از همه مهم تر داستان غنی بازی بود که "آلبرت وسکر" آنتاگونیست کبیر و مهم ترین کرکتر کل Resident Evil حضور پر رنگ تری داشت ((آلبرت وسکر حضور بسیار مهم و پر رنگی در سری RE دارد , پرونده آلبرت وسکر در این شماره بسته شد که ابهاماتی به جا گذاشت)) دلایلی هستند که از نظر بهترین RE این نسل , Resident Evil 5 میباشد .:d
داستان RE5 , حضور "Albert Wesker" آنتاگونیست کبیر و بسته شدن پرونده وی + استاندارد های بازی جز مهم ترین دلیل هایی هست که در این نسل RE5 رو بیشتر می پسندم :d (RE Revelations هم در این نسل بسیار خوب بود) . اما این رو هم بگم فقط در این نسل اما بهترین RE در کل از نظرم Resident Evil 2 می باشد :bighug: (سری کلاسیک محشر بودن)

آخرین ویرایش:
خب دیگه پرسیدن نداره. مسلما RE5. دلایل زیادی هم میشه آورد. علی رغم اکشن شدنش اما یه داستان و شخصیت پردازی های جالب و جو خوبی داشت که باعث میشد اون رو عالی بدونیم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or